2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Mrb arkadaşlar benim kanamam var. 5gundur leke devam ediyor. Formda kanaması olan olmuş nasıl sonuçlandı yorum fazla bulamadım 8haftalik kalp atışı kanamanın başladığı gün duyuldu düşük tehdidi serum iğne oldum. Çok stresliyim tekrar doktora gitmeli miyim #dusuktehdidi #gebelikkanamasi

Geçmiş olsun canım. Benimde kanamam var bel ve kasıklarda ağrı var sende de oldu mu

İğne ve serum yediysen hiç korkma canım ayaklarını uzat yat dinlen sağlıklıysa hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle benimde kanamalarım oldu hatta pıhtılaş bile düşürdüm Elhamdulillah gebeliğin devam ediyor 9.haftama girdim

daha sık kontrole giderseniz içiniz rahat olur kanamanız kesilir inşallah. her kanama düşükle sonuçlanmıyor çok şükür. benmde oldu geçti. iğnenizi ilacınızı içip dinlenin.

Geçmis olsun . Ağrı var mi? Bende yarın olacam. Ama 1 hafta sonra kontrole çağırdı
Parça da patalojiye gitmiş bide hormonlar kan değerleri vs bakalım izleyelim dedi o nedenle 3 hafta dedi diye düşünüyorum. Birde pembe çok az kanama var artarsa bekleme gel mutlaka ama 3 günde kesilir dedi. Adet ağrısını geçen Bi agrım olmadı olacağını da düşünmüyorum. Fiziksel değil psikolojik Bi ağırlığı var kürtajın. Ağrısız sızısız başarılı Bi işlem geçirirsiniz inşallah. Şimdiden çok geçmiş olsun

Rica ederim canım. Güzel olacak hiç merak etme. Benim dünyam yıkılmıştı. Sanki en güzel hayalim elimden alinmiş bir daha olmayacak gibi . Ama doktorum engelli doğardı bu durum olmasaydı dedi. Onu düşününce diyorum belki altından kalkamayabilirdim. avakado ye biraz bu süreçte rahimin iyileşmesini hızlandırır. 3 aya bir şey kalmaz inşalalh. Allah bir daha yaşatmasin

Almak için içim gidiyor ama erken sanki daha :)

Çok geçmiş. Olsun. Benimki patoloji gitmeyecek. Malased imkanim yok olduğum yerde. Zaten iki ozel hastane var. Ikiside ayni kişiye ait boyle oldu. Hep sey diyorlar sicak tut kendini sanci oluyormus üşutunce heralde.ayaklarini sicak tut.cok geçmiş olsun

Helal olsun. Rabbim gerçekten her alanda vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

Amin canım teşekkür ederim

İns. Canim Allah razı olsun hayırlı ömürlü olsun evlatlarımız

Kaç gün devam etti bugün 5. Günüm bı azaliyo bı tekrar geliyo

Prosedür gereği alınan parçalar her yerde patalojiye veriliyor dedi doktorum ama kontrole gidince Bi sorun isterseniz. Genetik inceleme değil ona bende vermedim ikinci kez yaşarsanız verin dedi doktor. Tekrar Yaşayacağınızı düşünmüyorum dedi zaten. Ben adetten farklı Bi his yaşamadım şuana kadar ağrı yada üşüme vs adet dönemimden farklı Bi durum yok. Sizde rahat atlatırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…