- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Evet idrar yolu enfeksiyonu var. Eğer idrar tahlilini doğru şartlarda verdiyseniz ilaç kullanmanız gerekir. Doğru şartlardan kastım, idrar yapmadan önce genitali temizlemek ve idrar yaparken en başından degil de aktiktan 2 saniye sonra kabı doldurmak gibi.Kızlar anlayan bakabilir mi? Galiba enfeksiyonum var
Evet ama çok az benim o rakamlar 800 e falan gelmişti bir ara doktorunun verdigi ilaçları kullan geçiyor zaten bol su iç çok tuvaletle hemen atılır vücuttanKızlar anlayan bakabilir mi? Galiba enfeksiyonum var
Ya bilemezsemBen de ultrason resmi atsam yorum yaparmısınız:))
Bende yaptırmıştım ve sonuçları gidip aldıktan sonra sisteme düşmüştü canımBende asm de tahlil yaptırdım bir hafta oldu
e-nabıza düşmedi sonuçlarım..ne kadar sürede çıkıyor sonuçlarınızı e-nabızdan mı yoksa asm ye gidip mi öğrendiniz
Kaçıncı haftadasınız ki? Bazen 20. Haftayı geçen oluyormuş kordon bağı vs karıştıran oluyormuş o yüzdenYani tahmin bu konuda beni kesmiyorben de su an kız diye tahmin ediyorum mesela ,şansım %50 kesinlik istiyorum kısmetse bir an önce inşallah
Çocuk fikrine bu kadar uzak ve nefret doluyken nasıl çocuk yapabildiniz anlamadım. Psikolojik olarak fikren hazır olmayarak ve en önemlisi bu kadar çocuklara karşı kin dolu olarak sadece üremek adına çocuk sahibi olunmamalı. Sizin için de hiç iyi değil, doğacak çocuk için de öyle. Allah yardımcısı olsun. ya da en kısa sürede bir uzmandan destek alın ve bu fikre kendinizi alıştırın. Bu erkek olabilir, bunun yanına hemen kız olsun diye yapacağınız çocuk da erkek olabilir. Hiç kız çocuğunuz olamayabilir. Bunun farkındasınız değil mi?Yok ben h8c cocuk sevmiyorum ya. Oyle boyle degil Sokakta karsidan cocuk geliyosa, bi zirlayacak bi gelip carpacak sinirlerim bozulacak diye karsi kaldirima gecen, karsi apartmandan gelen bebek sesine bile bilenen bi insanim normalde. Hala da duygularım ayni. Nasil bi gaza geldiysek yaptik bisey. Nasil becericem diye düşünüyorum simdi. Rabbim hayirlisini versin, ama erkek cocuk hele de akli basinda cinsiyetinin farkina varip erkeksi bi yaramazlik, haydutluklarinin basladigi 3 yas ve uzerine kadar yalniz buyuyen veya yaninda kiz kardessiz buyuyen erkek cocuklarin bi daha iflah olup egitilemedigini dusunuyorum. Insallah hayirlisi ise kizim olur ama erkek olursa da 1 gun bile beklemeden yaninda kiz kardesiyle buyusun umuduyla 2. Cocugu yapicam insallah
Ben bugün 12 ye giriş yaptımKaçıncı haftadasınız ki? Bazen 20. Haftayı geçen oluyormuş kordon bağı vs karıştıran oluyormuş o yüzden
Ya kimse ebeveyn olup cocuk yetistirebilmek icin baskalarinin cocuklarini sevmek zorunda degil ki Allah allah Mecbur muyum Butun fakulte arkadaşlarım gitti ogretmen oldu. Benim cocuklarla iletisimim yok Kimsenin cocugunun hakkına giremem dedim ben olmadim mesela. Cocuk sevmiyorum diye cocuklari köşede kıstırıp dönüyoruz sanki, kime ne zararim varÇocuk fikrine bu kadar uzak ve nefret doluyken nasıl çocuk yapabildiniz anlamadım. Psikolojik olarak fikren hazır olmayarak ve en önemlisi bu kadar çocuklara karşı kin dolu olarak sadece üremek adına çocuk sahibi olunmamalı. Sizin için de hiç iyi değil, doğacak çocuk için de öyle. Allah yardımcısı olsun. ya da en kısa sürede bir uzmandan destek alın ve bu fikre kendinizi alıştırın. Bu erkek olabilir, bunun yanına hemen kız olsun diye yapacağınız çocuk da erkek olabilir. Hiç kız çocuğunuz olamayabilir. Bunun farkındasınız değil mi?
