2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım inşallah biran önce kesilir ya ben henüz hç onun için ilaç kullanmadım elimde var 12 haftadan sonrada devam ederse kullanacağım artık yemek yemeyi unuttum
Benim 12.haftadan sonrada geçmedi prilam ilaç olarak geçmiyormuş zaten doktorum içinde bulantıya iyi gelen vitaminler olduğunu söyledi. Zorda kalırsan dene sanada iyi gelebilir bende iştahla ve ağız tadıyla birşeyler yemeyi çok özledim gerçekten

Inanin o kadar çok cektimki ağlaya ağlaya
Merhaba. Bugun benimde cok basim agridi. Mentol tasiyla hafiflettim. Mentol tasini denediniz mi acaba? Alniniza kafaniza suruyosunuz mentolle uyusturuyo gibi oluyo hafifletiyo anlıkta olsa. Yani dayanilabilir kiliyo en azindan gecirmiyo ama onu surup yatinca bi ferahliyorum ben bi deneyin denemediyseniz ise yarar sizde de insallah

Merhaba türk kahvesi yapıp içine limon damlatmak baş ağrısına iyi geliyor onuda deneyebilirsiniz

Normalde çalışıyor muydunuz işi mi bıraktınız :)) ben de kafam karışıkta bıraksam mi falan diye düşünüyorum bayadir
evlendikten sonra şehir değiştirdim. iş bulamayınca sevmediğim bir işte zoraki çalışıyorum. resmi tatil bayram vs hak getire. çalışma saatleride ağır. şu an bile zorlanıyorum ileriki aşamalarda katlanabileceğimi sanmıyorum :) bu ay arabasını alayım 1 ay daha dişimi sıkıp elbise falan alıp çıkıyorum :) bebekten sonra bakarım yeni iş artık. işinizden memnunsanız çıkmayın bence, benim gibiyseniz bilemiyorum tabii

Düzenli bir işim olmasa hamilelik döneminde değilde doğurunca kesin çıkardım işten bir süre bebeğimle bakit geçirirdm

Düzenli bir işim olmasa hamilelik döneminde değilde doğurunca kesin çıkardım işten bir süre bebeğimle bakit geçirirdm
üstümde çok bıkkınlık ve yorgunluk var. sabahları vs de uyanamıyorum hamilelikten kaynaklı olabilir. ilk 8\9 ay çalışmayı düşünmüyorum ama sonra mecbur kalabilirim bu tür durumlarda memuriyet çok avantajlı. memur musunuz siz?

Evet, memurum.Memuriyette lanet bişey bıraksan olmuyor bırakmasan olmaz hiç memur olmayı planlamamıştım. Benimki tesadüfen oldu ama değişik bi bağımlılığı var

Yataktan zor kalkıyorum ben ya gün boyu yatiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi var mi başka böyle yaşayan acaba

Yataktan zor kalkıyorum ben ya gün boyu yatiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi var mi başka böyle yaşayan acaba
Ben ben ilaçlar olmasa yemek yeme olmasa akşama kadar yatarım yeni uyandım sosyal medyada takılayım kalkarım dedim kahvaltı yapınca geri uykum gelip uyuyorum evden çıkmadığımdan oluyor galiba

Ben ben ilaçlar olmasa yemek yeme olmasa akşama kadar yatarım yeni uyandım sosyal medyada takılayım kalkarım dedim kahvaltı yapınca geri uykum gelip uyuyorum evden çıkmadığımdan oluyor galiba
Aynı benimde kahvaltı da yapamıyorum zaten bir iki lokma ile geçiştiriyorum çok fena midem bulanıyor. Geçer inşallah biraz enerjik olmak istiyorum da yok

Aynı benimde kahvaltı da yapamıyorum zaten bir iki lokma ile geçiştiriyorum çok fena midem bulanıyor. Geçer inşallah biraz enerjik olmak istiyorum da yok
Allah yardımcınız olsun şükür bende öyle durumlar olmadı

Ayy benimde geçecek kadar şanslı hissetmiyorum Canım benim ilaç farklı galiba prilam değilmiş şimdi baktım metpamid adı farkları ne acaba aynıdır belki içerik başka firmanın olabilir.

Amin canım sağol akşama doğru iştahım yerinde çok şükür ama sabahları böyle :/
Sabah yiyemiyorsanız bari aralarda bişeyler atıştırın ben sabah namazından sonra mandalina yiyorum hergün bıkmadan sabah ondan herhalde tok kalkıyorum

Normal ağrılara iyi geliyor bu tarz destekler ,benim gibi baba migreniniz varsa imkansız maalesef bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…