- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Sanmıyorum, doktor izin versede ben istememHamileyken lazer yapılıyor mu bende tüp bebekle hamile kaldım ilaçlar aşırı tüylenme yaptı özellikte boyun çene kısmımda çok çirkin görünüyor trid bezine yakın hormonlarım etkilenir diye tedevi görürken gidemedim lazere doktoruma da daha sormadım lazer yapabilir miyim diye
Belki hamileyken iki kere atış yapılda doğuma kadar yeter diye düşünüyorum
Doktorlar bir sakınca olmadığını söylüyor, biraz araştırabilirsiniz ama kendi doktorunuza sormanız daha doğru olur.Canım seninde gelişmemiş yumurtaların olmuşmuydu? Benim 2mi 3mü gelişmemiş yumurtam vardı opuda doktor onları almamış onlarda şimdi büyümüş ve çok sancı yapıyor son gittiğim bir başka doktor gördü söyledi muhtemelen kanama ve sancıyı onlar yapıyor Elhamdulillah bebek iyi tutunmuş yeri de güzel dedi lekelenme olsun kanama olsun ara sıra yokluyor ama Elhamdulillah alıştım stres ve sıkıntı etmiyorum artık
Benimde göbeğimde ki tüyler çok arttı çok şaşırdım hiç yoktuBenim tüylerim olması gerekenden hızlı uzamaya başladı , sizde de mi aynı durum, k günde bir iğne kullanıyorsunuz ?
Hay Allah alerji durumunu hiç düşünemedikBence bez depolamayin. Bazi bezler bazi cocuklarda alerji yapabiliyo, sizdirma yapabiliyo ya da bezin numarasini nasi ayarlayacaksiniz cunku kiloya gore cok hizli bez degistiriyolar. Ben kizimda o kadar cok bez degistirdim ki basta dogru bezi bulana kadar 3 4 marka denemistim ve surekli numara buyutuyoduk bezler kucuk kaliyodu bi sure sonra
hiç bezin alerji yaptığı bebek duymamıştım açıkçası. altı kuru kalmıyordur pişik kremi yapmıştır derim ama ilk kez sizden duydum farklı bezin alerji yaptığını. stok derken 1 paket 1 numara, 3 paket 2 numara alırım demiştim. gerisini sonra alırım tabii. dün 2. bez 1 tl ydi hepsi...da da arkadaşım ayrı ayrı hesaplardan 6 paket aldı.Bence bez depolamayin. Bazi bezler bazi cocuklarda alerji yapabiliyo, sizdirma yapabiliyo ya da bezin numarasini nasi ayarlayacaksiniz cunku kiloya gore cok hizli bez degistiriyolar. Ben kizimda o kadar cok bez degistirdim ki basta dogru bezi bulana kadar 3 4 marka denemistim ve surekli numara buyutuyoduk bezler kucuk kaliyodu bi sure sonra
Siz bilirsiniz canimhiç bezin alerji yaptığı bebek duymamıştım açıkçası. altı kuru kalmıyordur pişik kremi yapmıştır derim ama ilk kez sizden duydum farklı bezin alerji yaptığını. stok derken 1 paket 1 numara, 3 paket 2 numara alırım demiştim. gerisini sonra alırım tabii. dün 2. bez 1 tl ydi hepsi...da da arkadaşım ayrı ayrı hesaplardan 6 paket aldı.markayı tam şeyapamadım ben almadım ondan :)
Siz kaç günde bir yapıyorsunuz iğneleri?Benimde göbeğimde ki tüyler çok arttı çok şaşırdım hiç yoktu. Sanırım iğneden oldu
Alınca fotoğraflarını ve özelliklerini de yazarsan aklımızda bulunsun. Hayırlı olsun :)kızlaar uzun süreli çalışmayı düşünmediğim için bu ay bebişe arabasını alıyorumm. markası quickfold, fiyatı 1.945 tl. hiç olumsuz yorum okumadım
Arkadas dogru soylemis her bez her cocuga yaramiyor biz ddirek primayla basladik sonra sleepyi bulunca 2 yasindan sonra ona gecmistim arkadasima da önermistim memnun kalinca cocugun poposunu bildiginiz yaralar bastı doktor bez alerjisi deyince eski markayi almisti öyle böylede olmuyor pişik yaninda çekirdek kalor sirti beli poposu kabariyor alerjiden et gbi cok korkmstm oyle gorunce şans işi birazda tabi az az alın olmadıhiç bezin alerji yaptığı bebek duymamıştım açıkçası. altı kuru kalmıyordur pişik kremi yapmıştır derim ama ilk kez sizden duydum farklı bezin alerji yaptığını. stok derken 1 paket 1 numara, 3 paket 2 numara alırım demiştim. gerisini sonra alırım tabii. dün 2. bez 1 tl ydi hepsi...da da arkadaşım ayrı ayrı hesaplardan 6 paket aldı.markayı tam şeyapamadım ben almadım ondan :)
Valla oğlumda hep prima kullandim hicte pisman olmadim,olanda görmedim.Biraz daha pahalı ama umrumda değil ne yapalım ,önemli olan sağlıkArkadas dogru soylemis her bez her cocuga yaramiyor biz ddirek primayla basladik sonra sleepyi bulunca 2 yasindan sonra ona gecmistim arkadasima da önermistim memnun kalinca cocugun poposunu bildiginiz yaralar bastı doktor bez alerjisi deyince eski markayi almisti öyle böylede olmuyor pişik yaninda çekirdek kalor sirti beli poposu kabariyor alerjiden et gbi cok korkmstm oyle gorunce şans işi birazda tabi az az alın olmadı
Teşekkür ederim canım inşaAllah doktoruma danışayımDoktorlar bir sakınca olmadığını söylüyor, biraz araştırabilirsiniz ama kendi doktorunuza sormanız daha doğru olur.
Bende de oldu çok çok küçük parçalar atıştırarak atlattım bir zaman sonra geçiyor eğer o iştahla yeseydim alacağım kiloyu düşünemiyorumKızlar bende acayip bir iştah artması oldu şu şekilde gece boyu midem kazınarak geçiyor tuvalete haliyle sık sık kalkıyorum ama her kalktığımda tekrar kazınıyor uyutmayacak şekilde böyle olanınız var mı
Ben buzamana kadar 6 7 defa icmisimdir parol migrenim var doktorum en guvenilir ilac oldugunu söylemisti alabilirsiniz hic korkmayınYa benim bugün aşırı başım ağrıyor parol alsam mı acaba içimde rahat etmiyor ama geçmedi bitürlü
Merhaba, ben stokke xplory x modelini aldım. Döviz yükselmeye başlayınca beklemeden aldım biraz erken oldu ama ne yapalım zam gelsin istemedim.Kızlar merhaba,bebek arabası ne aldınız ya da hangisini almayı düşünüyorsunuz
Benim de migrenim var çok kötü ama her defasinda kendimi öldürmek pahasına ilac içmeden delirmelerdeyim.Cok zor bir durum rabbim kimseye vermesin.Hicte sormadim doktoraBen buzamana kadar 6 7 defa icmisimdir parol migrenim var doktorum en guvenilir ilac oldugunu söylemisti alabilirsiniz hic korkmayın
Teşekkür ediyorum inceliyorumMerhaba, ben stokke xplory x modelini aldım. Döviz yükselmeye başlayınca beklemeden aldım biraz erken oldu ama ne yapalım zam gelsin istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?