2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Mide bulantisi yaşayan kızlarr nasil bulantilariniz ? Azalma vs oldu mu ? Benim sanki artarak geliyor
Canım perişanım çok fenalardayım. İkizlere gebeyim bir de, ondan mı bu kadar kötüyüm diyorum. Prilam kullanıyorum o iyi geliyordu güya. Bugün bir sabah, bi akşam çıkardım. İlaç da işe yaramamaya başladı. Sürünüyorum valla. Çora, tost gibi yaşamsal şeyler yiyorum şimdilik..

Canım sen bize göre daha tecrübelisin:) Suyu 3-4 bardak ancak içiyorumdur. Resmen hayatta kalma ve kusmama mücadelesi veriyorum. Ne olur gönlümüze su serp

Ense kalınlığınız nasıl kızlar bizim 0.90 çıktı burun kemiği de oluşmuş yine de ikili test yaptı doktor haftaya alacağım sonucu
Bizim ense kalınlığı 1.10 burun kemiğide oluşmuş doktorum çok güzel dedi 2li test sonucumda normal çıktı. Ense kalınlığı 3 mm altında normal kabul ediliyormuş. Ultrasonda herşey normalse genel olarak test sonucuda normal bekleniyor. Sizin sonucunuzda normal çıkar inşallah

Canım sen bize göre daha tecrübelisin:) Suyu 3-4 bardak ancak içiyorumdur. Resmen hayatta kalma ve kusmama mücadelesi veriyorum. Ne olur gönlümüze su serp
3-4 bardak su içiyorsanız benden daha iyisiniz ben hala günde en fazla 2 bardak su içebiliyorum oda sabah ve akşam ilaçlarımı içerken hiç belli olmuyor bir süre iyi gibiydim tabii başlardaki kadar kötü değilim ama 2 gündür bende kötüyüm. 12-16 haftaları arasında genelde kesiliyormuş bakalım biz ne zaman düzeleceğiz

Allah hepimizin yardımcısı olsun ama nolur 16. Haftaya kadar bekletmesinDışarda yemek yemeye bayılan ben, eşimin tüm tekliflerini geri çeviriyorum. Tüm fırsatları kaçırıyorum

Umarim devam eder ve umarim o zamana kadar hasta olmayız,zira önüm ,arkam,sağım, solum pozitif dolu ve maske takmayanlarla
Bana doktor heyet raporu cikardi bulantilardan dolayi 1 aydir gitmiyordum bu hafta basladim. Ayni tedirginlik hepimizde var bir de geri 32 haftaya cikarsa geri hakikaten ders bile isleyemem o motivasyonla

Ense kalinliginda 1.52 yaziyordu kagitta burun kemigi izlendi dedi. Kizimda da 1.50 lerdeydi sanki. Eger test sonucu risk yuksek cikarsa nifty yaptirmaya karar verdim umarim gerek kalmaz

Allah hepimizin yardımcısı olsun ama nolur 16. Haftaya kadar bekletmesinDışarda yemek yemeye bayılan ben, eşimin tüm tekliflerini geri çeviriyorum. Tüm fırsatları kaçırıyorum
Amiinn allahım çok amiinn İştahla birşeyler yediğimiz günlerde gelcek inşallah o zamanda yememeye çalışacağız
Ense kalinliginda 1.52 yaziyordu kagitta burun kemigi izlendi dedi. Kizimda da 1.50 lerdeydi sanki. Eger test sonucu risk yuksek cikarsa nifty yaptirmaya karar verdim umarim gerek kalmaz
Yüksek çıksaydı bende öyle yapmayı düşünüyordum çok şükür şimdilik gerek kalmadı inşallah sizinde güzel çıkar gerek kalmaz

Arkadaşlar 4 haftalık iken hcg 18000 dü bugün 7 +0ilk adet tarihinine göre hesapladım doktor demedi. Kese var hatta sünmüş dedi bebek yok yarın gel kürtaj yapalım dedi. Çok korkuyorum. Başka Bi doktor a da gideceğim tabi ama korkuyorum

Sünmüş mü? İlk kez duydum böyle bir tabir. Başka bi doktora daha görünün diğerinin söylediklerini söylemeden ilk ona gidiyormuşsunuz gibi. Ben öyle yapmıştım ikisi de aynı şeyi söyleyince içim rahat bir şekilde oldum kürtajımı en azından vicdan yapacak bir durumum olmadı. Sağlıksız gebelikmiş takdir i ilahi dedim. Ve tekrar hamile kaldım çok şükür.

İnşallah, sağlıklı olsunlar da

Benim de ilk haftalarda bulantım olmuyordu bu haftalarda başladı doktorum bile şaşırdı

Aynen canım şükür kusmam yok ama ger şeyden tikaindim kahve dahil içemiyorum çok az şey yiyebiliyorum inşallah 12. Haftamızdan sonra geçer

Amin cumlemizinki insallahh bende test sonucum ciktiginda iletisime gececegim ozaman bi sorayim vitaminleri
Omega 3 kalsiyum ve magnezyum kullanmanızı tavsiye ederim. Gebelik için diyetisyenle yürütüyorum onun önerileri canım. Özellikle omega 3 bebek için çok kıymetli. Kalsiyum ve magnezyum da bizim vucudumuz için çok onemli hamilelikte dişlerde çürüme kemik eklem ağrısı vs olabilir demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…