- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 30
Valla bende de var bi tane ama veteriner dahil doktorumda aşılarını ihmal etmeyin sıkıntı olmaz dedi. Tuvaletinide eşim temizliyor. İnşallah temiz çıkarsınBen de bilemedim ne yapacağımı vicdan yaptım bebeğime de tanıdığa bıraktım ama daha alışamadım evde yokluklarına böyle düşününce gözlerim doluyor baya yarın da test vercem zaten toksoplazma için inşallah çıkmaz bişi
Evet canım artık dayanamıyorum meraktan ama inş iyi haber alırımCanım yarın mıydı randevun senin
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzEvet canım artık dayanamıyorum meraktan ama inş iyi haber alırım
İnş canımİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Erkek olursa yıllardır hayalimde bir isim var ama kız için nur ismi olmalı ama yanına ne olmalı bilmiyorumMerhaba kızlar biraz okudum yazılanları kalp atışını gören arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun :) darısı daha duymamış olanlara :)) biraz erken ama isim düşündünüz mü
Yeme iştahım çok var ama dizginlemeye çalışıyorum kilo almadım daha 67 kiloyum zatenKızlar iştahınız nasıl ben habire yiyorum ya fındık fıstık erken mi başladım bebek kandan besleniyormus ama yinede hep faydalı şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum kilo değişimi var mı sizde
Tıkır tıkır kalp seslerini duyasın inşaAllahBenim 5 ekim kalp atışı
Benimde 1 Ekim kalp atışı 4+4 de keseyi gördük inş kalp atışıni duymak nasip olurBenim 5 ekim kalp atışı
İlk üç ay pek kilo alınmıyor ya. Bende almak istemiyorum. Önü alınmıyor o zamanKızlar iştahınız nasıl ben habire yiyorum ya fındık fıstık erken mi başladım bebek kandan besleniyormus ama yinede hep faydalı şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum kilo değişimi var mı sizde
Teşekkür ederim.Çok mutlu oldum canım aklım sendeydi güzel haberi almışın
Ben 5+0 Misim su an ancak vajinal ultrasonla göründü inşallah hepimize nasip olsun kucaginiza alalım sağ-salimBenimde 1 Ekim kalp atışı 4+4 de keseyi gördük inş kalp atışıni duymak nasip olursizin lekelenmeleriniz olmuş sanırım ben de oldu geçti mi şuan
Amiiiiiiin hepimiz inşallah ❤❤❤Tıkır tıkır kalp seslerini duyasın inşaAllah
Merhaba , ben arkadaşımla aynı gün gebe kaldık ben aynı doktora gidiyoruzKızlar kese görüntünüz nasıl? Eğer kese yuvarlaksa kız uzun muz gibiyse erkek diyorlar bu teori doğru mudur
Benim kese yuvarlak ama tarih hesaplamasında 5+1, ultrason ölçüm hesaplamasında 5+4 çıktı kese gününden önde gidiyorsa da erkek diyorlar
Eğer teoriler doğruysa keseye göre kız ultrason gün hesaplamasına göre erkek
Ay sanmıyorum ben ya yazmis zaten birisi oraya o doktorun ulatrason aletininim acısına göre şekilleniyor diye bAna mantikli geldiKızlar kese görüntünüz nasıl? Eğer kese yuvarlaksa kız uzun muz gibiyse erkek diyorlar bu teori doğru mudur
Benim kese yuvarlak ama tarih hesaplamasında 5+1, ultrason ölçüm hesaplamasında 5+4 çıktı kese gününden önde gidiyorsa da erkek diyorlar
Amin inşBen 5+0 Misim su an ancak vajinal ultrasonla göründü inşallah hepimize nasip olsun kucaginiza alalım sağ-salimevet benim transferin 11. Gunu başladı sonraları da devam etti. Ama hafif hafif bazen pembe bazen kahverengi. Dun de dahil oldu. Doktorum bugün progestan ağızdan almamı söyledi. Vajinal kullanımda bazen kanama yapabilirmiş. Bebeğin çevresinde kanama yokmuş çok şükür.
Sizin devam ediyor mu?
Belki sizin de progestanla ilgilidir bir dahaki kontrolde sorun doktorunuza belki değiştirir. Biraz vas dönmesi yaptı bana ama 1 saat sonra falan alıştı vücut. Inşallah daha ağır etkisi olmaz.Amin inşbenimde ara ara var kahverengi genellikle devam ediyor ben progestani fitil olarak kullanıyorum çok yoğun bir lekelenme değil ama korkuyor insan yinede
İnş olmaz baş dönmesi ve uyku yapıyormuş ama bir dahaki kontrolde sorayım bende fitil olarak daha etkili demişti ondan öyle devam ediyorum bende. Benimde bugün 5+1mis 1 gün varmış aramızdaBelki sizin de progestanla ilgilidir bir dahaki kontrolde sorun doktorunuza belki değiştirir. Biraz vas dönmesi yaptı bana ama 1 saat sonra falan alıştı vücut. Inşallah daha ağır etkisi olmaz.
Nee güzelİnş olmaz baş dönmesi ve uyku yapıyormuş ama bir dahaki kontrolde sorayım bende fitil olarak daha etkili demişti ondan öyle devam ediyorum bende. Benimde bugün 5+1mis 1 gün varmış aramızda
Kese görüntüsünde ben şunu fark ettim. Karından bakıldığında yuvarlak gözüktü bende alttan bakılınca yassı. Kese şekline inancım kalmadı yaniKızlar kese görüntünüz nasıl? Eğer kese yuvarlaksa kız uzun muz gibiyse erkek diyorlar bu teori doğru mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?