- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 53
- 30
İnşallah fayda ederSiz artık ilaca başladınız zaten inşallah şikayetlerinize iyi gelir sizi rahatlatırHeyecanlanmamak elde değil bende minik minik kızada erkeğede uyan zıbın çorap vs. almaya başladım. Hem kıza göre hem erkeğe göre şeyler beğeniyorum 16.haftamız hemmen gelsinde kesinleşsin rahat rahat alalım artık
Ben liste çıkarmadım henüz ama aklımdaki bazı şeylere karar vermeye başladım karar verince alması kolay oluyorİnşallah fayda eder. Ben hiç birşey almadım daha bir tek eşime söylemek için sürpriz olsun diye zıbın ve çorap ayakkabı almıştım krem☺. Annem dayanamıyor alıyor... Kasım indirimini bekliyorum ondan önce belli olsaydı da alışveriş yapsaydık aslında . Temel ihtiyaçları alayım bari biberon, bebek arabası vs. Siz bir liste çıkardınız mı ya da baktınız mı
Yazdiklariniz karsisinda nutkum tutuldu inanın bunlar nasıl düşünceler ve bu dusuncelerle nasil cocuk dusunebildinz aklım almadı 4 yaşında oğlum var dediklerinizin hicbirisini yapmaz kardessiz buyudu ve dogurdugunuzda bir kiziniz olacaginida bilemezsinizki bunlarin hepsi yetistirmeyle egitip öğretmekle alakalı o gördüğünüz cocuklarin aileleri salmis bayira mevlam kayira bu sekilde buyuyenlerin kizida bir erkegide maalesefYok ben h8c cocuk sevmiyorum ya. Oyle boyle degil Sokakta karsidan cocuk geliyosa, bi zirlayacak bi gelip carpacak sinirlerim bozulacak diye karsi kaldirima gecen, karsi apartmandan gelen bebek sesine bile bilenen bi insanim normalde. Hala da duygularım ayni. Nasil bi gaza geldiysek yaptik bisey. Nasil becericem diye düşünüyorum simdi. Rabbim hayirlisini versin, ama erkek cocuk hele de akli basinda cinsiyetinin farkina varip erkeksi bi yaramazlik, haydutluklarinin basladigi 3 yas ve uzerine kadar yalniz buyuyen veya yaninda kiz kardessiz buyuyen erkek cocuklarin bi daha iflah olup egitilemedigini dusunuyorum. Insallah hayirlisi ise kizim olur ama erkek olursa da 1 gun bile beklemeden yaninda kiz kardesiyle buyusun umuduyla 2. Cocugu yapicam insallah
Orasi oyle tabi Ailelerin cogu cocugunu asiri şımartıyor malesefYazdiklariniz karsisinda nutkum tutuldu inanın bunlar nasıl düşünceler ve bu dusuncelerle nasil cocuk dusunebildinz aklım almadı 4 yaşında oğlum var dediklerinizin hicbirisini yapmaz kardessiz buyudu ve dogurdugunuzda bir kiziniz olacaginida bilemezsinizki bunlarin hepsi yetistirmeyle egitip öğretmekle alakalı o gördüğünüz cocuklarin aileleri salmis bayira mevlam kayira bu sekilde buyuyenlerin kizida bir erkegide maalesef
Yani tahmin bu konuda beni kesmiyorBazı doktorlar kemik yapısı vs derken doğru tahmin edebiliyor. Öyle olduğunu düşünmüştük sanırım
Oğluyla romantizmin ve sevginin doruklarına ulaşan kadınlarYazdiklariniz karsisinda nutkum tutuldu inanın bunlar nasıl düşünceler ve bu dusuncelerle nasil cocuk dusunebildinz aklım almadı 4 yaşında oğlum var dediklerinizin hicbirisini yapmaz kardessiz buyudu ve dogurdugunuzda bir kiziniz olacaginida bilemezsinizki bunlarin hepsi yetistirmeyle egitip öğretmekle alakalı o gördüğünüz cocuklarin aileleri salmis bayira mevlam kayira bu sekilde buyuyenlerin kizida bir erkegide maalesef
Onlar bizim canımız iyiki varlarOğluyla romantizmin ve sevginin doruklarına ulaşan kadınlar
