2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bana doktorum kanamana göre doz ayarlaması yaparsın dedi anlattı ama bu haftalarda birden kesilir mi bilmiyorum.olmadı eczaneden ilacı emanet al doktoruma yazdırıcam de versinler ben o şekilde eczacımdan ilaçlarımı alıyorum

Herkese merhabalar güzel anne adayları Allah nasip ederse bende mayıs annesi olucam süreci birlikte geçirip birbirimizden biseyler öğrenmek için bende aranıza geldim Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde emanetlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤

Sizin kanamanın ne durumda elimden geldiğince sayfaya bakmaya çalışıyorum ama çalıştığım için günlerim iş ev arasında geçiyor eve gelince de uyuyakalıyorum inşallah daha iyidir

Sizin kanamanın ne durumda elimden geldiğince sayfaya bakmaya çalışıyorum ama çalıştığım için günlerim iş ev arasında geçiyor eve gelince de uyuyakalıyorum inşallah daha iyidir
Elhamdulillah çok güzel gidiyor kanamalarım bitti bugün muayenem vardı bebişimde çok iyi gününe gün ilerliyoruz resmen elleri koşları çıkmaya başladı düşünceniz için çok teşekkür ederim Siz nasılsınız?

Ben de onları sona bırakmayı düşünüyorum. Risk kalmasın her şey yolunda olsun da öyle pahalılara geçerim diyorum
İlk oğlumda da pahalıları baştan alıp doğuma kadar taksitleri bitirmiştik baya rahat olmuştu sonra istediğimiz herşeyi rahat rahat aldık :) tabi mevlam sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin önce

Yaa ne güzel benim işlerim çok yoğun bu aralar çok ağır gelmeye başladı umarım bebeğe zarar vermiyordur doktorum 8.hafta muayenesinde 12.haftada kontrole gel demişti, heyecanla o günü bekliyorum umarım benim miniğim de iyidir günden güne büyüyordur

Kızlar karnımın sol tarafına doğru ani keskin batma hissi oluyor 5 sn sonra geçiyor yaklaşık yaırn saatir falan devam ediyor. Normal mi acaba ya

Benimde ilk defa bugun hic lekelenmem gelmedi ilacida doktorum 5 gun dha devam edip bi bakalm demisti duruma 10 gun kullanip biraktim bugun hic leke gelmeyince cocuga bsy mi olduki diye dusundum leke olsa bibdert olmasa bi dert cunartesi kontrolum var insallah iyidir civcikim buyumustur

Çok açılmış ara şimdi gidince inşaAllah şok olacaksın bebek şeklini almış bir embriyo olacak hatta embriyodan çıkmış cenin mi ne deniyor inşaAllah kıpır kıpır bir bebiş göreceksin belki cinsiyet tahmini bile yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…