- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 31
Evet müsade ediyor.. ben aynı doktorumda 3 ay kadar yumurta büyütme çatlatma tedavisi gördüm o zaman doktor müsade etmiyordu tabi alttan muayene ettiği için ... Ama hamile olduğumu öğrenip kalp atışı duymak için gittiğimizde doktorum eşime artık senide bu odada misafir edeceğiz demişti .Bende son gittiğimde 14 mayıstan 3 Mayıs'a çekildi doğumu. Doktor eşinizi de girmesine müsaade ediyor mu acaba ? Perinatoloji de hastanede etmiyorlarda
Arkadaşım bu düşünce çok güzel bir düşünce değil. Neden her doğan canli canavar olsun. Siz eşiniz büyüdünüz böyle misniz? Nasil böyle düşünüyorsunuz. Benim oğlum var ben bazen düşününce icim sıkılıyor. Iyi ınsanlarla, iyi arkadaşlarla karşılaşsın. Aslinda sizin düşüncenizde insanlar asla çocuk düşünmez. Birde bu sözlerle enerjiyi çekiyorsunuz. Bir anne ya da ebeveynin tek düşüncesi. Çocuğum vatana , milete ve insanlığa hayırlı evlat olsun. Siz zaten kötü olacak diyorsunuz. Cok şaşırdım. Deseniz ki bu dünya cok kirlendi , insanlar cok kötüleşti yavrum icin endise ediyorum anlarim su dediğiniz şeyi aklım almadi.Onlar da buyuyup her biri birer dunyayi kirleten yetiskin olacak Fazla romantize etmeye gerek yok bence
Yazmayayım dedim ama yok tutamayacağım kendimi, kimse size başkasının çocuğunu zorla sevin dememiş ama siz genel olarak çocuk sevmiyorsunuz hatta kendiniz bile nasıl çocuk yapmaya karar verdik diye şaşırıyorsunuz kötü bir ebeveyn olacağınız nasıl da belli sevgisiz, nefret dolu bir üslubumuz var. Allah keşke sadece isteyene, o minik kalpleri sarıp sarmayalacak güzel yürekli insanlara nasip etse anneliği. Televizyonda görüp bunu nasıl yaptı çocuğuna dediğimiz anneler işte tam olarak sizin gibilerden çıkıyormuş demek. Çocuğunuza nasıl yaklaşacaksınız "sen de yarın büyüyüp dünyayı kirleten bir yetişkin olacaksın" diye hırpalayacak mısınız? Burada iş sizde biter çocuğunuzu kız/erkek fark etmeksizin öyle güzel yetiştirin ki dünyayı kirletmemeyi öğrensin, ona sevgiyle yaklaşın sevgiyi öğrensin diyeceğim ama sizde sevgi yok ki çocuğa nasıl vereceksiniz?Onlar da buyuyup her biri birer dunyayi kirleten yetiskin olacak Fazla romantize etmeye gerek yok bence
Ben bu bayanın eğitim fakültesinden mezun olduğuna bile şüpheliyim yada tedaviye falan ihtiyacı var olay cocuk sevip sevmemesinin disina cikti zaten sapkın dusuncelerininin olmasi cok urkutucu 3 yasina gelen ve kiz kardessiz buyuyen oglan cocuklarinin birdaha iflah olup egitilemeyecegini falan soyluyor ne denebilir çok yazık"Her biri" büyüyüp dünyayı kirleten yetişkin mi olacak? Gerçekten iyi ki arkadaşlarınız gibi öğretmen olmamışsınız. En azından başkalarının evladının hakkına girmemişsiniz.
