Amin canım cümlemizeRabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
İnşallah istediğiniz zaman sağlıklı gebeliğiniz olsun tekrarSelam kizlar. Gecirdigjm kimyasal gebelikmis. 2 gundur hafif hafif kanamam vardi bugun cok artti ve pihtiyla falan dusuk yaptim. Yani bi ihtimal gec dollenmedir belki demistim ama malesef degilmis. Size cok guzel hamilelik ve dogumlar diliyorum♡
Amin canım inşallah bu günler sağlıkla geçer onlar sağlıkla bize tutunmaya devam etsinler yeter kiAllah yardımcın olsun canım öyle böyle inşaAllah bebişlerimizi kucağımıza alacağız
Çok çok geçmiş olsun temmuz ayında bende geçirdim herkes daha cabuk hamile kalırsın dedi hemde vücut çok kaliteli yumurta üretiyormuş kimyasalın ardından öylede oldu ağustosta tekrar hamile kaldım dilerim sizde tez zamanda bebişinize sağlıcakla kavuşursunuzSelam kizlar. Gecirdigjm kimyasal gebelikmis. 2 gundur hafif hafif kanamam vardi bugun cok artti ve pihtiyla falan dusuk yaptim. Yani bi ihtimal gec dollenmedir belki demistim ama malesef degilmis. Size cok guzel hamilelik ve dogumlar diliyorum♡
Mesajinizi simdi gördum benimkide 8+0 da carsamba günü bicak gibi kesilmisti yazmistim burayada ertesi gun solugu doktorda aldim hersy yolundaymisKızlar birkaç gündür göğüs hassasiyetim bayağı azaldı fakat bulantilar devam ediyor.. sali günü yüreğimi hoplatacak sekilde korkutuldum kasten degildi denk geldi.. bebeğe bisey olmuş mudir kontrol ayın 14unde
Merhaba,ben sağlık ocağına yaptırdım çoğunu.Rubelle ,toksoplazma bi tane daha vardı onları özelde yaptırdım.219 TL tuttu.Merhaba arkadaşlar
Bu rutin istenen gebelik testlerini toxoplazma rubella vb liste baya uzun nerede yaptırdınız sağlık ocağı hepsini yapmıyor sanırım dışarda mı olacak nasıl çok maliyetli mi acaba varmı bilen?
Geçmiş olsun canımSelam kizlar. Gecirdigjm kimyasal gebelikmis. 2 gundur hafif hafif kanamam vardi bugun cok artti ve pihtiyla falan dusuk yaptim. Yani bi ihtimal gec dollenmedir belki demistim ama malesef degilmis. Size cok guzel hamilelik ve dogumlar diliyorum♡
Tesekkur ederim canim. Evet cok uzuldum gercekten. Ama dusundum bi tane cocugum var allah ona hayirli uzun omur versin dedm toparlandim. Bakalim kismet ne zamana. Sizler saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza. Hepinizi smdiden tebrik ederim♡♡Geçmiş olsun canım. İnsan gerçekten yıkılıyor bir sürü hayaller kuruyoruz bir anda yokoluyor. Bende nisanda bebeğimi kaybettim insan bebrk olduğunu bilmektense kimyasal olmasına razı oluyor sanırım. Ve kimyasal akabinde hamilelik hemen oluşuyor inan burda çok örnekler vardı sizin gibi. Bir daha ki aya güzel haberlerini bekliyoruz sağlıcakla kal canım
Teşekkür ederim tam da kabus gorerek uyandim bu mesajı gördüm çok iyi geldiMesajinizi simdi gördum benimkide 8+0 da carsamba günü bicak gibi kesilmisti yazmistim burayada ertesi gun solugu doktorda aldim hersy yolundaymishassasiyet neredeyse kalmadi eskiye nazaran bnce sizde korkmayin
Canım benim tüp bebek olduğundan en başından beri progestan iğne fitil ve duphaston kullanıyorum zaten. Benim şu an bişi yok ama geçen hafta kanama alanım varkenki gibi bel ağrımla başladı her şey hala da devam ediyor o yüzden korkuyorum doktorum 16.30da gel dedi inşallah bebeğim iyidirdogavekitaplar canım şuan devam ediyor mu kanama ya da lekelenme. Hangi ilaçları kullanıyorsun kanama için. Ben lutinus fitil kullanıyordum progrstan gibi o, bir de 3 günde bir 50 lik progestan iğne sün yaptırdım. Başka bir şey kullanmıyorum. Geçen hafta gittiği doktor endol fitil al makattan dedi ama baktım yan etkileri olan bir ilaç güvenemedim kullanmadım ama hala devam ediyor Benim kahverengi devam ediyor belim de ağrıyor biraz.
