2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
evet aynen bende de ilk günlerden beri beyaz akıntıda artış var baya, o sebeple de tahriş ve mantar oluşuyor. kaşıntı çok oluyor. çok sinirimi bozuyordu durum. merhem verdi doktor hafifletiyor ama yine tekrarlıyor

Bende aynı durumdayım annem çalışıyor
Doktor prilam yazdı bulantı için çok şükür bugün daha iyiyim ama elim kolum kalkmıyor
Ağladım oturdum halime
ilişki zarar verir mi ki bebeğe?
İlk hamileligimdede 9ay ilişki yasamadik korktuk bebege bisey olur diye bunda hiç düşüncesi bile olmaz ikiz olduğu icin
Hayirli olsun 1hafta sonra kese görmeye gidebilirsiniz
Kızlar kalp atışını duyanlara sorumm kalp atışından sonraki muayenenizi ne kadar süre sonraya verdiler
2 hafta sonra çağırdı beni 4_ 5 Ekim gibi gidecegim
merhaba ,
bende dün kan testi verdim,9 ağustos son adet tarihim,dün kan değerim 50103 çıktı
Hayırlı olsun doktora muayene giderseniz kalp atışını duyabilirsiniz benimde son adet tarihim 4agustos
Hayırlı olsun inş Hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsınız

Son düzenleme:
Atesiniz fln yükselirse enfeksiyon kana karışmış oluyor serum veya Antibiyotik tedavisi gerekiyor
Benim kese görülünce hafif bir kaşıntı vardı krem yazdı Dr 2gun kullandim gecti
Geçmiş olsun

Bana da metpamid kullanabilirsin dedi prospektüsünde son 3 ay için tehlikeli bi hastalıktan bahsediyor bebek için.. tabi boz ilk aylarındayız da işte içime sinmedi 1 kez kullandim fayda da etmeyince kullanmadim tekrar

inş gidicem yakın zamanda

Atesiniz fln yükselirse enfeksiyon kana karışmış oluyor serum veya Antibiyotik tedavisi gerekiyor
Benim kese görülünce hafif bir kaşıntı vardı krem yazdı Dr 2gun kullandim gecti
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim ateş yok akıntı oluyor bazen de kaşıntı, doktor 8.haftaya kadar beklemekte ısrarcı krem bile vermedi vardır herhalde bir bildiği diyorum mecburen

Bir benim doktor riskli diyip vermedi anlaşılan bakalım artık miniğe zararı olmasın da ben çektiğim akıntıya da razıyım tek endişem o

O kadar haklısın ki canım burda bir çoğumuz böyleyiz bir şeyler için endişe edip duruyoruz bazılarımızın da ilk gebeliği olduğu için elde olmadan oluyor o hisler ama yine de kendimizi her zaman iyiye yönlendirelim ferah tutalım içimizi her gün bizim gibi olup doğum yapan binlerce kadın var biz de sağlıkla kavuşacağız inşallah miniklerimize

benimde akıntım fazla muayenede doktorda akıntın var dedi. gebelikten beri var, kaşıntı yok dedim o zaman bir şey yazmayalım dedi. beni çok rahatsız etmiyor sadece çok sık çamaşır değiştiriyorum. günlük ped kullanmayın daha çok arttırıyormuş.

valla öyle. hayırlısıyla bi yarın olsaydı :)

Kızlar benim son adet tarihim 28 temmuz ama 2.5 ay da bir adet görüyordum,muhtemelen geç döllenme oldu dedi dr. 17 Eylül de keseyi gördük dr 4+6 dedi ultrason dan sonra 2 dk geçmeden bir daha sordum bu defa 4+3 dedi anlamadım bişi pek ilgilenmedi. 24 Eylül cuma günü kendi doktoruma gideceğim kalp atışlarını duyar mıyız sizce? Tahminimce 5+6 olcak

Son düzenleme:
Ben de onlara dikkat ediyorum bol bol su da içiyorum inşallah kendiliğinden bitip gider

grupta 6. haftadan sonra genelde kalp atışı duyulmuş, beni de doktorum 6+3 te çağırdı. hayırlısı, inşallah duyarız :)

o zaman Allaha güveniyoruz bizi neyle sınarsa sabrediyoruz. doktorların da aldıralım demesine aldırmıyoruz :) allah korusun ben daha sağlıklı olup olmadıgını bile bilmeden bebeğimi aldırsam bundan sonra dünyaya getireceğim çocukla da beni sınayabilir. hayırsız bi evlatla, ilerde sağlık sorunlarıyla.. hiçbir şeyi bilemeyiz sabretmekten başka çare yok

erken değil mi daha ? az daha beklesen garanti olur gibi ben 5+6 da gittim dün bebeği bile göremedi kese 12mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…