2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar anlayan bakabilir mi? Galiba enfeksiyonum var
Evet idrar yolu enfeksiyonu var. Eğer idrar tahlilini doğru şartlarda verdiyseniz ilaç kullanmanız gerekir. Doğru şartlardan kastım, idrar yapmadan önce genitali temizlemek ve idrar yaparken en başından degil de aktiktan 2 saniye sonra kabı doldurmak gibi.

Bende asm de tahlil yaptırdım bir hafta oldu
e-nabıza düşmedi sonuçlarım..ne kadar sürede çıkıyor sonuçlarınızı e-nabızdan mı yoksa asm ye gidip mi öğrendiniz

Çocuk fikrine bu kadar uzak ve nefret doluyken nasıl çocuk yapabildiniz anlamadım. Psikolojik olarak fikren hazır olmayarak ve en önemlisi bu kadar çocuklara karşı kin dolu olarak sadece üremek adına çocuk sahibi olunmamalı. Sizin için de hiç iyi değil, doğacak çocuk için de öyle. Allah yardımcısı olsun. ya da en kısa sürede bir uzmandan destek alın ve bu fikre kendinizi alıştırın. Bu erkek olabilir, bunun yanına hemen kız olsun diye yapacağınız çocuk da erkek olabilir. Hiç kız çocuğunuz olamayabilir. Bunun farkındasınız değil mi?

Herkese günaydın, dün öğrencilerim resmen koronaydi, çok gerildim ve asla maske takmıyorlar ,sınıfa girip kızınca takıyorlar, nasıl neye güveniyorlar bilmiyorum,ödüm kopuyor ya bulaşırsa diye.Dun de esimin arkadaşının eşinin 8 aylik hamileyken 1 ay yogun bakimda kaldığını bebegin erken alındığını falan öğrendim.Anksiyete krizi yaşadım birden inanılmaz endişelendim .Allah hepimizi karnimizdaki masumların hatırına korusun

Ya kimse ebeveyn olup cocuk yetistirebilmek icin baskalarinin cocuklarini sevmek zorunda degil ki Allah allah Mecbur muyum Butun fakulte arkadaşlarım gitti ogretmen oldu. Benim cocuklarla iletisimim yok Kimsenin cocugunun hakkına giremem dedim ben olmadim mesela. Cocuk sevmiyorum diye cocuklari köşede kıstırıp dönüyoruz sanki, kime ne zararim var

çocuk sevmeyen insanların kalbinde merhamet barındırdığına inanmıyorum. ben çocuklara baktıkça dünyanın güzel bir yanı da var diyorum içimden. biz yetişkinlerin kirlettiği dünyayı çekilebilir kılan nadide çiçekler onlar.

Onlar da buyuyup her biri birer dunyayi kirleten yetiskin olacak Fazla romantize etmeye gerek yok bence

Küçük erkek çocuklarını sevmeyen birisi yetişkin bir erkeği de aynı görmesi lazım onlarda bir erkek çocuktu neticede çoğusuda büyüsede yaramaz, haylaz bir çocuk gibi bence erkekler .
Bu dünya ne kadınsız dönüyor, ne de erkeksiz. Kızımız olsa ilerde o gıcık olduğumuz erkeklerden biri alacak mesela bunuda düşünmek lazım ne ilginç düşünceler varmış şaşırdım kaldım

Onlar da buyuyup her biri birer dunyayi kirleten yetiskin olacak Fazla romantize etmeye gerek yok bence
sizin yetiştirdiğiniz ne olur bu zihniyetle bilmiyorum ama inşallah bizim yetiştirdiklerimiz dünyayı güzelleştiren yetişkinler olur. he anneyle çocuk arasındaki bağ bence yeterince romantik!

Ya kızlar gece 3ten beri lekelenmelerim geliyor yine çarşamba son progestan iğnemi vurdurdum fitile hala devam ediyorum ama progestan iğneyi vurulmayınca mı oldu anlamadım doktora yazdım bakalım dün eşimin eli de midemin alt kısmına çarptı yanlışlıkla ama kesenin olduğu yerle arasında 1 karış mesafe var onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum

Merhaba hanımlar dün hastane randevu muz vardı bizimde 12+5 ikili test için .. Bende kontrole sık gidenlerden değilim 4.haftada kese görmek için 7 haftada kalp atışı duymak için ve 12 haftada ikili test için gittim ve gözlerime inanamadım nasıl hızlı büyüyorlar elleri kolları ayakları öyle kıpırdıyor ki tarifsiz bir duygu hiç bir sorun yoktu çok şükür 10 gün sonra kan sonuçları çıkacak ... Hızlı gelişmiş bizimki birazcık 12. Hafta içinde sanıyorduk ama 13+5 haftalık olmuşuz dolayısıyla tahmini doğum tarihi 1Mayıstan 24 Nisana çekildi... Cinsiyet tahmini olarakta %70 erkek olacağını söyledi

"Her biri" büyüyüp dünyayı kirleten yetişkin mi olacak? Gerçekten iyi ki arkadaşlarınız gibi öğretmen olmamışsınız. En azından başkalarının evladının hakkına girmemişsiniz.

Bende yazacaktım neyse dedim. İflaf olmaz eğitilemez yaratıklar denmiş. E babanız kocanız... O zaman onlar ne oluyor

Bende son gittiğimde 14 mayıstan 3 Mayıs'a çekildi doğumu. Doktor eşinizi de girmesine müsaade ediyor mu acaba ? Perinatoloji de hastanede etmiyorlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…