Benim doktorumda emedur ve metpamid önermişti ben hamilelere özel olduğu için ve genelde memnun kalındığı için prilamı söyledim doktorumda oda olur dedi. Metpamid normal ilaç diye biliyorum. İçine sinmiyorsa prilamı sorabilirsin senin doktorunda kabul edecektirAyy benimde geçecek kadar şanslı hissetmiyorumCanım benim ilaç farklı galiba prilam değilmiş şimdi baktım metpamid adı farkları ne acaba aynıdır belki içerik başka firmanın olabilir.
Migreninizin tutacağını anladığınızda deneyebilirsiniz belki o zaman iyi gelebilirNormal ağrılara iyi geliyor bu tarz destekler ,benim gibi baba migreniniz varsa imkansız maalesef bunlar
Tamam canım çok sagol ben yurtdışında yaşıyorum malesef burda hiç bir ilaç verilmiyorBenim doktorumda emedur ve metpamid önermişti ben hamilelere özel olduğu için ve genelde memnun kalındığı için prilamı söyledim doktorumda oda olur dedi. Metpamid normal ilaç diye biliyorum. İçine sinmiyorsa prilamı sorabilirsin senin doktorunda kabul edecektir
Evet canım alabiliyorsunTamam canım çok sagol ben yurtdışında yaşıyorum malesef burda hiç bir ilaç verilmiyorTr den getirmiştim bütün ilaçları, şimdi prilamı yine türkiyeden isterim reçetesiz alabiliriz değil mi eczaneden ?
Yatamıyorum uyuyamıyorum imkansiz.Benimde komsum tutturmuş serinletici krem sür,yahu diyorum bırak beni.Migren ağrısını sadece yaşayan bilirParolla migren gecirebiliyorsaniz cok sanslisiniz derim. Benim migrenim sol taraftan her an göz kirpar ataga kalkti mi onu arveles bile durduramazson 2 gundur migrenim ataktaydi karanlik bir odada yatmak disinda hic bir sey hafifletmiyor kendi kendine gecmesini bekliyorum ama ruyaya bile dalsam agrisini hissediyorum zaten gozlerimin arkasindan vuruyor berbat bir sey Allah migreni olanin yardimcisi olsun
Merhaba Doona düşünüyorum ben aşırı pratik hem oto koltuğu hem bebek arabası, bagaja ekstra hiçbir parça koymuyorsun ve bebek içindeyken otokoltuğundan bebek arabasına çevirebiliyorsun. Tek dezavantajı 1 sene sonra çocuğa küçük gelmeye başlıyor o zamanda satıp yine pratik başka bir arabaya geçmeyi düşünüyorumKızlar merhaba,bebek arabası ne aldınız ya da hangisini almayı düşünüyorsunuz
Kemik yapısından nasıl anlaşılıyor?Benim ilk hamileliğim de 16. Haftama kadar doktor göstermedi deyip durmuştu ama ben erkek olduğunu 10. Haftamda anlamıştım kemik yapısından öyle de çıktı bildiğim şeyi doktor ancak 16. Haftada söyleyebildi
Fotoğrafı atayım biz görünce direkt anlamıştıkKemik yapısından nasıl anlaşılıyor?
Benimkini de anlar mısınızFotoğrafı atayım biz görünce direkt anlamıştık
Ben neresi kafası bile anlamadımFotoğrafı atayım biz görünce direkt anlamıştık
9 hafta 4 günlük benimkiBenimkini de anlar mısınız
Ayy aradığım yorum :)) benimkinide anlayabiliyor musun acaba belli mi? Burda 12.haftadayiz.Fotoğrafı atayım biz görünce direkt anlamıştık
Ben de Burdaki bi arkadaşın önerisiyle Pierre cardin karmayı çok beğendim.Bugünde joie bebek arabalarına baktık fiyatları da diğerlerine göre çok uygun geldi .Kafam karıştı.Ben satmayla vs uğraşamam sanırım bi tane alınıp üç yaşına kadar kullanılsın isityorumMerhaba Doona düşünüyorum ben aşırı pratik hem oto koltuğu hem bebek arabası, bagaja ekstra hiçbir parça koymuyorsun ve bebek içindeyken otokoltuğundan bebek arabasına çevirebiliyorsun. Tek dezavantajı 1 sene sonra çocuğa küçük gelmeye başlıyor o zamanda satıp yine pratik başka bir arabaya geçmeyi düşünüyorum
Hoşgeldiniz aramıza sağlıkla alın sizde kucaginiza insallahMerhaba mayıs anneleri 33 yaşındayim.bende 11.haftadayım. aranıza yeni katıldım.
Çok net çıkmamış ki canım ama kız olabilir komşumuz ultrason da tüm uzunları belliyse erkek oluyor demişti banaBenimkini de anlar mısınız
Çok net bişey çıkmamış ki canım benim ultrasonlar netti ama kız gibi sankiAyy aradığım yorum :)) benimkinide anlayabiliyor musun acaba belli mi? Burda 12.haftadayiz.Eki Görüntüle 2939188
Bilemiyorum geçen gittigimizde bebiş yüzükoyun yatıyordu göremedik cinsiyeti bakaalim haftaya gösterir inşallah kız mi değil mi haber veririm :))Çok net bişey çıkmamış ki canım benim ultrasonlar netti ama kız gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?