- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
Yani yutkunuyor 7 8 defa kaka yapiyor bi okdr da cis yapiyor ama bugun okdr uyumadi ki mız mız mız surekli meme istedi dedim acaba sut mu az gelmeye basladi buyudukce diye endiselendim emdikcede memeler maymun memesine döndüCanım zamanla o sertleşme kayboluyor ilk günler gibi doluluk olmayabilir ama yine vardır sütün sen endişelenme
Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallahKuZumm çok şükür benim kızım doğdu3100 gram 50 cm benim minnak kızım mirayın durumu iyi çok şükür memeyle boğusuyoruz memeyi alırken brz zorlanıyoruz, cnku kuş agızlı minnak agızlı bnm kızım aman pembe pembe yanakkar Allah’ım spinal oldım malesf kesi ağrım epey fazlaydı kendim acaıp gaz problemi ile uğraştım gece ozellıkle yürümeye calısıyorum ama ilaç takvıyesıyle gaz ckarttım zorla bayag skıntı oldu.. ilk ölçümde 2980 e düştü braz dha düşer azck dedıler, sütüm henüz tam gelmiyo, sıcak kompress yapıyırum gecenim bu saati inşallah daha fazlanoluk oluk gelir, ne yapsaö arttırsam sütü tavsiyeniz va rmı? Korse kullandınız mı?
Canim randevumuz saat 15 te kan verdikten sonra da 1.5 ,2 saat sürüyor çıkması
Canim dogumdan beridir afedersin 2 kere wc ye çıktım. Düşün cok fena ,gaz geçebilir bebege ama kabızlıktan bir şey geçmez herhalde.Kızlar dünden beri kabızım ve afedersiniz çok mide gazım var geğire geğire bittim. Laçine de geçiyor bu gaz karnı şişti ağlıyor uyumuyor. Sab simplex damla ile anca rahatlıyor. Dahiliyeden randevu aldım tüp mideden kaynaklı mıdır bu mide gazı ya. Ağlıcam valla
Bizde yarin gitcez bana sari gozukuyo bebis. Ay ins duser artikCanim randevumuz saat 15 te kan verdikten sonra da 1.5 ,2 saat sürüyor çıkmasıo kadar gerginim ki anlatamam.Dun biraz azalmış gibiydi ama bugun gene sarardı gibi ,kafayi yiyeceğim bakıp durmaktan.Sen nasılsın bebişin nasıl oldu var mi gelişme?
Ayyy cok sevindim valla yaa gercekten en az kendi bebemki gecmis kadar sevindimKızlar doktor Ela ya daha pusette baktı, tamam geçmiş dedi.Bence tam geçmedi ama yani kabul edilebilir düzeyde galiba.Cok şükür, şükürler olsun ,rabbim herkese kolaylık versin.Kan istemiycem gerek yok dedi.Ha bu süreci kurtarmak için meme emen çocuğumun sütünü feda ettim resmen.Doktor böyle bir sey söylememişti ama o kadar kafaya koydum ki kendi kendime feda ettim maalesef.Darisi A Atalanteda senin başına canim.Belki yaparsin belki yapmazsın ama ben 2.fototerapiden sonra memeyi sadece emzik yaptim.Anne sütü de versem ,sağarak verdim ,mama verdim ,iki saatte bir kesin besledim.Bir de 3 gündür 10 dakika balkonda güneşlendirdim kucağımda. Bunlari bana kimse söylemedi bu arada ama kendi kendime debelendim iste.Darisi basina insallah.O kadar sevindim ki bu sefer sevinçten ağladım. Esime dedim ki işyerine dönerken baklava götür60 kisi ekipleri rabbim kimseyi evladı ile sınamasın, görüp göreceğimiz en kötü şey bunlar olsun insallah ,bitsin gitsin.Bir sonraki kontrol 1 aylık olduğumuzda
Canim sen uyanamiyorsan eşinden destek al ,su süreci geçirene kadar yapacak bir şey yok.Ben cok yoruldum ama eşim de cok destek oldu sağolsun. Insqllah seninkini de yarın kutlarız arkadaşım. Ay bir sarılık bizi ne kadar üzdü ya ,düşünsem aklıma gelmezdiAyyy cok sevindim valla yaa gercekten en az kendi bebemki gecmis kadar sevindim
Bende dunden beri emziriyorum sonra sagip veriyorum biberonla. Mama vermedim henuz cunku emzirip sagdigimida verince baya doyuyor.
