- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Doktorluğu da beş para etmez insanlığı zaten yok sen kendi doktoruna git onun dediklerini de kulak arkası et terbiyesizAy kendi doktorumun gözünü seveyim allah devlete düşürmesin ya enfeksiyon olabilirmi acaba diye sormamla adam beni öyle bir azarladi anlatamam iğne vurul yat kalkma evinde yatamiosan buraya yatisini yapayim ne enfeksiyonu yatacan yatmazsan düşer ölür bebegin saymadigini birakmadi bağararak üstelik icerde gorulen kanama alanim vs olmamasina ragmen bn sdce bebegi gormek icin gitmistim zaten sagliklimi diye ne dedigini kafana takma ciddiye alma dedi esimde cok moralimi bozdu gerizekali adam
hayırlı haberler alırsın inşallahBen de geldim doktora bekliyorum içeri girmeyi dilimde sürekli sureler dualar
Dr kapısında stresten doğurabiliirmBen de geldim doktora bekliyorum içeri girmeyi dilimde sürekli sureler dualar
Kendi doktorum 1 saat uzakliktaydi isyerinden hemen 1 saatlik izin alabilmis o yuzden devlette gosterdim bidaha asla gitmem bakti bakti ultrasonla kanama alani varmi diye sordum cevap bile vermedi kalp atisini acti buyur dinle dedi neye ugradigimi sasirdim hic sormayin ilk oglumda cok dha riskliydim bnde kanama alani doluydu icim calisiyordumda o doktorumda yat dememisti bnmde daimi yatmam imkansiz allaha emanetiz artikAlla alla nasil böyle konuştu. Bebeğe bakmadı mi yani anlayamadım. Mesela bende lekelenme vardi doktorum hic yat dinlen demedi bana, ay bende hic yatmadim ki zaten cok mümkün değil oğlum vsr onla ilgilenmek zorundayım. Ben devletede gittim ama hic böyle doktorla karşılaşmadım. Allah düşürmesin böylesine. Kendi doktorunuza neden gitmediniz
Evet sormayin ya ilk hamileligimde heryerim kanama alani doluydu doktorum pamuga sarsak dusecekse duser calismaya devam et demisti bu adamin üslubu beni cok üzdü enfeksiyon olabilirmi dedim diye köpürdü ne enfksiyonu antin kuntin soru soruyosunuz diye bi acti agzini inanin aglamamak icin zor dayandim allah islah etsin 65 yasindan fazlaydi emekli olsun gitsin insallah kimlere neler diyordur dha allah bilir keske sikayet etseydimYa hamile birine böyle davranmak gerçekten kalpsizlik. Biz bu kadar kaygılıyken bu tavır çok yanlış. Şikayet edebilirsiniz ben kesin ederdim. Bir de yatmakla çocuğun düşmesinin ne alakası var. Banada doktorum aksine sen ayaklarını havaya dkip yatsan düşcek olan çocuk düşer demişti.
Aglamamak icin zor tuttum kendimi allah bildigi gibi yapsin onu nasıl canımı sıktı ilk defa boyle azarlandim bi doktor tarafindan 2 tane soru sordum birine cevap vermedi kanama alani varmi dedim bisey demedi bak dinle deyip kalbini acti bbgin enfeksiyon yaparmi bu durumu hocam dememle adam köpürdü allah islah etsn onuDoktorluğu da beş para etmez insanlığı zaten yok sen kendi doktoruna git onun dediklerini de kulak arkası et terbiyesiz
Üzmeyin artık kendinizi bir dangoza denk gelmişsiniz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın kendi doktorunuza gidersinizzEvet sormayin ya ilk hamileligimde heryerim kanama alani doluydu doktorum pamuga sarsak dusecekse duser calismaya devam et demisti bu adamin üslubu beni cok üzdü enfeksiyon olabilirmi dedim diye köpürdü ne enfksiyonu antin kuntin soru soruyosunuz diye bi acti agzini inanin aglamamak icin zor dayandim allah islah etsin 65 yasindan fazlaydi emekli olsun gitsin insallah kimlere neler diyordur dha allah bilir keske sikayet etseydim
Evet dogru diyorsunuz 10 gün sonra kontrolum olacak hepimize saglikli gebelikler diliyorumÜzmeyin artık kendinizi bir dangoza denk gelmişsiniz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın kendi doktorunuza gidersinizz
Canım inşallah güzel şeyler duyacaksın doktordanBen de geldim doktora bekliyorum içeri girmeyi dilimde sürekli sureler dualar
Valla o iki kişi epey oldu işaretleyeli bende merak ediyorum neye göre işaretlediler. Burda en önde giden benim benim ki bile belli olmadı henüzCinsiyet butonu açılmış 2 tane de erkek var öğrenenler oldu mu yaw
Evet ya hasta ruhlu terbiyesiz adam bende ona şükrettim zaten yaşıyormuş bebeğim diye neyapalimC Carpediem4 ayy nasıl bir doktor evlerden Irakzaten yaşlı doktorların çoğu aksi lanet bir şey oluyor hele bir de devletteyse sen canını sıkma canım bebeğinin sağlıklı olduğunu gördün ya o sana yeter
Siz ne yaaptiniz nasil gecti muayneniz hayirli haberlerle gelin insallahBen de geldim doktora bekliyorum içeri girmeyi dilimde sürekli sureler dualar
Canım çok sevindim maşallahBebek iyi kanama alanı da yok kanama olmuş akıp gitmiş büyük ihtimal dedi doktor bebeğin kalbinde bir aritmi sıkıntısı varmış 4 kez atıyor bi duruyor gibi olup sonra yine aynı genelde geçiyor sadece bu kadar erken çıkması pek görünmez dedi sık sık kontrol edeceğiz dedi ben strese bağlıyorum onu da bundan sonra psikolojimi serbest bırakcam her şeyi takmıcam durduk yere bile kahkaha atacağım çünkü kahkaha mutluluk hormonunu artıran bişi ne oluyorsa stresten oluyor ve bundan sonra daha teslimiyette olacağım Rabbim elbet korur bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?