2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Sallıyoruuummm salladımmmm
Erkek sanki

Detayli usg 20 haftadan snra yapiliyor ense kalinligi ve burun kemigini normal muaynede soyluyor ama ikili test icin kan aliyorlar ona ucret odeniyor tarama testi icin detayli yapmaaina gerek yokki dha allah allah benimde 2.hamileligim eskiden detayliyida kendi doktorum muaynede yapmisti smdi degismis ek ucret aliyorlarmis onun icin

Merhabalar maalesef ikili testimin sonucu baya kotu geldi. Hormon degerleri yuksek cıkmıs.Nifty test icin kan verdim. Umarim güzel sonuclar cıkar. Icimde olumsuz negatif birsey yok hayirlisi olsun insallahh

bende hiç anlamam. daha başı neresi sonu neresi yeni öğrendim
Neyse ata tuta öğreneceğiz bu işleri de

Detayli usg 20 haftadan snra yapiliyor ense kalinligi ve burun kemigini normal muaynede soyluyor ama ikili test icin kan aliyorlar ona ucret odeniyor tarama testi icin detayli yapmaaina gerek yokki dha allah allah benimde 2.hamileligim eskiden detayliyida kendi doktorum muaynede yapmisti smdi degismis ek ucret aliyorlarmis onun icin

Valla bende anlamadım canım bu işi

Merhabalar maalesef ikili testimin sonucu baya kotu geldi. Hormon degerleri yuksek cıkmıs.Nifty test icin kan verdim. Umarim güzel sonuclar cıkar. Icimde olumsuz negatif birsey yok hayirlisi olsun insallahh

Güzel çıkar inşallah için ferah olsun yanılma çok fazla biliyorsun hiç üzme kendini Yaşın kaçtı canım

Kızlar grip olduğunuzda doktor herhangi bir ilaç verdi mi, Parol vs. Çok kötüyüm, astım ilacını alsam mı diye düşünüyorum
Kaçıncı haftadasnz,12.haftadan sonra astım ilaçların serbest dedi kadın doğumcum da alerji doktorum da,ams tabi içtğiniz ilaca bağlı belki hamileliikte kullanımı uygun bi ilaçla değişirler danışın doktorunuzA

Ben 33 yasındayım canım, evet yanilma payı cok yuksek o yuzden de moralimi bozmadim , guzel sonuclar insallahh

Ben 33 yasındayım canım, evet yanilma payı cok yuksek o yuzden de moralimi bozmadim , guzel sonuclar insallahh
Büyük ihtimal yaşınızdan dolayı risk yüksek çıktı. Daha öncede yaştan dolayı riski yüksek çıkan nifty testiyle hiçbir sorun olmadığını öğrenen arkadaşlarımız oldu. Sizin sonucunuzda güzel çıksın inşallah

Aminn insallah cok tesekkur ederim

3 aydan sonra canım rahim geniş denmişti kısalığı bilmiyorum
Doğum da bana da rahim geniş denildi ama 2 doktora gittim ikisine de anlattım anlamıyorlar biri prof yani o bile atmazsa kimi bulacağım anlamadım

Serklaj gerekli gbi canım biraz daha araştırıp iyi bi doktora mı görünsen acaba
Kendi doktorum 12. Haftada bakıp atarım demişti prof da 16. Dan sonra kısalık olursa atarım yoksa 34 kadar götürmeye çalışırız dedi ama bu hafta profa tekrar gözükeceğim detaylı ultrason olacak dedi bakalım artık

Neye gore bu cinsiyet tahminini yapiyorsunuz yabenimkine de bakar misiniz Ilk iki fotograf 12+2, üçüncü fotograf 13+4

Eklentiler

• 20211027_084512.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 20211027_084508.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 20211105_150430.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 66
Erkek sanırım tutarsa
Ilkinde doktor bacak arasini cok net gorduk, hic cinsiyet cikintisi yok ama bir sy soylemek icin erken dedi. Ikincide de baska bir doktor ben kız gibi görüyorum ama henuz erken dedi. Benim de gonlum kizdan yana Heyecanla bekliyorum bakalim 2 bucuk hafta kaldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…