Evet her şey de bir hayır vardır elbetBilmiyorum doktor çok aydınlatmadı sanki beni, ortada konuştu hep. Normalde 6+3 üm karından duyulamaz mıydı kalp atışı duyan arkadaşlar olmuştur illaki. Vajinal kanama olduğu için bakmak istemedi. Bak görünüyor pıt pıt demedi ben gördüm Atan bir şey o mu dedim Bi şey demedi inşallah kuruntu yapıyorumdur. Birisi gitti diğeri de gitmesin
Aynen canım pozitif olmaya çalışırken doğru düzgün konuşmadıYa şöyle konuşmaya üşenen de doktor olmasın ya bi zahmet endişeli bi anne adayı var karşında doğru düzgün 2 kelime ediversen boş yere stres yaptırıyorlar insana
Canimmm size kim dediyse kandirmisYa ya sorma tam delirmeğim geliyo 2 oğlanla. Sürekli atlamalı zıplamalı kudurmalı oyunlar. Kız olsa alır bebeğine eline evcilik oynar uslu uslu ne güzel. Sizin cinsiyette bir iki haftaya belli olur. Benim diğer gebeliklerimdr daha erken öğrenmiştik bu epey gecikti anlamadım bende. Net söyleyemiyorum sadece tahmin ediyorum dedi.
İnş canım sağol şimdi kahverengi akıntı geliyor gidip proluton depot yaptıracağım tedbir amaçlıağrı olursa diye vermişti kanamaya çevirmesinden korkuyorumYaa kötü bir durum çok üzüldüm geçmiş olsunAmaaa şuan daha GğZel bir şey var o da minicik karnın da ki mucize Maşallah inş sağlıklı hepimiz kuçağımıza almayı nasip eder bizlere
Grupta kanama yaşayan çok annemiz oldu bende dahil ilk insan çok telaş yapıyor ama çok korkmayınİnş canım sağol şimdi kahverengi akıntı geliyor gidip proluton depot yaptıracağım tedbir amaçlıağrı olursa diye vermişti kanamaya çevirmesinden korkuyorum
Kanamaniz geçmedi mi?Grupta kanama yaşayan çok annemiz oldu bende dahil ilk insan çok telaş yapıyor ama çok korkmayınpruluton depot oluyorm bende haftda bir.
Şükür üst üste iki sabah oldu bir daha olmadı.10 gündür yokKanamaniz geçmedi mi?
Şimdilik nemlendirici kremlere başladım. Çatlak kremleri için erken oldğnu düşünüyorum.Kızlar, çatlak için ürün kullanmaya başladınız mı? Erkenden başlamak lazımmış
Nemlendirici olarak ne kullanıyorsunŞimdilik nemlendirici kremlere başladım. Çatlak kremleri için erken oldğnu düşünüyorum.
Lazere giderken aman şöyle iyi aman böyle iyi diye zorla sattıkları elimdeki vücut losyonlarından başladımNemlendirici olarak ne kullanıyorsun
Diğer hamileliğim de çok kanamalı geçti bardaktan boşalıyordu resmen bunda da 2 oldu kahverengi akıntı gelmesiGrupta kanama yaşayan çok annemiz oldu bende dahil ilk insan çok telaş yapıyor ama çok korkmayınpruluton depot oluyorm bende haftda bir.
Benim de o fotoğrafa göre erkek oluyor. En başından beri de erkek hissediyorum zatennBu fotoğrafa göre benimki erkek oluyor
Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinBen geçen sene Bi hamilelik geçirdim normalde 2020 Aralık annesi olacaktım fakat 5 buçuk aylık erken doğum yaptımo bebeğim erkekti dolayısıyla eşya da almıştım erkek olursa bebeğimizin yeri dolacak yoksa kız erkek fark etmez yeter ki sağlıklı olsun
Benimde 7+3 canım8+5 gunluguz bugün sizinki kac haftalik
Allah yardımcın olsun canım öyle böyle inşaAllah bebişlerimizi kucağımıza alacağızBenim az önce kanamam oldu kırmızı geldi peçeteye sildikçe bir de belim ağrıyor kasıklarımda ağrı yok yine mi kanama alanı oluştu bilmiyorum inşallah devam etmez bu kez bekliyorum şimdilik takipteyim dua edin kızlar geçsin gitsin
Ah canım üzüldüm ama dış gebelik olmadığı için de sevindim. Rn kısa sürede yine güzel haberler alacaksın inşallahSelam kizlar. Gecirdigjm kimyasal gebelikmis. 2 gundur hafif hafif kanamam vardi bugun cok artti ve pihtiyla falan dusuk yaptim. Yani bi ihtimal gec dollenmedir belki demistim ama malesef degilmis. Size cok guzel hamilelik ve dogumlar diliyorum♡
Valla ben ne hissedeceğimi şaşırdım sağlıkla kucağıma alıp büyütelim yeterBenim de o fotoğrafa göre erkek oluyor. En başından beri de erkek hissediyorum zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?