2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Tabi ki hepimiz aynı duadayız. Ama 2 oğlum olduğu için ister istemez 1 tane de kızım olsun istemiştim. Olmadı Fabrikayı yine oğlanla kapatıyoruz allahın izniyle.
Gorumcemler bize misafirlige gelecekti birkac ay once. Allahim canavardan farksiz iki oglu var, zaten oldum olasi erkek cocuklarini hic de sevemiyorum. Gönlümüz hep kizdan yana zaten. Onlar geldi gitti, biz korunmayi yeni birakmistik o haftalarda, onlar gittikten hemen sonra bas basa kaldigimizda esim dedi ki , cocuk yapamayiz, neden dedim, yuzde 50 erkek olma riski var nasil goze alicaz dedi Meger gorumcemler gelmeden 1 gun once hamile kalmışım. Isabet oldu valla. Onlar gelip gittikten sonra bi vazgectik gibi olmustu

Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum. Göbek deliğinden dört parmak genisligindeki dış kısma iğne yapın.O kısımda daha az kan damarı var. Iğneyi yaparken kan geliyor mu diye azıcık enjektör sapından geri çekip bakın. Oturarak yapmanızı tavsiye ederim. Bir de youtube da bu konuda videolar bile var izleyebilirsiniz.
Yapılan yerin şişme sebebi de damara denk geldiğiniz için doku içi kanamış. Orasi moraracaktir.Gecmis olsun bize daha coook iğne yaparız

Yanlış hatırlamıyorsam bu gruptaydı bir iki kişiye erkek kız yorumu yapmıştım çıktımı acaba foto atarsanız bizde yorum yaparız belki

Merhabalar bugün bizimde kontrolümüz vardı normalde 11deydi doktorumun ameliyatı çıkınca 9:30da gittik. Sabah erken olduğu için birşeyler atıştırdım yavruşumda uyanık olsun diye meyve suyu içtim bir parçada minik çikolata yedim. Allahım kendini havalara atıyor gibi hareketler yaptı hep o eller o ayaklar 2 hafta öncede görmüştük ama bu sefer daha hareketliydi ve 2li test olduğu için doktor daha çok inceledi bizde daha çok görmüş olduk. Bu sefer ben kendim videoya aldım. Çok şükür herşey yolundaTam 12ydik bugün 12+3 çıktı minnoşum 3 gün öne geçmiş doktor önde olduğunu söyleyince burda okuduğum genelde bebek önde gidiyorsa erkek bebek olduğuydu erkek mi o zaman dedim oda evet erkek gibi gözüküyor dedi sanırım oğluş geliyor çünkü bizde çıkıntıyı gördükyüzde olarak birşey söylemedi birdahaki geldiğinde netleşmiş olur dedi. Ense kalınlığı çok iyi dedi burun çıkıntısıda normal kan verdim cuma,cumartesi gibi sonuç çıkıcakmış ona göre konuşacağız bakalım

Merhaba pruluton sizde tüylenme yaptı mı , öyle yazıyor

Yaa benimde bugundu sizinle aynı saatlerde incelenmis bebeklerimiz benim ki de 12+6 çıkıp üç gün öne geçmiş acaba erkek mi

Yaa benimde bugundu sizinle aynı saatlerde incelenmis bebeklerimiz benim ki de 12+6 çıkıp üç gün öne geçmiş acaba erkek mi
Burda denk geldiğim kadarıyla önde olanlar erkek bebekti erkek bebekler genelde daha erken belli ediyormuş kendini. Gerçi kemik yapısı ve çıkıntının duruşuna göre tahmin ediyor doktorlar sizin ki tahmin etmedi mi

Benimde ikili test vs yapıldı ancak benim kuzucuk yüzükoyun yatıyordu göremedik haftaya kontrole gideceğim görürse söyleyecek :))

Benimde ikili test vs yapıldı ancak benim kuzucuk yüzükoyun yatıyordu göremedik haftaya kontrole gideceğim görürse söyleyecek :))
Yaaa annesini merakta bırakmak istemiş kuzucuk. Önümüzdeki hafta söyler umarım Gerçi kesin söylemiyorlar yine de beklemek gerekiyor ama sizin 1 hafta daha büyümüş olcak daha net görür belki

Yok canım gitmiştir o . Kan sulandığı için iğne aynı yerlere yapıldıkça kanama maalesef artıyor.
İnsaAllah ya. Maalesef öyle oluyor
Cvp için teşekkürler

Igneyi soktugunuzda çekip bakmiyormusunuz damara denk geldimi diye damara girmisseniz kan dolar siringa cikarip baska yere vurmaniz gerekir
Aa dediğiniz gibi hiç yapmadım deneyeceğim teşekkürler

Ben YouTube den baktım da yeteri kadar bilgi edinememişim maalesef iğneyi oturarak yapıyorum, sürekli göbekten yaptığım için her yer mosmor olmuş durumda . Bir de benim iğne korkum var, iğneyi çok yavaş yapiyorum onunda etkisi var sanırım teşekkür ederim Allah bizlere sabır versin, bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarimiza versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…