- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
babam eczaci ufak yastan beri iğne vuruyorum bende kabadan yada bacaktan yaptigimizda o sekilde yapiyoruz göbekte uygulaniyormu bu yöntem bilmiyorum ama mantiken oraya da uygulanabilir diye dusundum kılcala girdiyseniz iğne kan dolar cekip bakmanizda bi sakinca olmaz garantiye almis olursunuz rica ederim ❤İnsaAllah ya. Maalesef öyle oluyor
Cvp için teşekkürler
Aa dediğiniz gibi hiç yapmadımdeneyeceğim teşekkürler
hayır. yani lazer yaptırdığım için zaten yok. yüzümde vs de ekstra birşey çıkmadı.Merhaba pruluton Depot un tüylenme yapabileceği yazıyor, siz de böyle durum oldu mu
Bana erkeğe benziyor demişti. Ama net değilmiş. Salı ikili tarama için gidicem o zaman net belli olur sanırım. :)Yanlış hatırlamıyorsam bu gruptaydı bir iki kişiye erkek kız yorumu yapmıştım çıktımı acabafoto atarsanız bizde yorum yaparız belki
Gözünüz aydın maşallaaahMerhabalar bugün bizimde kontrolümüz vardı normalde 11deydi doktorumun ameliyatı çıkınca 9:30da gittik. Sabah erken olduğu için birşeyler atıştırdım yavruşumda uyanık olsun diye meyve suyu içtim bir parçada minik çikolata yedim. Allahım kendini havalara atıyor gibi hareketler yaptı hepo eller o ayaklar 2 hafta öncede görmüştük ama bu sefer daha hareketliydi ve 2li test olduğu için doktor daha çok inceledi bizde daha çok görmüş olduk. Bu sefer ben kendim videoya aldım. Çok şükür herşey yolunda Tam 12ydik bugün 12+3 çıktı minnoşum 3 gün öne geçmiş doktor önde olduğunu söyleyince burda okuduğum genelde bebek önde gidiyorsa erkek bebek olduğuydu erkek mi o zaman dedim oda evet erkek gibi gözüküyor dedi sanırım oğluş geliyor çünkü bizde çıkıntıyı gördük yüzde olarak birşey söylemedi birdahaki geldiğinde netleşmiş olur dedi. Ense kalınlığı çok iyi dedi burun çıkıntısıda normal kan verdim cuma,cumartesi gibi sonuç çıkıcakmış ona göre konuşacağız bakalım
Insan kendi cocugu olmayinca yaramazlığa hic tahammül edwmiyor bir de 2 tane oluncaGorumcemler bize misafirlige gelecekti birkac ay once. Allahim canavardan farksiz iki oglu var, zaten oldum olasi erkek cocuklarini hic de sevemiyorum. Gönlümüz hep kizdan yana zaten. Onlar geldi gitti, biz korunmayi yeni birakmistik o haftalarda, onlar gittikten hemen sonra bas basa kaldigimizda esim dedi ki , cocuk yapamayiz, neden dedim, yuzde 50 erkek olma riski var nasil goze alicaz dediMeger gorumcemler gelmeden 1 gun once hamile kalmışım. Isabet oldu valla. Onlar gelip gittikten sonra bi vazgectik gibi olmustu
Yok ben h8c cocuk sevmiyorum ya. Oyle boyle degil Sokakta karsidan cocuk geliyosa, bi zirlayacak bi gelip carpacak sinirlerim bozulacak diye karsi kaldirima gecen, karsi apartmandan gelen bebek sesine bile bilenen bi insanim normalde. Hala da duygularım ayni. Nasil bi gaza geldiysek yaptik bisey. Nasil becericem diye düşünüyorum simdi. Rabbim hayirlisini versin, ama erkek cocuk hele de akli basinda cinsiyetinin farkina varip erkeksi bi yaramazlik, haydutluklarinin basladigi 3 yas ve uzerine kadar yalniz buyuyen veya yaninda kiz kardessiz buyuyen erkek cocuklarin bi daha iflah olup egitilemedigini dusunuyorum. Insallah hayirlisi ise kizim olur ama erkek olursa da 1 