2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim sütyene sığmaz oldular. Bazen sütyen takarken çığlık attığım oluyor çok hassaslaştılar
Ben 9+5 im hassaslik cok olmamakla birlikte var ama büyükte. Ya bunun en aci kısmı emzirme doneminden sonra oluyor. O dolgun, silikonlu memeler fis gidiyor

Kız senin için gittim buldum ilk haftalardaki ultrason kağıdını valla kağıda göre solda duruyo. O zaman erkek oluyo galiba yazıya göre. Yok anacım nerden bakarsam bakayım kız ihtimalini bulamıyom
O zaman yapacak bir şey yok ahhahaha hayırlısı allahtan canım

Erkek mi istiyordun tatlım
Ben geçen sene Bi hamilelik geçirdim normalde 2020 Aralık annesi olacaktım fakat 5 buçuk aylık erken doğum yaptım o bebeğim erkekti dolayısıyla eşya da almıştım erkek olursa bebeğimizin yeri dolacak yoksa kız erkek fark etmez yeter ki sağlıklı olsun

Canım teşekkür ederim evet biraz zaman vermem gerekiyor sanırım. Amin inşallah sağ Salim kavuşalım hepimiz

Kızlar cumartesi Dr gittigimde benimde kanama alani görüldü
Şeker yükleme yapıldı önceki hamileligimde çıktığı için 215 cikti bugün dahiliye Dr gittim yarinda diyetisyene gidecegim yarından itibaren sekerimi olcecegim aç tok olmak üzere
Carsamba kanama alani için tekrar kontrole gidecegim
Mide bulantısı bi taraftan

Benim sütyene sığmaz oldular. Bazen sütyen takarken çığlık attığım oluyor çok hassaslaştılar
Göğüsleri büyüyen var mı? Ben duş alirken farkettim dolgun dolgun duruyor. 2 . Hamileligim ama aradan 7 yil geçince hatırlayamıyorum
Benim rahmim çok büyüdü ya iç çamaşırlarıma sığamıyorum sağ tarafım balon gibi oldu

Yaa kötü bir durum çok üzüldüm geçmiş olsun Amaaa şuan daha GğZel bir şey var o da minicik karnın da ki mucize Maşallah inş sağlıklı hepimiz kuçağımıza almayı nasip eder bizlere

Yaaaa teşekkür ederim bende akıntı bayadır var ama ya demek ki enfeksiyon nedeni ayyy bide bunun için mi ilaç kullanıcam valla ev ezcaneye döndü ya ((((

Kızlar bana meyveli yoğurt için marka önerir misiniz ama içinde meyve parçacıkları olmasın midem bulanıyor o zaman

Benim arkadaşım bir hafta kadar önce 5. Oğlunu doğurdu
Rabbim hayırlı evlat eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…