• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
6+6da yüksek ihtimal kalp atışını bile görürsünüz bizim tablomuzun geneli o aylarda duydu... Ama duymasanızda üzülmeyin 9.haftaya kadar olabiliyormuş. Benimde 3.gebelik çok isteyerek kaldım ben hatta bundan önce de bi düştüğüm oldu. 3 çocuk çok güzel bence :)

Evet şimdi folikasitleri bu şekilde diğet vitaminlerle zenginleştiriyorlar. Devlet karşılamıyor maalesef biraz tuzlu fiyatları ben 80tl civarında aldım.

Hoşgeldiniz 💞Pıtpıtları bekliyoruz inşallah duyarsınız en kısa zamanda. Tabloya eklenmek isterseniz kalp atışı akabinde beni etiketleyerek bilgilerinizi girebilirsiniz.

Bana ilk gittiğim doktor 6haftadan itibaren vermişti hergün içiyordum bir başka doktora 9.haftada gittiğimde çok erken henüz onu içmeyi bırakın dedi. Bende bıraktım içmiyorum bir daha ki randevuda tekrar sorucam. Neden erken dedi onu sormayı unuttum 🤔
Öğrenirsek çok güzel olur

Kızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏼

Kızlar hastaneden taburcu olup özele kendi doktoruma gittim rahimde kanama alanı var dedi bir yerde bu akabilir de vücudun içinde kendiliğinden kaybolabilir de bebeğe zararı da olabilir dedi sık sık takip etcez dedi bebeğim iyiydi bugün cumartesi tekrar gideceğiz nolursunuz dua edin dualarınıza bizi de kayın bebeğim iyi olsun kanama alanı da kalmasın tüp bebekle oldu bizim bebeğimiz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🏼
Saglikla sihhatle alirsin insallah kucagina kuzum

Bebeğin iyiyse hiç düşünme kapanacaktır o kanama alanı🥰 çok geçmiş olsun.

Kızlar merhaba muhtemelen bir soğuk bir sıcak olan havalardan dolayı soğuk algınlığı yaşıyorum. Burnum tıkalı, boğazım yanıyor. Mide bulantım hamilelikte hiç olmamıştı aksine iştahım açılmıştı fakat son bir iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı da var. Benim gibi olan var mı aranızda, ne iyi gelir?
Ah bende aynı durumdayım o kadar dikkat ettim ama nasıl oldu anlamadım. Benim boğazım yanmıyor geniz akıntım var ve burnum tıkalı bulantım ve halsizliğim arttı😔 bütün gün yattım bir güç buldum tarhana çorbası yaptım onu içtim, mandalina yiyorum, portakal suyu ve limonata yapıp içeceğim birde limonlu ıhlamur. Yarına çok daha iyi uyanalım inşallah🤲🏻

Ya bu progestanda aslında kanıtlanmış bir tedavi değilmiş ama zararı olmadığı için desteklemek için veriliyormuş. Aynen aslında tek olay sağlıklı olup olmaması. Sağlıklıysa 9 ay leke gelse yine sapasağlam doğar. Allah sağlıklı versin🙏🏻 Lekelerniz geçer kalp atışlarnu duyarız inşallah.

benimde migrenm var kuzum. Hemde allah düşmanın başına vermesin diyecek kadar sık atak geçiriyorum. Geçen bi oldu. Peçeteye kolonya döküyorsun üzerne karabiber alnına yapıştırıp sarıyorsun. Cennet mahallesi gibi😄 o yakıyor uyuşturuyor ve geçiriyor. Bunuda gebelikte öğrndim.
Hahahajha süper ben de yapayım ilk atakta inşallah olmaz da işte yaşıyorum kaç yıldır olacağı malum, kuzum benim migren berbat gerçekten birden bire dünyamı karartıyor ne yapsam nafile uyuyabilirsem anca öyle 😄

Dualarımız sizinle🤲🏻 En yakın zamanda güzel haberlerle geleceksiniz inşallah🤲🏻🌸

Ah bende aynı durumdayım o kadar dikkat ettim ama nasıl oldu anlamadım. Benim boğazım yanmıyor geniz akıntım var ve burnum tıkalı bulantım ve halsizliğim arttı😔 bütün gün yattım bir güç buldum tarhana çorbası yaptım onu içtim, mandalina yiyorum, portakal suyu ve limonata yapıp içeceğim birde limonlu ıhlamur. Yarına çok daha iyi uyanalım inşallah🤲🏻
İnşallah, iki gündür işe gitmiyordum yarın işe gideceğim nasıl geçecek bilmiyorum bir an önce atlatırız inşallah ❤️

Me zamana kadar iciceksin ben lekeler bitene kadar içmeyi düşünüyor mü benimde başımı döndürdü anında etki etti bende sabahları icmicem sadece gece devam etmeyi düşünüyorum çalışırken çok zor
Bende de ilk 2 gün o şekilde etki yaptı sonra bünye alışıyor. Şu an hiç sersemlik yapmıyor hafif bir uyku hali yapıyor.

Sağlıkla gelecek bebegin merak etme içini ferah tut. Dualrimdasin sen ve bebeğin 🥰

Kızlar merhaba muhtemelen bir soğuk bir sıcak olan havalardan dolayı soğuk algınlığı yaşıyorum. Burnum tıkalı, boğazım yanıyor. Mide bulantım hamilelikte hiç olmamıştı aksine iştahım açılmıştı fakat son bir iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı da var. Benim gibi olan var mı aranızda, ne

Kızlar merhaba muhtemelen bir soğuk bir sıcak olan havalardan dolayı soğuk algınlığı yaşıyorum. Burnum tıkalı, boğazım yanıyor. Mide bulantım hamilelikte hiç olmamıştı aksine iştahım açılmıştı fakat son bir iki gündür iştahsızlık ve mide bulantısı da var. Benim gibi olan var mı aranızda, ne iyi gelir?
Bende sizin gbi oldum bogazlqeim yaniypr burnum tikandi oglumdan gecti sanirim yapacak hicbiseyimiz yok ihlamur falan icelim bari 🙁

Bende sizin gbi oldum bogazlqeim yaniypr burnum tikandi oglumdan gecti sanirim yapacak hicbiseyimiz yok ihlamur falan icelim bari 🙁
Sıcak su limon bal için boğazlara iyi geliyor bol sarımsak yiyin ıhlamur için bi sabah bi akşam boğaza iyi geliyor bal zencefil yapabilirsiniz ben öyle atlattım burun içinde tuzlu su çekin burna direk açıyor ilaçsız bu şekilde atlatabiliyoruz ancak

Dualarım seninle Rabbim hayırlısıyla hepimize kucagimiza almayı nasip etsin. Ben de aşılama tedavisiyle gebe kaldım zor süreçler çok iyi anlıyorum seni. Sen güzel düşün güzel olsun. Sağlıkla alacaksin inşallah kucağına çektiğin her şeye de değecek inan buna ❤️

Back
X