- 8 Mart 2020
- 5.857
- 28.267
- 548
Geçmiş olsun aç karnına içiyorum ben normalde tok karnına iciliyormus doktorum aç karnına ic demistiBugun zofer bende cok baş agrisi yapti ve bulantima da hic etki etmedi zoferin bile etki edemedigi bir bulanti nedir valla hayattan sogudum ilk hamileligimde de boyleydi bir daha asla hamile kalmayacagima yemin etmistim
Güzel haberlerle gel inşaAllahBenim de yarın kontrolüm var geçen hafta bebeğimin kalbinde bir yavaşlama var gibiydi tüp bebek doktorum deyişine göre kan sulandırıcıyı kestiğimiz içindi 5 gündür iğnesini yaptırıyorum inşallah iyi durumdadırRabbim ne dilerse o olacak
Maalesef bizde oldu sıkıntı…hatta acile geldim tartışmanın baş ağrısından artık serum yiyorum şuan… sizde olmasın inşallahRelax olalım ya bir sıkıntı olacağını sanmıyorumama tabi rutin hayatımızdaki kadar aktif tutmuyorum
28 Ağustos 6.gün embriyosuyduGüzel haberlerle gel inşaAllah
Seninle aramızda 9 gün var transfer tarihin kaçtı kaçıncı gün embriyosuydu
Maalesef bizde oldu sıkıntı…hatta acile geldim tartışmanın baş ağrısından artık serum yiyorum şuan… sizde olmasın inşallah
Bende 2 Eylül 3. Gün embriyosu Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin28 Ağustos 6.gün embriyosuydu
Amin canım inşallahBende 2 Eylül 3. Gün embriyosu Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eylesin
Canım gittim geldim doktora hersey yolunda kanama alani kapanmış bebek büyümüş kalp atışları güçlenmiş dedi doktorum benimki biraz rahmin ortasına tutunmuştu oda yukarı çıkmis ilaçlara devam edicem iki hafta sonra kontrole çağırdı yine inş yarın sende güzel haberler alırsın haber ver mutlakaO belirtiler azalması bende de var insanı tedirgin etmiyor değilgüzel haberlerle gel inşaAllah
Çok güzelCanım gittim geldim doktora hersey yolunda kanama alani kapanmış bebek büyümüş kalp atışları güçlenmiş dedi doktorum benimki biraz rahmin ortasına tutunmuştu oda yukarı çıkmis ilaçlara devam edicem iki hafta sonra kontrole çağırdı yine inş yarın sende güzel haberler alırsın haber ver mutlaka
Bugün tam 8+0 di bana 6. Haftadan beri dinletiyor doktorum bu hafta dahada güçlenmiş kalp atışı inş bu gidişinde sende dinlersin canım hiç merak etmeÇok güzelkaçıncı haftadasın çizelgen yok göremedim ben son 7+2 de gittim ama dinletmedi inşaAllah 8+4 randevum var gümbür gümbür dinlemeyi hayal ediyorum Rabbim nasip etsin
Cihazdan cihaza fark ediyor canımYa kızlar benim de bugün kontrol değilde rapor almak için gittiğim bir doktor var yakın bir hastanede. Geçen hafta da ona gitmiştim hem kalbi dinletmemişti hem de bebeklerden birini görememişti. Bu sefer kalbi dinledim ama yine bir bebek gördüm ben dediYahu daha geçen çarşamba kendi doktorum ikisinin de kalbini dinletti Adam her seferinde karından bakıyor bu seferde yine karından baktı. Normalde 7+3 üz bugün ama ultrasonda 6+2 çıktı bebek üzüldüm biraz. Perşembe günü de tüp bebek doktorumla randevum var artık onu bekliyorum doğru düzgün bir muayene için. Ama neden böyle oluyor anlamış değilim
Neden tavsiye etmiyorsun ona göre doktorla konuşayım yada sorayım canım?Vakumlu kürtaj tavsiye etmem canım başka kürtaj olmuyor mu histeroskopi gibi
Merhaba Zofer işe yarar ise yazabilir misiniz ben de baya dertliyim de mideden olmadı onu isterim doktorumdan. Acaba emzirenler kullanabiliyor muBugun aldim 159 tl zofer 4 mg neden fiyatlar farkli acaba. Esimin sigortasi acibadem o karsiliyor artik onun uzerine yazdiriyorum
Kız benceYammelina90 iyi akşamlar benim küçük civcivin cinsiyeti belli oluyor muuuu?
Galibaaa kız. Bi çıkıntı gördüm gibi ama o çıkıntı poposuna paralel ise kız yukarı doğruysa erkekmiş. Paralel galiba. Benim civcivim kız sanırsamKız bence
Saglikla kucağınıza alırsınız insallah13 bugün bitti 14e giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?