Referans aralığı kaç yazıyor?Hanımlar idrar testimde yassı epitel 21 çıkmış enfeksiyon mu acaba bilgisi olan var mı?
Canim parol hamilelikte en güvenilir hic bir yan etkisi yok diyorlar. Ben Avrupa'da yaşıyorum burada da aynı şekilde paresetomol yani parol en güvenilir olarak veriliyor.Ya benim bugün aşırı başım ağrıyor parol alsam mı acaba içimde rahat etmiyor ama geçmedi bitürlü
Benimki de geçmedi ,cok bunaldımMide bulantisi yaşayan kızlarr nasil bulantilariniz ? Azalma vs oldu mu ? Benim sanki artarak geliyor
Bir delircek ola da burda. Ya sabah kalkiyorum aa bugun iyiyim diyorum sonra bir basliyor. Saglikli dedigim 3 gun yasamiyor hesabi. Bide istahimda var hic birsey anlamadim ben bu istenMide bulantisi yaşayan kızlarr nasil bulantilariniz ? Azalma vs oldu mu ? Benim sanki artarak geliyor
Ben buzamana kadar 6 7 defa icmisimdir parol migrenim var doktorum en guvenilir ilac oldugunu söylemisti alabilirsiniz hic korkmayın
Hiç belli olmuyor canım şuan iyiyse biraz sonra bulanmaya başlayabiliyor. Senin tam pik zamanı o yüzden artıyor biraz sabret yine normal rutine dönüyor ama inşallah senin kesilirMide bulantisi yaşayan kızlarr nasil bulantilariniz ? Azalma vs oldu mu ? Benim sanki artarak geliyor
Evet enfeksiyonun var çok su iç tuvalette çok çık ki vücut atsın doktorun verdiği ilaçları da kullanHanımlar idrar testimde yassı epitel 21 çıkmış enfeksiyon mu acaba bilgisi olan var mı?
Benim her gün göbektendi ama dün bitti şükürler olsun artık yapılmayacak. Progestron dex benim iğnem. Tüp bebek tedavisi ile olduğı için kullandım 10. Haftaya kadarSiz kaç günde bir yapıyorsunuz iğneleri?
Öyle mi canım pik mi benim ? Oyuzden daha kötüleştim azalacak inşallahHiç belli olmuyor canım şuan iyiyse biraz sonra bulanmaya başlayabiliyor. Senin tam pik zamanı o yüzden artıyor biraz sabret yine normal rutine dönüyor ama inşallah senin kesilirTamamen kesileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
Canım Allah yardımcımız olsun 12. Hafta dediler umuttluydum ama bakalım be zaman geçerBenimki de geçmedi ,cok bunaldım
Canım benimde bir sabah ilk 1 saat iyiyim sonra başlıyoruz sanki uzun bir otobus yolculuğunda gibiyimBir delircek ola da burda. Ya sabah kalkiyorum aa bugun iyiyim diyorum sonra bir basliyor. Saglikli dedigim 3 gun yasamiyor hesabi. Bide istahimda var hic birsey anlamadim ben bu isten
Benimki pruluton Depot 500Benim her gün göbektendi ama dün bitti şükürler olsun artık yapılmayacak. Progestron dex benim iğnem. Tüp bebek tedavisi ile olduğı için kullandım 10. Haftaya kadar
Öyle mi canım pik mi benim ? Oyuzden daha kötüleştim azalacak inşallahSenin hala devam mı
Benimki geçmedi prilama devam ediyorum ama bunaldım bu bulantı meselesindenMide bulantisi yaşayan kızlarr nasil bulantilariniz ? Azalma vs oldu mu ? Benim sanki artarak geliyor
Evet canım o yüzden, benimde hala devamBenim her gün göbektendi ama dün bitti şükürler olsun artık yapılmayacak. Progestron dex benim iğnem. Tüp bebek tedavisi ile olduğı için kullandım 10. Haftaya kadar
Öyle mi canım pik mi benim ? Oyuzden daha kötüleştim azalacak inşallahSenin hala devam mı
Benim 10.haftaya kadar hiç bulantım yoktu. Son iki haftadır feleğim şaştı, canım hiç yemek istemiyor zaten ama yemediğim halde durum fenaMide bulantisi yaşayan kızlarr nasil bulantilariniz ? Azalma vs oldu mu ? Benim sanki artarak geliyor
teşekkür ederim. 30 unda alıcam gelince fotoğraflarını atarım tabii. inşallah iyiydir. hiç olumsuz yoruma denk gelmedim ama bakalım :)Alınca fotoğraflarını ve özelliklerini de yazarsan aklımızda bulunsun. Hayırlı olsun :)
Ben sordum pruluton Depot iğne tüylenme yapmaz dedi doktorumBenim her gün göbektendi ama dün bitti şükürler olsun artık yapılmayacak. Progestron dex benim iğnem. Tüp bebek tedavisi ile olduğı için kullandım 10. Haftaya kadar
Normalde çalışıyor muydunuz işi mi bıraktınız :)) ben de kafam karışıkta bıraksam mi falan diye düşünüyorum bayadirkızlaar uzun süreli çalışmayı düşünmediğim için bu ay bebişe arabasını alıyorumm. markası quickfold, fiyatı 1.945 tl. hiç olumsuz yorum okumadım
Ay çok üzüldüm yapmayın okadarda nolur babamda eczacı oda bisey olmaz en basit ilac gecmez bebege diyor iğne bile vurulmuslugum var ilk hamilelegimde cekmeyin o agriyiBenim de migrenim var çok kötü ama her defasinda kendimi öldürmek pahasına ilac içmeden delirmelerdeyim.Cok zor bir durum rabbim kimseye vermesin.Hicte sormadim doktorailk bebeğimde de hic icmedim ağlayarak cok sabahladım.Bilemiyorum annelik her türlü delilik galiba Hatta biraz önce cok agladim kesin bir saate bekliyorum ağrı, ağladığımda hiç sekmez
Canım inşallah biran önce kesilir yaEvet canım o yüzden, benimde hala devamsalı akşam yatarken prilamı içmeyi unuttum çarşamba günü çok kötüydü tamamen kesmiyor ama prilamla daha iyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?