2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Günaydın kızlar. 12 . Haftada kontrole gidip ikili testi yapılanların sonraki kontrolü ne zaman

Günaydın kızlar. 12 . Haftada kontrole gidip ikili testi yapılanların sonraki kontrolü ne zaman
Meerhaba bende dün vermistim testi bi sonraki muayne ne zaman dedim haftaya sonuc ciksin ona göre haberlesiriz sonra gün vereceğim dedi söylemedi henüz bende anlamadim

Yaptırdım çok pişmanım çok yüksek riskli çıktı dun nift için kan verdim 10 gün nasıl geçecek içim daralıyor yaşınızı bilmiyorum ama boşa vakit kaybetmeyin 2li testle
Allah yardımcınız olsun. Çok güvenilir değil ki zaten 2 li taramalar. İçinizi ferahlatmaya çalışın

Ben hamilelikten önce magnezyum kullanıyordum. Su an birşey demedi doktorum. 2 hafta sonra gideceğim, belki kullan der bana da. Folik asiti bıraktınız mı
İmom diye multivitamine başladım onun içinde var folik asit o yüzden bırak dedi

Meerhaba bende dün vermistim testi bi sonraki muayne ne zaman dedim haftaya sonuc ciksin ona göre haberlesiriz sonra gün vereceğim dedi söylemedi henüz bende anlamadim
Bana da sonuç için telefonda konuşuruz 1 ay sonra gel dedi de normal mi bilemedim. Yine çok uzun :)

Artık bebek için eğitici kitaplar okusam diye düşünüyorum ama sıkmadan, gerçekten eğitici olduğunu düşündüğünüz kitaplar var mı bildiğiniz :)

Bana da sonuç için telefonda konuşuruz 1 ay sonra gel dedi de normal mi bilemedim. Yine çok uzun :)
Evet oğlumdada böyleydi kontroller hep ayda 1 di bi sorun olmadigi sürece.. geçmek bilmiyor ama ne yapalim son haftalarda 2 haftada 1 sonra haftada 1 e dusuyor kontroller

Artık bebek için eğitici kitaplar okusam diye düşünüyorum ama sıkmadan, gerçekten eğitici olduğunu düşündüğünüz kitaplar var mı bildiğiniz :)
Okuma bacım boşuna kaç tane okudum bilmem doğunca çocuğa yönelik davranmak zorunda kaldığınız durumlar çok oluyor

Evet oğlumdada böyleydi kontroller hep ayda 1 di bi sorun olmadigi sürece.. geçmek bilmiyor ama ne yapalim son haftalarda 2 haftada 1 sonra haftada 1 e dusuyor kontroller :)

Okuma bacım boşuna kaç tane okudum bilmem doğunca çocuğa yönelik davranmak zorunda kaldığınız durumlar çok oluyor
Öyle mi diyorsun ben de paldır küldür hata yapar mıyım diyorum

Ben bu hafta gidecektim ikili teste ama Korona olduk iki hafta karantinadayız ikili test zamanı da geçecek ne yapmam lazım ikili testi kaçıranlar üçlü test mi yaptırıyordu ne yapmam lazım bilen yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…