- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.402
- 83
- 34
S

Soksa şişerdi zaten direkBiraz önce bahçeye indim biraz güneşte oturalım vitamin alsın bebiş diye kucağımda uyudu birden Bi arı geldi yüzüne kondu hemen görünce kovaladım ama soksa ağlar mıydı ya tedirgin oldum 2 ayda bir kez dışarda oturalım dedik böyle oldu

benim ikiside normal doğumdu sezeryanı bilemiyorum tabi.
benim ikiside normal doğumdu sezeryanı bilemiyorum tabi.
 Benim bebek ben farkında değilken acayip dikkatli izliyor, yakalıyorum. Çok sakıncalı diye okudum ama ister istemez bakıyor
 Benim bebek ben farkında değilken acayip dikkatli izliyor, yakalıyorum. Çok sakıncalı diye okudum ama ister istemez bakıyor 
 ya bebeğim uyanıkken televizyonu kapatıyorum artık ya da yerdeyse yastıkla engelliyorum, ana kucağındaysa televizyon arkasında kalcak şekilde koyuyorum.  Kesinlikle çok sakıncalı daha çok minikler
 ya bebeğim uyanıkken televizyonu kapatıyorum artık ya da yerdeyse yastıkla engelliyorum, ana kucağındaysa televizyon arkasında kalcak şekilde koyuyorum.  Kesinlikle çok sakıncalı daha çok minikler
 Rotayi ben de kesin yaptıracağım, o halde siz sadece 9 aylikken menectra 1 yaşından sonra da nimenrix vurduracaksiniz anladığım kadarıyla. Ben de iki arada kaldim doktor cok önemli aşılar yakalandığı takdirde ölüm riski ya da sakatlik riski cok yüksek deyince.. biraz daha araştırıp ona göre karar vereceğim artık. Cok teşekkür ederim bilgiler için
 Rotayi ben de kesin yaptıracağım, o halde siz sadece 9 aylikken menectra 1 yaşından sonra da nimenrix vurduracaksiniz anladığım kadarıyla. Ben de iki arada kaldim doktor cok önemli aşılar yakalandığı takdirde ölüm riski ya da sakatlik riski cok yüksek deyince.. biraz daha araştırıp ona göre karar vereceğim artık. Cok teşekkür ederim bilgiler için 

ama cok zararli cok minikler dikkat etmek gerekiyor
 ama cok zararli cok minikler dikkat etmek gerekiyor dikkatli bir sekilde yicez artik canim 6.aydan sonra daha toparlaniriz insallah
 dikkatli bir sekilde yicez artik canim 6.aydan sonra daha toparlaniriz insallah