Buna göre erkek çıkıyor beni, bu beni bir tık üzerBuna bakarak yorun yaptım ben canım
Canımm benim de 32 çıktı. Araştırırken senin mesajını gördüm. Bir sorun oldu mu bu durumla ilgili?Kızlar insülin sonucum üst değer sınırı 24, benim 35 çıkmış. İnsülin yüksek olunca ne oluyortok verdim kanı, etkisi var mıdır
ilk ultrasona göre erkek oluyor o zamannnBuna bakarak yorun yaptım ben canım
Doktor aç vermen lazımdı dedi. Tek başına bir bulgu olmaz zaten başka değerlerini de oynatır, büyük ihtimal tok olduğundan, sonra tekrar test yaparız dedi.Canımm benim de 32 çıktı. Araştırırken senin mesajını gördüm. Bir sorun oldu mu bu durumla ilgili?
dahiliye doktoruna gitmeniz lazım diyet veriyor. ilerki haftalarda iğne ye geçebiliriz dedi bana. ama biraz daha yüksekti benimCanımm benim de 32 çıktı. Araştırırken senin mesajını gördüm. Bir sorun oldu mu bu durumla ilgili?
Insallah guzel sonuclar alirsiniz. Ben ilk hamileligimde 2 'li testin sonucu çıkana kadar öyle telaş yapıp dünyayı kendime dar etmistim ki, diger 3 lu 4 lu testi yaptirmadim, ayrıntılı da sıkıntı çıkmayınca bi de şükür. Bu teste cesaret edemem sanirim. Kac haftada çıkıyor sonuç peki?Merhaba kızlar
Kontrolüm iyi geçti bebekler büyümüş 10+4gunluk ikiside panorama testi için kan verdim 3.500 tl fiyati inş iyi çıkar sonucumuz
6+4 kese ve bebeği gördük, kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ama cuma bidaha gideceğim bekleyemiyorumKızlar tabloda kalp atışı olmayan isimlerde bir farklılık oldu mu? Listenin sonlarına doğru olan isimlerden duyulmamış olmaması muhtemel daha vakitleri vae çünkü fakat ilk sıradaki arkadaşlar sizler bildirim yapmadınız son durumunuz nedir acaba? Duyulduğu tarihleri bana yazarsanız tablomuzda eksik bilgi kalmasın.
@Seniistiyorruj
Pinky93
M Mvikdn
M Mrvnrtmrc
Y Ygttt
@İlaydaylm2
haticeee87
Selizay
dududada
İnşallah cuma güzel haberlerle bekliyoruz o zaman6+4 kese ve bebeği gördük, kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ama cuma bidaha gideceğim bekleyemiyorum
Bu dogru degil bence oglum solda yani bakinca resimde sagdaydi ama erkek oldu simdikide sagda bakalm bu arkadas ne olacakBuna bakarak yorun yaptım ben canım
Hahahah inanki çıkaramıyorum öyle mide bulantısına sahibim ki bi an önce ışınlayın benihamileliğin keyfini çıkarın
11+1de bakilacak benim. Ense kalinligina falan bakacagiz dediKızlar merhaba ikili test icin gün alanlara nezaman verdi doktorlari hangi güne denk geliyor 11+5 veya 12+3 şeklinde tam haftayi yazabilirseniz cok memnun olurum
Nasil olsunAy hadi yavaş yavaş cinsiyet tablomuz dolsun yahuYok mu net bildirim alan. Benim ki muallak olduğu için beklemedeyim ultrasonda doktor çıkıntıyı gördüm ama erken daha dediği için bekliyoruz bakalım inşallah kız çıkıntısıdır o
Çok heyecanlıyım ya Rabbim o günleri göstersin bizlereAy hadi yavaş yavaş cinsiyet tablomuz dolsun yahuYok mu net bildirim alan. Benim ki muallak olduğu için beklemedeyim ultrasonda doktor çıkıntıyı gördüm ama erken daha dediği için bekliyoruz bakalım inşallah kız çıkıntısıdır o
Bilmiyorum ama ben nedense bu kese şekli felan inanıyorum ya göbek şeklinde deNasil olsunsen nisan annesi oldugun halde net degilmis seninki. Bizlerde daha en buyugumuz 11 12. Haftalarda falan heralde daha cook erken
Boyle yok keseden belli oluyo yok kalp atisindan belli oluyo yaziyosunuz buralara. bugun doktorumu sıkıştırdim cinsiyet tahmininiz var mi diye, nasi olsun diye güldü bana
11+3 te gün verdi doktorumuz.Kızlar merhaba ikili test icin gün alanlara nezaman verdi doktorlari hangi güne denk geliyor 11+5 veya 12+3 şeklinde tam haftayi yazabilirseniz cok memnun olurum
Benim yaşım 35 ve çift yumurta ikizlerine hamileyim ikili testte risk cikar diye panorama teste karar verdik Dr bu testi yapinca 4lu teste gerek kalmıyor dediInsallah guzel sonuclar alirsiniz. Ben ilk hamileligimde 2 'li testin sonucu çıkana kadar öyle telaş yapıp dünyayı kendime dar etmistim ki, diger 3 lu 4 lu testi yaptirmadim, ayrıntılı da sıkıntı çıkmayınca bi de şükür. Bu teste cesaret edemem sanirim. Kac haftada çıkıyor sonuç peki?
aaaa bana 13 haftada dedi doktor11+1de bakilacak benim. Ense kalinligina falan bakacagiz dedi
Ne güzel valla belki ben fark etmemişimdir olmuştur daIlk hamileligimde 12. Haftadan itibaren hissetmistim cok minik kayma hareketleri. Benzer sekilde arkadaslarimda o haftalarda hissetmeye basladi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?