2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben ilkini yaptırmıştım önceden ikinciyi de hamileymişim bilmiyordum yaptırdım şuan 2 aylık hamileyim tabi bilsem yaptırırmıydım bilmiyorum

Bence yaptırmayın ben 2 dozumuda yaptırmıştım önceden ama doktorum dedi eğer yaptirmsaydin gebelikte yaptırmanı istemezdim dedi bide bide başkalarından da hep öyle duydum bence yaptirmayin

Doktorlar herkese farklı birşey öneriyor gerçekten tuhaf doktorlar da yeterince bilgili değil halk zaten değil sonra bu ikilem arasında kalıyoruz bizim doktor da yaptira bilirsin bir sorun olmaz diyor mesela
Bende ne yapıcağımı bilmiyorum gerçekten. Doktoruma sordum ne yaptır ne yaptırma derim ama covid olursan çok daha tehlikeli dedi. Birde son zamanlarda haberlerde görüyorsunuzdur gebelerde çok sıkıntı olmaya başladı şuan öyle kafam karışık ki anlatamam 3 ay dolsun yaptırim diyorum bi yandanda korkuyorum

Ben 12. Hafta dolunca hemen yaptiricam insallah. 3 haftam kaldi Benim aşı sıram geldigi hafta covid olmustum yaptiramadim. Covid gecirince 3 ay ertelendi sıram, 3 ay dolup asi olacagim hafta hamile oldugumu ogrendim Asi nasip olmadi bi turlu bana

Ben en son gittiğimde 5 haftalikti şimdi 7 haftalık yarın inşallah gittiğimde duyarım diye düşünüyorum sizin ki kaç haftalık ki?
Şuan 6+5 olduk 7 hafta sayılıyor ilk gittiğimiz de 5+4 çıkmıştı vajinal baktırdım karından göremedi çünkü çok az kalp atışı var dedi ama tam emin konuşamadı bende perşembe gideceğim inşallah

Kanaması olan arkadaşlar ilk gebeliğimde neredeyse ilk 6 ay kanamam lekelenmem oldu progestan iğne fitil kullandım normal hayatıma devam ettim doktorum yatsan da düşecekse düşecek ama sen tutunacağına inan ona güven dedi ve gerçekten de öyle oldu o nedenle size tavsiyem stres yapmayın bu arada şimdi de kanamam var ama ben çok rahatım düşecekse tutamam elimden bişey gelmez bebeğimin benimle olduğuna inanmaktan ve dua etmekten başka yapacak bişeyim yok rahat olun sizlerde

Fatos3458 kalp atışını duydum 6 hafta 4 günlük şuan bugün gece kanamam olunca gece hastaneye gittik çok şükür kanama alanı falan görülmedi ama yatış verdi
Maşallah bi kalp atışı daha Kanamasız 12.haftaya ulaşan yok sanırım içimizde Korkma canım hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunu doktorun talimatlarına uy stres yapma Allahın izniyle herşey çok güzel olacak

Ben dün bulantıma daha fazla direnmeyip doktorumdan ilaç vermesini istedim. Prilam gece 2 gündüz 1 alabilirsin dedi. Gece 2 tane alıp uyudum bu sabah öğürmeden uyandım çok şükür. En azından su içebiliyor olmak çok iyi geldi bir haftadan sonra.

Canım corapsirin böyle şeylere neden olur mu? Doktor mu dedi? Yani içerikte vardır illaki ama hepsinin olması biranda zor gibi. Panik atak olmasın

Sevindim eğer stresi bırakirsaniz 'ne güzel. Herşey çok güzel ilerler

Tamamen kesti mi azalttı mı yoksa. Ben dört tane içiyorum ama kusmalarım devam ediyor malesef

mrhabalar,sayfada yeniyimkalp atısı nedemek

Bugun gecen verdiğim tahlillerin sonucu icin randevum vardi. Bundan sonra devametmeyi dusundugum doktora 12. Haftaya kadar randevum yok. O yuzden bugun gittiğim doktordan bebeyi gostermesini isticem Insallah kırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…