Çevremde erkek bebek bekleyip tüylenme yaşayanlar oldu (aynı kişiler kızda hiç böyle bir durum yaşamamışlardı) belki sizin de bebiş erkektirBunu bilmiyordum , bendeki tüylenmeyi ona yormuştum , teşekkür ederim bilgi için
Çok şükür olmadı canım. Ama herkesin farklı ilerliyor gebeliği. Hatta aynı annenin her gebeliği bile farklı olabiliyor. İnşaallah bundan sonra ki süreçtede tüylenme yaşamam.Çevremde erkek bebek bekleyip tüylenme yaşayanlar oldu (aynı kişiler kızda hiç böyle bir durum yaşamamışlardı) belki sizin de bebiş erkektirhatta bir tanesi o kadar sarışın ki normalde kaşlarını belli olsunlar diye boyatıyor ama hamilelik döneminde siyah siyah tüyleri çıkmıştı resmen :) aramızdaki en tecrübeli erkek annesine danışalım Fatos3458 Sizde yaşandı mı tüylenme :)
Bende bu ay almayı düşünüyorum dolar malum, bu markayı hiç duymamıştım bir araştırayım videosu var mı hiç canım. Bende kanz d-go ya baktım. 1700 tl iki arkadaşım var ikisi de onun kullanıyor çok memnun.kızlaar uzun süreli çalışmayı düşünmediğim için bu ay bebişe arabasını alıyorumm. markası quickfold, fiyatı 1.945 tl. hiç olumsuz yorum okumadım
Evet evet iki kızım var, ikisinde de tüylerim uzamıyordu nerdeyseÇevremde erkek bebek bekleyip tüylenme yaşayanlar oldu (aynı kişiler kızda hiç böyle bir durum yaşamamışlardı) belki sizin de bebiş erkektirhatta bir tanesi o kadar sarışın ki normalde kaşlarını belli olsunlar diye boyatıyor ama hamilelik döneminde siyah siyah tüyleri çıkmıştı resmen :) aramızdaki en tecrübeli erkek annesine danışalım Fatos3458 Sizde yaşandı mı tüylenme :)
Ilk cocugumda hatirlamiyorum bu durumu ama bu hamileligimde tüylerim fışkırdı, normalde cok tüylü degilim ve lazerle tamamen bitirmiştim olayi ama hamileligimi öğrendiğimden beri iki kere epilasyon yapmak zorunda kaldım.Çevremde erkek bebek bekleyip tüylenme yaşayanlar oldu (aynı kişiler kızda hiç böyle bir durum yaşamamışlardı) belki sizin de bebiş erkektirhatta bir tanesi o kadar sarışın ki normalde kaşlarını belli olsunlar diye boyatıyor ama hamilelik döneminde siyah siyah tüyleri çıkmıştı resmen :) aramızdaki en tecrübeli erkek annesine danışalım Fatos3458 Sizde yaşandı mı tüylenme :)
Ay ben de igne vuruldum o yuzden olabilir bence ,zira halen popom patates tarlası gibi ,2 haftadir igne vurulmuyorum ama ödemler geçmediEvet evet iki kızım var, ikisinde de tüylerim uzamıyordu nerdeysebunda böyle tüylenme olunca iğneye yordum ben de
Benim tüylerim olması gerekenden hızlı uzamaya başladı , sizde de mi aynı durum, k günde bir iğne kullanıyorsunuz ?Ay ben de igne vuruldum o yuzden olabilir bence ,zira halen popom patates tarlası gibi ,2 haftadir igne vurulmuyorum ama ödemler geçmedi
çoook araştırdım. hiç olumsuz birşey okumadım. videosu vardı da. becerebilirsem atayımBende bu ay almayı düşünüyorum dolar malum, bu markayı hiç duymamıştım bir araştırayım videosu var mı hiç canım. Bende kanz d-go ya baktım. 1700 tl iki arkadaşım var ikisi de onun kullanıyor çok memnun.
her dakika zam geliyor. bezde yeni yıl kampanyasında alıp depoluycam :))Bende bu ay almayı düşünüyorum dolar malum, bu markayı hiç duymamıştım bir araştırayım videosu var mı hiç canım. Bende kanz d-go ya baktım. 1700 tl iki arkadaşım var ikisi de onun kullanıyor çok memnun.
1 ay kullandim ama artık kullanmiyorumBenim tüylerim olması gerekenden hızlı uzamaya başladı , sizde de mi aynı durum, k günde bir iğne kullanıyorsunuz ?
