2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar pazartesi acilde ultrasona girdim 11+1 haftadaydım. ben dokunduğumda sağ tarafımda bi sertlik hissediyorum ve rahmimde sağ tarafta balon gibi oldu zaten şişti. Ama gel görelim ki ultrason cihazını doktor görüntü alabilmek için sola doğru da hareket ettirdi ve bu sefer karnımda hareket ettirdi rahim tarafımda değil.. çok şaşırdım çünkü kesenin o kadarda büyümüş olmasını beklemiyodum. Civcivim de 43.78 mm yani yaklaşık 4 cm olmuş. Büyüdükçe bi tuhaf oluyorum ya anneliğe daha çok yaklaştığımdan galiba

Maşaallah ya inşaAllah harrketlerini hissedebileceğin günlerin de olsun

Kızlar merhaba ikili test icin gün alanlara nezaman verdi doktorlari hangi güne denk geliyor 11+5 veya 12+3 şeklinde tam haftayi yazabilirseniz cok memnun olurum
Ben 11+5 e aldım. Ama bebek de 3 gün önde gidiyordu aldığımda. 12+2 gibi olmuş oluyor yani

Ben sanki bebegi hissediyorum bu akşam, ya da dolaşan bir gaz var
Yok canım daha en az 8-11 haftan var hissetmeye o da şanslıysan ben 18 de tekmesini dışardan görmüştüm bu ikinci hamilelik daha erken hissetmem lazım bakalım

Yok canım daha en az 8-11 haftan var hissetmeye o da şanslıysan ben 18 de tekmesini dışardan görmüştüm bu ikinci hamilelik daha erken hissetmem lazım bakalım
Biliyorum benim de ikinci hamilelik ama enteresan şeyler hissettim ,genede hoşuma gitti

Bende öyle burcunu ayarlamıştım anca olur sandım hemen kaldım

Öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. Sizin doğum esnsında mı aldı? ya benimki de sizinki hızında büyürse devasal bişey olmaz mı ... 9 ay boyunca büyümeye devam edecek mi?
Doktor almaya gerek duymadi bu gebeligimde yine var bu kez şu ana kdr bir buyume gostermedi. Ileride buyur mu bilemiyorum doktorum takipte. Kizimda 12. Hafta epey buyumustu Cuma kontrolum var durumu yazarim umarim sizinki de buyumez

Öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. Sizin doğum esnsında mı aldı? ya benimki de sizinki hızında büyürse devasal bişey olmaz mı ... 9 ay boyunca büyümeye devam edecek mi?
9 ay buyumedi ilk 15 haftada buyumustu sonra eski boyutuna dondu doguma kadar

Ilk hamileligimde 12. Haftadan itibaren hissetmistim cok minik kayma hareketleri. Benzer sekilde arkadaslarimda o haftalarda hissetmeye basladi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…