Evet maşallah ,sadece 2 gun once ben pek iyi değildim, sanırım bebekte etkilendi o zaman ,biraz tedirgin olmuştum ama genel olarak iyi çok şükür. Akşam da detaylı ultrason var ,inşallah ordan da hayırlı haberlerle dönerimNasıl hareketler sıklaştı değil mi iyice?
Hastaneden çıkarken puset lazımmış. Bebeği neye koyup çıkarıcaz diye aldım.Hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla içini doldursun.Ya bende de puset varda ben puset kullanmayı pek sevmiyorum .Icinin yastığı var da üstünün örtüsü yok.Bakalim kullanmaya karar verirsem ,ustune örtü diktiririm.
Teşekkür ederim evet 2 parçaÇok güzelmiş, sağlıklı günlerde kullanın, minderiyle birlikte mi?
Hakkaten nirelerdeydin sen yoktun bayadırmerhabaaaaa, çok iyiyim/iyiyiz :) iş güç biraz yoğun bu aralar ben freelance çalışan bi tasarımcıyım, malum yıl sonunda bizim işler biraz karışıyor. oğlanın tekmeleriyle uğraşıyorum, sen nasılsın? ay çok teşekkür ederim sorduğun için, valla bi mutlu oldum :)
Gule güle kullan canım..bende aldım takım halinde içinde lastikli çarşafı yaptığı üst örtüsü var..benimki biraz ince sadece o yzuden ucuza geldiKızıma puset örtüsü aldımmm. Daha Puseti yok ama olsun. :)) 190 TL indirimdeydiEki Görüntüle 2977105 Eki Görüntüle 2977106
Ben ilk oglumu pusetle büyüttüm temizlik yaparken bile odadan odaya gezdirdim hep elimde yemek yaparken içinde hep beni izlerdi baya kullanışlı bişey..Hastaneden çıkarken puset lazımmış. Bebeği neye koyup çıkarıcaz diye aldım.birde ana kucağı gibi kullanılıyormuş. Belki ana kucağı almam. Bilmiyorum valla hastaneden bebeği eve taşımak için alıyorum şu an. İnşallah farklı işlevlerdede kullanabilirim.
Ayyy senin bu akşamdi dimiiEvet maşallah ,sadece 2 gun once ben pek iyi değildim, sanırım bebekte etkilendi o zaman ,biraz tedirgin olmuştum ama genel olarak iyi çok şükür. Akşam da detaylı ultrason var ,inşallah ordan da hayırlı haberlerle dönerim
Yaaa sorma ,hem raporluyum diye şükrediyorum, çünkü mümkün degil çalışmam hem de çok sıkıldım artık.Esim aksam çıkalım dedi ,covid korkusundan çıkmakta istemiyorum.Biraz kitap okuyorum ,devamlı burdayım zatenHakkaten nirelerdeydin sen yoktun bayadırne güzel iş güç vakit geçer kolay gelsin..ben karpuz gibi yattigim için hiç vakit gecmiyo
Evet canim insallah, insallahAyyy senin bu akşamdi dimiihayirli haberlerle gelirsin inşallah canım
Benim ana kucağı var o yuzden galiba puset kullanmadım, simdi oturduBen ilk oglumu pusetle büyüttüm temizlik yaparken bile odadan odaya gezdirdim hep elimde yemek yaparken içinde hep beni izlerdi baya kullanışlı bişey..
Yüreğime inecek ,deme öyle, ben gün sayıyorum. Bence senin müdürün yanlış biliyorMerhaba, öğretmenim ve 24. Haftada idari izne çıkmayı planlıyorum. Karne haftası 25. Haftam oluyor aslında, o haftayı da çalışırım diye düşünüyordum ama bugün müdürümle konuştum ve o uygulamanın kalktığını söyledi. Ben kalkmadı diye biliyorum, Şubat grubunda ayrılanlar olmus. 24. Haftada izne ayrılacak olan var mı acaba?
Bende ikiside varBenim ana kucağı var o yuzden galiba puset kullanmadım, simdi oturdu
Degil mi? Bence de yanlış biliyor, inşallah yanlış biliyordurYüreğime inecek ,deme öyle, ben gün sayıyorum. Bence senin müdürün yanlış biliyor
Bizim de ana kucağı cok guzeldi o yuzden onu tercih ettim galiba.Puseti sadece arabada kullandıkBende ikiside varpuset arkadaşındi ana kucagini biz almıştık..güzel ama sallaniyo dik duruyo falan kullanışlı baya
Ayyy nisan annelerine soralım onlar su an aliyorDegil mi? Bence de yanlış biliyor, inşallah yanlış biliyorduryoksa oldukça büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağım.
Listede zaten varsınız gözden kaçmamış :) Bebikin cinsiyetini ekledim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?