- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
evet aynen bende de ilk günlerden beri beyaz akıntıda artış var baya, o sebeple de tahriş ve mantar oluşuyor. kaşıntı çok oluyor. çok sinirimi bozuyordu durum. merhem verdi doktor hafifletiyor ama yine tekrarlıyorKızlar şu an benim gibi enfeksiyon veya mantar problemi olan var mı? Doktor 8 haftaya kadar ilaç veremem riskli olur dedi. Ama bazı yerlerde enfeksiyonun da bebek için riskli olabileceğini söylüyorlar erken dönemde, bu konuyla ilgili bilgisi olan veya yaşayan var mı bu durumu
Bende aynı durumdayım annem çalışıyorMide bulantısından aç kalıyorum hep bugün kahvaltıda yediklerimi çıkardım zaten bi dilim ekmekti.. iyice zayiflarsam bebek nasıl beslenecek beynim devamlı uyuşuyor. Mutfaga giremiyorum ev işinden geçtim zaten mutfak da ev de aldı başını.. kimsem de yok burda bi başımayım
İlk hamileligimdede 9ay ilişki yasamadik korktuk bebege bisey olur diye bunda hiç düşüncesi bile olmaz ikiz olduğu icinilişki zarar verir mi ki bebeğe?
Hayirli olsun 1hafta sonra kese görmeye gidebilirsinizMerhaba arkadaslar son adet tarihim tam emin değilim tahminimce 14 ağustos adetlerim duzenli 14 eylulde adet olmam gerekiyodu olmadim ertesi gun test yaptim silik cizgi cikti bi sonraki gunde kan verdim beta hcg 67 cikti doktor cok yeni takip edelim pazartesi tekrar kan ver dedi pazartesi sonucum 376 cikti ama doktoru bulamadim nasil iyimi acaba sonuc bilgili arkadaslar bilgi verebilirmi randevuda bulamadim doktora kac hafta oluyo ultrasyonda gorunur mu bilemedim
2 hafta sonra çağırdı beni 4_ 5 Ekim gibi gidecegimKızlar kalp atışını duyanlara sorumm kalp atışından sonraki muayenenizi ne kadar süre sonraya verdiler
Hayırlı olsun doktora muayene giderseniz kalp atışını duyabilirsiniz benimde son adet tarihim 4agustosmerhaba ,
bende dün kan testi verdim,9 ağustos son adet tarihim,dün kan değerim 50103 çıktı
Hayırlı olsun inş Hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınızben de sanırım mayıs annesi kategorisine giriyorum. beni de ekler misiniz
30 ağustosta gebelik testi pozitif gördüm, 31 ağustosta beta hcg 580 çıktı. 6 eylülde 5+4 iken keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyabilirsiniz dedi doktor. yarına randevum var yarın 7+4 olcam. ama bugün aniden göğüslerimdeki şişlik ve ağrı indi, mide bulantım durdu. ilk defa korkmaya başladım. ilk gebeliğim, inşallah yarın bi sorun çıkmaz
Atesiniz fln yükselirse enfeksiyon kana karışmış oluyor serum veya Antibiyotik tedavisi gerekiyorKızlar şu an benim gibi enfeksiyon veya mantar problemi olan var mı? Doktor 8 haftaya kadar ilaç veremem riskli olur dedi. Ama bazı yerlerde enfeksiyonun da bebek için riskli olabileceğini söylüyorlar erken dönemde, bu konuyla ilgili bilgisi olan veya yaşayan var mı bu durumu
Gözünüz aydın, sağlıkla gelsinmerhaba ,
bende dün kan testi verdim,9 ağustos son adet tarihim,dün kan değerim 50103 çıktı
teşekkür ederim sizinde :)Gözünüz aydın, sağlıkla gelsinbenim de 9 ağustos, bugün kalp atışını duyduk her ne kadar her gebelik farklı olsa da siz de duyarsınız inşallah merakla bekleyeceğim kontrolünüzü
Bana da metpamid kullanabilirsin dedi prospektüsünde son 3 ay için tehlikeli bi hastalıktan bahsediyor bebek için.. tabi boz ilk aylarındayız da işte içime sinmedi 1 kez kullandim fayda da etmeyince kullanmadim tekrarBende aynı durumdayım annem çalışıyor
Doktor prilam yazdı bulantı için çok şükür bugün daha iyiyim ama elim kolum kalkmıyor
Ağladım oturdum halime
