- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 53
- 30
5 buçuk aylık doğum yapmıştım o doktorlar rahim geniş her hamileliğin de erken doğum yaparsın serklaj yapılması lazım 12. Haftadan sonra demişlerdi 2 doktora da gittim gerek olmazsa atmayız deyip duruyorlar bu hafta prof a gittim onlar bilmiyorlar 3 kez düşük yaparsan hemen atılır yoksa kısalık olmazsa böyle gidersin iğne hapla dedi dikiş atarken su kesesini de patlatabiliriz dedi nasıl olacak bilmiyorumBenim de pruluton canım neden istemiyorlar ki.. rahim ağzı yetmezliği mi var
Canım benim çok yakınımla aynı şeyleri yaşamışsın o da aynı şekilde ilk doğumu öyle oldu sonraki gebeliğinde serklaj yapıldı şimdi çocuğu var neden yapmıyorlar anlamadım belki senin çok ileri düzeyde değildir5 buçuk aylık doğum yapmıştım o doktorlar rahim geniş her hamileliğin de erken doğum yaparsın serklaj yapılması lazım 12. Haftadan sonra demişlerdi 2 doktora da gittim gerek olmazsa atmayız deyip duruyorlar bu hafta prof a gittim onlar bilmiyorlar 3 kez düşük yaparsan hemen atılır yoksa kısalık olmazsa böyle gidersin iğne hapla dedi dikiş atarken su kesesini de patlatabiliriz dedi nasıl olacak bilmiyorum
Vermiyorlar canım. Parol kullandım ben çok çok kötü olduğumda ateşimi düşürdü başımın ağrısını azda olsa kesmişti. Ihlamur veya zencefil demleyip içmeni tavsiye ederim çok iyi geliyorKızlar grip olduğunuzda doktor herhangi bir ilaç verdi mi, Parol vs. Çok kötüyüm, astım ilacını alsam mı diye düşünüyorum
Bana parol ve c vit al dedi doktorumKızlar grip olduğunuzda doktor herhangi bir ilaç verdi mi, Parol vs. Çok kötüyüm, astım ilacını alsam mı diye düşünüyorum
Ölçün takip edin olmadi ilk gebeligimde ben preeklampsi gecirdigim icin cok korkuyorum profesyonel tansiyon aleti aldim hergun duzenli olcuyorrumBende bugün içtim. Tansiyon mu acaba dedim bende. Hayatta başım ağrımazdı tek tarafı ağrıyor böyle gözümde dahil mafoldum. Birde sürekli bilgisayar başındayım
Hamileyken rahim ağzı kısalığı diye geçmediği için yapmak istemiyorlar diye düşünüyorum basit geliyor onlara yakınınız hiç düşük falan yapmış mıydıCanım benim çok yakınımla aynı şeyleri yaşamışsın o da aynı şekilde ilk doğumu öyle oldu sonraki gebeliğinde serklaj yapıldı şimdi çocuğu var neden yapmıyorlar anlamadım belki senin çok ileri düzeyde değildir
Yok canım 5.5 aylık erken doğum oldu işte bebeği yaşamadı zatenHamileyken rahim ağzı kısalığı diye geçmediği için yapmak istemiyorlar diye düşünüyorum basit geliyor onlara yakınınız hiç düşük falan yapmış mıydı
Teşekkür ederim canım. Bitki çayı serbest mi ki ? Nane limon içtim iki defa.Vermiyorlar canım. Parol kullandım ben çok çok kötü olduğumda ateşimi düşürdü başımın ağrısını azda olsa kesmişti. Ihlamur veya zencefil demleyip içmeni tavsiye ederim çok iyi geliyor
Parol baş ağrım olduğu zaman alayım ateşim yok şükür. Bol bol mandalina portakal yiyorum onu da ordan alıyorum. Teşekkür ederim.Bana parol ve c vit al dedi doktorum
GünaydınGünaydın. Gününüz bol neşeli olsun. Ay bu hamilelik bana cok yaradiyillardir veremedigim kilolari ne guzel veriyorum oyle. Bu sabah tartildim 1 kilo daha gitmis. Allahim o kadar mutluyum ki. Hem de bulantim yok. Sadece eskiye gore istahim az, ama eskiden o kadar oburdum ki cok farketti. Hicbir caba gostermeden kilo veriyoeum Hairka. Hem de omurga kırığıma yuk olmamasi icin doktorlar bana hamilelikte fazla kilo alma diyorlardi. Bebegim aldiracagi kiloları önceden verdiriyor sagolsun :) 6 kilo gitti toplam Artik almaya baslamaliydim aslinda ama bakalim daha gidecek mi
Siz zaten masallah zayifsiniz Ben 6 kilo vermis halimle 79 um. Hem bel rahatsizligi hem normal dogum istiyorum. Durumumu riskli hale getiriyordu. Verdigim her kilo nimet benim icin su anGünaydınBende önce 1 kilo aldım sonra vermeye başladım,toplamda 2.5 kilo verdim. 53.8 oldum. Ama bulantı beni perişan etti, iştahsızlık da cabası. Beş aydan sonra alıyorsun diyorlar bakalım
Hımm kaçıncı haftada attılar peki biliyor musun Bi de kısalık tespit edilip mi atılmış yoksa tedbir amaçlı mıYok canım 5.5 aylık erken doğum oldu işte bebeği yaşamadı zaten
Erkek gibiGünaydınnn güzel anneler,
11+3 muayenesine gittik, ense kalınlığı 1,7 burun kemiği oluşmuş. Gelişimi tam gününde biraz zıplayarak ve el sallayarak kendini gösterdi benim miniğim ama daha çok uyuyordu sabah ilk saate randevu almamak lazımikili test ve nifty için kan verdim. Folik asit, pruluton depot, duphaston devam ekstra regenesis max isimli takviye aldm.
Kızlar cinsiyet tahmini alaym doktor tahmn etmek istemedi
Her doktorun her hastanenin politikası ayrı oluyor,demekki sizin gittiğiniz yer ayrıMerhaba arkadaşlar mutlu haftalar olsun hepimize
Bişey soracağım size bu 12. Haftada ense kalınlığı vs ölçülüyor ya normal muayene içinde yapılmıyormuydu yaa şimdi randevu için aradım muayene harici detaylı usg olursa ek ücret diyolar ne alaka anlamadım?
Evet öyleymiş öğreniyoruz bakalım yeniden herşeyiHer doktorun her hastanenin politikası ayrı oluyor,demekki sizin gittiğiniz yer ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?