- 18 Nisan 2021
- 14.895
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.499
- 548
Ay ne aldın, mamas papas airo aşık oldum ama biraz pahalııı,Ah ah sorma sen bakıyorsun benim eşim bebek arabasını aldı bileinşallah sağlıkla kullanalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne aldın, mamas papas airo aşık oldum ama biraz pahalııı,Ah ah sorma sen bakıyorsun benim eşim bebek arabasını aldı bileinşallah sağlıkla kullanalım
Nettin bacim ustune o kadar daha koyup sahin al bebeyeAy ne aldın, mamas papas airo aşık oldum ama biraz pahalııı,![]()
Cinsiyeti bekliyorum o güne kadar liste hazırlıyorum sonra beni tutana aşk olsun Bebek mağazalarının kasalarını şahlandırıcam hahhhah indirim mindirim olursa haberimiz olsun kızlaaar paylaşalım burdaİflaaaas, ama sanki almadığım her an her şey pahalılaşacak ya da bana kalmayacak gibi bir his napimhaha
Yooook hiç sevemedim onu ben ay tadı bi garip vallaBana yesil cay icebilirsin demisti saglik ocagindaki ebe . Ama bardak bardak icilmez sanirim![]()
Kesinlikle, kız kıyafet konusunda sıkıntı yok ablamın bebeği 1 yaşında çooook fazla şeyi var henüz daha hiç giyilmemiş. Ben sadece çok beğendiğim parçaları alırım. Ama erkek olursa yandık,Cinsiyeti bekliyorum o güne kadar liste hazırlıyorum sonra beni tutana aşk olsun Bebek mağazalarının kasalarını şahlandırıcam hahhhah indirim mindirim olursa haberimiz olsun kızlaaar paylaşalım burda![]()
Stokke xplory x aldı fiyatı iyice artar dövizde oynama var diye, her şey zaten çok pahalı. Ben bebek düşünmezken bile stokke markasının bütün bebek ürünlerini çok beğeniyordum o yüzden çok düşünmedikAy ne aldın, mamas papas airo aşık oldum ama biraz pahalııı,![]()
Ay bende baktım benimde kafamda bebek arabasıyla anne yanı beşik tamamen oturduKızlar ben şimdiden bebek arabası, oda vs bakmaya başladım. Eyvah![]()
Valla çok lezzetliler nesquik felan aldıydım hatta süte karıştırıyım diye ama benim bebe sadesini istiyo buz gibi oda çok şişiriyo ay geğir geğir bi hal oluyorumOnlar hep boya bence icme onlari ama cok lezzetli dkmi![]()
En güzel indirimler e bebekte şubat ayı boyunca oluyorCinsiyeti bekliyorum o güne kadar liste hazırlıyorum sonra beni tutana aşk olsun Bebek mağazalarının kasalarını şahlandırıcam hahhhah indirim mindirim olursa haberimiz olsun kızlaaar paylaşalım burda![]()
Evet bana da hitao etmiyor zaten hiç . Cok canim isterse acik cay iciyorum. Onun disinda ayran kefir falan iciyorum mide yanmama da iyi geliyor hem bazen soguk sut falan.Yooook hiç sevemedim onu ben ay tadı bi garip valla![]()
Ay güzelmiş cidden ben de travel istiyorum ama biraz büyüyünce zor oluyor dedi ablam, mamas papas airo hem travel hem baston şeklindeymiş. Eşim fiyatını görünce yuh dediStokke xplory x aldı fiyatı iyice artar dövizde oynama var diye, her şey zaten çok pahalı. Ben bebek düşünmezken bile stokke markasının bütün bebek ürünlerini çok beğeniyordum o yüzden çok düşünmedik![]()
Ooo tam vaktiEn güzel indirimler e bebekte şubat ayı boyunca oluyorÇoğu şeyi o zaman almayı düşünüyorum ben
Ben şimdiden her ay maaştan bir çeyrek kenara atayım en iyisiEn güzel indirimler e bebekte şubat ayı boyunca oluyorÇoğu şeyi o zaman almayı düşünüyorum ben
Ahahaha benimde öyle ablama kızı olduğunda çalışıyodum ne alırsam iyi bak bunlara geri alıcam diyodum hattaKesinlikle, kız kıyafet konusunda sıkıntı yok ablamın bebeği 1 yaşında çooook fazla şeyi var henüz daha hiç giyilmemiş. Ben sadece çok beğendiğim parçaları alırım. Ama erkek olursa yandık,![]()
![]()
Doğadan ananas-açai li yeşil çayı çok güzel lezzetli ve hafif doktorunuza danışıp deneyin bence biYooook hiç sevemedim onu ben ay tadı bi garip valla![]()
Kesinlikle en mantıklısııııBen şimdiden her ay maaştan bir çeyrek kenara atayım en iyisi![]()
Şubat mııı hııım tamam şubata kadar 6 . Aya geliyoruz. Gerisini e bebek düşünsün stokları yenilesin mayıs analarııı geliyorrrrEn güzel indirimler e bebekte şubat ayı boyunca oluyorÇoğu şeyi o zaman almayı düşünüyorum ben
Ananas ödem atıyo ya maydonoz ananas gibi şeylerden korkuyorum ağzıma sürmüyorum valla ama doktora bi sorayım bakalım bişey olmaz derse alırım teşekkür ederimDoğadan ananas-açai li yeşil çayı çok güzel lezzetli ve hafif doktorunuza danışıp deneyin bence bi![]()
Pahalı vallahi, eşim çocuk her yere taksiyle gitse daha ucuza gelirdi bize diyorAy güzelmiş cidden ben de travel istiyorum ama biraz büyüyünce zor oluyor dedi ablam, mamas papas airo hem travel hem baston şeklindeymiş. Eşim fiyatını görünce yuh dedi![]()
Ay evet yaa tedirginliğimizde geçerdi ilk üç ay önemli ya bide progestan kullanmaktan gına geldi şu keyifli 2.trimestera bi gireydik hayırlısı ileKesinlikle en mantıklısııııay düşündükçe heyecanlanıyor insan şu ilk 3 ay bir bitseydi hayırlısıyla