- 3 Mart 2021
- 328
- 202
- 23
- 29
Maşaallah ya inşaAllah harrketlerini hissedebileceğin günlerin de olsunKızlar pazartesi acilde ultrasona girdim 11+1 haftadaydım. ben dokunduğumda sağ tarafımda bi sertlik hissediyorum ve rahmimde sağ tarafta balon gibi oldu zaten şişti. Ama gel görelim ki ultrason cihazını doktor görüntü alabilmek için sola doğru da hareket ettirdi ve bu sefer karnımda hareket ettirdi rahim tarafımda değil.. çok şaşırdım çünkü kesenin o kadarda büyümüş olmasını beklemiyodum. Civcivim de 43.78 mm yani yaklaşık 4 cm olmuş. Büyüdükçe bi tuhaf oluyorum ya anneliğe daha çok yaklaştığımdan galiba
Yaaa teşekkür ederim inşallah hepimiz için öyle olur. Hatta doğurup gelip kızlar doğurdum diyip sevinçle anlattığımız günlere ışınlanmak istiyorum benMaşaallah ya inşaAllah harrketlerini hissedebileceğin günlerin de olsun
bence düzenli yapın.bende dört beş çeşit yağ alıp karıştırıp kullanmayı düşünüyorum bir de lierac çatlak kremi herkes çok önermiş.Ne bulursam sürüyorum ya bizde genetik çatlaklar annem ablam harita gibi bende elime ne geçerse sürüyorum inşaAllah çatlamam
hamileliğin keyfini çıkarınYaaa teşekkür ederim inşallah hepimiz için öyle olur. Hatta doğurup gelip kızlar doğurdum diyip sevinçle anlattığımız günlere ışınlanmak istiyorum ben
Ben 11+5 e aldım. Ama bebek de 3 gün önde gidiyordu aldığımda. 12+2 gibi olmuş oluyor yaniKızlar merhaba ikili test icin gün alanlara nezaman verdi doktorlari hangi güne denk geliyor 11+5 veya 12+3 şeklinde tam haftayi yazabilirseniz cok memnun olurum
Hayırlısı canım ya şuanlık sağlıklı olmaları daha önemliO zaman tam eşimin istediği yorumu yaptınız :)
Hissiyatım hep kızdan yana bakalım ne çıkıcak sürpriz yumurta
Yok canım daha en az 8-11 haftan var hissetmeye o da şanslıysan ben 18 de tekmesini dışardan görmüştüm bu ikinci hamilelik daha erken hissetmem lazım bakalımBen sanki bebegi hissediyorum bu akşam, ya da dolaşan bir gaz var
Biliyorum benim de ikinci hamilelik ama enteresan şeyler hissettim ,genede hoşuma gittiYok canım daha en az 8-11 haftan var hissetmeye o da şanslıysan ben 18 de tekmesini dışardan görmüştüm bu ikinci hamilelik daha erken hissetmem lazım bakalım
O zaman bu sefer Bi kaç hafta sonra hissedersinizBiliyorum benim de ikinci hamilelik ama enteresan şeyler hissettim ,genede hoşuma gitti
Bende öyle burcunu ayarlamıştım anca olur sandım hemen kaldımAy ben şimdi o halime bakıp gülüyorumhemen tek korunmasız ilişki ile hamile kalabiliceğini düşünenlerdenim Ama yine de hep hamilelik yaza denk gelmesin isterdim, doğum hep mart-nisan-mayıs-haziran olsun bebiş yaza rahat etsin isterdim o oldu bari
nasıl anladınız bende paylaşsam bakar mısınız ?Kız bence
Evet benim bebisde 3 4 gun ondeydi bende 11+5 e aldim cokntesekkur ediyorm bilginiz icinBen 11+5 e aldım. Ama bebek de 3 gün önde gidiyordu aldığımda. 12+2 gibi olmuş oluyor yani
Doktor almaya gerek duymadi bu gebeligimde yine var bu kez şu ana kdr bir buyume gostermedi. Ileride buyur mu bilemiyorum doktorum takipte. Kizimda 12. Hafta epey buyumustu Cuma kontrolum var durumu yazarim umarim sizinki de buyumezÖncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. Sizin doğum esnsında mı aldı? ya benimki de sizinki hızında büyürse devasal bişey olmaz mı ... 9 ay boyunca büyümeye devam edecek mi?
9 ay buyumedi ilk 15 haftada buyumustu sonra eski boyutuna dondu doguma kadarÖncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. Sizin doğum esnsında mı aldı? ya benimki de sizinki hızında büyürse devasal bişey olmaz mı ... 9 ay boyunca büyümeye devam edecek mi?
Çok sağolun aklıma geldikçe sürekli sürekli yağlanıyorumbence düzenli yapın.bende dört beş çeşit yağ alıp karıştırıp kullanmayı düşünüyorum bir de lierac çatlak kremi herkes çok önermiş.
Ne kadar çok test çeşidi var ya panorama ne oluyor kiMerhaba kızlar
Kontrolüm iyi geçti bebekler büyümüş 10+4gunluk ikiside panorama testi için kan verdim 3.500 tl fiyati inş iyi çıkar sonucumuz
Buna bakarak yorun yaptım ben canımnasıl anladınız bende paylaşsam bakar mısınız ?
Ilk hamileligimde 12. Haftadan itibaren hissetmistim cok minik kayma hareketleri. Benzer sekilde arkadaslarimda o haftalarda hissetmeye basladi hepYok canım daha en az 8-11 haftan var hissetmeye o da şanslıysan ben 18 de tekmesini dışardan görmüştüm bu ikinci hamilelik daha erken hissetmem lazım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?