2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar insülin sonucum üst değer sınırı 24, benim 35 çıkmış. İnsülin yüksek olunca ne oluyor tok verdim kanı, etkisi var mıdır
Canımm benim de 32 çıktı. Araştırırken senin mesajını gördüm. Bir sorun oldu mu bu durumla ilgili?

Canımm benim de 32 çıktı. Araştırırken senin mesajını gördüm. Bir sorun oldu mu bu durumla ilgili?
Doktor aç vermen lazımdı dedi. Tek başına bir bulgu olmaz zaten başka değerlerini de oynatır, büyük ihtimal tok olduğundan, sonra tekrar test yaparız dedi.

dahiliye doktoruna gitmeniz lazım diyet veriyor. ilerki haftalarda iğne ye geçebiliriz dedi bana. ama biraz daha yüksekti benim

Ay hadi yavaş yavaş cinsiyet tablomuz dolsun yahu Yok mu net bildirim alan. Benim ki muallak olduğu için beklemedeyim ultrasonda doktor çıkıntıyı gördüm ama erken daha dediği için bekliyoruz bakalım inşallah kız çıkıntısıdır o

Merhaba kızlar
Kontrolüm iyi geçti bebekler büyümüş 10+4gunluk ikiside panorama testi için kan verdim 3.500 tl fiyati inş iyi çıkar sonucumuz
Insallah guzel sonuclar alirsiniz. Ben ilk hamileligimde 2 'li testin sonucu çıkana kadar öyle telaş yapıp dünyayı kendime dar etmistim ki, diger 3 lu 4 lu testi yaptirmadim, ayrıntılı da sıkıntı çıkmayınca bi de şükür. Bu teste cesaret edemem sanirim. Kac haftada çıkıyor sonuç peki?

6+4 kese ve bebeği gördük, kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi ama cuma bidaha gideceğim bekleyemiyorum

Nasil olsun sen nisan annesi oldugun halde net degilmis seninki. Bizlerde daha en buyugumuz 11 12. Haftalarda falan heralde daha cook erken

Boyle yok keseden belli oluyo yok kalp atisindan belli oluyo yaziyosunuz buralara. bugun doktorumu sıkıştırdim cinsiyet tahmininiz var mi diye, nasi olsun diye güldü bana

Çok heyecanlıyım ya Rabbim o günleri göstersin bizlere

Bilmiyorum ama ben nedense bu kese şekli felan inanıyorum ya göbek şeklinde de

Benim yaşım 35 ve çift yumurta ikizlerine hamileyim ikili testte risk cikar diye panorama teste karar verdik Dr bu testi yapinca 4lu teste gerek kalmıyor dedi
13gun içinde çıkar dedi Dr

Ilk hamileligimde 12. Haftadan itibaren hissetmistim cok minik kayma hareketleri. Benzer sekilde arkadaslarimda o haftalarda hissetmeye basladi hep
Ne güzel valla belki ben fark etmemişimdir olmuştur da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…