Bence yok canım geçen arkadaştan ultrason fotoğrafı istedim bu fotoğrafa göre kız olması gerek ama erkek oldu hem de 1 değil ikiside aynı yerleşmiştiBuna göre erkek çıkıyor beni, bu beni bir tık üzerkızım diye seviyorum öğrendiğimden beri, ama olsun sağlıkla gelsin de . Doğruluğu var mı bunun yaa
Gobek seklinde de benim göbeğim erkek gobegi gibiydi sivri top gibiydi ama kizim olduBilmiyorum ama ben nedense bu kese şekli felan inanıyorum ya göbek şeklinde de
Ben bi sehir disina gidecektim o yuzden bugun gittim dra. 2 hafta icinde de ucretsiz kontrol var ya o 2 hafta sonrasinda bakalim dedi o yuzden. O da 11+1e denk geliyo. Yani ozellikle bu tarihi secmedi aslinda ama bakalim. Sizinki daha doğru bi tarih olabiliraaaa bana 13 haftada dedi doktor
Ben de pazatesi günü kontrole gideceğim bakalım ne durumda, sen de tekrar yazarsan sevinirim. Umarım herşey gönlümüzce olur ...9 ay buyumedi ilk 15 haftada buyumustu sonra eski boyutuna dondu doguma kadar
Rica ederim :) bizim tahmini doğum tarihimiz de aynıymış:)Evet benim bebisde 3 4 gun ondeydi bende 11+5 e aldim cokntesekkur ediyorm bilginiz icin
Çok geçmiş olsun canım. Ben de geçen hafta oldum bı sıkıntı yok iyice giyin üşütme ayağına sırtına dikkat et. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinŞimdi döndüm eve vakumlu oldu güvendim doktora. Şuan sorun yok 3 hafta sonra kontrol olacak o zaman da herşey iyi olacak allahın izniyle ne kadar erken toparlarsam o kadar iyi artık önemli olan bu. Desteğin için teşekkür ederim güzelm.
Aa evetRica ederim :) bizim tahmini doğum tarihimiz de aynıymış:)
Gerçekten çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş diye düşünmek gerek. İnşallah daha sağlıklı gebelikler nasip olacaktır. Moral çok önemli, dikkat et kendineBugün sabah kontrolüm vardi. Kalbi durmuş, esk usg ye göre 9 hafta 4 gun olmalıymış ama 7 hafta 4 de kalmis yani benim en son gittikten sonra 1 hafta yaşamış ne diyebilirim bilmiyorum. Cok ağladım.
Teşekkür ederim canim. aynen olması gereken buymuş bizim için yapacak bişey yok. Insan üzülsede zamanla daha iyi anlıyor sağlıklı olsa dururdu diye.Gerçekten çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş diye düşünmek gerek. İnşallah daha sağlıklı gebelikler nasip olacaktır. Moral çok önemli, dikkat et kendine
Ben inşallah yarın ilk kez doktora gidicem yarın güzel haberi bildiririm inşallahKızlar tabloda kalp atışı olmayan isimlerde bir farklılık oldu mu? Listenin sonlarına doğru olan isimlerden duyulmamış olmaması muhtemel daha vakitleri vae çünkü fakat ilk sıradaki arkadaşlar sizler bildirim yapmadınız son durumunuz nedir acaba? Duyulduğu tarihleri bana yazarsanız tablomuzda eksik bilgi kalmasın.
@senistiyorruj
@Pinky93
M Mvikdn
@Mrvnrtmrc
@Ygttt
@ilaydaylm2
haticeee87
Selizay
@dududada
Bende erken olduğu için hiç düşünmedim nerden başlicam cinsiyet belli değil belli olsa ufak tefek başlicam inşaAllahKızlar elinizde alışveriş listesi var mı :) henüz erken alışveriş için ama en azından aklımda şekillensin istiyorumm
Teşekkürler canım:) bence de erken cinsiyete göre olur zaten ama en azından bütçe ayarlaması için fikir oluşturmak lazım bi de listenin hazır olması iyi olur diye düşündüm:)Bende erken olduğu için hiç düşünmedim nerden başlicam cinsiyet belli değil belli olsa ufak tefek başlicam inşaAllahAma kk’da bir topik var “bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyız diye” onu takip ediyorum çok faydalı bilgiler var
Ben ne zaman duyulduguna dikkat etmedimKızlar tabloda kalp atışı olmayan isimlerde bir farklılık oldu mu? Listenin sonlarına doğru olan isimlerden duyulmamış olmaması muhtemel daha vakitleri vae çünkü fakat ilk sıradaki arkadaşlar sizler bildirim yapmadınız son durumunuz nedir acaba? Duyulduğu tarihleri bana yazarsanız tablomuzda eksik bilgi kalmasın.
@senistiyorruj
@Pinky93
M Mvikdn
@Mrvnrtmrc
@Ygttt
@ilaydaylm2
haticeee87
Selizay
@dududada
Cinsiyeti de belli olur diye merak ediyordum alışveriş yapıcam çok güzel bebek şeyleri vaaarBen bi sehir disina gidecektim o yuzden bugun gittim dra. 2 hafta icinde de ucretsiz kontrol var ya o 2 hafta sonrasinda bakalim dedi o yuzden. O da 11+1e denk geliyo. Yani ozellikle bu tarihi secmedi aslinda ama bakalim. Sizinki daha doğru bi tarih olabilirya da belki dogrusu yanlisi yoktur 11 13 arasi falan oluyodur bilmiyorum
Tabiki yazarim umarim buyume gostermez bir sey olmayacak da olsa insanin aklina takiliyorBen de pazatesi günü kontrole gideceğim bakalım ne durumda, sen de tekrar yazarsan sevinirim. Umarım herşey gönlümüzce olur ...
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun. Umarım mümkün olan en yakın sürede yeni Bi anne topiğinde karşılaşırızÇok geçmiş olsun canım. Ben de geçen hafta oldum bı sıkıntı yok iyice giyin üşütme ayağına sırtına dikkat et. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bende günde 2 tane vajinal alıyordum. Son kontrolumde doktorum bebeğin yeri güzel kanama alanı da yok progestanı keselim dedi. Bence doktoruna sormadan kesme sonra vicdan yaparsın. Ağızdan alınca sanırım şikayetler artıyor ben de hiç sıkıntı olmadı çünkü.Selam kızlar, ilk beta sonucumu aldığımda doktor progestan başladı. Herhangi bir kanama vs şikayetim yoktu. Bir kutu önceki gün bitti. Günde 2 tane al demişti ama ben kötü oluyorum diye 1 tane aldım akşamları.. Şimdi yaırn kontrolüm var, progestan kullanmıyorum şuan bir sıkıntı olur mu bırakmak acaba? Yarın doktoruma soracağım ama yarına kadar bir şey olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?