2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İnşallah geç döllenme gibi bir durumdan kaynaklıdır da bunu da o kötü doktor hatalarından biri olarak anarız ufaklık için gün sayarken, güzel haberlerinizi dört gözle bekleyeceğim

İnşallah geç döllenme gibi bir durumdan kaynaklıdır da bunu da o kötü doktor hatalarından biri olarak anarız ufaklık için gün sayarken, güzel haberlerinizi dört gözle bekleyeceğim
inşallah canım benim bene güzel haberler vermek çok istiyorum :)

Çok mutlu oldum canım aklım sendeydi güzel haberi almışın

Ben de sizinle aynı durumdayım, sadece yumurtlama zamanı yaşardım akıntı bu ay yumurtlama sonrası akıntım hiç kesilmedi diyebilirim hissedecek derecede oluyor. En erken belirtim buymuş meğer.

Lelelenmelerim devam ediyor bugün kontrolum vardı kese göbekten göründü doktor ultrasonda bir sıkıntı gözükmüyorsa lekelenmeyi çok ciddiye almıyoruz dedi
çok sevindim canım, benim de bugün vajinal ultrasonla göründü :) aynı şekilde söyledi bana da şimdilik bir sorun yokmuş çok şükür.

Benim idrar yolu enfeksiyonu var tek kullanımlık saşe ilaç verdi doktorum o da ishal yaptı ve bence çok iyi de gelmedi inşallah bebeğe zarar vermez

Benim doktor da 2 hafta sonra çağırdı. Kan pıhtılaşması var diye belki erken olabilir. Ben de her hafta cagirsa diye düşünüyorum. Geçmiyor zaman
Ben ilk hamileliğimde 7aydan sonra hep 2 haftaya bir gittim , sonra her hafta ama son hergün gidip görünüyordum. Tansiyondan yatmıştım , eve cikardilar ama hergün gidiyordum muayneu3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…