Onlar kız kardesle büyümüştür kız kardesle buyumeyenler iflah olmuyormus egitilemiyormus lütfen dikkatli okuyun bayanin soyledikleriniBende yazacaktım neyse dedim. İflaf olmaz eğitilemez yaratıklar denmiş. E babanız kocanız... O zaman onlar ne oluyor
Bende 10. Haftadan sonra 12 de gittiğimde inanamamıştım. Nasıl belli olmuş değil mi elleri ayakları. Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba hanımlar dün hastane randevu muz vardı bizimde 12+5 ikili test için .. Bende kontrole sık gidenlerden değilim 4.haftada kese görmek için 7 haftada kalp atışı duymak için ve 12 haftada ikili test için gittim ve gözlerime inanamadım nasıl hızlı büyüyorlar elleri kolları ayakları öyle kıpırdıyor ki tarifsiz bir duyguhiç bir sorun yoktu çok şükür 10 gün sonra kan sonuçları çıkacak ... Hızlı gelişmiş bizimki birazcık 12. Hafta içinde sanıyorduk ama 13+5 haftalık olmuşuz dolayısıyla tahmini doğum tarihi 1Mayıstan 24 Nisana çekildi... Cinsiyet tahmini olarakta %70 erkek olacağını söyledi
Hayir ben boyle dusundugum icin bu sekilde ifade etmeidm bunu. Insanlarin "yetiskinler dunyayi kirletiyor ama cocuklad melek, o zaman butun cocuklari sevmek zorundayiz" mantigina karsilik bunu söylüyorum. Hayir hicbir cocugu sevmek zorunda degiliz, kendi dogurdugumuz haric hicbir cocuktan sorumlu da degiliz. Cocuk sevmiyorum diye topa tutuyorlar beni, cocuklari sevmeyen insan anne olamazmis. Hadi canim. Cocuklari sevmeyen insan ogretmen olamaz, egitimci olamaz, cocuklarla calisamaz, calismamali. Ama pekala anne olabilir.Arkadaşım bu düşünce çok güzel bir düşünce değil. Neden her doğan canli canavar olsun. Siz eşiniz büyüdünüz böyle misniz? Nasil böyle düşünüyorsunuz. Benim oğlum var ben bazen düşününce icim sıkılıyor. Iyi ınsanlarla, iyi arkadaşlarla karşılaşsın. Aslinda sizin düşüncenizde insanlar asla çocuk düşünmez. Birde bu sözlerle enerjiyi çekiyorsunuz. Bir anne ya da ebeveynin tek düşüncesi. Çocuğum vatana , milete ve insanlığa hayırlı evlat olsun. Siz zaten kötü olacak diyorsunuz. Cok şaşırdım. Deseniz ki bu dünya cok kirlendi , insanlar cok kötüleşti yavrum icin endise ediyorum anlarim su dediğiniz şeyi aklım almadi.
Hi hi aynen Büyüyünce dunyayi kirleticen sen kucuk canavar diye cocugumu doverken gelir siz alirsiniz elimde sgsgsvagsvsgd Sokaktaki ordkai burdaki cocuklari sevmiyorum diye gordugum muameleye bak. Siz cocuk yapmaya karar verdiginize gore sokaktaki butun cocuklarin yaranazliklarina, ziriltilarina, cigliklarina falan bayiliyosunuz heraldeYazmayayım dedim ama yok tutamayacağım kendimi, kimse size başkasının çocuğunu zorla sevin dememiş ama siz genel olarak çocuk sevmiyorsunuz hatta kendiniz bile nasıl çocuk yapmaya karar verdik diye şaşırıyorsunuz kötü bir ebeveyn olacağınız nasıl da belli sevgisiz, nefret dolu bir üslubumuz var. Allah keşke sadece isteyene, o minik kalpleri sarıp sarmayalacak güzel yürekli insanlara nasip etse anneliği. Televizyonda görüp bunu nasıl yaptı çocuğuna dediğimiz anneler işte tam olarak sizin gibilerden çıkıyormuş demek. Çocuğunuza nasıl yaklaşacaksınız "sen de yarın büyüyüp dünyayı kirleten bir yetişkin olacaksın" diye hırpalayacak mısınız? Burada iş sizde biter çocuğunuzu kız/erkek fark etmeksizin öyle güzel yetiştirin ki dünyayı kirletmemeyi öğrensin, ona sevgiyle yaklaşın sevgiyi öğrensin diyeceğim ama sizde sevgi yok ki çocuğa nasıl vereceksiniz?
Açıkçası size söylenecek o kadar çok şey var ki fakat yazacaklarımı anlamaktan çok uzaksınız. Çünkü - üzgünüm ama- eğitilmez olan çocuklar değil sizin gibi hasta düşünceli kişiler. Geçmiş olsun.Hi hi aynen Büyüyünce dunyayi kirleticen sen kucuk canavar diye cocugumu doverken gelir siz alirsiniz elimde sgsgsvagsvsgd Sokaktaki ordkai burdaki cocuklari sevmiyorum diye gordugum muameleye bak. Siz cocuk yapmaya karar verdiginize gore sokaktaki butun cocuklarin yaranazliklarina, ziriltilarina, cigliklarina falan bayiliyosunuz heralde
akıl ve ruh sağlığınızın yerinde olduğuna eminmsnz? evet ben bir sokak çocuğunun yüzündeki pisliğe bile ba-yı-lı-yo-rum!Hi hi aynen Büyüyünce dunyayi kirleticen sen kucuk canavar diye cocugumu doverken gelir siz alirsiniz elimde sgsgsvagsvsgd Sokaktaki ordkai burdaki cocuklari sevmiyorum diye gordugum muameleye bak. Siz cocuk yapmaya karar verdiginize gore sokaktaki butun cocuklarin yaranazliklarina, ziriltilarina, cigliklarina falan bayiliyosunuz heralde
