2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Testi yaptı çişmiş gelen test negatif çıktı çünkü çıkabilirsin dedi çıkmadım
Merhaba bende şimdi acile gidiyorum. Bende de su gibi ıslaklık oldu ama bayağı. Acilde de anlarlar mı ? Kendi doktoruma ptesi gidebilirim. Ne tür bir test yaptılar lütfen yazar mısınız

Sarıydı hafif koku var ama ped kullanıyorum ondan mı ya da lavabolar pis ondan mı koku alıyorum bilmiyorum kaç gündür akıntı da gelmiyor vajina yeni toparlanıyor sanki
Ped kullanma çünkü ped kullanmak enfeksiyon kapmayi kolaylastiriyo..temiz bı aklet falan bişeyler koy..sarı olmaz idrar olabilir o şimdi ilaçlardan koku degisebilir..su çok farklı bişey geldi mi geliyo..benim bildiğin bardaktan dokuyolardi ve karnım balon gibi sönmeye başladı.. sızıntı dahi olsa anlarsın yani beyaz şeffaf kokusuz su yani

Merhaba bende şimdi acile gidiyorum. Bende de su gibi ıslaklık oldu ama bayağı. Acilde de anlarlar mı ? Kendi doktoruma ptesi gidebilirim. Ne tür bir test yaptılar lütfen yazar mısınız
Geçmiş olsun inşallah akintidit bu dönemde çok fazla.. turnasol yada diğer testten yaparlar hemen anlarlar canım degildir inşallah

Geçmiş olsun inşallah akintidit bu dönemde çok fazla.. turnasol yada diğer testten yaparlar hemen anlarlar canım degildir inşallah
Teşekkür ederim sancı kramp vs hiç yok hissetmiyorum. Bebek hareketleri de var. Ama nette gitmek gerektiği yazıyor. Sabah oldu şu an akıntı yok. Sabah nasıl desem aniden o ıslaklık oldu. Sonrasında WC ye gittim. İdrarımı yaptım. Ama ilk akıntı su gibiydi. Sonra da olmadı 2 saat geçti. Gene de bi gideyim dedim. Şu an sıra bana gelmedi henüz

Olsun iyi yapmışsın aklında kalmasın canım düşünüp stres yapmaktansa ben hep derim hastaneye gideyim boşuna gideyim yeter ki

Amnisure diye Bi test varmış medikalcilerde onu aldırdılar bize ilk spekulumla baktı sonra o test yaptı İnş bişey çıkmaz

Burda takip ediyorlar ya ondan ped koydurdular üstüne peçete koymuştum doktor koyma steril değil dedi eve gitsem kullanmam zaten pedi

Ben çok soru sordum doktora su hani adet olurken kan geliyor ya vajina girişinden ordan geliyormuş idrar gelen yerden değil öyle rahatladım arada sulu akıntımızda oluyor bu belirsizlikten kafayı yemezsek iyi

Ben çok soru sordum doktora su hani adet olurken kan geliyor ya vajina girişinden ordan geliyormuş idrar gelen yerden değil öyle rahatladım arada sulu akıntımızda oluyor bu belirsizlikten kafayı yemezsek iyi
Banada test yaptılar. Kulak çöpü gibi birşeyle örnek alıp yaptılar. Şükürler olsun amniyon sıvısı değilmiş. İç çamaşırım çok ıslanmıştı yine, acildeki doktor ilaç yazdı. Onuda almadım. Kendi doktoruma sorarım diye. Bende korkuyorum günlük ped kullanma diyorlar birde iç çamaşırım hep ıslak oluyor. Doktorum da ilaç verirse alırım. Sizede çok geçmiş olsun. Şu an nasılsınız

Testi kendiler mi yaptı siz mi aldınız şükür canım senin haftan ilerlemiş yine bizimki küçük başım çatlıyor dün spinal yapıldı ya onun acısı çıkıyor diyorlar ped kullanıyorum ya galiba o yüzden pis koku oluştu pazartesi eve çıksaydım bez kullanırdım

Uyku güncellemesi geldi bana sürekli uykum var bide mide ağrısı iki gecedir yattım mi midem ağrıyo ya..sen neler yaptın
Ay bacim uyu ne guzel ,dun gece sadece 2ve 3 arasi uyudum ben beni de uyku tutmuyor iyi mi.Bu sefer ayran içtik ayrı düştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…