Neden korunun diyorlar acaba iltihap gibi birşey olur diye miIlk gittigim doktor ezberden ilk 3 ay ve son 3 ay yasak demisti. Hic aklima yatmadi , ikinci gittigim doktora sordum bir sakincasi yok ama korunun dedi . Benim zaten hic kanamam olmadi masallah diyeyim.
Spermelerden enfeksiyon kapabilir anne.ilişki olacaksa prezervatif ile olmali.Neden korunun diyorlar acaba iltihap gibi birşey olur diye mi
Geçmiş olsun canım. Benimde kanamam var bel ve kasıklarda ağrı var sende de oldu muYürek hoplatan bir günü daha geride bıraktım. Dün gece yine kırmızı kanamam oldu çok değildi ama endişelendim acile gittik. Bekliyorum gelip biri ultrasonla bakacak diye baya bekledim korkuyla acildeyim bide düşünün. Geldi bi bayan doktor. Bakıyor bakıyor hiç ses yok soruyorum tersliyor gözünüzün içine bakıyorum bişey diyin diye diyorum dik dik bakmalar halaa bakıyor belli belirsiz sonra demesin mi kalp sesi alamıyorum. Yıkıldım. İnsan bu durumda yıkılmaz mı strese girer üzülür bunu ben birine anlatınca amma abarttın düşecekse düşecek bu çocuk çok bağlanıyorsun deniliyor. Her neyse ağlıyorum tabi içli içli eşim sakinleştirmeye çalışıyor bir yandan diğer yandan annemle babam kapıya gelmişler bile ömrümden 1 saat gitti. Doktoruma haber verdik iğne yapın kanaması çoksa yatış verin demiş çok kanamam yoktu ama kıp kırmızı geliyordu eve gittik. Gece zar zor uyudum sabah ilk olarak beni aldı muayeneye. Bunların hepsi aynı hastanede oluyor tabi. Benim canımın içinin kalbi atıyor küt küt. Açtı son ses doktorum bu kalp mi duyulmamış dedi direk. Acilde ki bayan doktoru çok afedersiniz ama gerçekten paralayasım geldi yani beni soktuğu stres döktürdüğü göz yaşı cidden yazıklar olsun. Zaten kanamalarım geçmiyor onun stresi ayrı birde böylesi denk gelince psikoloji diye bir şey kalmıyor.
İğne ve serum yediysen hiç korkma canım ayaklarını uzat yat dinlen sağlıklıysa hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle benimde kanamalarım oldu hatta pıhtılaş bile düşürdüm Elhamdulillah gebeliğin devam ediyor 9.haftama girdimMrb arkadaşlar benim kanamam var. 5gundur leke devam ediyor. Formda kanaması olan olmuş nasıl sonuçlandı yorum fazla bulamadım 8haftalik kalp atışı kanamanın başladığı gün duyuldu düşük tehdidi serum iğne oldum. Çok stresliyim tekrar doktora gitmeli miyim #dusuktehdidi #gebelikkanamasi
daha sık kontrole giderseniz içiniz rahat olur kanamanız kesilir inşallah. her kanama düşükle sonuçlanmıyor çok şükür. benmde oldu geçti. iğnenizi ilacınızı içip dinlenin.Mrb arkadaşlar benim kanamam var. 5gundur leke devam ediyor. Formda kanaması olan olmuş nasıl sonuçlandı yorum fazla bulamadım 8haftalik kalp atışı kanamanın başladığı gün duyuldu düşük tehdidi serum iğne oldum. Çok stresliyim tekrar doktora gitmeli miyim #dusuktehdidi #gebelikkanamasi
Bilmiyorum Ama herkes oyle soyluyor Sperm rahme ulasmamaliymisNeden korunun diyorlar acaba iltihap gibi birşey olur diye mi
Azda olsa hareketlenmiş mi 10. Haftaları çok merak ediyorumKızlar biz de çıktık doktordan rabbime sonsuz şükürler bebeğimdeki sıkıntı geçmiş büyümüş
Benim bildiğim erkekler enfeksiyon kaptıklarında farketmeyebiliyorlarmış. İlişkiye girdiğinizde bu enfeksiyonun size geçme ihtimali bar o yüzden.Neden korunun diyorlar acaba iltihap gibi birşey olur diye mi
Parça da patalojiye gitmiş bide hormonlar kan değerleri vs bakalım izleyelim dedi o nedenle 3 hafta dedi diye düşünüyorum. Birde pembe çok az kanama var artarsa bekleme gel mutlaka ama 3 günde kesilir dedi. Adet ağrısını geçen Bi agrım olmadı olacağını da düşünmüyorum. Fiziksel değil psikolojik Bi ağırlığı var kürtajın. Ağrısız sızısız başarılı Bi işlem geçirirsiniz inşallah. Şimdiden çok geçmiş olsunGeçmis olsun . Ağrı var mi? Bende yarın olacam. Ama 1 hafta sonra kontrole çağırdı
Rica ederim canım. Güzel olacak hiç merak etme. Benim dünyam yıkılmıştı. Sanki en güzel hayalim elimden alinmiş bir daha olmayacak gibi . Ama doktorum engelli doğardı bu durum olmasaydı dedi. Onu düşününce diyorum belki altından kalkamayabilirdim. avakado ye biraz bu süreçte rahimin iyileşmesini hızlandırır. 3 aya bir şey kalmaz inşalalh. Allah bir daha yaşatmasinŞimdi döndüm eve vakumlu oldu güvendim doktora. Şuan sorun yok 3 hafta sonra kontrol olacak o zaman da herşey iyi olacak allahın izniyle ne kadar erken toparlarsam o kadar iyi artık önemli olan bu. Desteğin için teşekkür ederim güzelm.