Hanimefendi hepimizin sinir kat sayisini tavan yaptirdiniz olayi carpitmayin herkes sizin sapkın dusuncelerinize tepki gosterdi cocuk sevmediginize degil sacma sapan fikirler beyan ettiniz unuttunuz heralde kiz kardessiz buyuyen oglan cocuklarinin iflah olmadigini egitilemedigini soylediniz 3 yasindan sonra erkeksi haraketler basladiginda duydugunuz siniri anlattiniz karsi apartman bile gelen bebek sesine dayanamazken giristik bir ise falan dediniz sokakta cocuk gorunce yol degistiriyorum dediniz bunlari siz soyledinizz normal insan cocuk gorunce neden karsiya gecsin iyimisiniz siz sevmemek ayri manasız tavirlar gostermek ayri olay simdi konuyu basitlestirmeyin kimsenin akliyla dalga gecmeyin burda ne yapiyorsaniz yapin bize ne ama sacma sapan fikirlerinizi kendinize saklayin heryerdede dile getirmeyin cunku tepki gormeniz kacinilmaz olur bir öģretmen cocugu olarak utandim sizden bir de pedagoji egitimi aliyorsunuz fakat kendiniz sapkın dusuncelerden arinamamissiniz neyse daha fazla kendimi sinir edemiycemHi hi aynen Büyüyünce dunyayi kirleticen sen kucuk canavar diye cocugumu doverken gelir siz alirsiniz elimde sgsgsvagsvsgd Sokaktaki ordkai burdaki cocuklari sevmiyorum diye gordugum muameleye bak. Siz cocuk yapmaya karar verdiginize gore sokaktaki butun cocuklarin yaranazliklarina, ziriltilarina, cigliklarina falan bayiliyosunuz heralde
Biz cocuk sevmemesine tepki gostermedik dikkatli okumadiniz bayanin yazdiklarini heralde kimsenin sapkın düşüncelerine saygi duymak zorunda degilim kendi adima. O beyan etmekte ozgurse bende tepki gostermekte ozgurum böyle anormal dusuncelere sahip olan insana bir erkek annesi olarak kayitsiz kalsam anneligimden utanirdim heralde uzatma niyetinde degilim sacmalayip daha fazla sinirimizi bozmazsa mutlu oluruz gitsin arkadaslarina anlatsin sapkın bağnaz dusuncelerini burda herkes hamile saygi duyamaz destek gorecegi bir yerde degil suan tepkisini farkli platformda gostersin cunku malum burasi hic uygun bir yer degil linçlenmedigine dua etsin diyor iyi gunler diliyorumArkadaşlar bu konuyu kapatalım mı? Sevmeyebilir, hiç bir çocuğa zarar vermiyorum sadece uzak duruyorum diyor bu da onun kendi kararı. Bu sebeple onu vicdansız kötü kalpli diye topa tutmak acımasızlık olur. Zaten bir evladı olduktan sonra o, düşünceleri değişecek ve kendisi de buna şaşıracak. Küçücük bir kalbin ne mucizelere yol açacağını zamanla anlayacaktır. Her çocuğun önce yaradanın ve sonra bir annenin emeğiyle nasıl büyüyüp değerli bir varlık olduğuna bizzat kendiside şahit olacak. O yüzden birbirimizi kırmayalım konu burda kapansın....
kız olmazsa eyvahhOnlar kız kardesle büyümüştür kız kardesle buyumeyenler iflah olmuyormus egitilemiyormus lütfen dikkatli okuyun bayanin soylediklerini
Arkadaşım benim de 2 oğlum var ve 3.oğlumda karnımda.Sanırım en çok benim tepki göstermen lazımBiz cocuk sevmemesine tepki gostermedik dikkatli okumadiniz bayanin yazdiklarini heralde kimsenin sapkın düşüncelerine saygi duymak zorunda degilim kendi adima. O beyan etmekte ozgurse bende tepki gostermekte ozgurum böyle anormal dusuncelere sahip olan insana bir erkek annesi olarak kayitsiz kalsam anneligimden utanirdim heralde uzatma niyetinde degilim sacmalayip daha fazla sinirimizi bozmazsa mutlu oluruz gitsin arkadaslarina anlatsin sapkın bağnaz dusuncelerini burda herkes hamile saygi duyamaz destek gorecegi bir yerde degil suan tepkisini farkli platformda gostersin cunku malum burasi hic uygun bir yer degil linçlenmedigine dua etsin diyor iyi gunler diliyorum
şu söylemlere de susacaksam bu hayatta her şeye susarım demek. bu düşüncelerle o değil de biz ban yiyorsak buyursunlar banlasınlar.Arkadaşım benim de 2 oğlum var ve 3.oğlumda karnımda.Sanırım en çok benim tepki göstermen lazımAma ben etkilenmiyorum onun söylediklerinden, kendisini bağlar söyledikleri. O yüzden sizde gerilmeyin konuyu kapayalım diyorum her iki taraf içinde söylüyorum. Birazdan mod'u çağırır birileri boşuna ban yersiniz. Gerilmenin luzumu yok.
Aynen katiliyorum sizeşu söylemlere de susacaksam bu hayatta her şeye susarım demek. bu düşüncelerle o değil de biz ban yiyorsak buyursunlar banlasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?