2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ya benim bugün aşırı başım ağrıyor parol alsam mı acaba içimde rahat etmiyor ama geçmedi bitürlü
Canim parol hamilelikte en güvenilir hic bir yan etkisi yok diyorlar. Ben Avrupa'da yaşıyorum burada da aynı şekilde paresetomol yani parol en güvenilir olarak veriliyor.

Mide bulantisi yaşayan kızlarr nasil bulantilariniz ? Azalma vs oldu mu ? Benim sanki artarak geliyor

Mide bulantisi yaşayan kızlarr nasil bulantilariniz ? Azalma vs oldu mu ? Benim sanki artarak geliyor
Bir delircek ola da burda. Ya sabah kalkiyorum aa bugun iyiyim diyorum sonra bir basliyor. Saglikli dedigim 3 gun yasamiyor hesabi. Bide istahimda var hic birsey anlamadim ben bu isten

Ben buzamana kadar 6 7 defa icmisimdir parol migrenim var doktorum en guvenilir ilac oldugunu söylemisti alabilirsiniz hic korkmayın

Evet dimi ztn minoset ya parol öneriyorlar çok aşırı arttı ağrı gözüme vurıyor yoksa dayanıcam da içeyim bir tane sağol cnm

Hiç belli olmuyor canım şuan iyiyse biraz sonra bulanmaya başlayabiliyor. Senin tam pik zamanı o yüzden artıyor biraz sabret yine normal rutine dönüyor ama inşallah senin kesilir Tamamen kesileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum

Hanımlar idrar testimde yassı epitel 21 çıkmış enfeksiyon mu acaba bilgisi olan var mı?
Evet enfeksiyonun var çok su iç tuvalette çok çık ki vücut atsın doktorun verdiği ilaçları da kullan
Benim bu değerler 800'lerde geziyordu acısını en iyi ben bilirim uyuyamıyor oturamiyor yatamıyordum tuvalletimi bile yapamıyordum yaparken açıyor yanıyordu ama senin değerin benimkinden çok çok daha düşük o yüzden belki hiç birşey fark etmiyor bile olabilirsin

Siz kaç günde bir yapıyorsunuz iğneleri?
Benim her gün göbektendi ama dün bitti şükürler olsun artık yapılmayacak. Progestron dex benim iğnem. Tüp bebek tedavisi ile olduğı için kullandım 10. Haftaya kadar
Öyle mi canım pik mi benim ? Oyuzden daha kötüleştim azalacak inşallah Senin hala devam mı

Bir delircek ola da burda. Ya sabah kalkiyorum aa bugun iyiyim diyorum sonra bir basliyor. Saglikli dedigim 3 gun yasamiyor hesabi. Bide istahimda var hic birsey anlamadim ben bu isten
Canım benimde bir sabah ilk 1 saat iyiyim sonra başlıyoruz sanki uzun bir otobus yolculuğunda gibiyim .. gene senin iştah var ne güzel bende oda yok kilo verdim oyuzden /(

Benimki pruluton Depot 500

Evet canım o yüzden, benimde hala devam salı akşam yatarken prilamı içmeyi unuttum çarşamba günü çok kötüydü tamamen kesmiyor ama prilamla daha iyiyim çok şükür

Ben sordum pruluton Depot iğne tüylenme yapmaz dedi doktorum

kızlaar uzun süreli çalışmayı düşünmediğim için bu ay bebişe arabasını alıyorumm. markası quickfold, fiyatı 1.945 tl. hiç olumsuz yorum okumadım
Normalde çalışıyor muydunuz işi mi bıraktınız :)) ben de kafam karışıkta bıraksam mi falan diye düşünüyorum bayadir

Ay çok üzüldüm yapmayın okadarda nolur babamda eczacı oda bisey olmaz en basit ilac gecmez bebege diyor iğne bile vurulmuslugum var ilk hamilelegimde cekmeyin o agriyi

Evet canım o yüzden, benimde hala devam salı akşam yatarken prilamı içmeyi unuttum çarşamba günü çok kötüydü tamamen kesmiyor ama prilamla daha iyiyim çok şükür
Canım inşallah biran önce kesilir ya ben henüz hç onun için ilaç kullanmadım elimde var 12 haftadan sonrada devam ederse kullanacağım artık yemek yemeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…