2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bende acayip bir iştah artması oldu şu şekilde gece boyu midem kazınarak geçiyor tuvalete haliyle sık sık kalkıyorum ama her kalktığımda tekrar kazınıyor uyutmayacak şekilde böyle olanınız var mı

Sanmıyorum, doktor izin versede ben istemem

Doktorlar bir sakınca olmadığını söylüyor, biraz araştırabilirsiniz ama kendi doktorunuza sormanız daha doğru olur.

Benim tüylerim olması gerekenden hızlı uzamaya başladı , sizde de mi aynı durum, k günde bir iğne kullanıyorsunuz ?
Benimde göbeğimde ki tüyler çok arttı çok şaşırdım hiç yoktu . Sanırım iğneden oldu

Hay Allah alerji durumunu hiç düşünemedik

hiç bezin alerji yaptığı bebek duymamıştım açıkçası. altı kuru kalmıyordur pişik kremi yapmıştır derim ama ilk kez sizden duydum farklı bezin alerji yaptığını. stok derken 1 paket 1 numara, 3 paket 2 numara alırım demiştim. gerisini sonra alırım tabii. dün 2. bez 1 tl ydi hepsi...da da arkadaşım ayrı ayrı hesaplardan 6 paket aldı. markayı tam şeyapamadım ben almadım ondan :)

Siz bilirsiniz canim ben yasadigimi anlattim dogru bezi bulana kadar cok bez markasi degistirdim o yuzden oyle yazdim ben. Yoksa tabiki herkes istediğini alsin

Arkadas dogru soylemis her bez her cocuga yaramiyor biz ddirek primayla basladik sonra sleepyi bulunca 2 yasindan sonra ona gecmistim arkadasima da önermistim memnun kalinca cocugun poposunu bildiginiz yaralar bastı doktor bez alerjisi deyince eski markayi almisti öyle böylede olmuyor pişik yaninda çekirdek kalor sirti beli poposu kabariyor alerjiden et gbi cok korkmstm oyle gorunce şans işi birazda tabi az az alın olmadı

Kızlar merhaba,bebek arabası ne aldınız ya da hangisini almayı düşünüyorsunuz

Valla oğlumda hep prima kullandim hicte pisman olmadim,olanda görmedim.Biraz daha pahalı ama umrumda değil ne yapalım ,önemli olan sağlık

Ya benim bugün aşırı başım ağrıyor parol alsam mı acaba içimde rahat etmiyor ama geçmedi bitürlü

Bende de oldu çok çok küçük parçalar atıştırarak atlattım bir zaman sonra geçiyor eğer o iştahla yeseydim alacağım kiloyu düşünemiyorum

Ben buzamana kadar 6 7 defa icmisimdir parol migrenim var doktorum en guvenilir ilac oldugunu söylemisti alabilirsiniz hic korkmayın
Benim de migrenim var çok kötü ama her defasinda kendimi öldürmek pahasına ilac içmeden delirmelerdeyim.Cok zor bir durum rabbim kimseye vermesin.Hicte sormadim doktora ilk bebeğimde de hic icmedim ağlayarak cok sabahladım.Bilemiyorum annelik her türlü delilik galiba Hatta biraz önce cok agladim kesin bir saate bekliyorum ağrı, ağladığımda hiç sekmez

Merhaba, ben stokke xplory x modelini aldım. Döviz yükselmeye başlayınca beklemeden aldım biraz erken oldu ama ne yapalım zam gelsin istemedim.
Teşekkür ediyorum inceliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…