- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Gorumcemler bize misafirlige gelecekti birkac ay once. Allahim canavardan farksiz iki oglu var, zaten oldum olasi erkek cocuklarini hic de sevemiyorum. Gönlümüz hep kizdan yana zaten. Onlar geldi gitti, biz korunmayi yeni birakmistik o haftalarda, onlar gittikten hemen sonra bas basa kaldigimizda esim dedi ki , cocuk yapamayiz, neden dedim, yuzde 50 erkek olma riski var nasil goze alicaz dediTabi ki hepimiz aynı duadayız. Ama 2 oğlum olduğu için ister istemez 1 tane de kızım olsun istemiştim. OlmadıFabrikayı yine oğlanla kapatıyoruz allahın izniyle.
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum. Göbek deliğinden dört parmak genisligindeki dış kısma iğne yapın.O kısımda daha az kan damarı var. Iğneyi yaparken kan geliyor mu diye azıcık enjektör sapından geri çekip bakın. Oturarak yapmanızı tavsiye ederim. Bir de youtube da bu konuda videolar bile var izleyebilirsiniz.Kızlar bir şey soracağım, ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bugün iğneyi yine göbekten yaptım.igneyi çektiğim gibi bir sürü kan aktı, iğne yaptığım yer de bir şişlik oldu. Acaba damara mı denk geldi? İğneyi tekrarlamam gerekir mi sizce
Yanlış hatırlamıyorsam bu gruptaydı bir iki kişiye erkek kız yorumu yapmıştım çıktımı acabaEşim hep bir umut erkek bekledi herkese ultrason resmini gösterip erkek olduğunu onaylattı tabi doktor kıza benzettim diyince biraz şaşırdışimdi önümüzdeki haftayı iple çekiyor belki doktor erkek der diye ben de hep kız istedim bakalım kimin gönlü olacak
Merhaba pruluton Depot un tüylenme yapabileceği yazıyor, siz de böyle durum oldu muGrupta kanama yaşayan çok annemiz oldu bende dahil ilk insan çok telaş yapıyor ama çok korkmayınpruluton depot oluyorm bende haftda bir.
Pruluton siz de tüylenme yaptı mıKızlar bu pruluton depot iğne olanlar nasıl dayanıyor yageçen sefer bir gün bacağım ağrımıştı şimdi başkasına yaptırdım yine aynı topallıyorum
Merhaba pruluton sizde tüylenme yaptı mı , öyle yazıyorkanamam olduğunda 5+3 te kalp atışı henüz oluşmamıştı, kesem düzgündü. 6+0 da muayenede kalp atışını duyduk ve kanamam yoktu ama kanama alanım duruyordu. şu an nasıl oldu bilemiyorum salı günü 8+0 olacağız randevum var. bu süreçte kanamam olmadı bu sevindirici. ama kanama alanı direk düşük riski demek ve 12. haftaya kadar risk devam ediyor dedi zaten doktorum. pruluton depot ve duphaston kullanıyorum. ilk kanamam olduğunda rapor vermişti ama şu an çalışıyorum. zaten çalışmalıyım da, benm doktorumda sağlıksız gebelikse yatarak düşmesini engelleyemeyiz dedi.
Bizde değil bebekte yapabiliyormuş ama sağlığından önemli değil diye düşünüyorumMerhaba pruluton sizde tüylenme yaptı mı , öyle yazıyor
Bunu bilmiyordum , bendeki tüylenmeyi ona yormuştum , teşekkür ederim bilgi içinBizde değil bebekte yapabiliyormuş ama sağlığından önemli değil diye düşünüyorum
Yaa benimde bugundu sizinle aynı saatlerde incelenmis bebeklerimiz benim ki de 12+6 çıkıp üç gün öne geçmiş acaba erkek miMerhabalar bugün bizimde kontrolümüz vardı normalde 11deydi doktorumun ameliyatı çıkınca 9:30da gittik. Sabah erken olduğu için birşeyler atıştırdım yavruşumda uyanık olsun diye meyve suyu içtim bir parçada minik çikolata yedim. Allahım kendini havalara atıyor gibi hareketler yaptı hepo eller o ayaklar 2 hafta öncede görmüştük ama bu sefer daha hareketliydi ve 2li test olduğu için doktor daha çok inceledi bizde daha çok görmüş olduk. Bu sefer ben kendim videoya aldım. Çok şükür herşey yolunda Tam 12ydik bugün 12+3 çıktı minnoşum 3 gün öne geçmiş doktor önde olduğunu söyleyince burda okuduğum genelde bebek önde gidiyorsa erkek bebek olduğuydu erkek mi o zaman dedim oda evet erkek gibi gözüküyor dedi sanırım oğluş geliyor çünkü bizde çıkıntıyı gördük yüzde olarak birşey söylemedi birdahaki geldiğinde netleşmiş olur dedi. Ense kalınlığı çok iyi dedi burun çıkıntısıda normal kan verdim cuma,cumartesi gibi sonuç çıkıcakmış ona göre konuşacağız bakalım
Burda denk geldiğim kadarıyla önde olanlar erkek bebektiYaa benimde bugundu sizinle aynı saatlerde incelenmis bebeklerimiz benim ki de 12+6 çıkıp üç gün öne geçmiş acaba erkek mi
Benimde ikili test vs yapıldı ancak benim kuzucuk yüzükoyun yatıyordu göremedik haftaya kontrole gideceğim görürse söyleyecek :))Burda denk geldiğim kadarıyla önde olanlar erkek bebektierkek bebekler genelde daha erken belli ediyormuş kendini. Gerçi kemik yapısı ve çıkıntının duruşuna göre tahmin ediyor doktorlar sizin ki tahmin etmedi mi
Keyfine düşkün Bi erkek bebek sanki
YaaaBenimde ikili test vs yapıldı ancak benim kuzucuk yüzükoyun yatıyordu göremedik haftaya kontrole gideceğim görürse söyleyecek :))
Yaa öyle mi diyorsunuzKeyfine düşkün Bi erkek bebek sanki
Sağlıklı ve hayırlısı olsun hakkınızdaYaa öyle mi diyorsunuzhayırlısı bakalım
İnsaAllah ya. Maalesef öyle oluyorYok canım gitmiştir o . Kan sulandığı için iğne aynı yerlere yapıldıkça kanama maalesef artıyor.
Aa dediğiniz gibi hiç yapmadımIgneyi soktugunuzda çekip bakmiyormusunuz damara denk geldimi diye damara girmisseniz kan dolar siringa cikarip baska yere vurmaniz gerekir
Ben YouTube den baktım da yeteri kadar bilgi edinememişim maalesefBen de kan sulandırıcı kullanıyorum. Göbek deliğinden dört parmak genisligindeki dış kısma iğne yapın.O kısımda daha az kan damarı var. Iğneyi yaparken kan geliyor mu diye azıcık enjektör sapından geri çekip bakın. Oturarak yapmanızı tavsiye ederim. Bir de youtube da bu konuda videolar bile var izleyebilirsiniz.
Yapılan yerin şişme sebebi de damara denk geldiğiniz için doku içi kanamış. Orasi moraracaktir.Gecmis olsun bize daha coook iğne yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?