2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba kızlar. Ben de Mayıs annesi olacağım inşallah. Mayısın 27 si doğum görünüyor. Forumda konu açtım ancak size de sormak istiyorum. Ankara Çukurambar Koru Hastanesinde doktor araştırıyorum beni sezaryene yöneltmeyecek ve normal doğuma teşvik edecek. ilk çocuğumu normal doğurdum ikinciyi de normal istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Belli oluyor mu kii ben tam anlayamadım maalesef
Eli kolu hep belli ya o yüzden dedim bizim komşu demişti kız olunca yüzü çıksa ayağı çıkmıyor ultrason da demişti dediği de çıkmıştı bende

Ben gitmedim ama dr Zahide küçük kesinlikle tavsiye ederim, instagrqmdan takip edin.Keske Ankara da olsaydım diyorum onun icin

Ahh canım benim ya, sonu tatlıya bağlanmış ya çok şükür okurken ben bile stres oldum, bazı doktorlar hem anlayışsız hemde acımasız

Kızlar bugün bim e organik kıyafetler gelmiş hem uygun hemde yumuşacık ben çok beğendim paketlenmesi de harika yani sizden önce kimse açıp bakamaz açık krem renkli hem kıza hem erkeğe uygun bakın isterseniz

Kizlar merhabalar. Bi sorum olacak sizlere. 2 gundur sol gogsumde asiri bi hassasiyet var. Sagdakinde hic bi sey yok ama soldaki tas gibi minicik bi dokunmada bile sizliyor.. boyle bir sey yasayan var mi? Yarin dr kontrolum var onada soracagim ama icim icimi yiyor acaba neden boyle bi sey oldu. Birinde olup birinde olmamasi, birinin sert birinin yumusak olmasi cok garip. Ve sis olan baya sizliyor. Var midir bi fikri olan??

Olur canım olur bi bakarsın kasığının sadece sol yada sağ tarafı ağrır 3-4 gün süründürür 5. Gün bi bakarsın hiçbirşey kalmamış bazen tek göğsün ağrır bazen ikisi birden, şuan hormonlar çoşmuş durumda duygular hal hareketler ağrılar hepside sapıtır

Bende de tam tersi olmuştu özelde suratıma bakmadılar devlet hastanesinde ki acil de ki doktor elinden geldiğince beni sakinleştirmeye çalıştı kalp atışını açtı yatış verelim dedi gece ultrasondan baktı sabah genel bir ultrasondan baktı gece progestan başladı kan testleri idrar testleri yaptı doktordan doktora değişiyor gerçekten

Yaa insallah ben hemen en kötüsünü dusunuyorum (google: hamilelikte meme kanseri ) esim gordu kizdi bakma boyle seylere deli misin diyo cok garip ama kolumu kimildatirken bile agriyo hic boyle bi sey yasamamistim

kuzum benim regl öncesi genelde biri daha çok şişiyor biri daha az şişiyordu. şimdide sağ daha çok şişti sol daha sakin

Merhaba Zofer işe yarar ise yazabilir misiniz ben de baya dertliyim de mideden olmadı onu isterim doktorumdan. Acaba emzirenler kullanabiliyor mu
Emziren annelerin kullanacagini sanmiyorum. Ben yan etkisini gordugum icin kullanmayi biraktim migrenimi tetikledi bulantima da bir faydasi olmadi. Emziriyorsaniz sizin ilac kullanmanizda zor Allah yardimciniz olsun

Benim de miyomum var ilk dogumumda da vardi belli bir haftaya kadar buyuyor evet ama yeri sorun olmaz dedi doktorum benim 2 bucuk santim ilk dogumda 8,9 cm olmustu sanki emin degilim şu an sizinki 10 cm ise insallah cok buyume gostermez

Şimdi döndüm eve vakumlu oldu güvendim doktora. Şuan sorun yok 3 hafta sonra kontrol olacak o zaman da herşey iyi olacak allahın izniyle ne kadar erken toparlarsam o kadar iyi artık önemli olan bu. Desteğin için teşekkür ederim güzelm.

Çok geçmiş olsun. Hepsi o kadar işte inan sonrasında da bir sıkıntı olmuyor. Havalar soğudu ayaklarını sıcak tut yeter. Şifalar olsun.

Geçmis olsun . Ağrı var mi? Bende yarın olacam. Ama 1 hafta sonra kontrole çağırdı

Çok geçmiş olsun canım mevlam inşallah biran önce sağlıkla güzel bir hamilelik ve sonrasında sağlıklı bir bebek nasip etsin

kuzum benim regl öncesi genelde biri daha çok şişiyor biri daha az şişiyordu. şimdide sağ daha çok şişti sol daha sakin
Yaaa zaten 2. Regli donemindeyim. Kizima hamileligimde de regl donemlerimde sivilceleniyodum. Druma da soylemistim oyle bi sey olmaz demisti ama oluyodu iste ay ondandir insallah rahatladim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…