- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
Vallahi allahin isi sonucta nerden bilsin birikimlerinden dolayi tahmin yapiyor banada arkadasim israr etmisti 2 cocugumuda bildi diye aman ne kaybederim deyip baktirmistim esimin dalga gecmelerine maruz kalmistimbu kadın doğrumu tahmin ediyor yanii ohalde baktıran bi sizmisiniz kimseden ses çıkmıyor merak ettim :)
Hahahah vallahi ben arkadas kurbani oldumKız ben sana ücretsiz söylemedim mi kız diye geri niye gidip ücretli baktırdın
Usg goruntumuz 10+2 ve 11+2Eki Görüntüle 2949988 Eki Görüntüle 2949990
:))Vallahi allahin isi sonucta nerden bilsin birikimlerinden dolayi tahmin yapiyor banada arkadasim israr etmisti 2 cocugumuda bildi diye aman ne kaybederim deyip baktirmistim esimin dalga gecmelerine maruz kalmistim
başka usg varsa atayım ohalde :)))Net çıkmamış fotoğraflar canım ama erkek gibime geldi her zaman doğru bilmiyorum bu arada içimden geçeni söylediğim için
başka usg varsa atayım ohalde :)))
Sonuç itibariyle herkes aynı şeyi söylemiş doktora gidene kadar öğrenmiş oldunHahahah vallahi ben arkadas kurbani oldum
Bilgilendirme için teşekkür ederim iyi ki sizinde denk gelmiş bebişlerimiz allaha emanet sağlıkla kavuşalım inşallahHayir çok sık olmuyor tek tük oluyordu adet sancisi gibi ama çok hafif ultrasonda bakti bebek kimildayamiyor yer kalmamiş igneden sonra acilmisti ögretmenim okula gitme istirahat et surekli dedi 1 aylik rapor verdi. Yani kontrolum olmasa bu kadar bi kasilma icin kesinlikle gitmezdim iyi ki kontrol varmiş dedik
Doktorda 12 haftalikken yuzde 95 kiz dedi ama bi sonraki muayneme dha varSonuç itibariyle herkes aynı şeyi söylemiş doktora gidene kadar öğrenmiş oldun
Benimde bazen adet sancısı gibi ağrım oluyor özellikle regl dönemine yakın tarihlerde ben de normal olarak biliyorum dün kontrolüm vardı her şey normal görünüyordu doktor hiç bir şey söylemedi,Hayir çok sık olmuyor tek tük oluyordu adet sancisi gibi ama çok hafif ultrasonda bakti bebek kimildayamiyor yer kalmamiş igneden sonra acilmisti ögretmenim okula gitme istirahat et surekli dedi 1 aylik rapor verdi. Yani kontrolum olmasa bu kadar bi kasilma icin kesinlikle gitmezdim iyi ki kontrol varmiş dedik
Hangi sayfa acaba ben de baktırayımVallahi allahin isi sonucta nerden bilsin birikimlerinden dolayi tahmin yapiyor banada arkadasim israr etmisti 2 cocugumuda bildi diye aman ne kaybederim deyip baktirmistim esimin dalga gecmelerine maruz kalmistim
Daha bizim ortada Bi cinsiyet tahmini bile yok ben ultrason da görünce erkek dedim ama ultrason kağıtlarında daha çok kız gibi geliyor kendime tahmin de edemiyorumDoktorda 12 haftalikken yuzde 95 kiz dedi ama bi sonraki muayneme dha var
Bilgilendirme için teşekkür ederim iyi ki sizinde denk gelmiş bebişlerimiz allaha emanet sağlıkla kavuşalım inşallah
allah allah şaşırdım. geçmiş olsun. her kasılma aynı değildir ama tabi dikkat etmek lazmHayir çok sık olmuyor tek tük oluyordu adet sancisi gibi ama çok hafif ultrasonda bakti bebek kimildayamiyor yer kalmamiş igneden sonra acilmisti ögretmenim okula gitme istirahat et surekli dedi 1 aylik rapor verdi. Yani kontrolum olmasa bu kadar bi kasilma icin kesinlikle gitmezdim iyi ki kontrol varmiş dedik
Bende anlamaya çalışıyorum canım çok sağolKızlar rahim kasılması neye benzer diye anlamaya çalışıyorum tam açıklayıcı bir video buldum altında Doktor beyin açıklaması var kopyalıyorum
Normalde olabilir yine de danismak lazimmis kasilma dedigim hafif duzey adet agrisi rahimde hicbir sey olmayabiliyor onemli bir sorunda olabiliyorBenimde bazen adet sancısı gibi ağrım oluyor özellikle regl dönemine yakın tarihlerde ben de normal olarak biliyorum dün kontrolüm vardı her şey normal görünüyordu doktor hiç bir şey söylemedi,
kasılma ne demek nasıl bir his ama onu anlayamıyorum galiba hepimiz bir şeyler hissediyoruz ama aynı şey aynı ağrı olmuyor sanırım
Hayırlı olsun canım tam kaç haftalık senin 14 + kaç ? Bende gidicem ama daha erken cinsiyet içinMerhaba kızlar, kontrolden geldim erkek olduğu kesinleşti bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?