İlk hamileligimdede 9ay ilişki yasamadik korktuk bebege bisey olur diye bunda hiç düşüncesi bile olmaz ikiz olduğu icin
Hayirli olsun 1hafta sonra kese görmeye gidebilirsiniz
2 hafta sonra çağırdı beni 4_ 5 Ekim gibi gidecegim
Hayırlı olsun doktora muayene giderseniz kalp atışını duyabilirsiniz benimde son adet tarihim 4agustos
Hayırlı olsun inş Hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız
inş gidicem yakın zamandaBende aynı durumdayım annem çalışıyor
Doktor prilam yazdı bulantı için çok şükür bugün daha iyiyim ama elim kolum kalkmıyor
Ağladım oturdum halime
İlk hamileligimdede 9ay ilişki yasamadik korktuk bebege bisey olur diye bunda hiç düşüncesi bile olmaz ikiz olduğu icin
Hayirli olsun 1hafta sonra kese görmeye gidebilirsiniz
2 hafta sonra çağırdı beni 4_ 5 Ekim gibi gidecegim
Hayırlı olsun doktora muayene giderseniz kalp atışını duyabilirsiniz benimde son adet tarihim 4agustos
Hayırlı olsun inş Hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız
Teşekkür ederim ateş yok akıntı oluyor bazen de kaşıntı, doktor 8.haftaya kadar beklemekte ısrarcı krem bile vermedi vardır herhalde bir bildiği diyorum mecburenAtesiniz fln yükselirse enfeksiyon kana karışmış oluyor serum veya Antibiyotik tedavisi gerekiyor
Benim kese görülünce hafif bir kaşıntı vardı krem yazdı Dr 2gun kullandim gecti
Geçmiş olsun
Bir benim doktor riskli diyip vermedi anlaşılan bakalım artık miniğe zararı olmasın da ben çektiğim akıntıya da razıyım tek endişem oevet aynen bende de ilk günlerden beri beyaz akıntıda artış var baya, o sebeple de tahriş ve mantar oluşuyor. kaşıntı çok oluyor. çok sinirimi bozuyordu durum. merhem verdi doktor hafifletiyor ama yine tekrarlıyor
O kadar haklısın ki canım burda bir çoğumuz böyleyiz bir şeyler için endişe edip duruyoruz bazılarımızın da ilk gebeliği olduğu için elde olmadan oluyor o hisler ama yine de kendimizi her zaman iyiye yönlendirelim ferah tutalım içimizi her gün bizim gibi olup doğum yapan binlerce kadın var biz de sağlıkla kavuşacağız inşallah miniklerimizeİnşallah. leke görme falan olmadı hiç. endişelenmem için sebep yok gibi aslında ama endişelenmeden durulmuyor, yarının heyecanının etkisi sanırım. beyaz akıntım normalden fazla oluyor gebeliğin başından beri. o da normal deniyor genelde ama ona bile endişe yapıyorum
benimde akıntım fazla muayenede doktorda akıntın var dedi. gebelikten beri var, kaşıntı yok dedim o zaman bir şey yazmayalım dedi. beni çok rahatsız etmiyor sadece çok sık çamaşır değiştiriyorum. günlük ped kullanmayın daha çok arttırıyormuş.Kızlar şu an benim gibi enfeksiyon veya mantar problemi olan var mı? Doktor 8 haftaya kadar ilaç veremem riskli olur dedi. Ama bazı yerlerde enfeksiyonun da bebek için riskli olabileceğini söylüyorlar erken dönemde, bu konuyla ilgili bilgisi olan veya yaşayan var mı bu durumu
valla öyle. hayırlısıyla bi yarın olsaydı :)O kadar haklısın ki canım burda bir çoğumuz böyleyiz bir şeyler için endişe edip duruyoruz bazılarımızın da ilk gebeliği olduğu için elde olmadan oluyor o hisler ama yine de kendimizi her zaman iyiye yönlendirelim ferah tutalım içimizi her gün bizim gibi olup doğum yapan binlerce kadın var biz de sağlıkla kavuşacağız inşallah miniklerimize
Ben de onlara dikkat ediyorum bol bol su da içiyorum inşallah kendiliğinden bitip giderbenimde akıntım fazla muayenede doktorda akıntın var dedi. gebelikten beri var, kaşıntı yok dedim o zaman bir şey yazmayalım dedi. beni çok rahatsız etmiyor sadece çok sık çamaşır değiştiriyorum. günlük ped kullanmayın daha çok arttırıyormuş.
