Olan fotoğrafa göre öyle duruyorFatos3458 kızlR biri kız biri oğlan gibi demi sanki bunada bakarmısınız
Ben 9+5 im hassaslik cok olmamakla birlikte var ama büyükte. Ya bunun en aci kısmı emzirme doneminden sonra oluyor. O dolgun, silikonlu memeler fis gidiyorBenim sütyene sığmaz oldular. Bazen sütyen takarken çığlık attığım oluyorçok hassaslaştılar
O zaman yapacak bir şey yok ahhahahaKız senin için gittim buldum ilk haftalardaki ultrason kağıdını valla kağıda göre solda duruyo. O zaman erkek oluyo galiba yazıya göre. Yok anacım nerden bakarsam bakayım kız ihtimalini bulamıyom
Erkek mi istiyordun tatlımBu fotoğrafa göre benimki erkek oluyor
Meme sevmiyorum zaten benBen 9+5 im hassaslik cok olmamakla birlikte var ama büyükte. Ya bunun en aci kısmı emzirme doneminden sonra oluyor. O dolgun, silikonlu memeler fis gidiyor
Pazartesi belli olacak canım. Çift embriyo transferi yapıldı banakızlar merhaba ben tüp bebekle ikizlere hamileyim normal zamanında doğum olursa inşallah mayıs ayına geliyor aranızda ikizlere hamile olan varmı
Ben geçen sene Bi hamilelik geçirdim normalde 2020 Aralık annesi olacaktım fakat 5 buçuk aylık erken doğum yaptımErkek mi istiyordun tatlım
Evet inşallah en kısa sürede geçer canımKanama alanı bendede oluştu canım. İlaç kullanıp dinleneceğiz başka çaresi yok. Birde dua tabi
Canım teşekkür ederim evet biraz zaman vermem gerekiyor sanırım. Amin inşallah sağ Salim kavuşalım hepimizBahara giderken canım merhaba. Ben çift yumurta ikizlerimden birini kaybettim 9. Haftada kalbi durdu.
Şimdi çok şükür diğer bebeğim benimle ve sağlıklı. Ben de çok endişelendim diğeri için ama şimdi yavaş yavaş büyüdüğünü gördükçe rahatlıyorum. Gerçekten ellerini kollarını gördükçe, hareketlendiğini gördükçe insan biraz daha rahatlıyor. Sen de zaman ver biraz kendine. Biliyorum zor ama olabildiğince kötüyü düşünüp yıpratmamaya çalış kendini. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Merhaba benimde tüp bebek çift yumurta ikizlerine hamileyimkızlar merhaba ben tüp bebekle ikizlere hamileyim normal zamanında doğum olursa inşallah mayıs ayına geliyor aranızda ikizlere hamile olan varmı
Hayırlı olsun canım kaç haftalık oldunuzMerhaba benimde tüp bebek çift yumurta ikizlerine hamileyim
Hiç sorma her ayyy yine midem bulanıyor ayy karnım ağrıyor dediğimde mahvet oğlum ananı o beni sömürdü sende onu sömür diyo bideTüm eşlerin hayali galiba buöğrendiğimiz günden beri oğlum diye konuşuyor bebekle
Benim sütyene sığmaz oldular. Bazen sütyen takarken çığlık attığım oluyorçok hassaslaştılar
Benim rahmim çok büyüdü ya iç çamaşırlarıma sığamıyorum sağ tarafım balon gibi olduGöğüsleri büyüyen var mı? Ben duş alirken farkettim dolgun dolgun duruyor. 2 . Hamileligim ama aradan 7 yil geçince hatırlayamıyorum
Yaa kötü bir durum çok üzüldüm geçmiş olsunBen geçen sene Bi hamilelik geçirdim normalde 2020 Aralık annesi olacaktım fakat 5 buçuk aylık erken doğum yaptımo bebeğim erkekti dolayısıyla eşya da almıştım erkek olursa bebeğimizin yeri dolacak yoksa kız erkek fark etmez yeter ki sağlıklı olsun
Yaaaa teşekkür ederim bende akıntı bayadır var ama ya demek ki enfeksiyon nedeni ayyy bide bunun için mi ilaç kullanıcam valla ev ezcaneye döndü yaBenimde öyleydi sonra kaşıntıya döndü mantar ilacları kullandım. Kaşıntı geçti akıntı devam ettiği için akıntı kültürü istedi doktorum çünkğ mantar bebek için risk teşkil etmiyor ama akıntının sebebi önemli dedi. O yüzden emin olmak istedi. Bence gidebilirsin. Kulak çubuğu gibi bir aparatla akıntıdan sürüntü alıyorlar bilginiz olsun tedbirli gitmekte fayda var :)
8+5 gunluguz bugün sizinki kac haftalikHayırlı olsun canım kaç haftalık oldunuz
Benim arkadaşım bir hafta kadar önce 5. Oğlunu doğurduGeçen hafta kaşıntı ve akıntı için gittiğimde mantar için fitil ve merhem vermişti doktorum. Kaşıntım geçti ama akıntı devam ediyordu bugün tekrar gittim ve doktor akıntı kültürü aldı tahlile gönderdi bakalım sonuç 5 gün sonra filan çıkıcak. Aynı sıkıntıları yaşayanlar vardı onlar için yazayım dedim. Bugün 12+0 ız ve cinsiyeti tam göremiyorum ama erkeğe benziyor çıkıntı gördüm sanki dedi2 oğlandan son 3.oğlan geliyor galiba. Neyse üzülmiycem rabbim sağlıkla versin de gerisi başımın üstüne.
Hay maşallah resmen inat etmiş gibiBenim arkadaşım bir hafta kadar önce 5. Oğlunu doğurdu
Rabbim hayırlı evlat eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?