Bana doktorum kanamana göre doz ayarlaması yaparsın dedi anlattı ama bu haftalarda birden kesilir mi bilmiyorum.olmadı eczaneden ilacı emanet al doktoruma yazdırıcam de versinler ben o şekilde eczacımdan ilaçlarımı alıyorumSelam kızlar, ilk beta sonucumu aldığımda doktor progestan başladı. Herhangi bir kanama vs şikayetim yoktu. Bir kutu önceki gün bitti. Günde 2 tane al demişti ama ben kötü oluyorum diye 1 tane aldım akşamları.. Şimdi yaırn kontrolüm var, progestan kullanmıyorum şuan bir sıkıntı olur mu bırakmak acaba? Yarın doktoruma soracağım ama yarına kadar bir şey olmaz dimi?
Oyle vallada benim bi kizim oldugu icin kiz olursa alisveris yapmamCinsiyeti de belli olur diye merak ediyordum alışveriş yapıcam çok güzel bebek şeyleri vaaar
Sizin kanamanın ne durumda elimden geldiğince sayfaya bakmaya çalışıyorum ama çalıştığım için günlerim iş ev arasında geçiyor eve gelince de uyuyakalıyorumBana doktorum kanamana göre doz ayarlaması yaparsın dedi anlattı ama bu haftalarda birden kesilir mi bilmiyorum.olmadı eczaneden ilacı emanet al doktoruma yazdırıcam de versinler ben o şekilde eczacımdan ilaçlarımı alıyorum
Elhamdulillah çok güzel gidiyorSizin kanamanın ne durumda elimden geldiğince sayfaya bakmaya çalışıyorum ama çalıştığım için günlerim iş ev arasında geçiyor eve gelince de uyuyakalıyoruminşallah daha iyidir
Ben genel ve pahalı olabilecek şeyleri ufak ufak almaya başlayacağım biberon, telsiz, araba gibi şeylerKızlar elinizde alışveriş listesi var mı :) henüz erken alışveriş için ama en azından aklımda şekillensin istiyorumm
Ben hap kullanıyorum canım aspirin yani 150 mgAranizda tup bebek gebeleri de var sanırım. Kan sulandirici ignelerinize devam ediyor musunuz gunluk ne kadar dozu ??
Ben de onları sona bırakmayı düşünüyorum. Risk kalmasın her şey yolunda olsun da öyle pahalılara geçerim diyorumBen genel ve pahalı olabilecek şeyleri ufak ufak almaya başlayacağım biberon, telsiz, araba gibi şeyler
İlk oğlumda da pahalıları baştan alıp doğuma kadar taksitleri bitirmiştik baya rahat olmuştu sonra istediğimiz herşeyi rahat rahat aldık :) tabi mevlam sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin önceBen de onları sona bırakmayı düşünüyorum. Risk kalmasın her şey yolunda olsun da öyle pahalılara geçerim diyorum
Yaa ne güzelElhamdulillah çok güzel gidiyorkanamalarım bitti bugün muayenem vardı bebişimde çok iyi gününe gün ilerliyoruz resmen elleri koşları çıkmaya başladı düşünceniz için çok teşekkür ederim Siz nasılsınız?
Gaz sancısı olabilir bende yaşadım akşamları özellikle çok fazla oluyor gaz.Kızlar karnımın sol tarafına doğru ani keskin batma hissi oluyor 5 sn sonra geçiyor yaklaşık yaırn saatir falan devam ediyor. Normal mi acaba ya
Gaz sancısına benzemiyor pek. Sabah randevum var zaten, hayırlısı bakalımGaz sancısı olabilir bende yaşadım akşamları özellikle çok fazla oluyor gaz.
Çok açılmış ara şimdi gidince inşaAllah şok olacaksın bebek şeklini almış bir embriyo olacak hatta embriyodan çıkmış cenin mi ne deniyor inşaAllah kıpır kıpır bir bebiş göreceksinYaa ne güzelbenim işlerim çok yoğun bu aralar çok ağır gelmeye başladı umarım bebeğe zarar vermiyordur doktorum 8.hafta muayenesinde 12.haftada kontrole gel demişti, heyecanla o günü bekliyorum umarım benim miniğim de iyidir günden güne büyüyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?