grupta 6. haftadan sonra genelde kalp atışı duyulmuş, beni de doktorum 6+3 te çağırdı. hayırlısı, inşallah duyarız :)Kızlar benim son adet tarihim 28 temmuz ama 2.5 ay da bir adet görüyordum,muhtemelen geç döllenme oldu dedi dr. 17 Eylül de keseyi gördük dr 4+6 dedi ultrason dan sonra 2 dk geçmeden sordum 4+3 dedi anlamadım bişi pek ilgilenmedi. 24 Eylül cuma günü kendi doktoruma gideceğim kalp atışlarını duyar mıyız sizce? Tahminimce 5+6 olcak
Amin insaAllah. Duruma göre bakarım bende belki cuma değil de pazartesi giderimgrupta 6. haftadan sonra genelde kalp atışı duyulmuş, beni de doktorum 6+3 te çağırdı. hayırlısı, inşallah duyarız :)
o zaman Allaha güveniyoruz bizi neyle sınarsa sabrediyoruz. doktorların da aldıralım demesine aldırmıyoruz :) allah korusun ben daha sağlıklı olup olmadıgını bile bilmeden bebeğimi aldırsam bundan sonra dünyaya getireceğim çocukla da beni sınayabilir. hayırsız bi evlatla, ilerde sağlık sorunlarıyla.. hiçbir şeyi bilemeyiz sabretmekten başka çare yokBu şekilde çok örnek var malesef bir yakınımın çocuğun beyninde kist var dediler sağlam doğdu, daha geçen ay bir arkadaşımın yeğeni doğdu sapasağlam halbuki bedensel ve zihinsel engelli olma olasılığı yüksek demişlerdi ama yine de her dr.u da aynı kefeye koymamak gerek bugün özel bir hastanede randevum vardı hem semtte yeniyim hem de malum pandemiden dolayı mümkün olduğunca hastaneye de gitmediğim için fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yoktu nedir ne değildir ne kadar tutar ki falan diye kafamda sorular vardı ama dr direk sistemde gebeliğini tanımladım sağlık ocağından gerekli testleri yaptırıp sonuçlarla bir gel dedi bi rahatladım yani hakkını yiyemeyeceğim kadının sadece iki kan testine 300 400 bayılasım yoktu ne yalan söyleyeyim :)
sirke de atsak suya cocuga bir şey olur mu mantarı falan yok eder cünkü sirkeBen de onlara dikkat ediyorum bol bol su da içiyorum inşallah kendiliğinden bitip gider
erken değil mi daha ? az daha beklesen garanti olur gibi ben 5+6 da gittim dün bebeği bile göremedi kese 12mmKızlar benim son adet tarihim 28 temmuz ama 2.5 ay da bir adet görüyordum,muhtemelen geç döllenme oldu dedi dr. 17 Eylül de keseyi gördük dr 4+6 dedi ultrason dan sonra 2 dk geçmeden bir daha sordum bu defa 4+3 dedi anlamadım bişi pek ilgilenmedi. 24 Eylül cuma günü kendi doktoruma gideceğim kalp atışlarını duyar mıyız sizce? Tahminimce 5+6 olcak
Hiçbir fikrim yok sirke hakkında o yüzden yapmamak daha iyi bencesirke de atsak suya cocuga bir şey olur mu mantarı falan yok eder cünkü sirke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?