Almak için içim gidiyor ama erken sanki daha :)Kızlar bugün bim e organik kıyafetler gelmiş hem uygun hemde yumuşacık ben çok beğendimpaketlenmesi de harika yani sizden önce kimse açıp bakamaz açık krem renkli hem kıza hem erkeğe uygun bakın isterseniz
Çok geçmiş. Olsun. Benimki patoloji gitmeyecek. Malased imkanim yok olduğum yerde. Zaten iki ozel hastane var. Ikiside ayni kişiye ait boyle oldu. Hep sey diyorlar sicak tut kendini sanci oluyormus üşutunce heralde.ayaklarini sicak tut.cok geçmiş olsunParça da patalojiye gitmiş bide hormonlar kan değerleri vs bakalım izleyelim dedi o nedenle 3 hafta dedi diye düşünüyorum. Birde pembe çok az kanama var artarsa bekleme gel mutlaka ama 3 günde kesilir dedi. Adet ağrısını geçen Bi agrım olmadı olacağını da düşünmüyorum. Fiziksel değil psikolojik Bi ağırlığı var kürtajın. Ağrısız sızısız başarılı Bi işlem geçirirsiniz inşallah. Şimdiden çok geçmiş olsun
Helal olsun. Rabbim gerçekten her alanda vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.Bende de tam tersi olmuştu özelde suratıma bakmadılar devlet hastanesinde ki acil de ki doktor elinden geldiğince beni sakinleştirmeye çalıştı kalp atışını açtı yatış verelim dedi gece ultrasondan baktı sabah genel bir ultrasondan baktı gece progestan başladı kan testleri idrar testleri yaptı doktordan doktora değişiyor gerçekten
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Benimde kanamam var bel ve kasıklarda ağrı var sende de oldu mu
Amin canım teşekkür ederimRica ederim canım. Güzel olacak hiç merak etme. Benim dünyam yıkılmıştı. Sanki en güzel hayalim elimden alinmiş bir daha olmayacak gibi . Ama doktorum engelli doğardı bu durum olmasaydı dedi. Onu düşününce diyorum belki altından kalkamayabilirdim. avakado ye biraz bu süreçte rahimin iyileşmesini hızlandırır. 3 aya bir şey kalmaz inşalalh. Allah bir daha yaşatmasin
İns. Canim Allah razı olsun hayırlı ömürlü olsun evlatlarımızİğne ve serum yediysen hiç korkma canım ayaklarını uzat yat dinlen sağlıklıysa hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle benimde kanamalarım oldu hatta pıhtılaş bile düşürdüm Elhamdulillah gebeliğin devam ediyor 9.haftama girdim
Kaç gün devam etti bugün 5. Günüm bı azaliyo bı tekrar geliyoİğne ve serum yediysen hiç korkma canım ayaklarını uzat yat dinlen sağlıklıysa hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle benimde kanamalarım oldu hatta pıhtılaş bile düşürdüm Elhamdulillah gebeliğin devam ediyor 9.haftama girdim
Prosedür gereği alınan parçalar her yerde patalojiye veriliyor dedi doktorum ama kontrole gidince Bi sorun isterseniz. Genetik inceleme değil ona bende vermedim ikinci kez yaşarsanız verin dedi doktor. Tekrar Yaşayacağınızı düşünmüyorum dedi zaten. Ben adetten farklı Bi his yaşamadım şuana kadar ağrı yada üşüme vs adet dönemimden farklı Bi durum yok. Sizde rahat atlatırsınız umarımÇok geçmiş. Olsun. Benimki patoloji gitmeyecek. Malased imkanim yok olduğum yerde. Zaten iki ozel hastane var. Ikiside ayni kişiye ait boyle oldu. Hep sey diyorlar sicak tut kendini sanci oluyormus üşutunce heralde.ayaklarini sicak tut.cok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?