2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yalnız değilsiniz ben de yaklaşık bir aydır yaşıyorum bunları bir yediğim yemeyi bir daha yiyemiyorum ne kokusunu duymak ne kendisini görmek istiyorum dışarıda televizyonda bir yemek tabelası resmi görünce tiksiniyorum nerdeyse bütün kokular tiksindiriyor beni üç ay olunca azalacak diyorlar üç ayın dolmasını heyecanla bekliyorum hep böyle kalacağım diye korkmaya başladım

Birçoğumuz böyleyiz sanırım. Ben yemek yapamıyorum bile kokudan. Aç geziyorum ama yapacam hicbir şey yok. Meyve ağırlıklı besleniyorum o iyi geliyor biraz

Kızlar iyi akşamlar
Hamileyken covid aşısı yaptıran varmı ben gebe kalmadan önce ilk doz biontech aşımı olmuştum sonra hamile kaldım şimdi ikinci dozu olmadım 9 haftalığız bugün 3 ay dolsun diye bekliyorum en azından ama sormak istedim hamileyken aşı olan varmı aranızda

En sevdiğim soğan bile çok kötü kokuyor hatta dün günü kurtarayım onu bari yerim diye makarna yaptım off makarna bile öyle kokar mı yaa çok kötü kokuyor

Ben ilkini yaptırmıştım önceden ikinciyi de hamileymişim bilmiyordum yaptırdım şuan 2 aylık hamileyim tabi bilsem yaptırırmıydım bilmiyorum

Bence yaptırmayın ben 2 dozumuda yaptırmıştım önceden ama doktorum dedi eğer yaptirmsaydin gebelikte yaptırmanı istemezdim dedi bide bide başkalarından da hep öyle duydum bence yaptirmayin

Kalp atışını duymayan tek benmiyim ya taploya bakıyorum herkes duymuş
Sizin 30 mayıs doğum gözüktüğü için normal duymamış olmanız. Geç döllenme v.s olabilir telaş etmeyin
Fatos3458 tablo'da bilgilerim vardı artık yok neden acaba?
Bende şimdi ona bakıyordum enteresan bir durum var tabloda gözükmüyor eklemek için girdiğimde gözüküyorsunuzçözücem inşallah. Eklemiştim yani sizi bi problem olmuş gibi.

Bence yaptırmayın ben 2 dozumuda yaptırmıştım önceden ama doktorum dedi eğer yaptirmsaydin gebelikte yaptırmanı istemezdim dedi bide bide başkalarından da hep öyle duydum bence yaptirmayin
Doktorlar herkese farklı birşey öneriyor gerçekten tuhaf doktorlar da yeterince bilgili değil halk zaten değil sonra bu ikilem arasında kalıyoruz bizim doktor da yaptira bilirsin bir sorun olmaz diyor mesela

Evet eklemistiniz ben baktım gözükmüyor birde benim 25 Mayıs görünüyor tahmini doğum tarihi valla bende bilmiyorum ben 5 haftalıkti gittigimde doktor 2 hafta sonra gel dedi şuan 7 haftalık yarın gidicez kalp atışını duymayı ve görmeyi umuyoruz inşallah

Siz 30 mayıs yazmışsınız bana o yüzden öyle girmişim. Değiştirelim mi

Siz 30 mayıs yazmışsınız bana o yüzden öyle girmişim. Değiştirelim mi
Olur fark etmez bende tam olarak bilmiyorum o yüzden4 haftalık falan diye düşündüm ben çünkü doktora kaç haftalık dedim doktor daha küçük falan dedi sağlık ocağından aradılar 5 haftalık gebesiniz gelin kan alicaz kan grubunuz lazım falan diye orda öğrendim

O zaman doktor dönüşü netleştiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…