Eli kolu hep belli ya o yüzden dedim bizim komşu demişti kız olunca yüzü çıksa ayağı çıkmıyor ultrason da demişti dediği de çıkmıştı bendeBelli oluyor mu kii ben tam anlayamadım maalesef
Ben gitmedim ama dr Zahide küçük kesinlikle tavsiye ederim, instagrqmdan takip edin.Keske Ankara da olsaydım diyorum onun icinMerhaba kızlar. Ben de Mayıs annesi olacağım inşallah. Mayısın 27 si doğum görünüyor. Forumda konu açtım ancak size de sormak istiyorum. Ankara Çukurambar Koru Hastanesinde doktor araştırıyorum beni sezaryene yöneltmeyecek ve normal doğuma teşvik edecek. ilk çocuğumu normal doğurdum ikinciyi de normal istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Bence de valla,su an umrumda olan en sonn sey iliskiBana en başından beri serbest demişti ama riske atmak istemedim 12 yi bekliyorum
bize de yasak 12 hafta boyunca. ben istekliyim aksi gibiSon kontrolümde doktorum lekelenmelerim bitti diye ilişkiye serbest dedi sizlerde durum nasıl?
Nub net görünmüyor burada ama kız hissi geldi bilemiyorumYammelina90 iyi akşamlar benim küçük civcivin cinsiyeti belli oluyor muuuu?
Ahh canım benim ya, sonu tatlıya bağlanmış ya çok şükür okurken ben bile stres oldum, bazı doktorlar hem anlayışsız hemde acımasızYürek hoplatan bir günü daha geride bıraktım. Dün gece yine kırmızı kanamam oldu çok değildi ama endişelendim acile gittik. Bekliyorum gelip biri ultrasonla bakacak diye baya bekledim korkuyla acildeyim bide düşünün. Geldi bi bayan doktor. Bakıyor bakıyor hiç ses yok soruyorum tersliyor gözünüzün içine bakıyorum bişey diyin diye diyorum dik dik bakmalar halaa bakıyor belli belirsiz sonra demesin mi kalp sesi alamıyorum. Yıkıldım. İnsan bu durumda yıkılmaz mı strese girer üzülür bunu ben birine anlatınca amma abarttın düşecekse düşecek bu çocuk çok bağlanıyorsun deniliyor. Her neyse ağlıyorum tabi içli içli eşim sakinleştirmeye çalışıyor bir yandan diğer yandan annemle babam kapıya gelmişler bile ömrümden 1 saat gitti. Doktoruma haber verdik iğne yapın kanaması çoksa yatış verin demiş çok kanamam yoktu ama kıp kırmızı geliyordu eve gittik. Gece zar zor uyudum sabah ilk olarak beni aldı muayeneye. Bunların hepsi aynı hastanede oluyor tabi. Benim canımın içinin kalbi atıyor küt küt. Açtı son ses doktorum bu kalp mi duyulmamış dedi direk. Acilde ki bayan doktoru çok afedersiniz ama gerçekten paralayasım geldi yani beni soktuğu stres döktürdüğü göz yaşı cidden yazıklar olsun. Zaten kanamalarım geçmiyor onun stresi ayrı birde böylesi denk gelince psikoloji diye bir şey kalmıyor.
Olur canım olur bi bakarsın kasığının sadece sol yada sağ tarafı ağrır 3-4 gün süründürür 5. Gün bi bakarsın hiçbirşey kalmamış bazen tek göğsün ağrır bazen ikisi birden, şuan hormonlar çoşmuş durumda duygular hal hareketler ağrılar hepside sapıtırKizlar merhabalar. Bi sorum olacak sizlere. 2 gundur sol gogsumde asiri bi hassasiyet var. Sagdakinde hic bi sey yok ama soldaki tas gibi minicik bi dokunmada bile sizliyor.. boyle bir sey yasayan var mi? Yarin dr kontrolum var onada soracagim ama icim icimi yiyor acaba neden boyle bi sey oldu. Birinde olup birinde olmamasi, birinin sert birinin yumusak olmasi cok garip. Ve sis olan baya sizliyor. Var midir bi fikri olan??
Bende de tam tersi olmuştu özelde suratıma bakmadılar devlet hastanesinde ki acil de ki doktor elinden geldiğince beni sakinleştirmeye çalıştı kalp atışını açtı yatış verelim dedi gece ultrasondan baktı sabah genel bir ultrasondan baktı gece progestan başladı kan testleri idrar testleri yaptı doktordan doktora değişiyor gerçektenYürek hoplatan bir günü daha geride bıraktım. Dün gece yine kırmızı kanamam oldu çok değildi ama endişelendim acile gittik. Bekliyorum gelip biri ultrasonla bakacak diye baya bekledim korkuyla acildeyim bide düşünün. Geldi bi bayan doktor. Bakıyor bakıyor hiç ses yok soruyorum tersliyor gözünüzün içine bakıyorum bişey diyin diye diyorum dik dik bakmalar halaa bakıyor belli belirsiz sonra demesin mi kalp sesi alamıyorum. Yıkıldım. İnsan bu durumda yıkılmaz mı strese girer üzülür bunu ben birine anlatınca amma abarttın düşecekse düşecek bu çocuk çok bağlanıyorsun deniliyor. Her neyse ağlıyorum tabi içli içli eşim sakinleştirmeye çalışıyor bir yandan diğer yandan annemle babam kapıya gelmişler bile ömrümden 1 saat gitti. Doktoruma haber verdik iğne yapın kanaması çoksa yatış verin demiş çok kanamam yoktu ama kıp kırmızı geliyordu eve gittik. Gece zar zor uyudum sabah ilk olarak beni aldı muayeneye. Bunların hepsi aynı hastanede oluyor tabi. Benim canımın içinin kalbi atıyor küt küt. Açtı son ses doktorum bu kalp mi duyulmamış dedi direk. Acilde ki bayan doktoru çok afedersiniz ama gerçekten paralayasım geldi yani beni soktuğu stres döktürdüğü göz yaşı cidden yazıklar olsun. Zaten kanamalarım geçmiyor onun stresi ayrı birde böylesi denk gelince psikoloji diye bir şey kalmıyor.
