- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Yaa o kadar kötü mü oldun. Bir an önce toparlarsın umarımBenim geçmiyor maalesef ki sağ bacağımda kalde öyle
Ahahh aynen markalarıda konuşuruz artık. Yaptığım listeyi atamadım. Artık evimde tek başıma idare edemediğim için annemin yanına ankaraya geldim
Kaç mg lık yazdılar benim 5.02 çıkmıştı 50 mg verdi o doktora güvenmediğim için 15 gün sonra tekrar başka doktora gittim o da 75 mg a yükseltti ayda 1 kontrol var doğuma kadarTsh benim de 3,78 çıktı ilaç dozumu artırdılar biraz.
Ben ilk gebeliğimde yaptırdım. Bu testler yanlış sonuç vermez çünkü sonuç vermez size bir oran verir. Bu oran düştükçe risk artar. Mesala 50 de 1 oranı çıktığında bu demek oluyor ki sizinle aynı sonuçlara sahip 50 kadının birinde hastalık görüldü. Mesela benim sonucum 83.000 de 1 cıkmıştı. Risk nerdeyse yoktu.Ama o 1 bende olabilirdim. Bu yüzden bu testlerin yanında detaylı ultrason yapar doktorlar. İkisi birbirini destekler riskte ise ozaman iyice araştırılır buda tabiki siz isterseniz.
Inşallah iyidir tabi. Hep sürecek değildi ya :) bebisler büyüdükçe biz de normal e yaklaşıyoruz sanırım:)Bu hamilelik ne yaman çelişkilekelenmeler kesildi acaba normal mi, göğüslerimin ağrısı azaldı acaba bebek iyi mi, adet ağrım gibi ağrım oluyor arada hayırdır inşallah bu iş nicedir arkadaşlar
Maalesef ya mide bulantısını bi nebze çekiyorum hadi ama koku hassasiyeti top noktada bende aldığım her koku tiksindirici özellikle sabun parfüm yumuşatıcı yada pişen yemek kokusu beni bitiriyor. Birde evim eski tuvalet o kadar kokuyor ki bütün eve yayıldı kokuYaa o kadar kötü mü oldun. Bir an önce toparlarsın umarım
Benim 3.46 çıktı ama henüz ilaca başlamadım doktorum bugün dahiliyeye yönlendirdi. Umarım bu zamana kadar kullanmadığım için bir sıkıntı olmamıştır. Önce ki gittiğim doktorlar bununla ilgili hiçbişey demediler ilginç bir şekilde.Kaç mg lık yazdılar benim 5.02 çıkmıştı 50 mg verdi o doktora güvenmediğim için 15 gün sonra tekrar başka doktora gittim o da 75 mg a yükseltti ayda 1 kontrol var doğuma kadar
Daha önce kaç kullanıyordunuz.Tsh benim de 3,78 çıktı ilaç dozumu artırdılar biraz.
Çok iyi yapmışsın ilk ayları geçir rahatla en azından. Ben de senin gibiydim halâ devam ediyor ama oldukça azaldı. Umarım biter bir an önce o rahat güzel dönemlerimize geçeriz:)Maalesef ya mide bulantısını bi nebze çekiyorum hadi ama koku hassasiyeti top noktada bende aldığım her koku tiksindirici özellikle sabun parfüm yumuşatıcı yada pişen yemek kokusu beni bitiriyor. Birde evim eski tuvalet o kadar kokuyor ki bütün eve yayıldı koku
Artık kalamadım maalesef orda
Yaaa o ne bicim doktormuş öyle,yeni mi yükseldi değer, yoksa hep yüksek miydi.Gebelikte en cok 2.5 hatta mümkünse 2 bandında olmasını istiyor doktorlarBenim 3.46 çıktı ama henüz ilaca başlamadım doktorum bugün dahiliyeye yönlendirdi. Umarım bu zamana kadar kullanmadığım için bir sıkıntı olmamıştır. Önce ki gittiğim doktorlar bununla ilgili hiçbişey demediler ilginç bir şekilde.
Gebelikle birlikte yükselmiş gözüküyor. Çünkü temmuz ayındaki tahlilimde 1.97 değerim. Diğer doktorlar tahlilleri gördü ama bununla ilgili hiçbişey söylemediler.Yaaa o ne bicim doktormuş öyle,yeni mi yükseldi değer, yoksa hep yüksek miydi.Gebelikte en cok 2.5 hatta mümkünse 2 bandında olmasını istiyor doktorlar
Hamilelik troidin çıkmıştır bende önceden de vardı o yüzden bilinçliyim daha kadın doğuma gitmeden dahiliyeye gittim testi yeni mi yaptırmıştınız belki önce yoktu sizde ilacı düzenli kullanmak lazım çocuğun zekasında sıkıntı olmasın diye Bi düşük sebebi olabiliyor troid ayda 1 de kontrole çağırır seniBenim 3.46 çıktı ama henüz ilaca başlamadım doktorum bugün dahiliyeye yönlendirdi. Umarım bu zamana kadar kullanmadığım için bir sıkıntı olmamıştır. Önce ki gittiğim doktorlar bununla ilgili hiçbişey demediler ilginç bir şekilde.
Bu konuda hic bir fikrim yok. Ama bi testler down sendromu veya trisomi 21 i olcer. Yani buda bebekte kromozom fazlaligi olup olmadigindan kaynaklidir. Bu durum annenin veya babanin geni ile alakali mi bilmiyorum. Ama bildigim dollenmede embriyo olusurken kromozom fazlaligindan kaynakli bu hastalik olusuyor. Yani yanlis kromozomlu dollenme diyebiliriz. En iyisi bu durumu doktorunuza sormaniz.Gerekli gorurse ve siz isterseniz tekrar yapacaktir.ben tamamen bilmediğimden bir soru sormak istiyorum,
bana embriyo döllendikten sonra detaylı genetik testi yapılmıştı embriyoya. tüp bebek denemelerim başarısızdı öncekiler, yaşım da 38 olduğu için ve tek embriyom olduğu için biraz garantiye almak istemişlerdi, bizden gen problemi alıp almadığına bakmışlardı, detaylı genetik tarama ama ismini hatırlamıyorum testin ama transferden önce yapılmıştı bu, dondurulurken
bu bahsettiğiniz onunla aynı mı acaba
Sanırım farklı doktorlara gidince arada kaynamış, acil müdahale edilmesi gerekiyorGebelikle birlikte yükselmiş gözüküyor. Çünkü temmuz ayındaki tahlilimde 1.97 değerim. Diğer doktorlar tahlilleri gördü ama bununla ilgili hiçbişey söylemediler.
Daha önce kaç kullanıyordunuz.
BenSsvd düşünen var mı aramızda? Daha erken ama merak ettim
Ay inşallahÇok iyi yapmışsın ilk ayları geçir rahatla en azından. Ben de senin gibiydim halâ devam ediyor ama oldukça azaldı. Umarım biter bir an önce o rahat güzel dönemlerimize geçeriz:)
Tam olarak neresinde ve bastırınca mı geliyor elinizeArkadaslar günaydın, karnim çıkmadı, kilo da almadım henüz ama kasığımda bir yumru gibi yuvarlaklik geliyor elime,demekki rahimde büyüme ilerlemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?