Canım inşallah biran önce kesilir gerçekten ben de yemek yemeyi unuttumBenimki geçmedi prilama devam ediyorum ama bunaldım bu bulantı meselesinden
Inanin o kadar çok cektimki ağlaya ağlayaAy çok üzüldüm yapmayın okadarda nolur babamda eczacı oda bisey olmaz en basit ilac gecmez bebege diyor iğne bile vurulmuslugum var ilk hamilelegimde cekmeyin o agriyi
Benim 12.haftadan sonrada geçmediCanım inşallah biran önce kesilir yaben henüz hç onun için ilaç kullanmadım elimde var 12 haftadan sonrada devam ederse kullanacağım artık yemek yemeyi unuttum
Merhaba. Bugun benimde cok basim agridi. Mentol tasiyla hafiflettim. Mentol tasini denediniz mi acaba? Alniniza kafaniza suruyosunuz mentolle uyusturuyo gibi oluyo hafifletiyo anlıkta olsa. Yani dayanilabilir kiliyo en azindan gecirmiyo amaInanin o kadar çok cektimki ağlaya ağlaya
Merhaba türk kahvesi yapıp içine limon damlatmak baş ağrısına iyi geliyor onuda deneyebilirsinizMerhaba. Bugun benimde cok basim agridi. Mentol tasiyla hafiflettim. Mentol tasini denediniz mi acaba? Alniniza kafaniza suruyosunuz mentolle uyusturuyo gibi oluyo hafifletiyo anlıkta olsa. Yani dayanilabilir kiliyo en azindan gecirmiyo amaonu surup yatinca bi ferahliyorum ben bi deneyin denemediyseniz ise yarar sizde de insallah
Yaa turk kahvesi hic sevmemMerhaba türk kahvesi yapıp içine limon damlatmak baş ağrısına iyi geliyor onuda deneyebilirsiniz
evlendikten sonra şehir değiştirdim. iş bulamayınca sevmediğim bir işte zoraki çalışıyorum. resmi tatil bayram vs hak getire. çalışma saatleride ağır. şu an bile zorlanıyorum ileriki aşamalarda katlanabileceğimi sanmıyorum :) bu ay arabasını alayım 1 ay daha dişimi sıkıp elbise falan alıp çıkıyorum :) bebekten sonra bakarım yeni iş artık. işinizden memnunsanız çıkmayın bence, benim gibiyseniz bilemiyorum tabiiNormalde çalışıyor muydunuz işi mi bıraktınız :)) ben de kafam karışıkta bıraksam mi falan diye düşünüyorum bayadir
Düzenli bir işim olmasa hamilelik döneminde değilde doğurunca kesin çıkardım işten bir süre bebeğimle bakit geçirirdmevlendikten sonra şehir değiştirdim. iş bulamayınca sevmediğim bir işte zoraki çalışıyorum. resmi tatil bayram vs hak getire. çalışma saatleride ağır. şu an bile zorlanıyorum ileriki aşamalarda katlanabileceğimi sanmıyorum :) bu ay arabasını alayım 1 ay daha dişimi sıkıp elbise falan alıp çıkıyorum :) bebekten sonra bakarım yeni iş artık. işinizden memnunsanız çıkmayın bence, benim gibiyseniz bilemiyorum tabii
üstümde çok bıkkınlık ve yorgunluk var. sabahları vs de uyanamıyorum hamilelikten kaynaklı olabilir. ilk 8\9 ay çalışmayı düşünmüyorum ama sonra mecbur kalabilirimDüzenli bir işim olmasa hamilelik döneminde değilde doğurunca kesin çıkardım işten bir süre bebeğimle bakit geçirirdm
Evet, memurum.Memuriyette lanet bişey bıraksan olmuyor bırakmasan olmazüstümde çok bıkkınlık ve yorgunluk var. sabahları vs de uyanamıyorum hamilelikten kaynaklı olabilir. ilk 8\9 ay çalışmayı düşünmüyorum ama sonra mecbur kalabilirimbu tür durumlarda memuriyet çok avantajlı. memur musunuz siz?
Ben ben ilaçlar olmasa yemek yeme olmasa akşama kadar yatarım yeni uyandım sosyal medyada takılayım kalkarım dedim kahvaltı yapınca geri uykum gelip uyuyorum evden çıkmadığımdan oluyor galibaYataktan zor kalkıyorum ben ya gün boyu yatiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi var mi başka böyle yaşayan acaba
Aynı benimde kahvaltı da yapamıyorum zaten bir iki lokma ile geçiştiriyorum çok fena midem bulanıyor. Geçer inşallah biraz enerjik olmak istiyorum da yokBen ben ilaçlar olmasa yemek yeme olmasa akşama kadar yatarım yeni uyandım sosyal medyada takılayım kalkarım dedim kahvaltı yapınca geri uykum gelip uyuyorum evden çıkmadığımdan oluyor galiba
Allah yardımcınız olsun şükür bende öyle durumlar olmadıAynı benimde kahvaltı da yapamıyorum zaten bir iki lokma ile geçiştiriyorum çok fena midem bulanıyor. Geçer inşallah biraz enerjik olmak istiyorum da yok
Amin canım sağol akşama doğru iştahım yerinde çok şükür ama sabahları böyle :/Allah yardımcınız olsun şükür bende öyle durumlar olmadı
Ayy benimde geçecek kadar şanslı hissetmiyorumBenim 12.haftadan sonrada geçmediprilam ilaç olarak geçmiyormuş zaten doktorum içinde bulantıya iyi gelen vitaminler olduğunu söyledi. Zorda kalırsan dene sanada iyi gelebilir bende iştahla ve ağız tadıyla birşeyler yemeyi çok özledim gerçekten
Sabah yiyemiyorsanız bari aralarda bişeyler atıştırın ben sabah namazından sonra mandalina yiyorumAmin canım sağol akşama doğru iştahım yerinde çok şükür ama sabahları böyle :/
Bende bi yarım saat once mandalina yedim :) meyveler biraz daha iyi oluyo galibaSabah yiyemiyorsanız bari aralarda bişeyler atıştırın ben sabah namazından sonra mandalina yiyorumhergün bıkmadan sabah ondan herhalde tok kalkıyorum
Aynen hem vitamin iyi oluyorBende bi yarım saat once mandalina yedim :) meyveler biraz daha iyi oluyo galiba
Normal ağrılara iyi geliyor bu tarz destekler ,benim gibi baba migreniniz varsa imkansız maalesef bunlarMerhaba. Bugun benimde cok basim agridi. Mentol tasiyla hafiflettim. Mentol tasini denediniz mi acaba? Alniniza kafaniza suruyosunuz mentolle uyusturuyo gibi oluyo hafifletiyo anlıkta olsa. Yani dayanilabilir kiliyo en azindan gecirmiyo amaonu surup yatinca bi ferahliyorum ben bi deneyin denemediyseniz ise yarar sizde de insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?