2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Mutlu yıllar herkese kızlar Yeni yılın en büyük hediyesi evlatlarımız benim eşim bugün 17.00 yarın 09.00a kadar çalışacak evden ben de işte oturuyorum öyle. Evde kutlayacaklara yeni yılı Netflixde cmylmz diamond elite platinium plus var. İzlerseniz komik gülerek girersiniz yeni yıla. Ben bir koltukta köpeğim öbür koltukta yayılıyoruz. Eşim bilgisayar başında sabaha kadar neyse bu sene de böyle olsun.

Bir başka günahsız yavrunun bir yudum suya muhtaç olmasının başka bir insanı nasıl rahatlatacağını hiç bir zaman anlayamıycam sanırım!!! Umarım düşünmeden yazmışsınızdır...

Hımm anladım canım inş bişey çıkmaz
Geçmiş olsun M MAdes cim. Aldığın testi deneyebildin mi? Nisan annelerinden bi arkadaşta senle aynı durumdaydı daha önce etiketlemiştim konuşabildiniz mi? O da hastane sürecini atlattı maşallah evinde istirahatte şuan.

Yok canım konuşmadık evet dün yaptılar hem doktor hem ben tedirgindim idrar sızıntısı çok oluyor onu da su sanıyoruz bakalım pazartesi ne diyecek suyu hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…