2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Valla benim kizimin ilk ultrasonda kesesi muz gibiydi ama kizim oldu

Kızlar iştahınız nasıl ben habire yiyorum ya fındık fıstık erken mi başladım bebek kandan besleniyormus ama yinede hep faydalı şeyler yeme ihtiyacı hissediyorum kilo değişimi var mı sizde
İnanılmaz açık iştahım her şeyi yiyesim geliyor fındık fıstık ben de başladım bı de şunu fark ettim birazcık acıkınca midem yanıyor eskiden bu yoktu

İnşallah çok güzel pozitif haberler alırsın. Başka doktora da gitmeni tavsiye ederim

Arkadaslar bebek kesede en geç haftada görülmeli sizce ? bi de kese üzerinde kanama varsa sıkıntılı mıdır kendi kendine geçebilir mi ?

Merhaba arkadaşlar,
Bende dün kan testiyle öğrendim gebeliğimi çok şükür 3.gün çift embriyo transferi olmuştum
1 ekim de kese için gideceğim.. kan değerim biraz yüksekti acaba ikiz mi meraktayım.. Kısmetse ikinci defa mayıs annesi olacağım bir kızım var o da mayıs doğumlu hepimize hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum allah kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah

kızlar gebelikte içinde olduğun haftayı mı söylüyoruz yoksa yuvarlayarak mı. 5+1 de mesela 6 haftalık mı deniyor kafamda deli sorular.

Kızlar selamm. Kaç gündür yoktum konuşmalara da pek bakamadım inşallah herkes güzel haberlerine kavuşmuştur mide bulantıları beni mahvettiği için 49,5 lardan 47 lere düşünce doktorum yatış yaptırdı vitaminler serumlar falan gece hastanedeydik. Bugün daha iyiyim sanki şükür. Bebiş de büyümüş 1cm e yakındı benden haberler böyle

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 47
yaa bebiş seni perişan etti vallahi. doğunca onu daha bi mıncırarak sevmek lazım. iyi olmana sevindim. miden de düzelecektir eminim. bir süre sonra geçtiğini söylüyorlar.geçmiş olsun.

Ayy maaşallah size
Kaçıncı haftandasın cnm erken mi başlamış sanki bulantıların çok geçmiş olsun çabucak toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…