2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Doktorluğu da beş para etmez insanlığı zaten yok sen kendi doktoruna git onun dediklerini de kulak arkası et terbiyesiz

Merhaba arkadaşlar nasılsınız inşallah hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuzdur :) 3-4 gündür hiç bakamadım buraya. Normalde bugün randevum vardı ama dr un çalışma sisteminden dolayı iptal edildi ve en erken 14 üne verdi randevuyu hala bebişime kavuşamadım. Aman sağlıklı olsunda inşallah varsın geç göreyim

Kendi doktorum 1 saat uzakliktaydi isyerinden hemen 1 saatlik izin alabilmis o yuzden devlette gosterdim bidaha asla gitmem bakti bakti ultrasonla kanama alani varmi diye sordum cevap bile vermedi kalp atisini acti buyur dinle dedi neye ugradigimi sasirdim hic sormayin ilk oglumda cok dha riskliydim bnde kanama alani doluydu icim calisiyordumda o doktorumda yat dememisti bnmde daimi yatmam imkansiz allaha emanetiz artik

Evet sormayin ya ilk hamileligimde heryerim kanama alani doluydu doktorum pamuga sarsak dusecekse duser calismaya devam et demisti bu adamin üslubu beni cok üzdü enfeksiyon olabilirmi dedim diye köpürdü ne enfksiyonu antin kuntin soru soruyosunuz diye bi acti agzini inanin aglamamak icin zor dayandim allah islah etsin 65 yasindan fazlaydi emekli olsun gitsin insallah kimlere neler diyordur dha allah bilir keske sikayet etseydim

Doktorluğu da beş para etmez insanlığı zaten yok sen kendi doktoruna git onun dediklerini de kulak arkası et terbiyesiz
Aglamamak icin zor tuttum kendimi allah bildigi gibi yapsin onu nasıl canımı sıktı ilk defa boyle azarlandim bi doktor tarafindan 2 tane soru sordum birine cevap vermedi kanama alani varmi dedim bisey demedi bak dinle deyip kalbini acti bbgin enfeksiyon yaparmi bu durumu hocam dememle adam köpürdü allah islah etsn onu

Üzmeyin artık kendinizi bir dangoza denk gelmişsiniz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın kendi doktorunuza gidersinizz

C Carpediem4 ayy nasıl bir doktor evlerden Irak zaten yaşlı doktorların çoğu aksi lanet bir şey oluyor hele bir de devletteyse sen canını sıkma canım bebeğinin sağlıklı olduğunu gördün ya o sana yeter

Evet ya hasta ruhlu terbiyesiz adam bende ona şükrettim zaten yaşıyormuş bebeğim diye neyapalim

Kızlar benim gibi Coraspirin kullanıp yan etkilerini yaşayan var mı? Çarpıntı, halsizlik, midede yanma, göz kararması bunların hepsini yaşıyorum. Kontrolüm dündü doktorum devam etmemi söyledi. Ama ben bu etkilerin bu ilaçtan kaynaklandığına bugün kanaat getirdim. Yaşadığım bu sıkıntıların sebebini ararken içtiğim Coraspirin geldi aklıma acaba yan etkileri ne diye bakınca anladığım sebebini Yoksa doktoruma içmesem olur mu diye sorardım.

Neler olmuş böyle gene herkesin kanaması olmuş hepinize çok geçmiş olsun kızlar artık öyle böyle inşaAllah kucağımıza alacağız bebişlerimizi
dogavekitaplar ne yaptın kardeşim son msj beni çok duygulandırdı

Bebek iyi kanama alanı da yok kanama olmuş akıp gitmiş büyük ihtimal dedi doktor bebeğin kalbinde bir aritmi sıkıntısı varmış 4 kez atıyor bi duruyor gibi olup sonra yine aynı genelde geçiyor sadece bu kadar erken çıkması pek görünmez dedi sık sık kontrol edeceğiz dedi ben strese bağlıyorum onu da bundan sonra psikolojimi serbest bırakcam her şeyi takmıcam durduk yere bile kahkaha atacağım çünkü kahkaha mutluluk hormonunu artıran bişi ne oluyorsa stresten oluyor ve bundan sonra daha teslimiyette olacağım Rabbim elbet korur bizi

Canım çok sevindim maşallah evet stres hem bebeğe hem anneye zararlı en güzeli teslimiyet benimde en çok ihtiyacım olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…