2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183

Eklentiler

• IMG_20211024_220748.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 70
Bilemiyorum geçen gittigimizde bebiş yüzükoyun yatıyordu göremedik cinsiyeti bakaalim haftaya gösterir inşallah kız mi değil mi haber veririm :))
Tiktok da Bi doktor vardı o da kızsa yüzükoyun yatar erkekse sırt üstü diyordu

Bilemedim ki canım burda yüzü gözü belli acaba erkek mi ki

Kizlar bende mamas papas ocarro kullaniyorum kizimda. Kizim 3 yasinda hala kullaniyoruz rahatlikla. Ama simdi fiyatina baktim 8 bin olmus bu nasil bir zamdir.. bu fiyata alir miydim bilmiyorum

Tek elle sürüşü cok kolay, katlanışı, cift yonlu olabilmesi, pusetle kullanilabilmesi, saglamligi(dag bile tirmandik bebek arabasiyla).. bunlar memnun oldugum yönleri

Memnun olmadigim kismi ise agir bi bebek arabasi. Bagajdan kaldirip indirmesi gerçekten guc.

Bende fikir olsun diye paylasmak istedim. Bilmiyorum belki merak eden falan vardir almayi dusunen vardir benim kullanici yorumum bunlardir. Saygilar

Günaydın, umarım güzel bir hafta olur.Pazartesi sabahları enerjik ,akşamları depresif ve bitiğim

Günaydın kızlar bugün 11+3te kontrolüm vardı. Cinsiyet tahmini için erken dedi. Mide bulantım için prilam verdi, vitaminleri yazdı. Haftaya 2li test için çağırdı.

Eklentiler

• IMG_20211025_104727.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 112
Gunaydin, ctesi de bizim kontrolumuz var, cinsiyet icin erken olur sanırım soylemez doktor. 11+6 olucak. Su an bebek ne durumda coook merak ediyorum. En son 7.haftada nokta gibi birseydi kontrole kızımla gidicez ,en çok kardes isteyen oydu, insallah olumsuz bir durumla karsilasmayiz

Selam kızlar ☺ 11+5 ikili testimiz vardı bugün. Ben de 1 aydır görmüyordum miniği. Kocaman olmuş :) gerçekten eller ayaklar kıpır kıpır, doktor da durmuyor bu dedi ☺ ölçümler yapıldı çok şükür iyi. Kan sonucu da bu hafta çıkarmış. Ve yüzde 90 erkek annesi olarak ben de araniza katıldım

Selam.kizlr bugun benimde kontrolum vardi ikili test verdim cinsiyet tahmnyle geldim yuksek oranla kiz dedi ama hicbir vitamin falan yazmadi normalmi yazmamasi sizce ? bnde heyecandan sormayi unuttum folik asit de iciyordum oda 5 tane kaldi bitince birakirim artik onuda sormayi unuttm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…