2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Valla bende de var bi tane ama veteriner dahil doktorumda aşılarını ihmal etmeyin sıkıntı olmaz dedi. Tuvaletinide eşim temizliyor. İnşallah temiz çıkarsın

Merhaba kızlar biraz okudum yazılanları kalp atışını gören arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun :) darısı daha duymamış olanlara :)) biraz erken ama isim düşündünüz mü
Erkek olursa yıllardır hayalimde bir isim var ama kız için nur ismi olmalı ama yanına ne olmalı bilmiyorum

Kızlar kese görüntünüz nasıl? Eğer kese yuvarlaksa kız uzun muz gibiyse erkek diyorlar bu teori doğru mudur
Benim kese yuvarlak ama tarih hesaplamasında 5+1, ultrason ölçüm hesaplamasında 5+4 çıktı kese gününden önde gidiyorsa da erkek diyorlar
Eğer teoriler doğruysa keseye göre kız ultrason gün hesaplamasına göre erkek

Kızlar iştahınız nasıl ben habire yiyorum ya fındık fıstık erken mi başladım bebek kandan besleniyormus ama yinede hep faydalı şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum kilo değişimi var mı sizde
İlk üç ay pek kilo alınmıyor ya. Bende almak istemiyorum. Önü alınmıyor o zaman zaten öyle iştahımda bi değişiklikte olmadı. Ben genel olarak fındık fıstığın faydalı olduğunu düşünmüyorum. Sebzeler yeşillikler yenilmeli, sabahları bir yumurta vs protein alımı olmalı, balık mevsimi geliyor misal. Dengeli beslenmek lazım.

Benimde 1 Ekim kalp atışı 4+4 de keseyi gördük inş kalp atışıni duymak nasip olur sizin lekelenmeleriniz olmuş sanırım ben de oldu geçti mi şuan
Ben 5+0 Misim su an ancak vajinal ultrasonla göründü inşallah hepimize nasip olsun kucaginiza alalım sağ-salim evet benim transferin 11. Gunu başladı sonraları da devam etti. Ama hafif hafif bazen pembe bazen kahverengi. Dun de dahil oldu. Doktorum bugün progestan ağızdan almamı söyledi. Vajinal kullanımda bazen kanama yapabilirmiş. Bebeğin çevresinde kanama yokmuş çok şükür.
Sizin devam ediyor mu?

Merhaba , ben arkadaşımla aynı gün gebe kaldık ben aynı doktora gidiyoruz . Aynı anda muayene olduk. Onun kesesi muz gibi uzun benim yuvarlak. Doktor hanım sizin kız onun erkek bakalım doğru tahmin edebilecek miyim dedi. Kese tipine göre öyle tahmin etti ama bakalım ama sadcee tahmin diye bastıra bastıra söyledi Beklemedeyiz

Ay sanmıyorum ben ya yazmis zaten birisi oraya o doktorun ulatrason aletininim acısına göre şekilleniyor diye bAna mantikli geldi

Amin inş benimde ara ara var kahverengi genellikle devam ediyor ben progestani fitil olarak kullanıyorum çok yoğun bir lekelenme değil ama korkuyor insan yinede

Amin inş benimde ara ara var kahverengi genellikle devam ediyor ben progestani fitil olarak kullanıyorum çok yoğun bir lekelenme değil ama korkuyor insan yinede
Belki sizin de progestanla ilgilidir bir dahaki kontrolde sorun doktorunuza belki değiştirir. Biraz vas dönmesi yaptı bana ama 1 saat sonra falan alıştı vücut. Inşallah daha ağır etkisi olmaz.

Belki sizin de progestanla ilgilidir bir dahaki kontrolde sorun doktorunuza belki değiştirir. Biraz vas dönmesi yaptı bana ama 1 saat sonra falan alıştı vücut. Inşallah daha ağır etkisi olmaz.
İnş olmaz baş dönmesi ve uyku yapıyormuş ama bir dahaki kontrolde sorayım bende fitil olarak daha etkili demişti ondan öyle devam ediyorum bende. Benimde bugün 5+1mis 1 gün varmış aramızda

N
İnş olmaz baş dönmesi ve uyku yapıyormuş ama bir dahaki kontrolde sorayım bende fitil olarak daha etkili demişti ondan öyle devam ediyorum bende. Benimde bugün 5+1mis 1 gün varmış aramızda
Nee güzel sata göre 5+0 transfere göre 4+5 kafam karıştı ama doktorda sata göre hesapladı.

Kese görüntüsünde ben şunu fark ettim. Karından bakıldığında yuvarlak gözüktü bende alttan bakılınca yassı. Kese şekline inancım kalmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…