2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bunu bilmiyordum , bendeki tüylenmeyi ona yormuştum , teşekkür ederim bilgi için
Çevremde erkek bebek bekleyip tüylenme yaşayanlar oldu (aynı kişiler kızda hiç böyle bir durum yaşamamışlardı) belki sizin de bebiş erkektir hatta bir tanesi o kadar sarışın ki normalde kaşlarını belli olsunlar diye boyatıyor ama hamilelik döneminde siyah siyah tüyleri çıkmıştı resmen :) aramızdaki en tecrübeli erkek annesine danışalım Fatos3458 Sizde yaşandı mı tüylenme :)

Çok şükür olmadı canım. Ama herkesin farklı ilerliyor gebeliği. Hatta aynı annenin her gebeliği bile farklı olabiliyor. İnşaallah bundan sonra ki süreçtede tüylenme yaşamam.

kızlaar uzun süreli çalışmayı düşünmediğim için bu ay bebişe arabasını alıyorumm. markası quickfold, fiyatı 1.945 tl. hiç olumsuz yorum okumadım
Bende bu ay almayı düşünüyorum dolar malum, bu markayı hiç duymamıştım bir araştırayım videosu var mı hiç canım. Bende kanz d-go ya baktım. 1700 tl iki arkadaşım var ikisi de onun kullanıyor çok memnun.

Evet evet iki kızım var, ikisinde de tüylerim uzamıyordu nerdeyse bunda böyle tüylenme olunca iğneye yordum ben de

Ilk cocugumda hatirlamiyorum bu durumu ama bu hamileligimde tüylerim fışkırdı, normalde cok tüylü degilim ve lazerle tamamen bitirmiştim olayi ama hamileligimi öğrendiğimden beri iki kere epilasyon yapmak zorunda kaldım.

Evet evet iki kızım var, ikisinde de tüylerim uzamıyordu nerdeyse bunda böyle tüylenme olunca iğneye yordum ben de
Ay ben de igne vuruldum o yuzden olabilir bence ,zira halen popom patates tarlası gibi ,2 haftadir igne vurulmuyorum ama ödemler geçmedi

Ay ben de igne vuruldum o yuzden olabilir bence ,zira halen popom patates tarlası gibi ,2 haftadir igne vurulmuyorum ama ödemler geçmedi
Benim tüylerim olması gerekenden hızlı uzamaya başladı , sizde de mi aynı durum, k günde bir iğne kullanıyorsunuz ?

çoook araştırdım. hiç olumsuz birşey okumadım. videosu vardı da. becerebilirsem atayım

her dakika zam geliyor. bezde yeni yıl kampanyasında alıp depoluycam :))

Belki fikir olur sizlere oğlumda lele baby travel sistem bebek arabasi almistim cok kilolu bir bebekti ona ragmen 2.5 sene tepesinde gezdi sürüşü olsun konforu olsun cok cok memnun kalarak kullandim fiyatina baktim simdi 1950 lira diyor trendyolda uygun fiyata kaliteli araba ariyorsaniz öneririm sizlere yaninda puseti ve tam yatak olabilen oturma kismida var biz cok memnun kalmistik smdiki bebegimde de onu kullanacagim sapasaglam duruyor

Ben surubunu kullandim icer icmez rahatlatiodu.muhtemelen yarin ben de alicam icimden ejderha ufuruyo sanki
cnm merhabalar..benimde özellikle sabah kafamı kaldırdığım anda mide bulantım başlıyor.kahvaltıyı yapabildikten sonra ağızdan progestanı alıyorum.oda bir saat sonra hafif mide ağrısıyla etkisini gösteriyor sonrasında da uyutuyor beni, uyanmak istemiyorum resmen,çünkü çok kötü bir mide ağrısıyla uyanıyorum.sanki taş oturtmuşlar üstüne.doktor prilam ve rennie verdi prilamı akşam yatmadan kullanacağım ama rennieyi ne zaman kullanacağımı sormadım.
sence yemekten sonra progestan ilacını almadan içsem mi.ilacın verdiği mide ağrısına etki etmesini istiyorum

Merhabalar insallah saglikla alirsiniz kucaginiza. Ben rennie duo kullandim. Doktor kisitlama kiymadi ama mide agrim degil yanmam vardi. Her yanmada bi yudum direk siseden iciodum ben

Merhabalar insallah saglikla alirsiniz kucaginiza. Ben rennie duo kullandim. Doktor kisitlama kiymadi ama mide agrim degil yanmam vardi. Her yanmada bi yudum direk siseden iciodum ben
anladım cnm mide ağrım var dedim doktor bana da bu ilacı verdi..bende ağrım olduğnu hissettiğimde kullanayım bakalım nasıl etki edecek.saol cnm

Canım seninde gelişmemiş yumurtaların olmuşmuydu? Benim 2mi 3mü gelişmemiş yumurtam vardı opuda doktor onları almamış onlarda şimdi büyümüş ve çok sancı yapıyor son gittiğim bir başka doktor gördü söyledi muhtemelen kanama ve sancıyı onlar yapıyor Elhamdulillah bebek iyi tutunmuş yeri de güzel dedi lekelenme olsun kanama olsun ara sıra yokluyor ama Elhamdulillah alıştım stres ve sıkıntı etmiyorum artık

Yok canım kalmamıştı bende toplanmayan sonra geçti Allah’a şükür Ben de ilk zamanlar gibi korkmuyorum alıştım artık da bi can sıkıntısı olup geçiyor

Hamileyken lazer yapılıyor mu bende tüp bebekle hamile kaldım ilaçlar aşırı tüylenme yaptı özellikte boyun çene kısmımda çok çirkin görünüyor trid bezine yakın hormonlarım etkilenir diye tedevi görürken gidemedim lazere doktoruma da daha sormadım lazer yapabilir miyim diye
Belki hamileyken iki kere atış yapılda doğuma kadar yeter diye düşünüyorum

her dakika zam geliyor. bezde yeni yıl kampanyasında alıp depoluycam :))
Bence bez depolamayin. Bazi bezler bazi cocuklarda alerji yapabiliyo, sizdirma yapabiliyo ya da bezin numarasini nasi ayarlayacaksiniz cunku kiloya gore cok hizli bez degistiriyolar. Ben kizimda o kadar cok bez degistirdim ki basta dogru bezi bulana kadar 3 4 marka denemistim ve surekli numara buyutuyoduk bezler kucuk kaliyodu bi sure sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…