Ben de, ben de bakımsızlıktan öleceğim, hamileliğim ne kadar zor geçmişse saçlarımın yarısı beyazladı, çok kötü görünüyor. Doktorum 12.haftadan sonra boyayabilirsin dedi ama ben riske atmak istemedim.Doğum fotoğraflarında en azindan bir şeye benzeyeyim diye üstten azıcık boyatmayı düşünüyorum, doğum öncesi son gün.sarı saçlarına kurbannasıl özledim ombre botox bakım işlerini fln bende. Seni görünce özendim. Bir doğurayım hemen kendimi kuaföre bakım merkezlerine atacağım
Yaa ben de gebe olduğumu öğrenmeden 20 gün önce falan boyamıştım iyi ki boyamışım doğuma yakın evde cila yapacağım sadece organik cila ilesarı saçlarına kurbannasıl özledim ombre botox bakım işlerini fln bende. Seni görünce özendim. Bir doğurayım hemen kendimi kuaföre bakım merkezlerine atacağım
Ben de çok kestirmek istiyorum ama böyle söyleyenler çok olduğu için mahalle baskısından kesemiyorumİlk hamileliğimde bende doğurur doğurmaz kendimi kısa saçlı bulmuştum. Hayatta inanmasamda kv min hamileyken kestirme çocuğun ömrü kısa olur baskısına kıyamayıp kestirmemiştim. Yerde sürünmesine ramak kalmıştı. Şimdide planlarım o yönde
Ah ben de çok özledim ombreli saçlarımııısarı saçlarına kurbannasıl özledim ombre botox bakım işlerini fln bende. Seni görünce özendim. Bir doğurayım hemen kendimi kuaföre bakım merkezlerine atacağım
Eveet çünkü sadece yan pozsyonda wc konusunda rahat edersin baş aşağı dönünce de kafasıyla baskı ypar demişti doktor , baş aşağıyken de minnoş kafalaryla koştryolar bizi wc ye demekAy bende aynısını yazıcaktım şimdi baş aşağı benimde ama wc sorunum katlanarak artıyorhastaneden sonra bütün gün dışardaydık kaç kere wc ye girdim sayamadım Ben tekmeleri her yerde hissediyorum ama göğüs altı göbek deliği yanlar, bazen aşağıda titremeler oluyo bi de gerçekten bi sallanıyo bazen karnım o zaman ne hareket yapıyo çok merak ediyorum
Ya gram inanmıyorum oldukçada saçma ama yinede insanın eli varmıyorBen de çok kestirmek istiyorum ama böyle söyleyenler çok olduğu için mahalle baskısından kesemiyorum
Ben kestirdim geçenlerdeİlk hamileliğimde bende doğurur doğurmaz kendimi kısa saçlı bulmuştum. Hayatta inanmasamda kv min hamileyken kestirme çocuğun ömrü kısa olur baskısına kıyamayıp kestirmemiştim. Yerde sürünmesine ramak kalmıştı. Şimdide planlarım o yönde
benm beyazım yok ama bu da tamamen kendi saçım renk yok kendimi iyi hissetmiyorumBen de, ben de bakımsızlıktan öleceğim, hamileliğim ne kadar zor geçmişse saçlarımın yarısı beyazladı, çok kötü görünüyor. Doktorum 12.haftadan sonra boyayabilirsin dedi ama ben riske atmak istemedim.Doğum fotoğraflarında en azindan bir şeye benzeyeyim diye üstten azıcık boyatmayı düşünüyorum, doğum öncesi son gün.
Ya bende tam ombre yaptırsammı derken hamile kaldım şu an sdce kendi saçımYaa ben de gebe olduğumu öğrenmeden 20 gün önce falan boyamıştım iyi ki boyamışım doğuma yakın evde cila yapacağım sadece organik cila ile
Ben bekliyeceğiö sanrm ya ama kendi remgimide özlememişim hiçAh ben de çok özledim ombreli saçlarımııı
Uzun zamandır ilk defa kendi saç rengimi kullanıyorum tatil dönüşü boyatıcam diyordum miniğim bomba gibi düştü hayatımıza kaldı
Bu aralar düşünüyorum doğuma kadar bekleyemicem sanırım
Ben de hiç özlememişimBen kestirdim geçenlerdedoğuma kadar uzasın doğumdan snra ombreeeee vakti
benm beyazım yok ama bu da tamamen kendi saçım renk yok kendimi iyi hissetmiyorum
Ya bende tam ombre yaptırsammı derken hamile kaldım şu an sdce kendi saçım
Ben bekliyeceğiö sanrm ya ama kendi remgimide özlememişim hiç
Kesinlikle ya katılıyorumYa gram inanmıyorum oldukçada saçma ama yinede insanın eli varmıyor
Benide gaza getir yaptırırsanBen de hiç özlememişimzaten sadece uçları boyanıyor o yüzden düşünüyorum artık
Ah benim miniğimde öyle beni hep şaşırtıyorBebek göğsümün altına vurmaya başladı o kadar yukarı nasıl çıktı yaanlamıyorum birkaç gündür değişik değişik hareketler yapıyor benim kuzum
Valla kuaföre gittiğimde hamiş hamiş dip boya yaptıranları gördükçe ombre bana çok masum geliyorBenide gaza getir yaptırırsanbirşey olmaz falan de. Gelirim belki
Senin minnoş göbeğini yesinlerBiraz gecikmeli attım bu defa ama 26+3'den selamlar sevgiler diyoruz oğluşumla
N Neess bence kararlaştıralım bi gün hepimiz gidip boyatalımBenide gaza getir yaptırırsanbirşey olmaz falan de. Gelirim belki
Ah benim miniğimde öyle beni hep şaşırtıyor
Nerdeyse herkesin bebeği aşağıda bizimkiler çıkışı karıştırdı sanırım
Ohh bee iyi yaptınn ben bile oh dedim burdanValla sıktım gitti pambukkkk gibi oldum şuan. Burun kanallarım ey özgürlüklkk diye bağırıyor
Valla bugün dışardaydım yine işkenceydiEveet çünkü sadece yan pozsyonda wc konusunda rahat edersin baş aşağı dönünce de kafasıyla baskı ypar demişti doktor , baş aşağıyken de minnoş kafalaryla koştryolar bizi wc ye demekama ayaklar aşağıdayken daha çok baskı olyodur bence ,o ayaklar hiç durmyo çünkü her vuruşunda sanki mesanem çok dolmuş da yetşemeyecekmişiö gibi olyorum dışarda korkyorum
Karşılıklı içimizin yağları eridi demiOhh bee iyi yaptınn ben bile oh dedim burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?