- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
İçini ferah tut doktor bilinçli olarak vermiştir ama rahatsız ettiyse bol su iç ben şu an ondan başka bir şey yapamayorum. Bol su, iç çamaşırı değiştirme, günlük ped kullanmama gibi doktorum 8 haftaya kadar böyle yap dediBenim idrar yolu enfeksiyonu var tek kullanımlık saşe ilaç verdi doktorum o da ishal yaptı ve bence çok iyi de gelmedi inşallah bebeğe zarar vermez
Ben ağızdan almıyorum böyle bir sıkıntı yaşamadım siz ağızdan mı alıyorsunuz çünkü ağızdan alınınca yan etkileri çok oluyormuşMerhaba kızlar, öğretmen olanlar.. Çok kötüyüm derste uyukluyorum, oturduğum yerde ders anlatıyorum yorgunum, progestan baş dönmesi yapıyor. performansım sıfır sürekli esniyorum. Çocukların bile dikkatini çektine zamana kadar böyle olacak sizde de durumlar böyle miii
Evet ağızdanBen ağızdan almıyorum böyle bir sıkıntı yaşamadım siz ağızdan mı alıyorsunuz çünkü ağızdan alınınca yan etkileri çok oluyormuş
Bence vajinal fitil olarak alın hem daha etkili diye okumuştumEvet ağızdan
Aşıları tam olan kedilerde böyle bir risk yok ki bazı doktorları gerçekten anlamıyorum hiç mi araştırmıyorlarKızlar dün ultrasona gittiğimde doktora 2 kedim de olduğunu söyledim toxoplazma tehlikesi olduğunu söyledi bu tehlike çiğ ette de var iyi yıkanmamış yeşillikte de var 4 yıldır benimle kedilerim nisanda tüp bebeğe başlamadan yaptırmıştık bu testten bağışıklığım çıkmamıştı yani hiç bu paraziti kapmamışım küçük de olsa risk olduğu için dün hemen kedileri bi tanıdığımızın evine bıraktık doğuma kadar ama ben şimdiye kadar kedilerimle eskisi gibi yaşamıştım yani transferden beri yine kapmamışımdır dimi o paraziti
Bol su içiyorum fakat şu an gündüz 8 buçuk saat yoğun bakımda çalışıyorum bugün acayip yoğundu lavaboya bile gitme fırsatı bulamadım hastaları bırakıpİçini ferah tut doktor bilinçli olarak vermiştir ama rahatsız ettiyse bol su iç ben şu an ondan başka bir şey yapamayorum. Bol su, iç çamaşırı değiştirme, günlük ped kullanmama gibi doktorum 8 haftaya kadar böyle yap dedi
Canım sen daha yenisin 1 hafta önce feci uykum vardı şimdi şimdi toparladım sanırım gebeliğe alışıyor vücut bende ses kaldırmıyor kafam sürekli aktif olamıyorum oturuyorum bide çok yaklaşamıyorum çocuklara hepside yakınıma gelmek istiyor ama heryer grip hastalık maskeyi 2ledim iyice paronoyak olmayız inşallahMerhaba kızlar, öğretmen olanlar.. Çok kötüyüm derste uyukluyorum, oturduğum yerde ders anlatıyorum yorgunum, progestan baş dönmesi yapıyor. performansım sıfır sürekli esniyorum. Çocukların bile dikkatini çektine zamana kadar böyle olacak sizde de durumlar böyle miii
Mide bulantım başlamadan bende öyleydim canım şimdi tam doyucam öğürüyorum ama 2 kilo aldım kandan besleniyor evet ama ne biliyim yediklerimizde sonuçta kana karışmıyor mu ? Ben 47 kilo hamile kaldım doktor kilo sınırın yok senin dedi bende yiyorum vallaKızlar iştahınız nasıl ben habire yiyorum ya fındık fıstık erken mi başladım bebek kandan besleniyormus ama yinede hep faydalı şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum kilo değişimi var mı sizde
Bende 47 hamile kaldım 48 olmuşumMide bulantım başlamadan bende öyleydim canım şimdi tam doyucam öğürüyorum ama 2 kilo aldım kandan besleniyor evet ama ne biliyim yediklerimizde sonuçta kana karışmıyor mu ? Ben 47 kilo hamile kaldım doktor kilo sınırın yok senin dedi bende yiyorum vallabakalım inş yarın artık kalp atışını duyarımda rahatlarım
Kedilerinizin iç dış parazitlerini yaptırıyorsanız korkmayın hiç bişey olmaz.Kızlar dün ultrasona gittiğimde doktora 2 kedim de olduğunu söyledim toxoplazma tehlikesi olduğunu söyledi bu tehlike çiğ ette de var iyi yıkanmamış yeşillikte de var 4 yıldır benimle kedilerim nisanda tüp bebeğe başlamadan yaptırmıştık bu testten bağışıklığım çıkmamıştı yani hiç bu paraziti kapmamışım küçük de olsa risk olduğu için dün hemen kedileri bi tanıdığımızın evine bıraktık doğuma kadar ama ben şimdiye kadar kedilerimle eskisi gibi yaşamıştım yani transferden beri yine kapmamışımdır dimi o paraziti
Bende sabah akşam vajinal alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.Merhaba kızlar, öğretmen olanlar.. Çok kötüyüm derste uyukluyorum, oturduğum yerde ders anlatıyorum yorgunum, progestan baş dönmesi yapıyor. performansım sıfır sürekli esniyorum. Çocukların bile dikkatini çektine zamana kadar böyle olacak sizde de durumlar böyle miii
Anladım canım o zaman akşam saatlerinde biraz daha çok içersin artık bir dahaki doktor randevusuna kadar belki farklı bir tedavi verirBol su içiyorum fakat şu an gündüz 8 buçuk saat yoğun bakımda çalışıyorum bugün acayip yoğundu lavaboya bile gitme fırsatı bulamadım hastaları bırakıpbir de dışarda lavabo yakın da değil hep bundan oluyor zaten enfeksiyon
Ben de bilemedim ne yapacağımı vicdan yaptım bebeğime de tanıdığa bıraktım ama daha alışamadım evde yokluklarına böyle düşününce gözlerim doluyor baya yarın da test vercem zaten toksoplazma için inşallah çıkmaz bişiAşıları tam olan kedilerde böyle bir risk yok ki bazı doktorları gerçekten anlamıyorum hiç mi araştırmıyorlar
Benim 5 ekim kalp atışıElhamdulillah sıra kalp atışlarındahaftaya çarşamba günü inşaAllah pıt pıt duymaya
Ben hamile olup kedi bakan çok gördüm bence çıkmaz korkmayın sadece çok fazla sevmemek gerekiyormuş sanırım bişey olmaz inşallahBen de bilemedim ne yapacağımı vicdan yaptım bebeğime de tanıdığa bıraktım ama daha alışamadım evde yokluklarına böyle düşününce gözlerim doluyor baya yarın da test vercem zaten toksoplazma için inşallah çıkmaz bişi
7 haftalığım canım şu anBende 47 hamile kaldım 48 olmuşumbende zayıfım yaa o yüzden korkmuyorum ama birden kilo almakta istemiyorum zayıflarda 16 kiloya kadar alabilirsin diyorlar üst sınırdaysan 8 max 10 kilo istiyorlar bende aynı düşünüyorum kanda olsa yediklerimiz gidiyor diye bide ilk 3 ay hanı çok önemliydi sen kaç haftaliksin altta bebek takvimin yok göremedim
Canım yarın mıydı randevun senin7 haftalığım canım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?