- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Doktorunuza yazın yada arayın bence. Doktorunuz daha iyi yönlendirir.Herkese merhabalar Cumartesi günü 5+6 karından ultasonda kalp sesimizi duyamadık ama doktorumuz biraz uğraştığında pıtpıt atan kalbin yanıp sönen görünümünü gördük şükürler olsunBir sonraki kontrole 2 hafta sonra çağırdı. (7+6 olacağım)
Benim son 2 gündür bulantım son derece artmış durumda, bulantı ilacı için 2 hafta bekleyebilir miyim bilemiyorum acaba daha erkenden gidip ilacı alsam mı diyorum kararsız kaldım sizce ne yapayım?
Doktorunuzla telefondan bi onay alarak başlayın isterseniz . Bi zararı yok çünkü prilamınHerkese merhabalar Cumartesi günü 5+6 karından ultasonda kalp sesimizi duyamadık ama doktorumuz biraz uğraştığında pıtpıt atan kalbin yanıp sönen görünümünü gördük şükürler olsunBir sonraki kontrole 2 hafta sonra çağırdı. (7+6 olacağım)
Benim son 2 gündür bulantım son derece artmış durumda, bulantı ilacı için 2 hafta bekleyebilir miyim bilemiyorum acaba daha erkenden gidip ilacı alsam mı diyorum kararsız kaldım sizce ne yapayım?
Geçmiş olsun. Inşallah bir sıkıntı yoktur ama görünün tabi aklınızda kalmasınSelam kızlar benim gene kılcal damar gibi kanamam geldi ne lekesi bitti ne kanaması gercekten cok yıprandım bu süreçten kendi doktorum 1 saat uzaklikta devlete gidip baktiracagim oglumu okula goturdukten sonra
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Inşallah bir sıkıntı yoktur ama görünün tabi aklınızda kalmasın
Aynen canım yeterki acısını yaşamayalımTabi önemlisi o . Bi o zamana gelelim sağlıkla alalım da kucağımıza yeter :)
İnşallah arkadaşımNasıl oldun canım. Inşallah yoktur bir sorun içimi ferah tut. Senin de hamileliğin böyle olacak arada demek ki. Bebiş iyidir merak etme
İnşallah bebeklerimiz iyidir insan bu stresten çok yoruluyor ama stres oldukça da onlar etkileniyor böyle kısır bir döngüSelam kızlar benim gene kılcal damar gibi kanamam geldi ne lekesi bitti ne kanaması gercekten cok yıprandım bu süreçten kendi doktorum 1 saat uzaklikta devlete gidip baktiracagim oglumu okula goturdukten sonra
Kanama genelde ilk üç ay içinde bitiyormuş. 12 haftamızın dolmasını bekleyelimİnşallah bebeklerimiz iyidir insan bu stresten çok yoruluyor ama stres oldukça da onlar etkileniyor böyle kısır bir döngü
Ay kendi doktorumun gözünü seveyim allah devlete düşürmesin ya enfeksiyon olabilirmi acaba diye sormamla adam beni öyle bir azarladi anlatamam iğne vurul yat kalkma evinde yatamiosan buraya yatisini yapayim ne enfeksiyonu yatacan yatmazsan düşer ölür bebegin saymadigini birakmadi bağararak üstelik icerde gorulen kanama alanim vs olmamasina ragmen bn sdce bebegi gormek icin gitmistim zaten sagliklimi diye ne dedigini kafana takma ciddiye alma dedi esimde cok moralimi bozdu gerizekali adamİnşallah bebeklerimiz iyidir insan bu stresten çok yoruluyor ama stres oldukça da onlar etkileniyor böyle kısır bir döngü
Alla alla nasil böyle konuştu. Bebeğe bakmadı mi yani anlayamadım. Mesela bende lekelenme vardi doktorum hic yat dinlen demedi bana, ay bende hic yatmadim ki zaten cok mümkün değil oğlum vsr onla ilgilenmek zorundayım. Ben devletede gittim ama hic böyle doktorla karşılaşmadım. Allah düşürmesin böylesine. Kendi doktorunuza neden gitmedinizAy kendi doktorumun gözünü seveyim allah devlete düşürmesin ya enfeksiyon olabilirmi acaba diye sormamla adam beni öyle bir azarladi anlatamam iğne vurul yat kalkma evinde yatamiosan buraya yatisini yapayim ne enfeksiyonu yatacan yatmazsan düşer ölür bebegin saymadigini birakmadi bağararak üstelik icerde gorulen kanama alanim vs olmamasina ragmen bn sdce bebegi gormek icin gitmistim zaten sagliklimi diye ne dedigini kafana takma ciddiye alma dedi esimde cok moralimi bozdu gerizekali adam
Ya hamile birine böyle davranmak gerçekten kalpsizlik. Biz bu kadar kaygılıyken bu tavır çok yanlış. Şikayet edebilirsiniz ben kesin ederdim. Bir de yatmakla çocuğun düşmesinin ne alakası var. Banada doktorum aksine sen ayaklarını havaya dkip yatsan düşcek olan çocuk düşer demişti.Ay kendi doktorumun gözünü seveyim allah devlete düşürmesin ya enfeksiyon olabilirmi acaba diye sormamla adam beni öyle bir azarladi anlatamam iğne vurul yat kalkma evinde yatamiosan buraya yatisini yapayim ne enfeksiyonu yatacan yatmazsan düşer ölür bebegin saymadigini birakmadi bağararak üstelik icerde gorulen kanama alanim vs olmamasina ragmen bn sdce bebegi gormek icin gitmistim zaten sagliklimi diye ne dedigini kafana takma ciddiye alma dedi esimde cok moralimi bozdu gerizekali adam
Evet aynen benim doktorumda dedi progestanin düşüğü engelledigide net değil . Düşecek bebek düşüyor demişti. Insanin canini sikiyorlar. Islerini severek yapmıyor gibi bazi doktorlarYa hamile birine böyle davranmak gerçekten kalpsizlik. Biz bu kadar kaygılıyken bu tavır çok yanlış. Şikayet edebilirsiniz ben kesin ederdim. Bir de yatmakla çocuğun düşmesinin ne alakası var. Banada doktorum aksine sen ayaklarını havaya dkip yatsan düşcek olan çocuk düşer demişti.
Progestan vücudun ürettiği kadarı yeterli değilse diye desteklemek için veriliyor sanırım. Doğal seleksiyon sağlıklı olmazsa vucut onu bir şekilde atıyormuş.Evet aynen benim doktorumda dedi progestanin düşüğü engelledigide net değil . Düşecek bebek düşüyor demişti. Insanin canini sikiyorlar. Islerini severek yapmıyor gibi bazi doktorlar
Bende aynıyım ya hele çiğ et kokusu beni mahvediyor etli yemekleri de öyle isteye isteye yemiyorum en ufak kötü koku beni mahvediyor ilk hamileliğim hiç böyle değildi bide karnım taş gibimerhaba, bende ara ara bulantı ve bazı yiyecek/içeceklere karşı tiksinti başladı. örnek olarak ilk zamanlarda yediğim domates, kırmızı biber ve organik ekmeği düşününce bile midem bulanıyor. kahve artık içemiyorum.
onun yerine wasa ve peynir tüketiyorum. öğlen yemek yemeye çalışıyorum ancak akşam canım hiçbir şey istemiyor. böyle olunca da biraz halsizlik başladı. benim gibi hisseden var mı, herkese selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?