- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Banada öyle geldi ya ama bilemedimErkek gibi
Sallıyoruuummm salladımmmmGünaydınnn güzel anneler,
11+3 muayenesine gittik, ense kalınlığı 1,7 burun kemiği oluşmuş. Gelişimi tam gününde biraz zıplayarak ve el sallayarak kendini gösterdi benim miniğim ama daha çok uyuyordu sabah ilk saate randevu almamak lazımikili test ve nifty için kan verdim. Folik asit, pruluton depot, duphaston devam ekstra regenesis max isimli takviye aldm.
Kızlar cinsiyet tahmini alaym doktor tahmn etmek istemedi
3 aydan sonra canım rahim geniş denmişti kısalığı bilmiyorumHımm kaçıncı haftada attılar peki biliyor musun Bi de kısalık tespit edilip mi atılmış yoksa tedbir amaçlı mı
bende hiç anlamam. daha başı neresi sonu neresi yeni öğrendimSallıyoruuummm salladımmmm
Erkek sanki
Detayli usg 20 haftadan snra yapiliyor ense kalinligi ve burun kemigini normal muaynede soyluyor ama ikili test icin kan aliyorlar ona ucret odeniyor tarama testi icin detayli yapmaaina gerek yokki dha allah allah benimde 2.hamileligim eskiden detayliyida kendi doktorum muaynede yapmisti smdi degismis ek ucret aliyorlarmis onun icinMerhaba arkadaşlar mutlu haftalar olsun hepimize
Bişey soracağım size bu 12. Haftada ense kalınlığı vs ölçülüyor ya normal muayene içinde yapılmıyormuydu yaa şimdi randevu için aradım muayene harici detaylı usg olursa ek ücret diyolar ne alaka anlamadım?
Neyse ata tuta öğreneceğiz bu işleri debende hiç anlamam. daha başı neresi sonu neresi yeni öğrendim
Merhabalar maalesef ikili testimin sonucu baya kotu geldi. Hormon degerleri yuksek cıkmıs.Nifty test icin kan verdim. Umarim güzel sonuclar cıkar. Icimde olumsuz negatif birsey yok hayirlisi olsun insallahh
Kaçıncı haftadasnz,12.haftadan sonra astım ilaçların serbest dedi kadın doğumcum da alerji doktorum da,ams tabi içtğiniz ilaca bağlı belki hamileliikte kullanımı uygun bi ilaçla değişirler danışın doktorunuzAKızlar grip olduğunuzda doktor herhangi bir ilaç verdi mi, Parol vs. Çok kötüyüm, astım ilacını alsam mı diye düşünüyorum
Ben 33 yasındayım canım, evet yanilma payı cok yuksek o yuzden de moralimi bozmadim , guzel sonuclar insallahhNeyse ata tuta öğreneceğiz bu işleri de
Detayli usg 20 haftadan snra yapiliyor ense kalinligi ve burun kemigini normal muaynede soyluyor ama ikili test icin kan aliyorlar ona ucret odeniyor tarama testi icin detayli yapmaaina gerek yokki dha allah allah benimde 2.hamileligim eskiden detayliyida kendi doktorum muaynede yapmisti smdi degismis ek ucret aliyorlarmis onun icin
Valla bende anlamadım canım bu işi
Güzel çıkar inşallah için ferah olsun yanılma çok fazla biliyorsun hiç üzme kendiniYaşın kaçtı canım
Büyük ihtimal yaşınızdan dolayı risk yüksek çıktı. Daha öncede yaştan dolayı riski yüksek çıkan nifty testiyle hiçbir sorun olmadığını öğrenen arkadaşlarımız oldu. Sizin sonucunuzda güzel çıksın inşallahBen 33 yasındayım canım, evet yanilma payı cok yuksek o yuzden de moralimi bozmadim , guzel sonuclar insallahh
Aminn insallah cok tesekkur ederimBüyük ihtimal yaşınızdan dolayı risk yüksek çıktı. Daha öncede yaştan dolayı riski yüksek çıkan nifty testiyle hiçbir sorun olmadığını öğrenen arkadaşlarımız oldu. Sizin sonucunuzda güzel çıksın inşallah
Doğum da bana da rahim geniş denildi ama 2 doktora gittim ikisine de anlattım anlamıyorlar biri prof yani o bile atmazsa kimi bulacağım anlamadım3 aydan sonra canım rahim geniş denmişti kısalığı bilmiyorum
Serklaj gerekli gbi canım biraz daha araştırıp iyi bi doktora mı görünsen acabaDoğum da bana da rahim geniş denildi ama 2 doktora gittim ikisine de anlattım anlamıyorlar biri prof yani o bile atmazsa kimi bulacağım anlamadım
Kendi doktorum 12. Haftada bakıp atarım demişti prof da 16. Dan sonra kısalık olursa atarım yoksa 34 kadar götürmeye çalışırız dedi ama bu hafta profa tekrar gözükeceğim detaylı ultrason olacak dedi bakalım artıkSerklaj gerekli gbi canım biraz daha araştırıp iyi bi doktora mı görünsen acaba
Erkek sanırım tutarsaNeye gore bu cinsiyet tahminini yapiyorsunuz yabenimkine de bakar misiniz Ilk iki fotograf 12+2, üçüncü fotograf 13+4
Sizinde erkek gibiEki Görüntüle 2946487 cinsiyet tahmini olan var mı kızlar burada tam 13 hafta ama dr yorum yapmadı
Ilkinde doktor bacak arasini cok net gorduk, hic cinsiyet cikintisi yok ama bir sy soylemek icin erken dedi. Ikincide de baska bir doktor ben kız gibi görüyorum ama henuz erken dedi. Benim de gonlum kizdan yana Heyecanla bekliyorum bakalim 2 bucuk hafta kaldi :)Erkek sanırım tutarsa
Teşekkür ederimSizinde erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?