2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İnşallah fayda eder . Ben hiç birşey almadım daha bir tek eşime söylemek için sürpriz olsun diye zıbın ve çorap ayakkabı almıştım krem☺. Annem dayanamıyor alıyor... Kasım indirimini bekliyorum ondan önce belli olsaydı da alışveriş yapsaydık aslında . Temel ihtiyaçları alayım bari biberon, bebek arabası vs. Siz bir liste çıkardınız mı ya da baktınız mı

Kızlar benim tırnaklarıma bir haller oldu. Çok hızlı uzuyor. Normalde 2 hafta da bir kökünden keserdim
şimdi okadar çabuk uzuyor ki her hafta kesmek zorunda kalıyorum.

Ben liste çıkarmadım henüz ama aklımdaki bazı şeylere karar vermeye başladım karar verince alması kolay oluyor Bebek arabası, anne yanı, anne bebek çantası, emzik, kundak kemer, elektrikli süt sağma makinesi, ilk 4 ay kullanmak için reflü yatağı özellikli yataş juno almayı düşünüyorum, Karar verdiklerim şimdilik bunlarKasım indiriminden farklı şubat ayı boyunca büyük e bebek indirimi oluyor onu bekleyeceğim bazı ihtiyaçlar için. Özellikle korbell çöp kovası ve poşetleri için

Yazdiklariniz karsisinda nutkum tutuldu inanın bunlar nasıl düşünceler ve bu dusuncelerle nasil cocuk dusunebildinz aklım almadı 4 yaşında oğlum var dediklerinizin hicbirisini yapmaz kardessiz buyudu ve dogurdugunuzda bir kiziniz olacaginida bilemezsinizki bunlarin hepsi yetistirmeyle egitip öğretmekle alakalı o gördüğünüz cocuklarin aileleri salmis bayira mevlam kayira bu sekilde buyuyenlerin kizida bir erkegide maalesef

Orasi oyle tabi Ailelerin cogu cocugunu asiri şımartıyor malesef

Bazı doktorlar kemik yapısı vs derken doğru tahmin edebiliyor. Öyle olduğunu düşünmüştük sanırım
Yani tahmin bu konuda beni kesmiyor ben de su an kız diye tahmin ediyorum mesela ,şansım %50 kesinlik istiyorum kısmetse bir an önce inşallah

Oğluyla romantizmin ve sevginin doruklarına ulaşan kadınlar

Benim de nutkum tutuldu yazacak cümle bulamadım

Onlar bizim canımız iyiki varlar
Gecw gündüz şükrediyorum varlığına, esim cok kıskanıyor bizi.O yuzden o da bu sefer kızı olsunda kiz kendine yakın olsun istiyor.Benim içinse sadece sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.Iki aslanım olsa o da mükemmel olur

Ben kocamla sevgi ve romantizmin dorugundayim bunun icin ogula ihtiyacim yok bence ya
Ben de kocamdan gereken ilgiyi görüyorum çok şükür, benim bahsettiğim bambaşka bir şey.Cok büyük konuşmamak ve iddialı olmamak lazım diye düşünüyorum ya da ne isterseniz onu düşünün.Oglumu cok seviyorum ve gurur duyuyorum onun annesi olduğum için.Allah herkesin gönlünün muradını versin

kusura bakmayın garip ve saçma bie düşünce gibi geldi bana. kaldı ki 2. sini sipariş edemiyoruz ki belki oda erkek olur

kusura bakmayın garip ve saçma bie düşünce gibi geldi bana. kaldı ki 2. sini sipariş edemiyoruz ki belki oda erkek olur
Hayirlisi ne diyeyim. Zaten tek cocuk dusunen biri degilim. Oglum olursa kiz kardesiyle buyumesi umuduyla denemenin ne sakıncası var ki

Kızlar anlayan bakabilir mi? Galiba enfeksiyonum var

Eklentiler

• A09E9F0D-90B3-40E8-81A7-8FB36BF7FDFA.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 73
Ayni sekilde bizde kızıda tatmak isteriz ama öncelik sağlıklı olsun hepsi sevilir evlat

Ben kocamla sevgi ve romantizmin dorugundayim bunun icin ogula ihtiyacim yok bence ya
Yüreginize allah analık duygularını tez zamanda versin diyorum bir oğlunuz olursa kucaginiza aldiginizda bu dusunceleriniz icin cok pisman olacaksiniz buyuk konusmayin lutfen gercekten tuylerimi diken diken yapiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…