• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
İflaaaas, ama sanki almadığım her an her şey pahalılaşacak ya da bana kalmayacak gibi bir his napim 😂 haha
Cinsiyeti bekliyorum o güne kadar liste hazırlıyorum sonra beni tutana aşk olsun Bebek mağazalarının kasalarını şahlandırıcam hahhhah indirim mindirim olursa haberimiz olsun kızlaaar paylaşalım burda 🙌😂

Cinsiyeti bekliyorum o güne kadar liste hazırlıyorum sonra beni tutana aşk olsun Bebek mağazalarının kasalarını şahlandırıcam hahhhah indirim mindirim olursa haberimiz olsun kızlaaar paylaşalım burda 🙌😂
Kesinlikle, kız kıyafet konusunda sıkıntı yok ablamın bebeği 1 yaşında çooook fazla şeyi var henüz daha hiç giyilmemiş. Ben sadece çok beğendiğim parçaları alırım. Ama erkek olursa yandık, 😂 😂

Kızlar ben şimdiden bebek arabası, oda vs bakmaya başladım. Eyvah 😂
Ay bende baktım benimde kafamda bebek arabasıyla anne yanı beşik tamamen oturdu😂🙈artık alışveriş yapacağımız zamanlara geçelim yaa🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️ cinsiyeti belli olsunda öyle birşeyler alacağım artık hemde ilk 3 ay riskli dönem bitmiş olur allahım kısmet ederse bakalım

Onlar hep boya bence icme onlari ama cok lezzetli dkmi😁😁
Valla çok lezzetliler nesquik felan aldıydım hatta süte karıştırıyım diye ama benim bebe sadesini istiyo buz gibi oda çok şişiriyo ay geğir geğir bi hal oluyorum 😂😂 ama haklısınız açık siyah çaya devam o zaman 🥲

En güzel indirimler e bebekte şubat ayı boyunca oluyor☺️ Çoğu şeyi o zaman almayı düşünüyorum ben

Stokke xplory x aldı fiyatı iyice artar dövizde oynama var diye, her şey zaten çok pahalı. Ben bebek düşünmezken bile stokke markasının bütün bebek ürünlerini çok beğeniyordum o yüzden çok düşünmedik 😂😂
Ay güzelmiş cidden ben de travel istiyorum ama biraz büyüyünce zor oluyor dedi ablam, mamas papas airo hem travel hem baston şeklindeymiş. Eşim fiyatını görünce yuh dedi 😂😂😂

Kesinlikle, kız kıyafet konusunda sıkıntı yok ablamın bebeği 1 yaşında çooook fazla şeyi var henüz daha hiç giyilmemiş. Ben sadece çok beğendiğim parçaları alırım. Ama erkek olursa yandık, 😂 😂
Ahahaha benimde öyle ablama kızı olduğunda çalışıyodum ne alırsam iyi bak bunlara geri alıcam diyodum hatta 😂😂
Ablama dedim hamileyim diye kıııız senin kıyafetler hep duruyor tembihlediğin gibi kızın olsunda yollayım dedi hatta hahaha 😂 vallahi olsunda erkek kız fark etmez öyle sayfalar takip ettim ki instagramdan abuuu eşimin kredi kartı pat la ya cak 😂😂😂

Doğadan ananas-açai li yeşil çayı çok güzel lezzetli ve hafif doktorunuza danışıp deneyin bence bi☺️
Ananas ödem atıyo ya maydonoz ananas gibi şeylerden korkuyorum ağzıma sürmüyorum valla ama doktora bi sorayım bakalım bişey olmaz derse alırım teşekkür ederim 😍

Ay güzelmiş cidden ben de travel istiyorum ama biraz büyüyünce zor oluyor dedi ablam, mamas papas airo hem travel hem baston şeklindeymiş. Eşim fiyatını görünce yuh dedi 😂😂😂
Pahalı vallahi, eşim çocuk her yere taksiyle gitse daha ucuza gelirdi bize diyor 😂😂bebek ürünlerinde ucuz yok gibi bir şey, aklında olsun benim bir arkadaşım bagi aldı mamas papas markasının bir alt markasıymış kumaş ve parça kalitesi aynıymış çok memnun.

Back
X