2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İnsaAllah ya. Maalesef öyle oluyor
Cvp için teşekkürler

Aa dediğiniz gibi hiç yapmadım deneyeceğim teşekkürler
babam eczaci ufak yastan beri iğne vuruyorum bende kabadan yada bacaktan yaptigimizda o sekilde yapiyoruz göbekte uygulaniyormu bu yöntem bilmiyorum ama mantiken oraya da uygulanabilir diye dusundum kılcala girdiyseniz iğne kan dolar cekip bakmanizda bi sakinca olmaz garantiye almis olursunuz rica ederim ❤

Yanlış hatırlamıyorsam bu gruptaydı bir iki kişiye erkek kız yorumu yapmıştım çıktımı acaba foto atarsanız bizde yorum yaparız belki
Bana erkeğe benziyor demişti. Ama net değilmiş. Salı ikili tarama için gidicem o zaman net belli olur sanırım. :)
Gözünüz aydın maşallaaah çikolata yiyince bebek oynuyor mu? Gitmeden bende yiyeyim

Arkadaşlar cinsiyet icin cok erken henüz, tabiki %50 tutma ihtimali var ama kendinizi cok kaptırmayın.Benim 12de %90kiz demisti ilk çocuğuma sonra kesin erkek dedi.Buna benzer olaylar cok

Insan kendi cocugu olmayinca yaramazlığa hic tahammül edwmiyor bir de 2 tane olunca ama benim ilk çocuğum erkek ,bin tane kiza değişmem.Prensim o benim o kadar romantik o kadar akıllı ki ,bence rabbim her anneye sağlıklı bir erkek çocuk nasip etsin her anne o duyguyu yaşasın.Hem kiz hem erkek çocuğu olan arkadaşlarım da aynisini söylüyor, anneliğim erkek cocukla pekişti diye.Ben çocuk pek sevmem ,yaramaz çocuğu hele hic sevmem ama oglum ,oğlum, kurban olurum veren Allah a

Yok ben h8c cocuk sevmiyorum ya. Oyle boyle degil Sokakta karsidan cocuk geliyosa, bi zirlayacak bi gelip carpacak sinirlerim bozulacak diye karsi kaldirima gecen, karsi apartmandan gelen bebek sesine bile bilenen bi insanim normalde. Hala da duygularım ayni. Nasil bi gaza geldiysek yaptik bisey. Nasil becericem diye düşünüyorum simdi. Rabbim hayirlisini versin, ama erkek cocuk hele de akli basinda cinsiyetinin farkina varip erkeksi bi yaramazlik, haydutluklarinin basladigi 3 yas ve uzerine kadar yalniz buyuyen veya yaninda kiz kardessiz buyuyen erkek cocuklarin bi daha iflah olup egitilemedigini dusunuyorum. Insallah hayirlisi ise kizim olur ama erkek olursa da 1 gun bile beklemeden yaninda kiz kardesiyle buyusun umuduyla 2. Cocugu yapicam insallah

Benim oğlum 7 yasinda ve asla söylediğiniz gibi degil ,hatta etrafımdaki bütün arkadaşlarım hayran ona (kadinlar) oyle söylemeyin bence şükredin, istemişsiniz cocugunuz olmus ,bu büyük bir şükür. Ona bakarsanız simdiki kiz cocuklar daha cadı, onemli olan sağlıklı olsun gerisi mühim değil

Hayirlisi insallah Belli olmaz dogru evet. Ama cevreden gozlemledigim kız ve erkek kardeslerin bir arada buyudugunde hep daha dengeli davranislara sahip olduğu Cok isterim oyle olsun

Bana erkeğe benziyor demişti. Ama net değilmiş. Salı ikili tarama için gidicem o zaman net belli olur sanırım. :)

Gözünüz aydın maşallaaah çikolata yiyince bebek oynuyor mu? Gitmeden bende yiyeyim
Bende mi erkeğe benziyor demiştim size

Teşekkür ederim öyle söylüyorlar genelde ben ilk defa sabah erken gittiğim için denemek istedim meyve suyu ve minicik çikolata. Benim bebiş mi yaramaz yoksa işe mi yaradı bilmiyorum ama şekerli birşey normalde asla yiyemiyorum bence işe yaradı. Sizde deneyin

Kızlar merhaba dün karın ağrım ve kasık batmalarım için girmiştim. Magnezyum takviyesi yazdı kontrollerimi yaptı. Sıkıntı yok çok şükür. Cinsiyet çıkıntısı var sanki erkek diyen doktorum(10. Haftada) Bu sefer kız olduğunu söyledi 12+4 deyken. Sanırım 16. Haftaya kadar hiç birler kesin olmayacak

Benimde karnım morardı canım ilk defa koluma yaptım baya rahat oldu daha önce de karnım büyüdüğünde bacağımdan yapmıştım denesen sende göbüşü dinlendir hem karın büyüyünce geriliyor yapılmıyor rahatça kol bacak ideal oluyo.

Haydaa ama çok erken tahmin yanılabiliyor bencede 15 16 haftalar en garanti gibi

10.haftada zaten cinsiyet söyleyemez ki mümkün degil,bazen tahmin turuyor oda zaten yüzde 50 ihtimal var diye

Bazı doktorlar 12. hafta itibariyle bir sorun olmadan magnezyum takviyesine başlıyormuş benim doktorumda başlamadı ama ağrım sızımda yok şimdilik çok şükür. Magnezyuma muz ve soda iyi geliyormuş bende şimdilik günde 1 muz 1 soda şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Cinsiyet konusuda sadece tahminde bulunuyorlar kesin olarak 16.haftada artık netleşicek inşallah aslında kesinleşene kadar öğrenmemek en mantıklısı tahmin olduğu için güvenip birşey alamıyorsun beklemeye devam ediyorsun ama insan sabredemiyor işte

Ya evet benim arkadaşıma 10. Haftada başlamış. Aynı gün hamileliğimiz dün karnına baktım benimkinden daha çıkık. O karnının ağrıdığını hep söylerdi. Karın büyümeye başlandığı için oluyormuş. Magnezyum rahatlatıyormuş. Doktor da rahatlatır biraz dedi. Soda şişirip daha çok gaz yapıyor bende, muzdan da tiksindim kayınvalidem bi ermiş muz getirdi kokusu hatta düşüncesi bile midemi bulandırıyor muzun.
Cinsyet için de çok heyecanlanıyorum birşeyler almak istiyorum, zor tutuyorum kendimi

Siz artık ilaca başladınız zaten inşallah şikayetlerinize iyi gelir sizi rahatlatır Heyecanlanmamak elde değil bende minik minik kızada erkeğede uyan zıbın çorap vs. almaya başladım. Hem kıza göre hem erkeğe göre şeyler beğeniyorum 16.haftamız hemmen gelsinde kesinleşsin rahat rahat alalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…