Benim de nutkum tutuldu yazacak cümle bulamadımYazdiklariniz karsisinda nutkum tutuldu inanın bunlar nasıl düşünceler ve bu dusuncelerle nasil cocuk dusunebildinz aklım almadı 4 yaşında oğlum var dediklerinizin hicbirisini yapmaz kardessiz buyudu ve dogurdugunuzda bir kiziniz olacaginida bilemezsinizki bunlarin hepsi yetistirmeyle egitip öğretmekle alakalı o gördüğünüz cocuklarin aileleri salmis bayira mevlam kayira bu sekilde buyuyenlerin kizida bir erkegide maalesef
Gecw gündüz şükrediyorum varlığına, esim cok kıskanıyor bizi.O yuzden o da bu sefer kızı olsunda kiz kendine yakın olsun istiyor.Benim içinse sadece sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.Iki aslanım olsa o da mükemmel olurOnlar bizim canımız iyiki varlar
Ben kocamla sevgi ve romantizmin dorugundayim bunun icin ogula ihtiyacim yok bence yaOğluyla romantizmin ve sevginin doruklarına ulaşan kadınlar
Ben de kocamdan gereken ilgiyi görüyorum çok şükür, benim bahsettiğim bambaşka bir şey.Cok büyük konuşmamak ve iddialı olmamak lazım diye düşünüyorum ya da ne isterseniz onu düşünün.Oglumu cok seviyorum ve gurur duyuyorum onun annesi olduğum için.Allah herkesin gönlünün muradını versinBen kocamla sevgi ve romantizmin dorugundayim bunun icin ogula ihtiyacim yok bence ya
ben paylaşmadım hiç. bakıyorsanız paylaşabilirim 11 haftalık görüntüleri var. 4 haftalıkta var
kusura bakmayın garip ve saçma bie düşünce gibi geldi bana. kaldı ki 2. sini sipariş edemiyoruz ki belki oda erkek olurYok ben h8c cocuk sevmiyorum ya. Oyle boyle degil Sokakta karsidan cocuk geliyosa, bi zirlayacak bi gelip carpacak sinirlerim bozulacak diye karsi kaldirima gecen, karsi apartmandan gelen bebek sesine bile bilenen bi insanim normalde. Hala da duygularım ayni. Nasil bi gaza geldiysek yaptik bisey. Nasil becericem diye düşünüyorum simdi. Rabbim hayirlisini versin, ama erkek cocuk hele de akli basinda cinsiyetinin farkina varip erkeksi bi yaramazlik, haydutluklarinin basladigi 3 yas ve uzerine kadar yalniz buyuyen veya yaninda kiz kardessiz buyuyen erkek cocuklarin bi daha iflah olup egitilemedigini dusunuyorum. Insallah hayirlisi ise kizim olur ama erkek olursa da 1 gun bile beklemeden yaninda kiz kardesiyle buyusun umuduyla 2. Cocugu yapicam insallah
Hatta 3.yü diyelimkusura bakmayın garip ve saçma bie düşünce gibi geldi bana. kaldı ki 2. sini sipariş edemiyoruz ki belki oda erkek olur
Hayirlisi ne diyeyim. Zaten tek cocuk dusunen biri degilim. Oglum olursa kiz kardesiyle buyumesi umuduyla denemenin ne sakıncası var kikusura bakmayın garip ve saçma bie düşünce gibi geldi bana. kaldı ki 2. sini sipariş edemiyoruz ki belki oda erkek olur
Ben de ultrason resmi atsam yorum yaparmısınız:))Yanlış hatırlamıyorsam bu gruptaydı bir iki kişiye erkek kız yorumu yapmıştım çıktımı acabafoto atarsanız bizde yorum yaparız belki
Ayni sekilde bizde kızıda tatmak isteriz ama öncelik sağlıklı olsun hepsi sevilir evlatGecw gündüz şükrediyorum varlığına, esim cok kıskanıyor bizi.O yuzden o da bu sefer kızı olsunda kiz kendine yakın olsun istiyor.Benim içinse sadece sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.Iki aslanım olsa o da mükemmel olur
Yüreginize allah analık duygularını tez zamanda versin diyorum bir oğlunuz olursa kucaginiza aldiginizda bu dusunceleriniz icin cok pisman olacaksiniz buyuk konusmayin lutfen gercekten tuylerimi diken diken yapiyorsunuzBen kocamla sevgi ve romantizmin dorugundayim bunun icin ogula ihtiyacim yok bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?