gun bile beklemeden yaninda kiz kardesiyle buyusun umuduyla 2. Cocugu yapicam insallahInsan kendi cocugu olmayinca yaramazlığa hic tahammül edwmiyor bir de 2 tane oluncaama benim ilk çocuğum erkek ,bin tane kiza değişmem.Prensim o benim o kadar romantik o kadar akıllı ki ,bence rabbim her anneye sağlıklı bir erkek çocuk nasip etsin her anne o duyguyu yaşasın.Hem kiz hem erkek çocuğu olan arkadaşlarım da aynisini söylüyor, anneliğim erkek cocukla pekişti diye.Ben çocuk pek sevmem ,yaramaz çocuğu hele hic sevmem ama oglum ,oğlum, kurban olurum veren Allah a
Benim oğlum 7 yasinda ve asla söylediğiniz gibi degil ,hatta etrafımdaki bütün arkadaşlarım hayran ona (kadinlar) oyle söylemeyin bence şükredin, istemişsiniz cocugunuz olmus ,bu büyük bir şükür. Ona bakarsanız simdiki kiz cocuklar daha cadı, onemli olan sağlıklı olsun gerisi mühim değilYok ben h8c cocuk sevmiyorum ya. Oyle boyle degil Sokakta karsidan cocuk geliyosa, bi zirlayacak bi gelip carpacak sinirlerim bozulacak diye karsi kaldirima gecen, karsi apartmandan gelen bebek sesine bile bilenen bi insanim normalde. Hala da duygularım ayni. Nasil bi gaza geldiysek yaptik bisey. Nasil becericem diye düşünüyorum simdi. Rabbim hayirlisini versin, ama erkek cocuk hele de akli basinda cinsiyetinin farkina varip erkeksi bi yaramazlik, haydutluklarinin basladigi 3 yas ve uzerine kadar yalniz buyuyen veya yaninda kiz kardessiz buyuyen erkek cocuklarin bi daha iflah olup egitilemedigini dusunuyorum. Insallah hayirlisi ise kizim olur ama erkek olursa da 1 gun bile beklemeden yaninda kiz kardesiyle buyusun umuduyla 2. Cocugu yapicam insallah
Hayirlisi insallah Belli olmaz dogru evet. Ama cevreden gozlemledigim kız ve erkek kardeslerin bir arada buyudugunde hep daha dengeli davranislara sahip olduğu Cok isterim oyle olsunBenim oğlum 7 yasinda ve asla söylediğiniz gibi degil ,hatta etrafımdaki bütün arkadaşlarım hayran ona (kadinlar) oyle söylemeyin bence şükredin, istemişsiniz cocugunuz olmus ,bu büyük bir şükür. Ona bakarsanız simdiki kiz cocuklar daha cadı, onemli olan sağlıklı olsun gerisi mühim değil
Bende mi erkeğe benziyor demiştim sizeBana erkeğe benziyor demişti. Ama net değilmiş. Salı ikili tarama için gidicem o zaman net belli olur sanırım. :)
Gözünüz aydın maşallaaahçikolata yiyince bebek oynuyor mu? Gitmeden bende yiyeyim
Teşekkür ederimBana erkeğe benziyor demişti. Ama net değilmiş. Salı ikili tarama için gidicem o zaman net belli olur sanırım. :)
Gözünüz aydın maşallaaahçikolata yiyince bebek oynuyor mu? Gitmeden bende yiyeyim
Ben YouTube den baktım da yeteri kadar bilgi edinememişim maalesefiğneyi oturarak yapıyorum, sürekli göbekten yaptığım için her yer mosmor olmuş durumda . Bir de benim iğne korkum var, iğneyi çok yavaş yapiyorum onunda etkisi var sanırım teşekkür ederim Allah bizlere sabır versin, bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarimiza versin
Kızlar merhaba dün karın ağrım ve kasık batmalarım için girmiştim. Magnezyum takviyesi yazdı kontrollerimi yaptı. Sıkıntı yok çok şükür. Cinsiyet çıkıntısı var sanki erkek diyen doktorum(10. Haftada) Bu sefer kız olduğunu söyledi 12+4 deyken. Sanırım 16. Haftaya kadar hiç birler kesin olmayacak