Benim de tüp bebek canım. Duphaston kullanmıyorum sadece. Kanama alanı bel ağrısı mi yapıyormuş. Dün gittiğim doktor kesenin altında kanama alanı gözüküyor demişti. Benim kahve lekelerim devam ediyor ve az falan da değil malesefCanım benim tüp bebek olduğundan en başından beri progestan iğne fitil ve duphaston kullanıyorum zaten. Benim şu an bişi yok ama geçen hafta kanama alanım varkenki gibi bel ağrımla başladı her şey hala da devam ediyor o yüzden korkuyorum doktorum 16.30da gel dedi inşallah bebeğim iyidir
Yok benim bel ağrım oluyordur belki senin başka bir yerin daha çok ağrıyordur gibi düşün bende bel ağrısı çok olmuştu yine aynı oldu. Korkuyorum bebeğimin kalbi atıyor mudur, kanama alanı öncekinden büyük müdür diye bir sürü şeyden. Rabbime sığınıyorum başka çare gelmiyor elimden bugün 16.30da gel dedi doktorum inşallah güzel haberler alırızBenim de tüp bebek canım. Duphaston kullanmıyorum sadece. Kanama alanı bel ağrısı mi yapıyormuş. Dün gittiğim doktor kesenin altında kanama alanı gözüküyor demişti. Benim kahve lekelerim devam ediyor ve az falan da değil malesefyarın tekrar gideceğim inşallah benimledir
Canım inşallah iyilerdir ben daha kalp atışı duymadım yarın duyarım inşallah bir olumsuzluk yoksaYok benim bel ağrım oluyordur belki senin başka bir yerin daha çok ağrıyordur gibi düşün bende bel ağrısı çok olmuştu yine aynı oldu. Korkuyorum bebeğimin kalbi atıyor mudur, kanama alanı öncekinden büyük müdür diye bir sürü şeyden. Rabbime sığınıyorum başka çare gelmiyor elimden bugün 16.30da gel dedi doktorum inşallah güzel haberler alırız
Selam kizlar. Gecirdigjm kimyasal gebelikmis. 2 gundur hafif hafif kanamam vardi bugun cok artti ve pihtiyla falan dusuk yaptim. Yani bi ihtimal gec dollenmedir belki demistim ama malesef degilmis. Size cok guzel hamilelik ve dogumlar diliyorum♡
Merhaba,ben sağlık ocağına yaptırdım çoğunu.Rubelle ,toksoplazma bi tane daha vardı onları özelde yaptırdım.219 TL tuttu.
Tabi önemlisi o . Bi o zamana gelelim sağlıkla alalım da kucağımıza yeter :)Valla ben ne hissedeceğimi şaşırdım sağlıkla kucağıma alıp büyütelim yeter
Nasıl oldun canım. Inşallah yoktur bir sorun içimi ferah tut. Senin de hamileliğin böyle olacak arada demek ki. Bebiş iyidir merak etmeBenim az önce kanamam oldu kırmızı geldi peçeteye sildikçe bir de belim ağrıyor kasıklarımda ağrı yok yine mi kanama alanı oluştu bilmiyorum inşallah devam etmez bu kez bekliyorum şimdilik takipteyim dua edin kızlar geçsin gitsin
Ben de kimyasal geçirdim 3. Ayında çok şükür tekrar hamile kaldım. Allah sağlıklı şekilde gönlüne göre versin inşalalhTesekkur ederim canim. Evet cok uzuldum gercekten. Ama dusundum bi tane cocugum var allah ona hayirli uzun omur versin dedm toparlandim. Bakalim kismet ne zamana. Sizler saglikla alin bebeklerinizi kucaginiza. Hepinizi smdiden tebrik ederim♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?