o zaman Allaha güveniyoruz bizi neyle sınarsa sabrediyoruz. doktorların da aldıralım demesine aldırmıyoruz :) allah korusun ben daha sağlıklı olup olmadıgını bile bilmeden bebeğimi aldırsam bundan sonra dünyaya getireceğim çocukla da beni sınayabilir. hayırsız bi evlatla, ilerde sağlık sorunlarıyla.. hiçbir şeyi bilemeyiz sabretmekten başka çare yok
İnşallah geç döllenme gibi bir durumdan kaynaklıdır da bunu da o kötü doktor hatalarından biri olarak anarız ufaklık için gün sayarken, güzel haberlerinizi dört gözle bekleyeceğim
İnşallah geç döllenme gibi bir durumdan kaynaklıdır da bunu da o kötü doktor hatalarından biri olarak anarız ufaklık için gün sayarken, güzel haberlerinizi dört gözle bekleyeceğim
Kızlar benim son adet tarihim 28 temmuz ama 2.5 ay da bir adet görüyordum,muhtemelen geç döllenme oldu dedi dr. 17 Eylül de keseyi gördük dr 4+6 dedi ultrason dan sonra 2 dk geçmeden bir daha sordum bu defa 4+3 dedi anlamadım bişi pek ilgilenmedi. 24 Eylül cuma günü kendi doktoruma gideceğim kalp atışlarını duyar mıyız sizce? Tahminimce 5+6 olcak
Beni 2 hafta sonra çağırdı da. Kan pıhtılaşması var diye olabilir heralde. O bile çok uzun geldi ya , sancım var falan deyip gidesim var merak ediyorummm
Merhaba kızlar. Bayağı erken öğrendiğimden Nisan annelerine geçmiştim. Doktorum bugün tahmini doğuma 9/13 Mayıs arası dedi :) 7+4 müşüz, kalp atışınıda duyduk
Merhaba kızlar. Bayağı erken öğrendiğimden Nisan annelerine geçmiştim. Doktorum bugün tahmini doğuma 9/13 Mayıs arası dedi :) 7+4 müşüz, kalp atışınıda duyduk
Lelelenmelerim devam ediyor bugün kontrolum vardı kese göbekten göründü doktor ultrasonda bir sıkıntı gözükmüyorsa lekelenmeyi çok ciddiye almıyoruz dedi
benimde akıntım fazla muayenede doktorda akıntın var dedi. gebelikten beri var, kaşıntı yok dedim o zaman bir şey yazmayalım dedi. beni çok rahatsız etmiyor sadece çok sık çamaşır değiştiriyorum. günlük ped kullanmayın daha çok arttırıyormuş.
Ben de sizinle aynı durumdayım, sadece yumurtlama zamanı yaşardım akıntı bu ay yumurtlama sonrası akıntım hiç kesilmedi diyebilirim hissedecek derecede oluyor. En erken belirtim buymuş meğer.
Lelelenmelerim devam ediyor bugün kontrolum vardı kese göbekten göründü doktor ultrasonda bir sıkıntı gözükmüyorsa lekelenmeyi çok ciddiye almıyoruz dedi
Kızlar şu an benim gibi enfeksiyon veya mantar problemi olan var mı? Doktor 8 haftaya kadar ilaç veremem riskli olur dedi. Ama bazı yerlerde enfeksiyonun da bebek için riskli olabileceğini söylüyorlar erken dönemde, bu konuyla ilgili bilgisi olan veya yaşayan var mı bu durumu
Beni 2 hafta sonra çağırdı da. Kan pıhtılaşması var diye olabilir heralde. O bile çok uzun geldi ya , sancım var falan deyip gidesim var merak ediyorummm
Ben ilk hamileliğimde 7aydan sonra hep 2 haftaya bir gittim , sonra her hafta ama son hergün gidip görünüyordum. Tansiyondan yatmıştım , eve cikardilar ama hergün gidiyordum muayneu3