Kızlar kese görüntünüz nasıl? Eğer kese yuvarlaksa kız uzun muz gibiyse erkek diyorlar bu teori doğru mudur
Benim kese yuvarlak ama tarih hesaplamasında 5+1, ultrason ölçüm hesaplamasında 5+4 çıktı kese gününden önde gidiyorsa da erkek diyorlar
Eğer teoriler doğruysa keseye göre kız ultrason gün hesaplamasına göre erkek
Kızlar iştahınız nasıl ben habire yiyorum ya fındık fıstık erken mi başladım bebek kandan besleniyormus ama yinede hep faydalı şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum kilo değişimi var mı sizde
Büyük gün, 9:50 randevum için hala girmeyi bekliyorum o ayrı, acil hastaları geldi doktorun. Azzzz sonnnraaaaa görücez anyayı konyayı :) işalla güzel haberler verebilirim.
Doktor randevumuz vardı bugün doktor kesenin büyüme hızını begenmemisti,bugün de aynı manzara ile karşılaşınca sağlıksız gebelik olduğuna kanaat getirdi...6+5 de kese boyutu 15 mm..Embriyo ise çok küçük olculmuyor...En ufak bir kanama yok.Yolk kesesi de hala orada...Ama gelişmemiş yeterli seviyede...Cuma günü de görmek istedi son kez eğer aynı sekildeyse cumartesi gebeliği sonlandıracaklar
Merhaba arkadaşlar,
Bende dün kan testiyle öğrendim gebeliğimi çok şükür 3.gün çift embriyo transferi olmuştum
1 ekim de kese için gideceğim.. kan değerim biraz yüksekti acaba ikiz mi meraktayım.. Kısmetse ikinci defa mayıs annesi olacağım bir kızım var o da mayıs doğumlu hepimize hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum allah kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar selamm. Kaç gündür yoktum konuşmalara da pek bakamadım inşallah herkes güzel haberlerine kavuşmuştur mide bulantıları beni mahvettiği için 49,5 lardan 47 lere düşünce doktorum yatış yaptırdı vitaminler serumlar falan gece hastanedeydik. Bugün daha iyiyim sanki şükür. Bebiş de büyümüş 1cm e yakındı benden haberler böyle
Kızlar selamm. Kaç gündür yoktum konuşmalara da pek bakamadım inşallah herkes güzel haberlerine kavuşmuştur mide bulantıları beni mahvettiği için 49,5 lardan 47 lere düşünce doktorum yatış yaptırdı vitaminler serumlar falan gece hastanedeydik. Bugün daha iyiyim sanki şükür. Bebiş de büyümüş 1cm e yakındı benden haberler böyle
yaa bebiş seni perişan etti vallahi. doğunca onu daha bi mıncırarak sevmek lazım. iyi olmana sevindim. miden de düzelecektir eminim. bir süre sonra geçtiğini söylüyorlar.geçmiş olsun.