2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çok şükür haberler güzel sağlıkla gelsin :) ben de bugün gittim haftamız aynıydı diye hatırlıyorum. Foligi kestik, prenatal life diye bir vitamine başladık.

Merhabalarr kontrolden geldim, benim bebiş bacakları kendine çekmiş çok göstermedi kendini 12+1deyiz büyük ihtimalle erkek dedi doktorum ama bakalım göreceğiz

Eklentiler

• IMG-20211025-WA0005.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG-20211025-WA0003.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 97
Bende aynı haftada gittiğimde sormayı unuttum doktorumda söylemedi Haftaici gittiğimde sorucam bunu :)

Şimdi gittiğinizde elleri kolları belirgin olacak Allahın izniyle bende 8.haftada görmüştüm bugün de 12+1de gördüm çok değişmiş gerçekten

Bugün 2 li tarama testi yaptırdım. 10 gün sonra belli olacak. Ama bebişim cinsiyetine kesin birşey diyemem dedi. Doktorum erkek gibi demişti ama diyince belli olmaz 16. Haftaya kadar dedi. 3 hafta daha mı bekliycemm

İmom omega diye birşey verdi. Folik asiti bırak buna başla dedi doktorum.

Çok şükür haberler güzel sağlıkla gelsin :) ben de bugün gittim haftamız aynıydı diye hatırlıyorum. Foligi kestik, prenatal life diye bir vitamine başladık.
Amin cumlemizinki insallahh bende test sonucum ciktiginda iletisime gececegim ozaman bi sorayim vitaminleri

Bugün 2 li tarama testi yaptırdım. 10 gün sonra belli olacak. Ama bebişim cinsiyetine kesin birşey diyemem dedi. Doktorum erkek gibi demişti ama diyince belli olmaz 16. Haftaya kadar dedi. 3 hafta daha mı bekliycemm
Güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallah benim doktorumda erkek dedi ama 16.hafta randevusunda netleşir dedi. Mecbur bekleyeceğiz

Ense kalınlığınız nasıl kızlar bizim 0.90 çıktı burun kemiği de oluşmuş yine de ikili test yaptı doktor haftaya alacağım sonucu

Selam kizlar, aranizda ögretmen olan varsa bugun danisma hattini aradim. 24. Haftada izin hala devam ediyormus. Umarim biz 24 olana kadar da devam eder bilginiz olsun
Umarim devam eder ve umarim o zamana kadar hasta olmayız,zira önüm ,arkam,sağım, solum pozitif dolu ve maske takmayanlarla

35 ve üstü olanlar,ikili yaptıracak mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…