2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ayy benimde geçecek kadar şanslı hissetmiyorum Canım benim ilaç farklı galiba prilam değilmiş şimdi baktım metpamid adı farkları ne acaba aynıdır belki içerik başka firmanın olabilir.
Benim doktorumda emedur ve metpamid önermişti ben hamilelere özel olduğu için ve genelde memnun kalındığı için prilamı söyledim doktorumda oda olur dedi. Metpamid normal ilaç diye biliyorum. İçine sinmiyorsa prilamı sorabilirsin senin doktorunda kabul edecektir

Tamam canım çok sagol ben yurtdışında yaşıyorum malesef burda hiç bir ilaç verilmiyor Tr den getirmiştim bütün ilaçları, şimdi prilamı yine türkiyeden isterim reçetesiz alabiliriz değil mi eczaneden ?

Evet canım alabiliyorsun Her gece yatmadan önce 2 tane içiyorsun yeterli gelmezse dozu arttırıyorsun gece 2 sabah 1 öğlen 1 şeklinde. Bir kutuda 30 adet var. Ben yatarken 2 tane içiyorum 1 kutu 15 gün gidiyor. İsterken kaç kutu isteyeceğine karar verebilirsin belki canım

Parolla migren gecirebiliyorsaniz cok sanslisiniz derim. Benim migrenim sol taraftan her an göz kirpar ataga kalkti mi onu arveles bile durduramaz son 2 gundur migrenim ataktaydi karanlik bir odada yatmak disinda hic bir sey hafifletmiyor kendi kendine gecmesini bekliyorum ama ruyaya bile dalsam agrisini hissediyorum zaten gozlerimin arkasindan vuruyor berbat bir sey Allah migreni olanin yardimcisi olsun

Yatamıyorum uyuyamıyorum imkansiz.Benimde komsum tutturmuş serinletici krem sür,yahu diyorum bırak beni.Migren ağrısını sadece yaşayan bilir

Kızlar merhaba,bebek arabası ne aldınız ya da hangisini almayı düşünüyorsunuz
Merhaba Doona düşünüyorum ben aşırı pratik hem oto koltuğu hem bebek arabası, bagaja ekstra hiçbir parça koymuyorsun ve bebek içindeyken otokoltuğundan bebek arabasına çevirebiliyorsun. Tek dezavantajı 1 sene sonra çocuğa küçük gelmeye başlıyor o zamanda satıp yine pratik başka bir arabaya geçmeyi düşünüyorum

Kemik yapısından nasıl anlaşılıyor?

Ben de Burdaki bi arkadaşın önerisiyle Pierre cardin karmayı çok beğendim.Bugünde joie bebek arabalarına baktık fiyatları da diğerlerine göre çok uygun geldi .Kafam karıştı.Ben satmayla vs uğraşamam sanırım bi tane alınıp üç yaşına kadar kullanılsın isityorum

Quinny Zapp EXtra 2 Travel Sİstem bebek arabasını almistim kızımda memnunda kaldim arabada az yer kaplıyor arkadaşlar fikir olsun istedim bakmak isterseniz. Şimdi ikinci bebeğime de kullanmak nasip olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…