- 20 Haziran 2020
- 125
- 65
- 28
- 36
Sata göre hesaplanıyor diye biliyorum bende benimde ilk tüp bebek kimyasal oldu ikinciye gidecektim bu ay hamile olduğumu öğrendim supriz olduN
Nee güzelsata göre 5+0 transfere göre 4+5 kafam karıştı ama doktorda sata göre hesapladı.
Korkmayalım inşaAllah benim de lekelwnmelerim var doktorum kesede bir sıkıntı yoksa yoğun kan kırmıIsı değilse sorun yok demiltiTeşekkür ederim.
Lekelenmelerim yine başladı moralim çok bozuk korkuyorum da
İnanır mısın fitilden sonra benim lekelenmelerim oluyorBen 5+0 Misim su an ancak vajinal ultrasonla göründü inşallah hepimize nasip olsun kucaginiza alalım sağ-salimevet benim transferin 11. Gunu başladı sonraları da devam etti. Ama hafif hafif bazen pembe bazen kahverengi. Dun de dahil oldu. Doktorum bugün progestan ağızdan almamı söyledi. Vajinal kullanımda bazen kanama yapabilirmiş. Bebeğin çevresinde kanama yokmuş çok şükür.
Sizin devam ediyor mu?
Hadi bakalım tutacak mı benim kese alttan da üsttende yuvarlak hemde iki farklı doktorda aynı görüntü sağlıklı sağlam akıllı olsunlarda gerisi merak heyecan işteMerhaba , ben arkadaşımla aynı gün gebe kaldık ben aynı doktora gidiyoruz. Aynı anda muayene olduk. Onun kesesi muz gibi uzun benim yuvarlak. Doktor hanım sizin kız onun erkek bakalım doğru tahmin edebilecek miyim dedi . Kese tipine göre öyle tahmin etti ama bakalım ama sadcee tahmin diye bastıra bastıra söyledi Beklemedeyiz
Ya benim alttan da üstten de yuvarlak hatta kese boyutunda bile çok fark var ama görüntü aynı yuvarlak iki farklı doktor iki farklı açı ikisinde de yuvarlak bakalım sonuç ne olacakKese görüntüsünde ben şunu fark ettim. Karından bakıldığında yuvarlak gözüktü bende alttan bakılınca yassı. Kese şekline inancım kalmadı yani
Sizin son bat tarihi nedir aynı günlerdeyizİnş olmaz baş dönmesi ve uyku yapıyormuş ama bir dahaki kontrolde sorayım bende fitil olarak daha etkili demişti ondan öyle devam ediyorum bende. Benimde bugün 5+1mis 1 gün varmış aramızda
Bana da kese şekli mantıklı geliyor ama Rahimlerde olanları Rabbim bilirAy sanmıyorum ben ya yazmis zaten birisi oraya o doktorun ulatrason aletininim acısına göre şekilleniyor diye bAna mantikli geldi
Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin canımDoktor randevumuz vardı bugün doktor kesenin büyüme hızını begenmemisti,bugün de aynı manzara ile karşılaşınca sağlıksız gebelik olduğuna kanaat getirdi...6+5 de kese boyutu 15 mm..Embriyo ise çok küçük olculmuyor...En ufak bir kanama yok.Yolk kesesi de hala orada...Ama gelişmemiş yeterli seviyede...Cuma günü de görmek istedi son kez eğer aynı sekildeyse cumartesi gebeliği sonlandıracaklar
Benim sadece karından bakıldı uzun gibi çıktıKese görüntüsünde ben şunu fark ettim. Karından bakıldığında yuvarlak gözüktü bende alttan bakılınca yassı. Kese şekline inancım kalmadı yani
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonlandırma kararı almadan önce mümkünse farklı bir doktora da görünün yine de, bol bol dua edin inşallah cumaya güzel haberlerinizi alırız Rabbim kalp ferahlığı, sağlık sıhhat versin size ve bebişeDoktor randevumuz vardı bugün doktor kesenin büyüme hızını begenmemisti,bugün de aynı manzara ile karşılaşınca sağlıksız gebelik olduğuna kanaat getirdi...6+5 de kese boyutu 15 mm..Embriyo ise çok küçük olculmuyor...En ufak bir kanama yok.Yolk kesesi de hala orada...Ama gelişmemiş yeterli seviyede...Cuma günü de görmek istedi son kez eğer aynı sekildeyse cumartesi gebeliği sonlandıracaklar
Bu teoriye göre cinsiyeti neHadi bakalım tutacak mı benim kese alttan da üsttende yuvarlak hemde iki farklı doktorda aynı görüntü sağlıklı sağlam akıllı olsunlarda gerisi merak heyecan işte
Benimde 16 ağustos bat tarihim siz kalp atışıni ne zaman duyacaksınız Bana 1ekim dedi doktorum heyecanla bekliyorumSizin son bat tarihi nedir aynı günlerdeyizben de 5+1 dim bat 16 Ağustos
Benim Kese bana göre yuvarlak eşime göre muz şeklindeBana da kese şekli mantıklı geliyor ama Rahimlerde olanları Rabbim bilir
İnanır mısın fitilden sonra benim lekelenmelerim oluyorhatta doktoruma söyledim sıkıntı yok dedi ağızdan al felan hiç demed
Sata göre hesaplanıyor diye biliyorum bende benimde ilk tüp bebek kimyasal oldu ikinciye gidecektim bu ay hamile olduğumu öğrendim supriz oldu
Benim bugün sabah az çamaşırda gördüm. Canim skiliyor ya benim.Lelelenmelerim devam ediyor bugün kontrolum vardı kese göbekten göründü doktor ultrasonda bir sıkıntı gözükmüyorsa lekelenmeyi çok ciddiye almıyoruz dedi
Doktor ister ağızdan ister vajinal dedi. Asm demk hemşire aradığında söyledim bana vajinal daha etkili dedi.birkac kere oyle yaptim ama sizde oldu mu bilmiyorum. Sabaha dışarı gelmiş birszi oluyor, böyle akıntı gibi kalıntı gelmiş oluyor. Bende geri icmeye basladim.Bence vajinal fitil olarak alın hem daha etkili diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?