2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bugun zofer bende cok baş agrisi yapti ve bulantima da hic etki etmedi zoferin bile etki edemedigi bir bulanti nedir valla hayattan sogudum ilk hamileligimde de boyleydi bir daha asla hamile kalmayacagima yemin etmistim
Geçmiş olsun aç karnına içiyorum ben normalde tok karnına iciliyormus doktorum aç karnına ic demisti
Allah yardımcınız olsun bende öyle demiştim arada kendi kendime konuşuyorum senin hamileliğin zor geçiyor ne diye zorladın kendini diyorum yeni yeni alıştım hamilelige

Benim de yarın kontrolüm var geçen hafta bebeğimin kalbinde bir yavaşlama var gibiydi tüp bebek doktorum deyişine göre kan sulandırıcıyı kestiğimiz içindi 5 gündür iğnesini yaptırıyorum inşallah iyi durumdadır Rabbim ne dilerse o olacak

Güzel haberlerle gel inşaAllah
Seninle aramızda 9 gün var transfer tarihin kaçtı kaçıncı gün embriyosuydu

O belirtiler azalması bende de var insanı tedirgin etmiyor değil güzel haberlerle gel inşaAllah
Canım gittim geldim doktora hersey yolunda kanama alani kapanmış bebek büyümüş kalp atışları güçlenmiş dedi doktorum benimki biraz rahmin ortasına tutunmuştu oda yukarı çıkmis ilaçlara devam edicem iki hafta sonra kontrole çağırdı yine inş yarın sende güzel haberler alırsın haber ver mutlaka

Çok güzel kaçıncı haftadasın çizelgen yok göremedim ben son 7+2 de gittim ama dinletmedi inşaAllah 8+4 randevum var gümbür gümbür dinlemeyi hayal ediyorum Rabbim nasip etsin

Çok güzel kaçıncı haftadasın çizelgen yok göremedim ben son 7+2 de gittim ama dinletmedi inşaAllah 8+4 randevum var gümbür gümbür dinlemeyi hayal ediyorum Rabbim nasip etsin
Bugün tam 8+0 di bana 6. Haftadan beri dinletiyor doktorum bu hafta dahada güçlenmiş kalp atışı inş bu gidişinde sende dinlersin canım hiç merak etme

Ya kızlar benim de bugün kontrol değilde rapor almak için gittiğim bir doktor var yakın bir hastanede. Geçen hafta da ona gitmiştim hem kalbi dinletmemişti hem de bebeklerden birini görememişti. Bu sefer kalbi dinledim ama yine bir bebek gördüm ben dedi Yahu daha geçen çarşamba kendi doktorum ikisinin de kalbini dinletti Adam her seferinde karından bakıyor bu seferde yine karından baktı. Normalde 7+3 üz bugün ama ultrasonda 6+2 çıktı bebek üzüldüm biraz. Perşembe günü de tüp bebek doktorumla randevum var artık onu bekliyorum doğru düzgün bir muayene için. Ama neden böyle oluyor anlamış değilim

Cihazdan cihaza fark ediyor canım

Kızlar merhaba,
Benim bebişte 7 haftalık. Geçen hafta doktora gittim, maalesef bebişe kocaman bir miyon eşlik ediyormuş ve yaklaşık 10 cmmiş. Doktor miyonun yerinde sorun yok ama hamilelikte ciddi büyüme gösteriyorlarmış o nedenle sıkıntılı bir gebelik olabilir dedi. 35 yaşındayım ve ilk bebişim. Doktor demir ve decavit verdi... Bu arada geçen hafta gittiğimde 6 haftalıktı bebişim, kalbi atıyordu ve bir sorun yoktu, yine de doktor riskli bir gebelik dedi? Bu durumda olan var mı?

Bugun aldim 159 tl zofer 4 mg neden fiyatlar farkli acaba. Esimin sigortasi acibadem o karsiliyor artik onun uzerine yazdiriyorum
Merhaba Zofer işe yarar ise yazabilir misiniz ben de baya dertliyim de mideden olmadı onu isterim doktorumdan. Acaba emzirenler kullanabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…