Bizde ben bi geceyi beceremedim uyanamiyorum 3 4 saat uyanmamisim geceo zamanda ac kalinca yukseliyordur kesin. Bu gece biraz daha dikkat etmeye calisacagim insallah.
Bende bugun baya bi gunese koydum bebisi ise yarar insallah. Ama kafasi gozu baya sari geliyor bana hala ya hadi hayirlisi yarin gorecegiz
Aynen valla. Icin rahat mi peki kandan bakilmadi yaCanim sen uyanamiyorsan eşinden destek al ,su süreci geçirene kadar yapacak bir şey yok.Ben cok yoruldum ama eşim de cok destek oldu sağolsun. Insqllah seninkini de yarın kutlarız arkadaşım. Ay bir sarılık bizi ne kadar üzdü ya ,düşünsem aklıma gelmezdi
Genel durumunda hic bir değişiklik yok canim.Komsum ,annem ve esim zaten diyorlardi rengi düzeliyor diye ama ben cok panik olduğum için rahatlatmak için söylüyorlar diye düşünmüştüm. Şu açıdan icim rahat ,doğduğu andan beri ayni doktor bakıyor, bir de deneyimli bir yeni doğancı, hic acımadan 15 degerle iki kere yatırdı bizi malum.Gerek duymadiysa herhalde gerek yoktur diyorum,insallah.Ama gene de bir kac gun ayni şekilde dikkatli olmaya çalışacağım. Cani acımadan bakılabilse daha cok icim rahat ederdi tabi ama yavrumun elleri mosmor oldu o yüzden bakılmasın artık. Daha puset örtüsünü kaldırdı soymadan gecmis dedi ,sonra karnına falan da bakti ,yok kan bakmayacağım, iyi dedi ,şükürler olsunAynen valla. Icin rahat mi peki kandan bakilmadi ya
Bide fark var mi bebiste? Sariligi gecmeye baslamis ya onceki sarilikli haline gore genel durumunda ne gibi farklar var bebisin??
Ay iyi ya valla cok sevindim gozunuz aydin hadi. Artik bi daha yukselmez heralde.Genel durumunda hic bir değişiklik yok canim.Komsum ,annem ve esim zaten diyorlardi rengi düzeliyor diye ama ben cok panik olduğum için rahatlatmak için söylüyorlar diye düşünmüştüm. Şu açıdan icim rahat ,doğduğu andan beri ayni doktor bakıyor, bir de deneyimli bir yeni doğancı, hic acımadan 15 degerle iki kere yatırdı bizi malum.Gerek duymadiysa herhalde gerek yoktur diyorum,insallah.Ama gene de bir kac gun ayni şekilde dikkatli olmaya çalışacağım. Cani acımadan bakılabilse daha cok icim rahat ederdi tabi ama yavrumun elleri mosmor oldu o yüzden bakılmasın artık. Daha puset örtüsünü kaldırdı soymadan gecmis dedi ,sonra karnına falan da bakti ,yok kan bakmayacağım, iyi dedi ,şükürler olsun
Oyyyy o daha kötü işte, inşallah bulaşmaz canim ya.Darisi başınıza sarılık konusunda canim. Bir daha yükselir mi dedim ,yok dedi,inşallahAy iyi ya valla cok sevindim gozunuz aydin hadi. Artik bi daha yukselmez heralde.
Darisi basimiza allahimm.
Bu arada büyük kizim ateslendi. Balgamli oksuruyor burnu akiyor. Ne yapacagim insallah bebege bulasmaz ya
Çok şükür canım, Çok teşekkür ederim
Bende ondan aldım hemen hastanenin karşısında bulduk hemen sütüm arttı ,ve bebek çekmeye başladı o çektikçe daha da arttı..sıcak duş aldım eve gelir gelmez, bestlak damla aldım bi de, valla güzel arttırdı hımana caydan kaç tane içiyorsun? Hurma yiyin birde mutlaka,ne kdr sürede emziriyorsunuz bana doktor dedimsarılık olmasın bol bol emzirin maksımum saat aralgı 2 saat olsunHayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallahbana humana çayı önerdi doktor. Bence faydası oldu canım. Bi de gelmesse kendini hırpalama. Mert Karan 2. Gün açlıktan çığlık çığlığaydi. Süt olmadığı halde hep emzirdim. Ama sarılık olmasın diye de çok ağladığında mama takviyesi yaptım abartmamak şartıyla. 3 Gün mama takviyesi yaptım. Sıcak duş, bol şu ve humana çayından sonra süt geldi. Bıraktım mamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?