çocuk sevmeyen insanların kalbinde merhamet barındırdığına inanmıyorum. ben çocuklara baktıkça dünyanın güzel bir yanı da var diyorum içimden. biz yetişkinlerin kirlettiği dünyayı çekilebilir kılan nadide çiçekler onlar.Yok ben h8c cocuk sevmiyorum ya. Oyle boyle degil Sokakta karsidan cocuk geliyosa, bi zirlayacak bi gelip carpacak sinirlerim bozulacak diye karsi kaldirima gecen, karsi apartmandan gelen bebek sesine bile bilenen bi insanim normalde. Hala da duygularım ayni. Nasil bi gaza geldiysek yaptik bisey. Nasil becericem diye düşünüyorum simdi. Rabbim hayirlisini versin, ama erkek cocuk hele de akli basinda cinsiyetinin farkina varip erkeksi bi yaramazlik, haydutluklarinin basladigi 3 yas ve uzerine kadar yalniz buyuyen veya yaninda kiz kardessiz buyuyen erkek cocuklarin bi daha iflah olup egitilemedigini dusunuyorum. Insallah hayirlisi ise kizim olur ama erkek olursa da 1 gun bile beklemeden yaninda kiz kardesiyle buyusun umuduyla 2. Cocugu yapicam insallah
Onlar da buyuyup her biri birer dunyayi kirleten yetiskin olacak Fazla romantize etmeye gerek yok benceçocuk sevmeyen insanların kalbinde merhamet barındırdığına inanmıyorum. ben çocuklara baktıkça dünyanın güzel bir yanı da var diyorum içimden. biz yetişkinlerin kirlettiği dünyayı çekilebilir kılan nadide çiçekler onlar.
sizin yetiştirdiğiniz ne olur bu zihniyetle bilmiyorum ama inşallah bizim yetiştirdiklerimiz dünyayı güzelleştiren yetişkinler olur. he anneyle çocuk arasındaki bağ bence yeterince romantik!Onlar da buyuyup her biri birer dunyayi kirleten yetiskin olacak Fazla romantize etmeye gerek yok bence
"Her biri" büyüyüp dünyayı kirleten yetişkin mi olacak? Gerçekten iyi ki arkadaşlarınız gibi öğretmen olmamışsınız. En azından başkalarının evladının hakkına girmemişsiniz.Onlar da buyuyup her biri birer dunyayi kirleten yetiskin olacak Fazla romantize etmeye gerek yok bence
Bende yazacaktım neyse dedim. İflaf olmaz eğitilemez yaratıklar denmiş. E babanız kocanız... O zaman onlar ne oluyorKüçük erkek çocuklarını sevmeyen birisi yetişkin bir erkeği de aynı görmesi lazım onlarda bir erkek çocuktu neticede çoğusuda büyüsede yaramaz, haylaz bir çocuk gibi bence erkekler.
Bu dünya ne kadınsız dönüyor, ne de erkeksiz. Kızımız olsa ilerde o gıcık olduğumuz erkeklerden biri alacak mesela bunuda düşünmek lazımne ilginç düşünceler varmış şaşırdım kaldım
Bende son gittiğimde 14 mayıstan 3 Mayıs'a çekildi doğumu. Doktor eşinizi de girmesine müsaade ediyor mu acaba ? Perinatoloji de hastanede etmiyorlardaMerhaba hanımlar dün hastane randevu muz vardı bizimde 12+5 ikili test için .. Bende kontrole sık gidenlerden değilim 4.haftada kese görmek için 7 haftada kalp atışı duymak için ve 12 haftada ikili test için gittim ve gözlerime inanamadım nasıl hızlı büyüyorlar elleri kolları ayakları öyle kıpırdıyor ki tarifsiz bir duyguhiç bir sorun yoktu çok şükür 10 gün sonra kan sonuçları çıkacak ... Hızlı gelişmiş bizimki birazcık 12. Hafta içinde sanıyorduk ama 13+5 haftalık olmuşuz dolayısıyla tahmini doğum tarihi 1Mayıstan 24 Nisana çekildi... Cinsiyet tahmini olarakta %70 erkek olacağını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?