Yaa insallah ben hemen en kötüsünü dusunuyorumOlur canım olur bi bakarsın kasığının sadece sol yada sağ tarafı ağrır 3-4 gün süründürür 5. Gün bi bakarsın hiçbirşey kalmamış bazen tek göğsün ağrır bazen ikisi birden, şuan hormonlar çoşmuş durumda duygular hal hareketler ağrılar hepside sapıtır
kuzum benim regl öncesi genelde biri daha çok şişiyor biri daha az şişiyordu. şimdide sağ daha çok şişti sol daha sakinKizlar merhabalar. Bi sorum olacak sizlere. 2 gundur sol gogsumde asiri bi hassasiyet var. Sagdakinde hic bi sey yok ama soldaki tas gibi minicik bi dokunmada bile sizliyor.. boyle bir sey yasayan var mi? Yarin dr kontrolum var onada soracagim ama icim icimi yiyor acaba neden boyle bi sey oldu. Birinde olup birinde olmamasi, birinin sert birinin yumusak olmasi cok garip. Ve sis olan baya sizliyor. Var midir bi fikri olan??
Emziren annelerin kullanacagini sanmiyorum. Ben yan etkisini gordugum icin kullanmayi biraktim migrenimi tetikledi bulantima da bir faydasi olmadi. Emziriyorsaniz sizin ilac kullanmanizda zor Allah yardimciniz olsunMerhaba Zofer işe yarar ise yazabilir misiniz ben de baya dertliyim de mideden olmadı onu isterim doktorumdan. Acaba emzirenler kullanabiliyor mu
Benim de miyomum var ilk dogumumda da vardi belli bir haftaya kadar buyuyor evet ama yeri sorun olmaz dedi doktorum benim 2 bucuk santim ilk dogumda 8,9 cm olmustu sanki emin degilim şu an sizinki 10 cm ise insallah cok buyume gostermezKızlar merhaba,
Benim bebişte 7 haftalık. Geçen hafta doktora gittim, maalesef bebişe kocaman bir miyon eşlik ediyormuş ve yaklaşık 10 cmmiş. Doktor miyonun yerinde sorun yok ama hamilelikte ciddi büyüme gösteriyorlarmış o nedenle sıkıntılı bir gebelik olabilir dedi. 35 yaşındayım ve ilk bebişim. Doktor demir ve decavit verdi... Bu arada geçen hafta gittiğimde 6 haftalıktı bebişim, kalbi atıyordu ve bir sorun yoktu, yine de doktor riskli bir gebelik dedi? Bu durumda olan var mı?
Şimdi döndüm eve vakumlu oldu güvendim doktora. Şuan sorun yok 3 hafta sonra kontrol olacak o zaman da herşey iyi olacak allahın izniyle ne kadar erken toparlarsam o kadar iyi artık önemli olan bu. Desteğin için teşekkür ederim güzelm.Ben vakumlu oldum canım. Çok şükür bir sorun olmadı kurtajdan sonra 3 ay korundum korunmayı bırakınca 3 ay sonra tekrar gebe kaldım ama o kimyasaldı. 3 ay sonra yine hamilelik oldu şükür. Rahimde normaldi. Sen yine konuş doktorunla ama doktorun becerisi ile de çok ilgili bu kürtaj durumu. Bildiğin iyi bir yerde yaptır yani. Ben kendi doktoruma güven duymadigim için başka doktora yaptırmıştım
Şimdi döndüm eve vakumlu oldu güvendim doktora. Şuan sorun yok 3 hafta sonra kontrol olacak o zaman da herşey iyi olacak allahın izniyle ne kadar erken toparlarsam o kadar iyi artık önemli olan bu. Desteğin için teşekkür ederim güzelm.
Geçmis olsun . Ağrı var mi? Bende yarın olacam. Ama 1 hafta sonra kontrole çağırdıŞimdi döndüm eve vakumlu oldu güvendim doktora. Şuan sorun yok 3 hafta sonra kontrol olacak o zaman da herşey iyi olacak allahın izniyle ne kadar erken toparlarsam o kadar iyi artık önemli olan bu. Desteğin için teşekkür ederim güzelm.
Çok geçmiş olsun canım mevlam inşallah biran önce sağlıkla güzel bir hamilelik ve sonrasında sağlıklı bir bebek nasip etsinŞimdi döndüm eve vakumlu oldu güvendim doktora. Şuan sorun yok 3 hafta sonra kontrol olacak o zaman da herşey iyi olacak allahın izniyle ne kadar erken toparlarsam o kadar iyi artık önemli olan bu. Desteğin için teşekkür ederim güzelm.
Yaaa zaten 2. Regli donemindeyim. Kizima hamileligimde de regl donemlerimde sivilceleniyodum. Druma da soylemistim oyle bi sey olmaz demisti ama oluyodu istekuzum benim regl öncesi genelde biri daha çok şişiyor biri daha az şişiyordu. şimdide sağ daha çok şişti sol daha sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?