2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Doktor randevumuz vardı bugün doktor kesenin büyüme hızını begenmemisti,bugün de aynı manzara ile karşılaşınca sağlıksız gebelik olduğuna kanaat getirdi...6+5 de kese boyutu 15 mm..Embriyo ise çok küçük olculmuyor...En ufak bir kanama yok.Yolk kesesi de hala orada...Ama gelişmemiş yeterli seviyede...Cuma günü de görmek istedi son kez eğer aynı sekildeyse cumartesi gebeliği sonlandıracaklar

İnanır mısın fitilden sonra benim lekelenmelerim oluyor hatta doktoruma söyledim sıkıntı yok dedi ağızdan al felan hiç demedi

Hadi bakalım tutacak mı benim kese alttan da üsttende yuvarlak hemde iki farklı doktorda aynı görüntü sağlıklı sağlam akıllı olsunlarda gerisi merak heyecan işte

Kese görüntüsünde ben şunu fark ettim. Karından bakıldığında yuvarlak gözüktü bende alttan bakılınca yassı. Kese şekline inancım kalmadı yani
Ya benim alttan da üstten de yuvarlak hatta kese boyutunda bile çok fark var ama görüntü aynı yuvarlak iki farklı doktor iki farklı açı ikisinde de yuvarlak bakalım sonuç ne olacak

Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin canım
İnşaallah güzel haberler alırsın

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sonlandırma kararı almadan önce mümkünse farklı bir doktora da görünün yine de, bol bol dua edin inşallah cumaya güzel haberlerinizi alırız Rabbim kalp ferahlığı, sağlık sıhhat versin size ve bebişe

Ben de ultrason görüntüsünde bebek soldaysa/sola daha yakınsa erkek sağdaysa kız diye bir teoriye denk gelmiştim
Hadi bakalım tutacak mı benim kese alttan da üsttende yuvarlak hemde iki farklı doktorda aynı görüntü sağlıklı sağlam akıllı olsunlarda gerisi merak heyecan işte
Bu teoriye göre cinsiyeti ne

Bence vajinal fitil olarak alın hem daha etkili diye okumuştum
Doktor ister ağızdan ister vajinal dedi. Asm demk hemşire aradığında söyledim bana vajinal daha etkili dedi.birkac kere oyle yaptim ama sizde oldu mu bilmiyorum. Sabaha dışarı gelmiş birszi oluyor, böyle akıntı gibi kalıntı gelmiş oluyor. Bende geri icmeye basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…