Evet evet ben genetik sandım muhakkak gidiyordur. Hatta size yazdıktan sonra dedim eşime vucuttam cikan her parça patalojiye gider burasi göndermiyor mu acaba dedim.illaki gönderir ben o an genetik demek istediniz sandim.Prosedür gereği alınan parçalar her yerde patalojiye veriliyor dedi doktorum ama kontrole gidince Bi sorun isterseniz. Genetik inceleme değil ona bende vermedim ikinci kez yaşarsanız verin dedi doktor. Tekrar Yaşayacağınızı düşünmüyorum dedi zaten. Ben adetten farklı Bi his yaşamadım şuana kadar ağrı yada üşüme vs adet dönemimden farklı Bi durum yok. Sizde rahat atlatırsınız umarım
Evet göbeğini şişiriyor ayağını tekme atıyor gibi kıvranma hareketleri yapıyorAzda olsa hareketlenmiş mi 10. Haftaları çok merak ediyorum
Yoğun kanama iki gün felan sürdü az leke az yoğun az leke az yoğun derken iki hafta sürmüştürKaç gün devam etti bugün 5. Günüm bı azaliyo bı tekrar geliyo
İnşallahNub net görünmüyor burada ama kız hissi geldi bilemiyorumİnşallah gönlüne göre olur sağlıklı şekilde
Anladım teşekkür ederimEmziren annelerin kullanacagini sanmiyorum. Ben yan etkisini gordugum icin kullanmayi biraktim migrenimi tetikledi bulantima da bir faydasi olmadi. Emziriyorsaniz sizin ilac kullanmanizda zor Allah yardimciniz olsun
Ben de yemediğim kilo alıyorum ya sürekli de açım ama yemiyorum bu kadar sıkı düzgün beslenmeye 1.5 kilo aldım ya dahada iki aylığımBen de kusmadığım halde 2 haftadır her doktora gidişimde 1 kg vermiş oluyorum eskisi gibi severek yemiyorum bişiler ama yine de yiyorum anlamadım gitti doktor porsiyonlarını artırmaya çalış sonra halsiz bir hamilelik geçirirsin dedi 75ken 73 oldum
Doğal yağ kullanıyorsan çok dert etme. Organik yağlar kullan hindistan cevizi vs yada bildiğin markalar soğuk sıkımlar.Arkadaşlar ben şimdiden pehlivan gibi yağlanmaya başladım bir yandan da fitil kullanıyorum fitil kullanırken acaba ne kadarda olsa Rahime sürdüğüm yağlardan kaçma ihtimali var mıdır o bölgelerimi yağlamıyorum ama bacaklarımı yağlıyorum iç çamaşırım yağ kokusu siniyor değişiyorum yeni giydiğime de kokusu siniyor bugün bir tedirginlik hissettim fitil işim bitene kadar yağlanma işini bıraksam mı
Merhaba ben 12+0da gideceğim kontrol hakkımı kaybetmemek için. Doktorum 12+0 ve 12+6 arasında gelebilirsin demiştiKızlar merhaba ikili test icin gün alanlara nezaman verdi doktorlari hangi güne denk geliyor 11+5 veya 12+3 şeklinde tam haftayi yazabilirseniz cok memnun olurum
Benim 10+3 de kontrolum var yeterli buyuklukte degilse 1 hafta sonra cagiricam dedi erken geldi o yuzden sormak istedim cok tsk ederimMerhaba ben 12+0da gideceğim kontrol hakkımı kaybetmemek için. Doktorum 12+0 ve 12+6 arasında gelebilirsin demişti
11. ve 13.haftalar arasında yapılıyormuş genelde bazen bebekler önden gidebiliyor belki doktorunuz o yüzden öyle söylemiştirBenim 10+3 de kontrolum var yeterli buyuklukte degilse 1 hafta sonra cagiricam dedi erken geldi o yuzden sormak istedim cok tsk ederim
Öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. Sizin doğum esnsında mı aldı? ya benimki de sizinki hızında büyürse devasal bişey olmaz mı ... 9 ay boyunca büyümeye devam edecek mi?Benim de miyomum var ilk dogumumda da vardi belli bir haftaya kadar buyuyor evet ama yeri sorun olmaz dedi doktorum benim 2 bucuk santim ilk dogumda 8,9 cm olmustu sanki emin degilim şu an sizinki 10 cm ise insallah cok buyume gostermez
Ne bulursam sürüyorum ya bizde genetik çatlaklar annem ablam harita gibi bende elime ne geçerse sürüyorum inşaAllah çatlamamDoğal yağ kullanıyorsan çok dert etme. Organik yağlar kullan hindistan cevizi vs yada bildiğin markalar soğuk sıkımlar.
Gazla halay çekiyordurBen sanki bebegi hissediyorum bu akşam, ya da dolaşan bir gaz var
3 4 gun ondeydik en son olabilir dediginiz gibi tesekkur ederim cevabnz icin11. ve 13.haftalar arasında yapılıyormuş genelde bazen bebekler önden gidebiliyor belki doktorunuz o yüzden öyle söylemiştir
O zaman tam eşimin istediği yorumu yaptınız :)Eli kolu hep belli ya o yüzden dedim bizim komşu demişti kız olunca yüzü çıksa ayağı çıkmıyor ultrason da demişti dediği de çıkmıştı bende
Mümkün değil çünkü ultrasonda benim civcivim bi yere tırmanıyo gibiydi ama ben hiç bi hareket hissedemedim kesinlikle o bi gaz bir pırtla geçecekBen sanki bebegi hissediyorum bu akşam, ya da dolaşan bir gaz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?