2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar grip olduğunuzda doktor herhangi bir ilaç verdi mi, Parol vs. Çok kötüyüm, astım ilacını alsam mı diye düşünüyorum

Benim de pruluton canım neden istemiyorlar ki.. rahim ağzı yetmezliği mi var
5 buçuk aylık doğum yapmıştım o doktorlar rahim geniş her hamileliğin de erken doğum yaparsın serklaj yapılması lazım 12. Haftadan sonra demişlerdi 2 doktora da gittim gerek olmazsa atmayız deyip duruyorlar bu hafta prof a gittim onlar bilmiyorlar 3 kez düşük yaparsan hemen atılır yoksa kısalık olmazsa böyle gidersin iğne hapla dedi dikiş atarken su kesesini de patlatabiliriz dedi nasıl olacak bilmiyorum

Canım benim çok yakınımla aynı şeyleri yaşamışsın o da aynı şekilde ilk doğumu öyle oldu sonraki gebeliğinde serklaj yapıldı şimdi çocuğu var neden yapmıyorlar anlamadım belki senin çok ileri düzeyde değildir

Kızlar grip olduğunuzda doktor herhangi bir ilaç verdi mi, Parol vs. Çok kötüyüm, astım ilacını alsam mı diye düşünüyorum
Vermiyorlar canım. Parol kullandım ben çok çok kötü olduğumda ateşimi düşürdü başımın ağrısını azda olsa kesmişti. Ihlamur veya zencefil demleyip içmeni tavsiye ederim çok iyi geliyor

Bende bugün içtim. Tansiyon mu acaba dedim bende. Hayatta başım ağrımazdı tek tarafı ağrıyor böyle gözümde dahil mafoldum. Birde sürekli bilgisayar başındayım
Ölçün takip edin olmadi ilk gebeligimde ben preeklampsi gecirdigim icin cok korkuyorum profesyonel tansiyon aleti aldim hergun duzenli olcuyorrum

Hamileyken rahim ağzı kısalığı diye geçmediği için yapmak istemiyorlar diye düşünüyorum basit geliyor onlara yakınınız hiç düşük falan yapmış mıydı

Günaydın. Gününüz bol neşeli olsun. Ay bu hamilelik bana cok yaradi yillardir veremedigim kilolari ne guzel veriyorum oyle. Bu sabah tartildim 1 kilo daha gitmis. Allahim o kadar mutluyum ki. Hem de bulantim yok. Sadece eskiye gore istahim az, ama eskiden o kadar oburdum ki cok farketti. Hicbir caba gostermeden kilo veriyoeum Hairka. Hem de omurga kırığıma yuk olmamasi icin doktorlar bana hamilelikte fazla kilo alma diyorlardi. Bebegim aldiracagi kiloları önceden verdiriyor sagolsun :) 6 kilo gitti toplam Artik almaya baslamaliydim aslinda ama bakalim daha gidecek mi

Merhaba arkadaşlar mutlu haftalar olsun hepimize
Bişey soracağım size bu 12. Haftada ense kalınlığı vs ölçülüyor ya normal muayene içinde yapılmıyormuydu yaa şimdi randevu için aradım muayene harici detaylı usg olursa ek ücret diyolar ne alaka anlamadım?

Günaydın Bende önce 1 kilo aldım sonra vermeye başladım,toplamda 2.5 kilo verdim. 53.8 oldum. Ama bulantı beni perişan etti, iştahsızlık da cabası. Beş aydan sonra alıyorsun diyorlar bakalım

Günaydın Bende önce 1 kilo aldım sonra vermeye başladım,toplamda 2.5 kilo verdim. 53.8 oldum. Ama bulantı beni perişan etti, iştahsızlık da cabası. Beş aydan sonra alıyorsun diyorlar bakalım
Siz zaten masallah zayifsiniz Ben 6 kilo vermis halimle 79 um. Hem bel rahatsizligi hem normal dogum istiyorum. Durumumu riskli hale getiriyordu. Verdigim her kilo nimet benim icin su an

Günaydınnn güzel anneler,
11+3 muayenesine gittik, ense kalınlığı 1,7 burun kemiği oluşmuş. Gelişimi tam gününde biraz zıplayarak ve el sallayarak kendini gösterdi benim miniğim ama daha çok uyuyordu sabah ilk saate randevu almamak lazım ikili test ve nifty için kan verdim. Folik asit, pruluton depot, duphaston devam ekstra regenesis max isimli takviye aldm.
Kızlar cinsiyet tahmini alaym doktor tahmn etmek istemedi

Eklentiler

• FE47FC20-B271-4E8B-9E08-8954466CB40F.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 87
Erkek gibi

Her doktorun her hastanenin politikası ayrı oluyor,demekki sizin gittiğiniz yer ayrı

Bugün dr kontrolüm vardı, bebek kasıkta duruyormuş bu yüzden düşük tehlikesi devam ediyor, kendini yorma dedi Moralim bozuldu
Var mı aynı durumu yaşayan
13+3 haftalık.
Bu arada cinsiyet için erkeğe benziyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…