Bakayım canım bir bende.çoook araştırdım. hiç olumsuz birşey okumadım. videosu vardı da. becerebilirsem atayım
Bende öyle yapıcamher dakika zam geliyor. bezde yeni yıl kampanyasında alıp depoluycam :))
cnm merhabalar..benimde özellikle sabah kafamı kaldırdığım anda mide bulantım başlıyor.kahvaltıyı yapabildikten sonra ağızdan progestanı alıyorum.oda bir saat sonra hafif mide ağrısıyla etkisini gösteriyor sonrasında da uyutuyor beni, uyanmak istemiyorum resmen,çünkü çok kötü bir mide ağrısıyla uyanıyorum.sanki taş oturtmuşlar üstüne.doktor prilam ve rennie verdi prilamı akşam yatmadan kullanacağım ama rennieyi ne zaman kullanacağımı sormadım.Ben surubunu kullandim icer icmez rahatlatiodu.muhtemelen yarin ben de alicam icimden ejderha ufuruyo sanki
Merhabalar insallah saglikla alirsiniz kucaginiza. Ben rennie duo kullandim. Doktor kisitlama kiymadi ama mide agrim degil yanmam vardi. Her yanmada bi yudum direk siseden iciodum bencnm merhabalar..benimde özellikle sabah kafamı kaldırdığım anda mide bulantım başlıyor.kahvaltıyı yapabildikten sonra ağızdan progestanı alıyorum.oda bir saat sonra hafif mide ağrısıyla etkisini gösteriyor sonrasında da uyutuyor beni, uyanmak istemiyorum resmen,çünkü çok kötü bir mide ağrısıyla uyanıyorum.sanki taş oturtmuşlar üstüne.doktor prilam ve rennie verdi prilamı akşam yatmadan kullanacağım ama rennieyi ne zaman kullanacağımı sormadım.
sence yemekten sonra progestan ilacını almadan içsem mi.ilacın verdiği mide ağrısına etki etmesini istiyorum
anladım cnm mide ağrım var dedim doktor bana da bu ilacı verdi..bende ağrım olduğnu hissettiğimde kullanayım bakalım nasıl etki edecek.saol cnmMerhabalar insallah saglikla alirsiniz kucaginiza. Ben rennie duo kullandim. Doktor kisitlama kiymadi ama mide agrim degil yanmam vardi. Her yanmada bi yudum direk siseden iciodum ben
Canım seninde gelişmemiş yumurtaların olmuşmuydu? Benim 2mi 3mü gelişmemiş yumurtam vardı opuda doktor onları almamış onlarda şimdi büyümüş ve çok sancı yapıyor son gittiğim bir başka doktor gördü söyledi muhtemelen kanama ve sancıyı onlar yapıyor Elhamdulillah bebek iyi tutunmuş yeri de güzel dedi lekelenme olsun kanama olsun ara sıra yokluyor ama Elhamdulillah alıştım stres ve sıkıntı etmiyorum artıkYa kızlar gece 3ten beri lekelenmelerim geliyor yine çarşamba son progestan iğnemi vurdurdum fitile hala devam ediyorum ama progestan iğneyi vurulmayınca mı oldu anlamadım doktora yazdım bakalımdün eşimin eli de midemin alt kısmına çarptı yanlışlıkla ama kesenin olduğu yerle arasında 1 karış mesafe var onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Yok canım kalmamıştı bende toplanmayan sonra geçti Allah’a şükürCanım seninde gelişmemiş yumurtaların olmuşmuydu? Benim 2mi 3mü gelişmemiş yumurtam vardı opuda doktor onları almamış onlarda şimdi büyümüş ve çok sancı yapıyor son gittiğim bir başka doktor gördü söyledi muhtemelen kanama ve sancıyı onlar yapıyor Elhamdulillah bebek iyi tutunmuş yeri de güzel dedi lekelenme olsun kanama olsun ara sıra yokluyor ama Elhamdulillah alıştım stres ve sıkıntı etmiyorum artık
Hamileyken lazer yapılıyor mu bende tüp bebekle hamile kaldım ilaçlar aşırı tüylenme yaptı özellikte boyun çene kısmımda çok çirkin görünüyor trid bezine yakın hormonlarım etkilenir diye tedevi görürken gidemedim lazere doktoruma da daha sormadım lazer yapabilir miyim diyeIlk cocugumda hatirlamiyorum bu durumu ama bu hamileligimde tüylerim fışkırdı, normalde cok tüylü degilim ve lazerle tamamen bitirmiştim olayi ama hamileligimi öğrendiğimden beri iki kere epilasyon yapmak zorunda kaldım.
Bence bez depolamayin. Bazi bezler bazi cocuklarda alerji yapabiliyo, sizdirma yapabiliyo ya da bezin numarasini nasi ayarlayacaksiniz cunku kiloya gore cok hizli bez degistiriyolar. Ben kizimda o kadar cok bez degistirdim ki basta dogru bezi bulana kadar 3 4 marka denemistim ve surekli numara buyutuyoduk bezler kucuk kaliyodu bi sure sonraher dakika zam geliyor. bezde yeni yıl kampanyasında alıp depoluycam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?