2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183

Ya şöyle konuşmaya üşenen de doktor olmasın ya bi zahmet endişeli bi anne adayı var karşında doğru düzgün 2 kelime ediversen boş yere stres yaptırıyorlar insana

Ya şöyle konuşmaya üşenen de doktor olmasın ya bi zahmet endişeli bi anne adayı var karşında doğru düzgün 2 kelime ediversen boş yere stres yaptırıyorlar insana
Aynen canım pozitif olmaya çalışırken doğru düzgün konuşmadı her şey iyi olsun da Çarşamba kendi doktoruma randevum vardı zaten

Canimmm size kim dediyse kandirmis kiz cocuklari uslu uslu evcilik oynamiyor emin ol.. onlarda atlamali ziplamali oyunlar oynuyo. Benim kizim var ama evde bir suru hotwheelsi var surekli onlarla oynuyo mesela

Hele ablaminda bi oglu var 2. Cocuk kiz. Abiden sonra olan kizida ayni abisi gibi. Abisi ne yaparsa onu yapiyor. Cunku abisi onun idolu

Yani 2 abiden sonra kiz olsada cok uslu bir kiz bekleme abiyi ornek aliyolar

Yaa kötü bir durum çok üzüldüm geçmiş olsun Amaaa şuan daha GğZel bir şey var o da minicik karnın da ki mucize Maşallah inş sağlıklı hepimiz kuçağımıza almayı nasip eder bizlere
İnş canım sağol şimdi kahverengi akıntı geliyor gidip proluton depot yaptıracağım tedbir amaçlıağrı olursa diye vermişti kanamaya çevirmesinden korkuyorum

İnş canım sağol şimdi kahverengi akıntı geliyor gidip proluton depot yaptıracağım tedbir amaçlıağrı olursa diye vermişti kanamaya çevirmesinden korkuyorum
Grupta kanama yaşayan çok annemiz oldu bende dahil ilk insan çok telaş yapıyor ama çok korkmayın pruluton depot oluyorm bende haftda bir.

Kızlar, çatlak için ürün kullanmaya başladınız mı? Erkenden başlamak lazımmış

Grupta kanama yaşayan çok annemiz oldu bende dahil ilk insan çok telaş yapıyor ama çok korkmayın pruluton depot oluyorm bende haftda bir.
Diğer hamileliğim de çok kanamalı geçti bardaktan boşalıyordu resmen bunda da 2 oldu kahverengi akıntı gelmesi

Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin

Benim az önce kanamam oldu kırmızı geldi peçeteye sildikçe bir de belim ağrıyor kasıklarımda ağrı yok yine mi kanama alanı oluştu bilmiyorum inşallah devam etmez bu kez bekliyorum şimdilik takipteyim dua edin kızlar geçsin gitsin

Allah yardımcın olsun canım öyle böyle inşaAllah bebişlerimizi kucağımıza alacağız

Selam kizlar. Gecirdigjm kimyasal gebelikmis. 2 gundur hafif hafif kanamam vardi bugun cok artti ve pihtiyla falan dusuk yaptim. Yani bi ihtimal gec dollenmedir belki demistim ama malesef degilmis. Size cok guzel hamilelik ve dogumlar diliyorum♡
Ah canım üzüldüm ama dış gebelik olmadığı için de sevindim. Rn kısa sürede yine güzel haberler alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…