10.haftada zaten cinsiyet söyleyemez ki mümkün degil,bazen tahmin turuyor oda zaten yüzde 50 ihtimal var diyeKızlar merhaba dün karın ağrım ve kasık batmalarım için girmiştim. Magnezyum takviyesi yazdı kontrollerimi yaptı. Sıkıntı yok çok şükür. Cinsiyet çıkıntısı var sanki erkek diyen doktorum(10. Haftada) Bu sefer kız olduğunu söyledi 12+4 deyken. Sanırım 16. Haftaya kadar hiç birler kesin olmayacak
Bazı doktorlar 12. hafta itibariyle bir sorun olmadan magnezyum takviyesine başlıyormuş benim doktorumda başlamadı ama ağrım sızımda yok şimdilik çok şükür. Magnezyuma muz ve soda iyi geliyormuş bende şimdilik günde 1 muz 1 soda şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Cinsiyet konusuda sadece tahminde bulunuyorlar kesin olarak 16.haftada artık netleşicek inşallahKızlar merhaba dün karın ağrım ve kasık batmalarım için girmiştim. Magnezyum takviyesi yazdı kontrollerimi yaptı. Sıkıntı yok çok şükür. Cinsiyet çıkıntısı var sanki erkek diyen doktorum(10. Haftada) Bu sefer kız olduğunu söyledi 12+4 deyken. Sanırım 16. Haftaya kadar hiç birler kesin olmayacak
Evet bir sonraki kontrole kadar bekleyeceğiz bakalım 12 kasımı iple çekeceğimHaydaaama çok erken tahmin yanılabiliyor bencede 15 16 haftalar en garanti gibi
Bazı doktorlar kemik yapısı vs derken doğru tahmin edebiliyor. Öyle olduğunu düşünmüştük sanırım10.haftada zaten cinsiyet söyleyemez ki mümkün degil,bazen tahmin turuyor oda zaten yüzde 50 ihtimal var diye
Ya evet benim arkadaşıma 10. Haftada başlamış. Aynı gün hamileliğimiz dün karnına baktım benimkinden daha çıkık. O karnının ağrıdığını hep söylerdi. Karın büyümeye başlandığı için oluyormuş. Magnezyum rahatlatıyormuş. Doktor da rahatlatır biraz dedi. Soda şişirip daha çok gaz yapıyor bende, muzdan da tiksindim kayınvalidem bi ermiş muz getirdi kokusu hatta düşüncesi bile midemi bulandırıyor muzunBazı doktorlar 12. hafta itibariyle bir sorun olmadan magnezyum takviyesine başlıyormuş benim doktorumda başlamadı ama ağrım sızımda yok şimdilik çok şükür. Magnezyuma muz ve soda iyi geliyormuş bende şimdilik günde 1 muz 1 soda şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Cinsiyet konusuda sadece tahminde bulunuyorlar kesin olarak 16.haftada artık netleşicek inşallahaslında kesinleşene kadar öğrenmemek en mantıklısı tahmin olduğu için güvenip birşey alamıyorsun beklemeye devam ediyorsun ama insan sabredemiyor işte
Siz artık ilaca başladınız zaten inşallah şikayetlerinize iyi gelir sizi rahatlatırYa evet benim arkadaşıma 10. Haftada başlamış. Aynı gün hamileliğimiz dün karnına baktım benimkinden daha çıkık. O karnının ağrıdığını hep söylerdi. Karın büyümeye başlandığı için oluyormuş. Magnezyum rahatlatıyormuş. Doktor da rahatlatır biraz dedi. Soda şişirip daha çok gaz yapıyor bende, muzdan da tiksindim kayınvalidem bi ermiş muz getirdi kokusu hatta düşüncesi bile midemi bulandırıyor muzun.
Cinsyet için de çok heyecanlanıyorum birşeyler almak istiyorum, zor tutuyorum kendimi
ben paylaşmadım hiç. bakıyorsanız paylaşabilirim 11 haftalık görüntüleri var. 4 haftalıkta varBende mi erkeğe benziyor demiştim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?