2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım zamanla o sertleşme kayboluyor ilk günler gibi doluluk olmayabilir ama yine vardır sütün sen endişelenme
Yani yutkunuyor 7 8 defa kaka yapiyor bi okdr da cis yapiyor ama bugun okdr uyumadi ki mız mız mız surekli meme istedi dedim acaba sut mu az gelmeye basladi buyudukce diye endiselendim emdikcede memeler maymun memesine döndü ama sanirim gaz yapti onu o sekilde smdi uyumaya gecti cok sukur

Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah bana humana çayı önerdi doktor. Bence faydası oldu canım. Bi de gelmesse kendini hırpalama. Mert Karan 2. Gün açlıktan çığlık çığlığaydi. Süt olmadığı halde hep emzirdim. Ama sarılık olmasın diye de çok ağladığında mama takviyesi yaptım abartmamak şartıyla. 3 Gün mama takviyesi yaptım. Sıcak duş, bol şu ve humana çayından sonra süt geldi. Bıraktım mamayi

Kızlar dünden beri kabızım ve afedersiniz çok mide gazım var geğire geğire bittim. Laçine de geçiyor bu gaz karnı şişti ağlıyor uyumuyor. Sab simplex damla ile anca rahatlıyor. Dahiliyeden randevu aldım tüp mideden kaynaklı mıdır bu mide gazı ya. Ağlıcam valla

M Mvikdn canim naaptiniz gittiniz mi kontrole? Insallah yukselmemistir dusmustur gecmis gitmistir sariliginiz. Merakla bekliyorum
Canim randevumuz saat 15 te kan verdikten sonra da 1.5 ,2 saat sürüyor çıkması o kadar gerginim ki anlatamam.Dun biraz azalmış gibiydi ama bugun gene sarardı gibi ,kafayi yiyeceğim bakıp durmaktan.Sen nasılsın bebişin nasıl oldu var mi gelişme?

Canim dogumdan beridir afedersin 2 kere wc ye çıktım. Düşün cok fena ,gaz geçebilir bebege ama kabızlıktan bir şey geçmez herhalde.

Bizde yarin gitcez bana sari gozukuyo bebis. Ay ins duser artik

Yemek yemeye korkar oldum. İnşallah şu gaz bir an önce geçer ya

Kızlar doktor Ela ya daha pusette baktı, tamam geçmiş dedi.Bence tam geçmedi ama yani kabul edilebilir düzeyde galiba.Cok şükür, şükürler olsun ,rabbim herkese kolaylık versin.Kan istemiycem gerek yok dedi.Ha bu süreci kurtarmak için meme emen çocuğumun sütünü feda ettim resmen.Doktor böyle bir sey söylememişti ama o kadar kafaya koydum ki kendi kendime feda ettim maalesef.Darisi A Atalanteda senin başına canim.Belki yaparsin belki yapmazsın ama ben 2.fototerapiden sonra memeyi sadece emzik yaptim.Anne sütü de versem ,sağarak verdim ,mama verdim ,iki saatte bir kesin besledim.Bir de 3 gündür 10 dakika balkonda güneşlendirdim kucağımda. Bunlari bana kimse söylemedi bu arada ama kendi kendime debelendim iste.Darisi basina insallah.O kadar sevindim ki bu sefer sevinçten ağladım. Esime dedim ki işyerine dönerken baklava götür 60 kisi ekipleri rabbim kimseyi evladı ile sınamasın, görüp göreceğimiz en kötü şey bunlar olsun insallah ,bitsin gitsin.Bir sonraki kontrol 1 aylık olduğumuzda

Ayyy cok sevindim valla yaa gercekten en az kendi bebemki gecmis kadar sevindim
Bende dunden beri emziriyorum sonra sagip veriyorum biberonla. Mama vermedim henuz cunku emzirip sagdigimida verince baya doyuyor.

Bizde ben bi geceyi beceremedim uyanamiyorum 3 4 saat uyanmamisim gece o zamanda ac kalinca yukseliyordur kesin. Bu gece biraz daha dikkat etmeye calisacagim insallah.

Bende bugun baya bi gunese koydum bebisi ise yarar insallah. Ama kafasi gozu baya sari geliyor bana hala ya hadi hayirlisi yarin gorecegiz

Canim sen uyanamiyorsan eşinden destek al ,su süreci geçirene kadar yapacak bir şey yok.Ben cok yoruldum ama eşim de cok destek oldu sağolsun. Insqllah seninkini de yarın kutlarız arkadaşım. Ay bir sarılık bizi ne kadar üzdü ya ,düşünsem aklıma gelmezdi

Aynen valla. Icin rahat mi peki kandan bakilmadi ya

Bide fark var mi bebiste? Sariligi gecmeye baslamis ya onceki sarilikli haline gore genel durumunda ne gibi farklar var bebisin??

Aynen valla. Icin rahat mi peki kandan bakilmadi ya

Bide fark var mi bebiste? Sariligi gecmeye baslamis ya onceki sarilikli haline gore genel durumunda ne gibi farklar var bebisin??
Genel durumunda hic bir değişiklik yok canim.Komsum ,annem ve esim zaten diyorlardi rengi düzeliyor diye ama ben cok panik olduğum için rahatlatmak için söylüyorlar diye düşünmüştüm. Şu açıdan icim rahat ,doğduğu andan beri ayni doktor bakıyor, bir de deneyimli bir yeni doğancı, hic acımadan 15 degerle iki kere yatırdı bizi malum.Gerek duymadiysa herhalde gerek yoktur diyorum,insallah.Ama gene de bir kac gun ayni şekilde dikkatli olmaya çalışacağım. Cani acımadan bakılabilse daha cok icim rahat ederdi tabi ama yavrumun elleri mosmor oldu o yüzden bakılmasın artık. Daha puset örtüsünü kaldırdı soymadan gecmis dedi ,sonra karnına falan da bakti ,yok kan bakmayacağım, iyi dedi ,şükürler olsun

Ay iyi ya valla cok sevindim gozunuz aydin hadi. Artik bi daha yukselmez heralde.

Darisi basimiza allahimm.

Bu arada büyük kizim ateslendi. Balgamli oksuruyor burnu akiyor. Ne yapacagim insallah bebege bulasmaz ya

Ay iyi ya valla cok sevindim gozunuz aydin hadi. Artik bi daha yukselmez heralde.

Darisi basimiza allahimm.

Bu arada büyük kizim ateslendi. Balgamli oksuruyor burnu akiyor. Ne yapacagim insallah bebege bulasmaz ya
Oyyyy o daha kötü işte, inşallah bulaşmaz canim ya.Darisi başınıza sarılık konusunda canim. Bir daha yükselir mi dedim ,yok dedi,inşallah

Bende ondan aldım hemen hastanenin karşısında bulduk hemen sütüm arttı ,ve bebek çekmeye başladı o çektikçe daha da arttı..sıcak duş aldım eve gelir gelmez, bestlak damla aldım bi de, valla güzel arttırdı hımana caydan kaç tane içiyorsun? Hurma yiyin birde mutlaka,ne kdr sürede emziriyorsunuz bana doktor dedimsarılık olmasın bol bol emzirin maksımum saat aralgı 2 saat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…