2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Doktorunuza yazın yada arayın bence. Doktorunuz daha iyi yönlendirir.

Selam kızlar benim gene kılcal damar gibi kanamam geldi ne lekesi bitti ne kanaması gercekten cok yıprandım bu süreçten kendi doktorum 1 saat uzaklikta devlete gidip baktiracagim oglumu okula goturdukten sonra

Benim sırtıma bıçak gibi ağrı saplandı uzun sürede geçmedi doktor randevum normalde perşembe günüydü bugüne aldık öğleden sonra bir gidip görüneceğim geçen günde yoğun bir karın ağrısı yaşadım arka arkaya gelince huzursuz oldum kayınvalidem olur bunlar bebek büyüyor diyor ama ilk olunca insan korkuyor tabi

Doktorunuzla telefondan bi onay alarak başlayın isterseniz . Bi zararı yok çünkü prilamın

Selam kızlar benim gene kılcal damar gibi kanamam geldi ne lekesi bitti ne kanaması gercekten cok yıprandım bu süreçten kendi doktorum 1 saat uzaklikta devlete gidip baktiracagim oglumu okula goturdukten sonra
Geçmiş olsun. Inşallah bir sıkıntı yoktur ama görünün tabi aklınızda kalmasın

Herkese merhaba, insallah kanamasi olanlar
geçer biran önce iyi haberlerle gelirsiniz.
Benim haftada 1- 2 cok az leke geliyordu.şükür 10 gün olack gelmedi.
Çatlak icin genetikte cok etkili. Ben ilk hamileliğimde kullandim kremler , kendim yag karşımlari yaptım vs 37 . Haftada karnim hep catladi. 38 . Haftada da doğum yaptım. 1 hafta bekleyemedi. Kırmızı hali iyi oldu daha sonra beyazladı daha farkedilmez oldu.

İnşallah bebeklerimiz iyidir insan bu stresten çok yoruluyor ama stres oldukça da onlar etkileniyor böyle kısır bir döngü

İnşallah bebeklerimiz iyidir insan bu stresten çok yoruluyor ama stres oldukça da onlar etkileniyor böyle kısır bir döngü
Ay kendi doktorumun gözünü seveyim allah devlete düşürmesin ya enfeksiyon olabilirmi acaba diye sormamla adam beni öyle bir azarladi anlatamam iğne vurul yat kalkma evinde yatamiosan buraya yatisini yapayim ne enfeksiyonu yatacan yatmazsan düşer ölür bebegin saymadigini birakmadi bağararak üstelik icerde gorulen kanama alanim vs olmamasina ragmen bn sdce bebegi gormek icin gitmistim zaten sagliklimi diye ne dedigini kafana takma ciddiye alma dedi esimde cok moralimi bozdu gerizekali adam

merhaba, bende ara ara bulantı ve bazı yiyecek/içeceklere karşı tiksinti başladı. örnek olarak ilk zamanlarda yediğim domates, kırmızı biber ve organik ekmeği düşününce bile midem bulanıyor. kahve artık içemiyorum.
onun yerine wasa ve peynir tüketiyorum. öğlen yemek yemeye çalışıyorum ancak akşam canım hiçbir şey istemiyor. böyle olunca da biraz halsizlik başladı. benim gibi hisseden var mı, herkese selamlar.

Alla alla nasil böyle konuştu. Bebeğe bakmadı mi yani anlayamadım. Mesela bende lekelenme vardi doktorum hic yat dinlen demedi bana, ay bende hic yatmadim ki zaten cok mümkün değil oğlum vsr onla ilgilenmek zorundayım. Ben devletede gittim ama hic böyle doktorla karşılaşmadım. Allah düşürmesin böylesine. Kendi doktorunuza neden gitmediniz

Ya hamile birine böyle davranmak gerçekten kalpsizlik. Biz bu kadar kaygılıyken bu tavır çok yanlış. Şikayet edebilirsiniz ben kesin ederdim. Bir de yatmakla çocuğun düşmesinin ne alakası var. Banada doktorum aksine sen ayaklarını havaya dkip yatsan düşcek olan çocuk düşer demişti.

Evet aynen benim doktorumda dedi progestanin düşüğü engelledigide net değil . Düşecek bebek düşüyor demişti. Insanin canini sikiyorlar. Islerini severek yapmıyor gibi bazi doktorlar

Evet aynen benim doktorumda dedi progestanin düşüğü engelledigide net değil . Düşecek bebek düşüyor demişti. Insanin canini sikiyorlar. Islerini severek yapmıyor gibi bazi doktorlar
Progestan vücudun ürettiği kadarı yeterli değilse diye desteklemek için veriliyor sanırım. Doğal seleksiyon sağlıklı olmazsa vucut onu bir şekilde atıyormuş.

herkese selam,bende dışardan yemek yemek istemiyorum,midem bulanıyor,kahvaltılık,sulu yemek yiyesim var

Bende aynıyım ya hele çiğ et kokusu beni mahvediyor etli yemekleri de öyle isteye isteye yemiyorum en ufak kötü koku beni mahvediyor ilk hamileliğim hiç böyle değildi bide karnım taş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…