2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba, gönlünüzü ferah tutun. Benim de yaşım 29 yani riskli bi grup değil, ense kalınlığı 0.80 çıktı burun kemiği vardı ama ikili testte 1/361 çıktı anlayamadığım şekilde, kan değerlerim ile alakalıymış. Nıpt yaptırdım temiz geldi bosuna stres oldum, asla stres olmayın ikili test gerçekten çok yanıltıcıymış bunu net olarak tecrübe ettim. Sizin de temiz gelecektir insallah

Ayrıcs bu kadar stres yaparsanız Allah korusun bebeğinizde hiçbir şey yoksa dahi ona zarar verirsiniz, biliyorum beklemek çok zor ama başka seylerle oyalanmaya çalışın, kafanızı dağıtın sonuç gelene kadar unutmaya çalışın.

Size de güzel temiz sonuçlar gelir inşallah

Arkadaslar birşey sormak istiyorum İNSTAGRAMDA cinsiyet belirleme sayfaları var paralı doğruluk payı nedir yaptıran var mı merak ettim.Çok net konuşuyorlar anlamadım.
Hahaha Ben ben yazmistim burayada bir hemsireye baktirdim cinsiyettahmini adli sayfa 50 liraya bakti bana kiz dedi doktorumda yuzde 95 kiz dedi bakalim bi sonraki muaynede netlesicek bekliyoruz

Hahaha Ben ben yazmistim burayada bir hemsireye baktirdim cinsiyettahmini adli sayfa 50 liraya bakti bana kiz dedi doktorumda yuzde 95 kiz dedi bakalim bi sonraki muaynede netlesicek bekliyoruz
Kız ben sana ücretsiz söylemedim mi kız diye geri niye gidip ücretli baktırdın

Başlangıç kilomdan iki kilo aşağıdayım üç ay oldu nerdeyse daha bana kilo almak nasip olmadı
Merhaba. Ben de aynı durumdayım. İlk 3 ay bulantilardan kilo alamamistim. Şimdi de 18. Haftaya geldim, hala 1 kilo civarı anca almış gorunuyorum. Zaten çok düşük kilo ile başladım. Korktum ve geçen hafta diyestisyene başladım almak için. Artık ne olacak bilmiyorum.

Dün kontrolüm vardı kızlar Medipol esenler için size güncel doğum fiyatlarını aldım :) ama ocakta değişecek dediler ben yine de yazayımm.

Uzman doktor normal doğum :2100tl
Zorunlu Sezeryan :3150tl

Yard. Doç. Dr normal doğum :2850tl
Zorunlu Sezeryan :4100tl

Prof. Dr. Normal doğum :3300tl
Zorunlu sezeryan:4900tl

bu kadın doğrumu tahmin ediyor yanii ohalde baktıran bi sizmisiniz kimseden ses çıkmıyor merak ettim :)

Merhaba kizlar bugun 15+1 deyiz cinsiyet kesin erkek dedi doktorumuz. Adet sancisi gibi kasilmalarim vardi progesteron igne yapti hastanede bekletiyor tekrar bakacak. Normalde bu sanciyi ciddiye almazdim bebek sıkışmıs rahim kasilmis dedi. Bu tarz kasilmalarinizda sizde doktora bi sorun mutlaka bugun kontrolum olmasa ciddiye alip sormazdim

çok mu sık oluyordu bazen oluyor bende rahim büyüyordur diyip çok ciddiye almıyorum.

Merhaba kasılma olduğunu nasıl anladınız? Kasılma dediğiniz şey sürekli mi oluyordu yoksa ara ara olduğu için mi önemsemediniz? Bir kaç gün öncesine kadar gece uykumda alt karın ağrım oluyordu adet sancısı gibiydi bu haftanın başından beri olmuyor çok şükür bende bir acaba dedim şimdi

çok mu sık oluyordu bazen oluyor bende rahim büyüyordur diyip çok ciddiye almıyorum.

Hayir çok sık olmuyor tek tük oluyordu adet sancisi gibi ama çok hafif ultrasonda bakti bebek kimildayamiyor yer kalmamiş igneden sonra acilmisti ögretmenim okula gitme istirahat et surekli dedi 1 aylik rapor verdi. Yani kontrolum olmasa bu kadar bi kasilma icin kesinlikle gitmezdim iyi ki kontrol varmiş dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…