2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Nasıl hareketler sıklaştı değil mi iyice?
Evet maşallah ,sadece 2 gun once ben pek iyi değildim, sanırım bebekte etkilendi o zaman ,biraz tedirgin olmuştum ama genel olarak iyi çok şükür. Akşam da detaylı ultrason var ,inşallah ordan da hayırlı haberlerle dönerim

Hastaneden çıkarken puset lazımmış. Bebeği neye koyup çıkarıcaz diye aldım. birde ana kucağı gibi kullanılıyormuş. Belki ana kucağı almam. Bilmiyorum valla hastaneden bebeği eve taşımak için alıyorum şu an. İnşallah farklı işlevlerdede kullanabilirim.

Hakkaten nirelerdeydin sen yoktun bayadır ne güzel iş güç vakit geçer kolay gelsin..ben karpuz gibi yattigim için hiç vakit gecmiyo

Ben ilk oglumu pusetle büyüttüm temizlik yaparken bile odadan odaya gezdirdim hep elimde yemek yaparken içinde hep beni izlerdi baya kullanışlı bişey..

Ayyy senin bu akşamdi dimii hayirli haberlerle gelirsin inşallah canım

Hakkaten nirelerdeydin sen yoktun bayadır ne güzel iş güç vakit geçer kolay gelsin..ben karpuz gibi yattigim için hiç vakit gecmiyo
Yaaa sorma ,hem raporluyum diye şükrediyorum, çünkü mümkün degil çalışmam hem de çok sıkıldım artık.Esim aksam çıkalım dedi ,covid korkusundan çıkmakta istemiyorum.Biraz kitap okuyorum ,devamlı burdayım zaten

Merhaba, öğretmenim ve 24. Haftada idari izne çıkmayı planlıyorum. Karne haftası 25. Haftam oluyor aslında, o haftayı da çalışırım diye düşünüyordum ama bugün müdürümle konuştum ve o uygulamanın kalktığını söyledi. Ben kalkmadı diye biliyorum, Şubat grubunda ayrılanlar olmus. 24. Haftada izne ayrılacak olan var mı acaba?

Yüreğime inecek ,deme öyle, ben gün sayıyorum. Bence senin müdürün yanlış biliyor

Bu izin olayi kalkmışsa ben şuracıkta bayılırım ay sordum Nisan annelerine inşallah cevap gelir.Ama her gün haberlerde bir gebe ölümü görüyorum, cok tehlikeli ,o yuzden haber izlemeyi de bıraktım.Insallah oyle bir şey olmamıştır, mantıken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…