Çok şükür haberler güzel sağlıkla gelsin :) ben de bugün gittim haftamız aynıydı diye hatırlıyorum. Foligi kestik, prenatal life diye bir vitamine başladık.Selam.kizlr bugun benimde kontrolum vardi ikili test verdim cinsiyet tahmnyle geldim yuksek oranla kiz dediama hicbir vitamin falan yazmadi normalmi yazmamasi sizce ? bnde heyecandan sormayi unuttum folik asit de iciyordum oda 5 tane kaldi bitince birakirim artik onuda sormayi unuttm
Bende aynı haftada gittiğimde sormayı unuttum doktorumda söylemedi Haftaici gittiğimde sorucam bunu :)Selam.kizlr bugun benimde kontrolum vardi ikili test verdim cinsiyet tahmnyle geldim yuksek oranla kiz dediama hicbir vitamin falan yazmadi normalmi yazmamasi sizce ? bnde heyecandan sormayi unuttum folik asit de iciyordum oda 5 tane kaldi bitince birakirim artik onuda sormayi unuttm
Şimdiden dediğiniz ne kadar ama ben 13. Haftanın içindeyim sipariş ettim bu hafta kullanmaya başlarım herhalde.merhaba, çatlak kremi şimdiden kullanın diyenler var, siz ne dersiniz. hangi marka öneriliyor acaba
iyi haftalar
Bence de erkek hayırlı olsun inşallahMerhabalarr kontrolden geldim, benim bebiş bacakları kendine çekmiş çok göstermedi kendini 12+1deyizbüyük ihtimalle erkek dedi doktorum ama bakalım göreceğiz
Şimdi gittiğinizde elleri kolları belirgin olacak Allahın izniyleGunaydin, ctesi de bizim kontrolumuz var, cinsiyet icin erken olur sanırım soylemez doktor. 11+6 olucak. Su an bebek ne durumda coook merak ediyorum. En son 7.haftada nokta gibi birseydikontrole kızımla gidicez ,en çok kardes isteyen oydu, insallah olumsuz bir durumla karsilasmayiz
İmom omega diye birşey verdi. Folik asiti bırak buna başla dedi doktorum.Selam.kizlr bugun benimde kontrolum vardi ikili test verdim cinsiyet tahmnyle geldim yuksek oranla kiz dediama hicbir vitamin falan yazmadi normalmi yazmamasi sizce ? bnde heyecandan sormayi unuttum folik asit de iciyordum oda 5 tane kaldi bitince birakirim artik onuda sormayi unuttm
Amin cumlemizinki insallahhÇok şükür haberler güzel sağlıkla gelsin :) ben de bugün gittim haftamız aynıydı diye hatırlıyorum. Foligi kestik, prenatal life diye bir vitamine başladık.
Bende test sonucu cikinca soracagm bilgilendirelm birbirimiziBende aynı haftada gittiğimde sormayı unuttum doktorumda söylemedi Haftaici gittiğimde sorucam bunu :)
Öylemi bnde bi danisayim o halde belki unutmusturİmom omega diye birşey verdi. Folik asiti bırak buna başla dedi doktorum.
İnşallah
Güzel sonuçlarla gelirsiniz inşallahBugün 2 li tarama testi yaptırdım. 10 gün sonra belli olacak. Ama bebişim cinsiyetine kesin birşey diyemem dedi. Doktorum erkek gibi demişti ama diyince belli olmaz 16. Haftaya kadar dedi. 3 hafta daha mı bekliycemm
Ben de ona başladım doktorum dedi bir de magnezyum takviyesine başladımİmom omega diye birşey verdi. Folik asiti bırak buna başla dedi doktorum.
Umarim devam eder ve umarim o zamana kadar hasta olmayız,zira önüm ,arkam,sağım, solum pozitif dolu ve maske takmayanlarlaSelam kizlar, aranizda ögretmen olan varsa bugun danisma hattini aradim. 24. Haftada izin hala devam ediyormus. Umarim biz 24 olana kadar da devam eder bilginiz olsun
Bende 4 kilo verdim bulantılarım çokBen 4 kilo verdim Pek bulantim da olmamasinda ragmen Cok istahim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?