2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Buna göre erkek çıkıyor beni, bu beni bir tık üzer kızım diye seviyorum öğrendiğimden beri, ama olsun sağlıkla gelsin de . Doğruluğu var mı bunun yaa
Bence yok canım geçen arkadaştan ultrason fotoğrafı istedim bu fotoğrafa göre kız olması gerek ama erkek oldu hem de 1 değil ikiside aynı yerleşmişti

aaaa bana 13 haftada dedi doktor
Ben bi sehir disina gidecektim o yuzden bugun gittim dra. 2 hafta icinde de ucretsiz kontrol var ya o 2 hafta sonrasinda bakalim dedi o yuzden. O da 11+1e denk geliyo. Yani ozellikle bu tarihi secmedi aslinda ama bakalim. Sizinki daha doğru bi tarih olabilir ya da belki dogrusu yanlisi yoktur 11 13 arasi falan oluyodur bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım. Ben de geçen hafta oldum bı sıkıntı yok iyice giyin üşütme ayağına sırtına dikkat et. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bugün sabah kontrolüm vardi. Kalbi durmuş, esk usg ye göre 9 hafta 4 gun olmalıymış ama 7 hafta 4 de kalmis yani benim en son gittikten sonra 1 hafta yaşamış ne diyebilirim bilmiyorum. Cok ağladım.
Gerçekten çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş diye düşünmek gerek. İnşallah daha sağlıklı gebelikler nasip olacaktır. Moral çok önemli, dikkat et kendine

Teşekkür ederim canim. aynen olması gereken buymuş bizim için yapacak bişey yok. Insan üzülsede zamanla daha iyi anlıyor sağlıklı olsa dururdu diye.

Ben inşallah yarın ilk kez doktora gidicem yarın güzel haberi bildiririm inşallah

Kızlar elinizde alışveriş listesi var mı :) henüz erken alışveriş için ama en azından aklımda şekillensin istiyorumm
Bende erken olduğu için hiç düşünmedim nerden başlicam cinsiyet belli değil belli olsa ufak tefek başlicam inşaAllah Ama kk’da bir topik var “bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyız diye” onu takip ediyorum çok faydalı bilgiler var

Teşekkürler canım:) bence de erken cinsiyete göre olur zaten ama en azından bütçe ayarlaması için fikir oluşturmak lazım bi de listenin hazır olması iyi olur diye düşündüm:)

Ben ne zaman duyulduguna dikkat etmedim

Cinsiyeti de belli olur diye merak ediyordum alışveriş yapıcam çok güzel bebek şeyleri vaaar

Selam kızlar, ilk beta sonucumu aldığımda doktor progestan başladı. Herhangi bir kanama vs şikayetim yoktu. Bir kutu önceki gün bitti. Günde 2 tane al demişti ama ben kötü oluyorum diye 1 tane aldım akşamları.. Şimdi yaırn kontrolüm var, progestan kullanmıyorum şuan bir sıkıntı olur mu bırakmak acaba? Yarın doktoruma soracağım ama yarına kadar bir şey olmaz dimi?

Selizay ben progestan kullanmaya kanamam yüzünden başlamıştım kanamam durdu şuan bende günde 3 defa atıyordum dün kontrole gittim bana elinde ki kutuyu bitir başka kullanmana gerek yok dedi bende şimdi sadece sabah akşam atıyorum bende birakicam kullanmayi bir kaç gün daha kullanıp

Bende günde 2 tane vajinal alıyordum. Son kontrolumde doktorum bebeğin yeri güzel kanama alanı da yok progestanı keselim dedi. Bence doktoruna sormadan kesme sonra vicdan yaparsın. Ağızdan alınca sanırım şikayetler artıyor ben de hiç sıkıntı olmadı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…