- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
Canım perişanım çok fenalardayım. İkizlere gebeyim bir de, ondan mı bu kadar kötüyüm diyorum. Prilam kullanıyorum o iyi geliyordu güya. Bugün bir sabah, bi akşam çıkardım. İlaç da işe yaramamaya başladı. Sürünüyorum valla. Çora, tost gibi yaşamsal şeyler yiyorum şimdilik..Mide bulantisi yaşayan kızlarr nasil bulantilariniz ? Azalma vs oldu mu ? Benim sanki artarak geliyor
Canım sen bize göre daha tecrübelisin:) Suyu 3-4 bardak ancak içiyorumdur. Resmen hayatta kalma ve kusmama mücadelesi veriyorum. Ne olur gönlümüze su serpHiç belli olmuyor canım şuan iyiyse biraz sonra bulanmaya başlayabiliyor. Senin tam pik zamanı o yüzden artıyor biraz sabret yine normal rutine dönüyor ama inşallah senin kesilirTamamen kesileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
Bizim ense kalınlığı 1.10 burun kemiğide oluşmuş doktorum çok güzel dedi 2li test sonucumda normal çıktı. Ense kalınlığı 3 mm altında normal kabul ediliyormuş. Ultrasonda herşey normalse genel olarak test sonucuda normal bekleniyor. Sizin sonucunuzda normal çıkar inşallahEnse kalınlığınız nasıl kızlar bizim 0.90 çıktı burun kemiği de oluşmuş yine de ikili test yaptı doktor haftaya alacağım sonucu
Bende bugun yaptirdim 0.78 mm cikti bizimde burun kemigide olusmus normal dedi ama bizde yaptirdik yinedeEnse kalınlığınız nasıl kızlar bizim 0.90 çıktı burun kemiği de oluşmuş yine de ikili test yaptı doktor haftaya alacağım sonucu
3-4 bardak su içiyorsanız benden daha iyisinizCanım sen bize göre daha tecrübelisin:) Suyu 3-4 bardak ancak içiyorumdur. Resmen hayatta kalma ve kusmama mücadelesi veriyorum. Ne olur gönlümüze su serp
Allah hepimizin yardımcısı olsun ama nolur 16. Haftaya kadar bekletmesin3-4 bardak su içiyorsanız benden daha iyisinizben hala günde en fazla 2 bardak su içebiliyorum oda sabah ve akşam ilaçlarımı içerken hiç belli olmuyor bir süre iyi gibiydim tabii başlardaki kadar kötü değilim ama 2 gündür bende kötüyüm. 12-16 haftaları arasında genelde kesiliyormuş bakalım biz ne zaman düzeleceğiz
Bana doktor heyet raporu cikardi bulantilardan dolayi 1 aydir gitmiyordum bu hafta basladim. Ayni tedirginlik hepimizde var bir de geri 32 haftaya cikarsa geri hakikaten ders bile isleyemem o motivasyonlaUmarim devam eder ve umarim o zamana kadar hasta olmayız,zira önüm ,arkam,sağım, solum pozitif dolu ve maske takmayanlarla
Ense kalinliginda 1.52 yaziyordu kagitta burun kemigi izlendi dedi. Kizimda da 1.50 lerdeydi sanki. Eger test sonucu risk yuksek cikarsa nifty yaptirmaya karar verdim umarim gerek kalmazBizim ense kalınlığı 1.10 burun kemiğide oluşmuş doktorum çok güzel dedi 2li test sonucumda normal çıktı. Ense kalınlığı 3 mm altında normal kabul ediliyormuş. Ultrasonda herşey normalse genel olarak test sonucuda normal bekleniyor. Sizin sonucunuzda normal çıkar inşallah
Amiinn allahım çok amiinnAllah hepimizin yardımcısı olsun ama nolur 16. Haftaya kadar bekletmesinDışarda yemek yemeye bayılan ben, eşimin tüm tekliflerini geri çeviriyorum. Tüm fırsatları kaçırıyorum
Yüksek çıksaydı bende öyle yapmayı düşünüyordum çok şükür şimdilik gerek kalmadı inşallah sizinde güzel çıkar gerek kalmazEnse kalinliginda 1.52 yaziyordu kagitta burun kemigi izlendi dedi. Kizimda da 1.50 lerdeydi sanki. Eger test sonucu risk yuksek cikarsa nifty yaptirmaya karar verdim umarim gerek kalmaz
Benim cok bulantim yoktu sadece iştahsızlık vardi Buna ragmen 5 kilo vermis olmak beni cok mutlu etti Cunku zaten fazla kilom varBende 4 kilo verdim bulantılarım çok
Sünmüş mü? İlk kez duydum böyle bir tabir. Başka bi doktora daha görünün diğerinin söylediklerini söylemeden ilk ona gidiyormuşsunuz gibi. Ben öyle yapmıştım ikisi de aynı şeyi söyleyince içim rahat bir şekilde oldum kürtajımı en azından vicdan yapacak bir durumum olmadı. Sağlıksız gebelikmiş takdir i ilahi dedim. Ve tekrar hamile kaldım çok şükür.Arkadaşlar 4 haftalık iken hcg 18000 dü bugün 7 +0ilk adet tarihinine göre hesapladım doktor demedi. Kese var hatta sünmüş dedi bebek yok yarın gel kürtaj yapalım dedi. Çok korkuyorum. Başka Bi doktor a da gideceğim tabi ama korkuyorum
İnşallah, sağlıklı olsunlar daBizim ense kalınlığı 1.10 burun kemiğide oluşmuş doktorum çok güzel dedi 2li test sonucumda normal çıktı. Ense kalınlığı 3 mm altında normal kabul ediliyormuş. Ultrasonda herşey normalse genel olarak test sonucuda normal bekleniyor. Sizin sonucunuzda normal çıkar inşallah
Amiinn allahım çok amiinnİştahla birşeyler yediğimiz günlerde gelcek inşallah o zamanda yememeye çalışacağız
Yüksek çıksaydı bende öyle yapmayı düşünüyordum çok şükür şimdilik gerek kalmadı inşallah sizinde güzel çıkar gerek kalmaz
Aynen canım şükür kusmam yok ama ger şeyden tikaindim kahve dahil içemiyorum çok az şey yiyebiliyorumCanım perişanım çok fenalardayım. İkizlere gebeyim bir de, ondan mı bu kadar kötüyüm diyorum. Prilam kullanıyorum o iyi geliyordu güya. Bugün bir sabah, bi akşam çıkardım. İlaç da işe yaramamaya başladı. Sürünüyorum valla. Çora, tost gibi yaşamsal şeyler yiyorum şimdilik..
Omega 3 kalsiyum ve magnezyum kullanmanızı tavsiye ederim. Gebelik için diyetisyenle yürütüyorum onun önerileri canım. Özellikle omega 3 bebek için çok kıymetli. Kalsiyum ve magnezyum da bizim vucudumuz için çok onemli hamilelikte dişlerde çürüme kemik eklem ağrısı vs olabilir demişti.Amin cumlemizinki insallahhbende test sonucum ciktiginda iletisime gececegim ozaman bi sorayim vitaminleri
Yaptırdım çok pişmanım çok yüksek riskli çıktı dun nift için kan verdim 10 gün nasıl geçecek içim daralıyor yaşınızı bilmiyorum ama boşa vakit kaybetmeyin 2li testle35 ve üstü olanlar,ikili yaptıracak mısınız?
Bence herkese günaydın var ama bulantılara yokGünaydın hala geçmeyen bulantılar Sizede günaydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?