Ben kalp atışını duydum. Daha dogrusu duyamadim, gördüm sadece. Ayrıca biz degil ben

cok sinir oldum valla. Henuz doktor belirleyemedi kendime. Oturdugum ilcede bir ozel hastane orda da 1 doktor var. Yoğunluktan orda da hic ilgilenmiyorlar. Ilk kese gormede oraya gitmistim. Hosuma gitmedi. Devlet hastanesinden bi kadini tavsiye ettiler, ona gittim bu kez de. Onemli kontroller gelmeden doktor doktor gezip birinde karar kılayım diyordum. Sehir merkezi 1 bucuk saat uzaklikta. Olmadi oraya gidicem, dogum icin de mesafeden endiseliyim acikcasi ama sehir merkezinde medikal park hastanesine devam etmeyi düşünüyorum mesafeyi goze alip.
Neyse iste bugun devlet hastanesindeki hanim doktoda gittim, bi de tavsiye etmisti birkac kisi yani. Neyine bakip tavsiye ediyolar anlamiyorum. Esimi almadilar iceri, cok moralim bozuldu. O da duysun istemistim. Neyse zaten ben de duyamadim. Ses yoktu cihazda. Ekranda pıt pıt oynayan bisey gosterdi. Bak bu kalbi atiyor sorun yok dedi, yallah. Hicbisey soramadim bile. Hic memnun kalmadim. Ilcede oturmak ne kotuymus ya Cok canımı sıktı doktor bulamama olayi